Foto: freepik

Amerikaanse media zijn eindelijk begonnen het publiek te waarschuwen voor het verband tussen Covid mRNA-vaccins en de piek in dodelijke kankers sinds de injecties in 2021 werden geïntroduceerd.

De Washington Times heeft een opiniestuk gepubliceerd waarin de mogelijke oorzaken van het stijgende aantal gevallen van kanker worden onderzocht, met name onder jongeren, schrijft Frank Bergman.

Het artikel, geschreven door Dr. Pierre Kory, voorzitter en hoofd medische zaken van de FLCCC Alliance, en Mary Beth Pfeiffer, een onderzoeksjournalist, benadrukt het verband tussen mRNA-injecties en kanker.

Kory en Pfeiffer stellen dat “we geconfronteerd worden met een opkomende tol van ziekte en dood onder jongeren. We kunnen ons niet onttrekken aan de vraag wat de oorzaak is.”

De auteurs merken op dat voorlopige gegevens van de CDC een piek laten zien in snel ontwikkelende sterfgevallen door kanker onder 15- tot 44-jarigen in de afgelopen drie jaar, zoals Slay News meldde.

Sterfgevallen door darmkanker en baarmoederkanker zijn het sterkst gestegen.

Het stijgende aantal sterfgevallen door kanker heeft bijgedragen aan het sterftecijfer in de Verenigde Staten.

Dit is echter niet uniek voor Amerikanen.

Andere grote landen over de hele wereld hebben het aantal sterfgevallen door turbokanker zien stijgen, waaronder Canada, Japan, het Verenigd Koninkrijk, Australië en nog veel meer.

Kory en Pfeiffer vervolgen:

“Deze zogenaamde overtollige sterfgevallen – 298.000 in 2023 – zijn genegeerd in een milieu dat de politieke wil mist om pandemie-beleid en de nasleep ervan te onderzoeken.”

“We moeten de rol onderzoeken van lockdowns, van bovenaf opgelegde behandelingsprotocollen en – in het bijzonder voor werknemers in de hoogste levensstadia – vaccins die vaak verplicht werden gesteld als arbeidsvoorwaarde.”

  Balsemers vinden aders en slagaders gevuld met nooit eerder geziene rubberachtige klonters

De auteurs concluderen met het volgende:

“Er zijn aanwijzingen in de medische literatuur over de mogelijke manieren waarop herhaalde vaccinaties immuniteitsmechanismen kunnen ondermijnen en misschien zelfs de groei van kanker kunnen bevorderen.”

De verschuiving in de berichtgeving van de media komt na meer dan drie jaar van rapporten van bedrijven dat de injecties “veilig en effectief” zijn.

Degenen die hun bezorgdheid uitten werden vaak afgeschilderd als “samenzweringstheoretici” die zogenaamde “verkeerde informatie” verspreidden.

Officiële gegevens en meerdere peer-reviewede onderzoeken laten echter nog steeds grote pieken zien in plotselinge sterfgevallen en dodelijke ziektes zoals hartfalen, beroertes, bloedstolsels en meer.

Al deze problemen zijn tot epidemische niveaus gestegen sinds de introductie van massale publieke vaccinatiecampagnes in 2021.

Zoals Slay News eerder meldde, waarschuwde een top patholoog eerder deze maand dat de overgrote meerderheid van de mensen die nu gediagnosticeerd worden met kanker, gevaccineerd zijn met Covid mRNA prikken.

Sinds 2021 melden artsen stijgende aantallen kankerdiagnoses.

Velen waarschuwen voor zich snel ontwikkelende vormen van de ziekte die “turbokanker” worden genoemd. Sommige artsen melden dat kankers zich zo snel ontwikkelen dat hun patiënten binnen een week na de diagnose overlijden.

De meest voorkomende vorm van kanker is carcinoom. Carcinoom ontstaat wanneer het DNA van een cel beschadigd of veranderd is. De schade zorgt ervoor dat de cel ongecontroleerd groeit en kwaadaardig wordt.

Een groeiend aantal experts vreest nu dat Covid mRNA injecties kanker veroorzakende DNA schade veroorzaken.

Het probleem beperkt zich echter niet alleen tot degenen die injecties kregen. Artsen waarschuwen nu dat “vaccins” van gevaccineerde mensen kanker kunnen veroorzaken bij ongevaccineerden.

  Amerikaans wetsvoorstel stelt voor om ongevaccineerden van hun ziektekostenverzekering te ontdoen

Zoals Slay News meldde, hebben vooraanstaande artsen onlangs aangekondigd dat, ondanks ontkenningen van de hoogste gezondheidsfunctionarissen en de bedrijfsmedia, documenten van de FDA en de farmaceutische gigant Pfizer het bewijs hebben geleverd dat “shedding van vaccins” “helaas echt” is.

Vaccin-shedding is een proces waarbij het lichaam van een individu virusdeeltjes van de eigen vaccinatie vrijgeeft en verspreidt naar anderen.

Deze kwestie heeft de bezorgdheid gewekt dat mensen die ervoor gekozen hebben om niet gevaccineerd te worden, de Covid mRNA-injecties van mensen die wel gevaccineerd zijn, tegen hun wil overgedragen krijgen.

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Duitsland: Contactverbod geldt blijkbaar niet voor “vluchtelingen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWEF’s netto-nul doelstellingen kunnen meer dan 4 miljard mensen doden
Volgend artikelNAVO’s proxyoorlog tegen Rusland was in wezen altijd terrorisme
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. De bronkanker van alle ellende moet opgeruimd worden dat zijn diegenen wat de giftige cocktails deels onder dwang en misleiding hebben gefabriceerd ,verspreid, gepromoot en ingespoten.

 2. De hele westerse MSM is driedubbel geprikt en drie boosters vol met corruptie dus hopelijk binnenkort een sudden death? Zou wel zo netjes zijn.

  • Jammer van de tijd..mijn reactie is ook niet geplaatst. Dan maar even kort: Als shedding waar is zou dat catastrofaal zijn voor de natuurlijke omgang met elkaar. Vreselijk.
   En verder is de msm natuurlijk veel te laat en wast eigen handen in onschuld.

  • Laat het verdriet en de woede hierover je niet ten onder gaan Raphael, Zelf had ik twee dochters van 23 en 22 die achter mijn rug om geprikt zijn en nu om de haverklap ziek. Eens komt de wraak. Ik hoop dat ik het nog meemaakt dat we dat tuig beestachtig gaan afslachten.

 3. Soms weet ik niet meer wat ik nu wel of niet moet ‘geloven’.. Hoewel ik dr Cory en zijn club dokters hoog acht en ook vaker over shedding heb gehoord hoop ik dat dit niet waar is.. Dan zou te zien moeten zijn dat er vaccin spikeproteïne in het bloed van de ongevaccineerden terecht is gekomen? Zijn daar ook echt bewijzen van? Want als het waar is, is dit catastrofaal voor de spontane en natuurlijke omgang met elkaar..

 4. Ook een fijne gedachte is een situatie waarbij je gevaccineerd bloed toegediend krijgt
  in geval van een ongeluk met zwaar bloedverlies.
  Ik moet er niet aan denken.

  • Ik ga dan weigeren, ga dan liever meteen dood dan een langzame dood met dat vergif in je lijf…

   Voor goede mensen is het leven hierna 1000x beter dan deze 🙂

 5. Shedding is een feit, dit staat in de papieren die Pfizer 75 jaar verborgen wou houden. Nu de VS pers stilaan lijkt te gaan berichten over de killfactory Pfizer hoop ik dat de afrekening met de Davos cult nabij is!

 6. ‘genegeerd in een milieu dat de politieke wil mist om pandemie-beleid en de nasleep ervan te onderzoeken’
  Beter:
  genegeerd in een milieu dat de politieke mist wil om pandemie-beleid en de nasleep ervan niet te onderzoeken

 7. Kanker…shedden…

  Ik denk eerder dat chronisch gebrek aan zonlicht chronisch gebrek aan vit D veroorzaakt. Chronisch tekort aan D geeft hoge ontdtekingswaarden in het bloed. Als je dit te lang hebt kan van daaruit kanker ontstaan.

  Ik heb sinds 2016 (miss al eerder) chronisch tekort aan D. I blaim Chemtrails. Elke winter hetzelfde gezeik.

  Maar blijf vooral lekker AI gegenereerde berichten lezen….of de schuld zoeken bij de mens die wel in de prik hoax trapte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in