© Pexels

Het World Economic Forum (WEF) en zijn ongekozen globalistische medeleiders willen dat regeringen overal ter wereld geleidelijk stoppen met het gebruik van fossiele brandstoffen. Toonaangevende experts hebben zich uitgesproken tegen hun plannen en waarschuwen het publiek dat de “netto-nul” doelstelling van het WEF om fossiele brandstoffen uit te bannen zal resulteren in de dood van meer dan vier miljard mensen of meer, schrijft The Exposé.

De “netto-nul” doelstelling om een einde te maken aan het gebruik van fossiele brandstoffen maakt deel uit van de “Agenda 2030” en “Agenda 2050” plannen van het WEF en de VN voor de mensheid en houdt in dat de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen drastisch moet worden verminderd tegen 2030 en volledig moet worden uitgebannen tegen 2050.

Het WEF blijft zijn agenda doordrukken en roept belastingbetalers wereldwijd op om 3,5 biljoen dollar per jaar te betalen, waarvan ze volhouden dat het nodig is om de nobele wereldmacht te financieren om zo te voldoen aan het “netto-nul” doel van de globalistische organisatie om de planeet “koolstofvrij” te maken.

Critici beweren echter dat “decarbonisatie” slechts een eufemisme is voor de anti-menheid agenda van het WEF en experts slaan alarm over wat dit feitelijk zal betekenen voor de beschaving, waaronder de dood van meer dan vier miljard mensen.

Uithongering

De Deense statisticus Bjørn Lomborg is slechts één van hen die heeft gewaarschuwd dat het beëindigen van het gebruik van fossiele brandstoffen zal leiden tot de hongerdood van ongeveer de helft van de wereldbevolking.

“4 miljard mensen zijn voor hun voedsel afhankelijk van fossiele kunstmest,” zegt Lomborg. “Zonder fossiele meststoffen zullen 4 miljard mensen verhongeren. “Het is tijd om de verbazingwekkend destructieve en misantropische campagnevoerders aan de schandpaal te nagelen,” verklaarde hij.

Het artikel waar Lomborg op reageerde was van de Britse econoom Neil Record in de Telegraph, die stelde dat het aantal mensen dat zou sterven dichter bij de zes miljard ligt.

Zes miljard mensen zouden in een jaar sterven.

Neil Record rapporteerde: “Als we letterlijk zouden stoppen met het gebruik van fossiele brandstoffen en “het zouden doen zonder de natuurlijke hulpbronnen waarvan de wereld, haar economieën en bevolkingen afhankelijk zijn, dan zouden er waarschijnlijk zes miljard mensen binnen een jaar sterven.”

  WEF "Young Global Leader" Macron introduceert digitaal ID-systeem in Frankrijk daags na verkiezingen

Uitgesplitst naar wat er zou gebeuren in een wereld zonder fossiele brandstoffen, merkt Record op dat de meeste mensen last zouden hebben van black-outs omdat het elektriciteitsnet zo ernstig aangetast zou zijn, mogelijk met dodelijke afloop, en deze kunnen wijdverspreid en permanent zijn.”

Vanaf de eerste dag zouden gasgebruikers als eersten de verandering voelen van het niet meer delven van steenkool; de oliebronnen van de wereld zouden sluiten, de gasvelden van de wereld ook, en in 10 of 15 dagen zou het Verenigd Koninkrijk zijn gasdistributiesysteem moeten uitschakelen omdat het de druk niet meer zou kunnen handhaven.

Op zijn beurt zou ook de huishoudelijke toevoer worden stilgelegd – het gas zou niet meer stromen en zo’n 21 miljoen huishoudens (74% van de bevolking) zouden geen verwarming, warm water en kookfaciliteiten meer hebben.

“In paniek zullen mensen misschien elektriciteit gaan gebruiken om te koken en te verwarmen, maar wacht…” zegt Record, die eraan toevoegt: “Het elektriciteitsnet in het Verenigd Koninkrijk vertrouwt op aardgas als ‘buffer’-energiebron. Elke dag varieert de vraag afhankelijk van de vraag van de consument en de andere belangrijkste energieleverancier, hernieuwbare energiebronnen, zijn zeer variabel en kunnen het elektriciteitsnet alleen van energie voorzien als gas het leeuwendeel van het gat tussen hun output en de vraag van de consument voor zijn rekening neemt.”Bron

Dus op het moment dat de druk op het belangrijkste gasdistributiesysteem wegvalt, valt het balanceringssysteem van het net uit en volgen er stroomonderbrekingen.

De vraag naar elektriciteit zou omhoogschieten door de omschakeling naar elektrische ruimteverwarming, koken en het verwarmen van water, en het lijkt dus zeer waarschijnlijk dat de plotselinge overvraag niet kan worden geleverd en dat het net daardoor in een oncontroleerbare spiraal terechtkomt, met als gevolg geen elektriciteit. Dit betekent ook dat er geen communicatiesystemen zouden zijn, geen mobiele telefoons en geen televisie.

Zonder stroom zal er geen stromend water en verwarming zijn en zullen de meest kwetsbare mensen beginnen te sterven, aldus Record. In eerste instantie zullen dit de ouderen in hun eigen huis zijn, daarna in ziekenhuizen wanneer de dieselgeneratoren zonder brandstof komen te zitten. Binnen de eerste 25 dagen ontstaan er nieuwe “existentiële problemen voor gewone mensen in de vorm van de beschikbaarheid en distributie van voedsel”. Bron

  De Godin van het WEF

De hongersnood begint op dag 25

Dag 25 – Op de vijfentwintigste dag zullen de diesel en benzine waarschijnlijk op zijn, hoewel Record zegt dat hij hier waarschijnlijk gul is met de timing, maar wat dit zal betekenen is dat de voedseldistributie zal falen en dus, omdat het grootste deel van de bevolking volledig afhankelijk is van gekocht voedsel, zullen ze beginnen te verhongeren.

Interessant is dat het alleen de geïsoleerde plattelandsgemeenschappen zullen zijn en dat degenen die zelfvoorzienend zijn op het gebied van landbouw relatief onaangetast zullen blijven.

Dag 50 – Veel mensen in stedelijke gebieden zouden nu de hongerdood nabij zijn, stelt Record, en “de openbare orde zou zijn ingestort” en door de “steeds wanhopigere zoektocht naar middelen om te overleven” vermoedt hij dat er “massale conflicten en slachtpartijen zullen plaatsvinden.

Zonder de sanitaire omstandigheden die we hebben dankzij stroom, watervoorziening en riolering, zullen we een terugkeer zien van Victoriaanse ziektes zoals cholera en dysenterie.

Dag 100 – geld en status zullen irrelevant worden naarmate de tijd verstrijkt en slechts drie maanden nadat de wereld is gestopt met olie, schat Neil Record dat ongeveer de helft van de wereldbevolking van ongeveer vier miljard mensen dood zal zijn: “De eersten die sterven zijn de stedelijke armen, daarna de middenklasse en de hogere klassen”.

Nogmaals, de overlevenden zouden degenen zijn die op het platteland wonen en kunnen leven van lokale landbouwproducten of leven van slinkende voedselvoorraden.

Voor vijfenvijftig procent van de mensen in stedelijke gebieden zal het bijna onmogelijk zijn om aan voedsel en veilig water te komen, omdat er geen normale distributieroutes voor voedsel of opslagfaciliteiten (koelers/vriezers) zullen zijn zonder elektriciteit, en zonder gepompt water zou schoon water niet beschikbaar zijn, of bijna onmogelijk te bereiken. Bron

Een jaar zonder olie – Moord en chaos.

Dag 365 – na een jaar zonder olie, zegt Record: “misschien zouden nog eens twee miljard mensen zijn verhongerd of doodgevroren, waardoor er nog twee miljard mensen in leven zouden zijn. De resterende voedselvoorraden zouden zijn uitgeput of bedorven en de onvermijdelijke ineenstorting van de openbare orde zou ertoe hebben geleid dat velen een gewelddadig einde tegemoet zouden gaan”.

“Concurrentie om schaarse middelen, zo elegant opgelost door de uitvinding van markten en prijzen, zou vervangen worden door moord en doodslag.”

  COVID-vaccins: ontworpen voor ontvolking?

Er is nu geen weg meer terug, want de middelen om het just stop oil experiment terug te draaien zouden verdwenen zijn.

“De massale uitsterving zou samenlevingen hebben beroofd van hun culturen, onderwijs en overlevingstechnieken. Een nieuw donker tijdperk zou volgen” en zoals Record zegt is dit een nachtmerrieachtig scenario, maar hij beweert dat alles in dit scenario goed ondersteund wordt door feiten. Bron

Ontvolking

Leden van het WEF hebben herhaaldelijk gesuggereerd dat een massale vermindering van het aantal mensen op aarde de organisatie zou helpen om haar groene doelstellingen te bereiken. Zoals Slay News heeft gemeld, heeft Dennis Meadows, een “gevierd lid van het WEF, opgeroepen tot een duizelingwekkende vermindering van de mensenbevolking met 86 procent.

Meadows, een van de belangrijkste auteurs van het pro-onvolking boek “De Grenzen aan de Groei” van de Club van Rome uit 1972 en erelid van de Club van Rome en lid van het World Economic Forum, beweert dat het doel “vreedzaam” kan worden bereikt.

Meadow’s boek werd meer dan 50 jaar geleden gepubliceerd, maar zijn ideologie lijkt nog steeds overeen te komen met de hedendaagse anti-menselijke, ontvolkingsagenda van het WEF. Hij stelde dat “het grootste deel van de wereldbevolking moet worden uitgeroeid zodat de overlevenden “vrijheid” en een “hoge levensstandaard” kunnen hebben.”

“De overlevenden” zijn echter een selecte groep en het is onwaarschijnlijk dat velen van ons daarbij zullen horen. (Het is die grote club weer). Bron

Hoe dan ook

Experts die hebben gewaarschuwd voor de gevaren van het stoppen met olie mogen niet worden genegeerd, het is overduidelijk dat onze ongekozen leiders niet geïnteresseerd zijn in ons welzijn. Zij die een bevoorrechte positie in de ontvolkte wereld van de toekomst is beloofd, hebben vele manieren waarop ze hun doelen hopen te bereiken, of het nu door middel van chemtrails, vaccins, farmaceutische producten, giftige stoffen in voedsel, water, etc etc is, ze zijn erop uit om ons op de een of andere manier te pakken te krijgen en het stoppen van olie is gewoon nog een manier.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

John Kerry zegt in wezen: “Hongersnood is prima, zolang we het klimaat maar kunnen redden”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland vraagt onderzoek naar ‘westerse financiering van terreurdaden’
Volgend artikelMedia begint publiek te waarschuwen voor stijgend aantal kankergevallen onder mensen die zijn gevaccineerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Of dit gaat gebeuren zal afhangen aan welke kant het leger en politie staat, naar mijn mening. Als het leger en politie tijdig de kant kiest van het volk, is het snel afgelopen met de macht van de elite. Als het leger en politie de kant van de elite kiezen, en dat is waarschijnlijk gezien iedereen uiteindelijk omkoopbaar is als zijn gezin honger lijdt, dan is het over en uit voor de mensheid. Hopelijk zijn er genoeg mensen met moraal en geweten om de goede kant te kiezen, en zich organiseren om bovenstaand scenario te voorkomen.

 2. De 27 landen van de EU, waarin 6% van de wereldbevolking woont, stoten 7% uit van de broeikasgassen die wereldwijd worden geproduceerd. Nederland neemt van dit wereldpercentage een hapje van 0,2% . Alle Nederlandse burgers afsluiten van de op kernenergie na schoonste energiebron – aardgas – is gebaseerd op een cascade van drogredeneringen. China en India, waar een derde van de totale wereldbevolking woont, bouwen de ene na de andere kolencentrale, en het klimaatakkoord van Parijs is voor hen en veel andere landen clownesk theater. De CO2-hoeveelheid in de atmosfeer zal blijven stijgen ongeacht de angstvisioenen waarmee linkse dwaze politici ons terroriseren. Het klimaatbedrog heeft het monster van een peperdure en onbetrouwbare energietransitie gebaard dat ons meesleurt naar de afgrond van een armoede die thans alleen gekend wordt in ontwikkelingslanden, met andere woorden ” We gaan er financieel volkomen aan….”

 3. en ? wat doet de wereld bevolking hieraan ! dan niets ze blijven gewoon op hun reet zitten en blijven af wachten totdat dat gebeurt! kom op mensen en jaag dat zooitje ongeregeld over de kling dan ben je beter af dan NU?

 4. Het is toch frapant dat de jongeren die net zijn begonnen met een gezin van de bovenstaande senario’s niet op de hoogte zijn en gewoon doorgaan met het leven van 50 jaar geleden toen alles nog vrijheid en mening uitingen vrij waren en in de krant dat er openlijk over werd gesproken en geschreven dat leiders op het matje werden geroepen Maar vandaag de dag gaan ze gewoon door met waanideeen en handelingen ondanks dat de leiders vervloekt zijn door de kiezers Dat was vroeger ook zo dat koningen die gewoon doorgingen door het volk werden afgezet en zelfs vermoord
  Bovenstaande afschetsen van een of andere overgestudeerde idioot beweert dat de mens niet zonder fossiele brandstoffen kan overleven Maar hij vergeet dat die grondstoffen nagenoeg op aan het raken zijn en dus moet de mens overgaan op andere hulpmiddelen om te overleven De hongersnood is vaker geweest in de wereld Maar altijd hebben mensen het overleeft Het enige verschil was dat er nu meer dan 8 miljard op deze enge aardkloot leven en dat niemand in staat is om de bevolkinggroei af te remmen omdat de paus en vele andere geestelijke leiders nog steeds de mensen aanzet tot het produceren van mensen op de aarde neer te zetten Tenslotte zullen we 2050 niet meer halen voor het overgrote deel van de westerse bevolkingen en omdat de geboortecijfers erg laag zijn Maar in Azie en india daar fokken ze erop los zodat de wereld een grote beerput van mensen die overloopt en verstopt gaat
  raken De jeugd boeit dat niet en leven erop los alsof er niets op hen afkomt dat catastrofaal zal zijn met zelfvernietiging Wij zijn de de laatste generatie die nog een fijne jeugd hebben gehad met weinig zorgen omdat alles nog voorhanden was Kortom wij zijn de laatse GENERATIE OP DEZE AARDBOL<<<<<ZIJN WIJ!!!!!!!

 5. Gisteren weer een schuur met 4000 varkens afgebrand in Nederland. Is dagelijkse koek wereldwijd de voedselproductie word stop gezet. Drone of d.e.w inzetten en weg beestjes. Ze zijn echt monsters het maakt ze niet uit hoe die beestjes leiden. Volgens mij genieten ze er ook nog van.

 6. “WEF’s netto-nul doelstellingen kunnen meer dan 4 miljard mensen doden”

  U zou beter meer geïnteresseerd moeten zijn in de plannen van multimiljardairs Jeff Bezos en Elon Musk, de laatste meneer verbergt zijn dystopische plannen door zgn. op dezelfde voet te staan met de gewone man en vrouw, Jeff Bezos is duidelijker over zijn plannen met de mensheid hij wil van de aarde een groot natuur reservaat maken zonder mensen, tja het kan verkeren.

  “We hebben de middelen al om tussen de sterren te reizen; maar deze technologieën zijn opgesloten in ‘black projects’…En er zou Goddelijke kracht voor nodig zijn, ze daaruit te halen en ze ten dienste van de mensheid te stellen. Alles wat je je kunt voorstellen op dat gebied, kunnnen we al lang…”

  – Ben Rich (1925 – 1995) Oud directeur ‘Skunk Works’ (Lockhead Martin)

  https://www.wanttoknow.nl/universum/ufo/20-vragen-aan-coen-vermeeren-over-ufos/

 7. Stop nou in hemelsnaam eens met die stompzinnige term “fossiele” brandstoffen.
  Dat is de grootste nonsens ooit.
  Olie wordt voortdurend aangemaakt vanuit het binnenste van de aarde.
  Daarom vindt men dat lege oliebronnen jaren later weer olie bevatten…
  En ja, voor wie ogen in z’n hoofd heeft en nog een werkende hersencel, kan zien dat bij de WEF-psychopaten alles erop is gericht om de wereldbevolking — jou en mij — van de planeet af te trappen.
  Debiele oorlogen, baby- en kindervaccinaties, genetisch manipulerende Covid injecties, georganiseeerde hongersnoden, nutriëntenloos fabrieksvoer verpest met E-nummers, chemtrail vergif, de leugens van CO2, klimaat, stikstof… moet ik doorgaan?

 8. “WEF’s netto-nul doelstellingen kunnen meer dan 4 miljard mensen doden”

  U zou beter meer geïnteresseerd moeten zijn in de plannen van multimiljardairs Jeff Bezos en Elon Musk, de laatste meneer verbergt zijn dystopische plannen door zgn. op dezelfde voet te staan met de gewone man en vrouw, Jeff Bezos is duidelijker over zijn plannen met de mensheid hij wil van de aarde een groot natuur reservaat maken zonder mensen, tja het kan verkeren.

  “We hebben de middelen al om tussen de sterren te reizen; maar deze technologieën zijn opgesloten in ‘black projects’…En er zou Goddelijke kracht voor nodig zijn, ze daaruit te halen en ze ten dienste van de mensheid te stellen. Alles wat je je kunt voorstellen op dat gebied, kunnnen we al lang…”

  – Ben Rich (1925 – 1995) Oud directeur ‘Skunk Works’ (Lockhead Martin)

  https://www.wanttoknow.nl/universum/ufo/20-vragen-aan-coen-vermeeren-over-ufos/

 9. Dood aan the World Elites Fascists, een paar idioten. Oke misschien een boel idioten!
  Maar het zijn maar een paar idioten.
  Idioten die groot worden gemaakt door vele andere idioten. Het stomme volk-volk wat over te halen is met achterlijkheden van; “heb jij je altijd gevoeld dat je in het verkeerde lichaam zit. The World Elites Fascists hebben daar begrip voor.

  Het is dat ze het nog niet kunnen of dat ze het nog niet durven.
  Anders zouden ze misschien de optie aanbieden om de kleur ogen het haar te veranderen. Waarschijnlijk zouden er vele van the Brute Lowlife Motherfuckers zich melden. Ziet je het voor je; mister Hot Potetoe, ex president van the United Stasi of All met blauwe ogen en blond haar.
  Het zou helemaal humoristisch worden als “het”Duits zou gaan proberen te spreken!

 10. Overheden moeten nu wel hun eigen weg gaan. WEF gaat veel te ver.

  Kostuums voor 2030, geen verkiezingen meer, “mensenrechten zijn verhaaltjes”, pedofilie moet ‘normaal’ zijn…

  Overheden kunnen niet meer 1 op 1 alles overnemen van WEF.

  Tis eigenlijk al bizar dat WEF en overheden al zover gekomen zijn.

 11. Het rommelt al aardig in illegale Davos, Brussel het illegale corrupte criminelen Rioolraten hol van niets nutten en vol gevreten pensen en koppen als kroppen sla Maar Ursula von der Lijken zal ten onder gaan met haar miljarden roof voor die illegale PFIZER deel ( EU aanklagers beginnen een illegale criminele corruptieonderzoek van Von der LIJKEN een illegale Politico van criminele zaken) En bewijzen zijn er al genoeg voor Von der LIJKEN en PFIZER criminelen Is nu toch haar tijd gekomen voor haar von der lijken en haar illegale corrupte omkopingen en illegale geldstromen voor PFIZER en hun BIO GIF voor de mensheid te doden Deze terroriste von der lijken en haar kereltje wij zullen er niet om treuren tot alles is opgeruimd !!!! Wij zullen onze bekken nooit dicht houden voor ongekozen illegale BEESTEN !!!!

 12. Het rommelt al aardig in illegale Davos, Brussel het illegale corrupte criminelen Rioolraten hol van niets nutten en vol gevreten pensen en koppen als kroppen sla Maar Ursula von der Lijken zal ten onder gaan met haar miljarden roof voor die illegale PFIZER deel ( EU aanklagers beginnen een illegale criminele corruptieonderzoek van Von der LIJKEN een illegale Politico van criminele zaken) En bewijzen zijn er al genoeg voor Von der LIJKEN en PFIZER criminelen Is nu toch haar tijd gekomen voor haar von der lijken en haar illegale corrupte omkopingen en illegale geldstromen voor PFIZER en hun BIO GIF voor de mensheid te doden Deze terroriste von der lijken en haar kereltje wij zullen er niet om treuren tot alles is opgeruimd !!!! Wij zullen onze bekken nooit dicht houden voor ongekozen illegale BEESTEN !!!! Factcheckers dwingen social media sites om virale threads te verwijderen !!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in