Er zijn weinig woorden om de omvang van de verdorvenheid van de Canadese premier Justin Trudeau te beschrijven. Ik zal het niet eens proberen, schrijft Tom Luongo.

Dit is een persoon (want geen echte man zou ooit zoals hij regeren) die zo grondig slecht voorbereid is op zijn taak dat hij niet eens weet hoe hij fatsoenlijk uit het voorbereide script moet voorlezen.

Het was allemaal leuk en aardig om Trudeau/Hitler memes te maken, tot gisteren, toen Trudeau’s handhavers te paard een oude vrouw vertrapten.

Een man met ook maar een greintje fatsoen stuurt geen bereden mannen een menigte in. Het enige wat erger is, zijn de mensen die hierop commentaar geven en zeggen: “Zij verdiende het.

Ja, zij had naar huis kunnen gaan.

Ja, zij had de bloedklonter kunnen laten inspuiten.

Ja, zij had zich ook gewoon kunnen houden aan wat Justin Trudeau haar zegt dat de moraal is.

Maar Trudeau had een andere keuze kunnen maken. In plaats van zich te gedragen als een bang jongetje dat bang is zich publiekelijk voor schut te zetten, had hij de demonstranten kunnen ontmoeten.

In plaats daarvan deed hij wat alle jongetjeheersers ooit gedaan hebben, hij koos voor geweld en intimidatie.

Degenen die de slachtoffers de schuld geven zijn erger dan Justin Trudeau. Zij zullen het nooit toegeven, zelfs niet aan zichzelf, maar hun geloof in de Staat als morele scheidsrechter wordt op zijn grondvesten geschud wanneer dingen als deze gebeuren.

Dus tieren zij over stomme spelletjes spelen en stomme prijzen winnen. Empathie? Wie heeft dat nodig in de dappere nieuwe wereld van Davos.

De tegenstanders van de protesten hebben hun redenen, die echter geen van alle moreel gerechtvaardigd zijn. Want als u uw moraal laat bepalen door de Staat, die in de kern een immorele constructie is, zult u voor altijd de tirannie moeten rechtvaardigen om aan de kant van de engelen te blijven.

Het slachtoffer de schuld geven is het gemakkelijkste wat men kan doen. Hoeveel verkrachters hebben niet beweerd dat “zij het verdiende?” Hoeveel misbruikers geven elke dag de schuld aan de mensen die zij misbruiken, omdat zij te beschaamd zijn om toe te geven dat zij fout zitten?

Wij zijn nu allen onrein

Het deel van de Great Reset dat betrekking heeft op COVID-19 ging altijd over het versterken van de verdeeldheid tussen de mensen. Om er een nieuwe godsdienst omheen te scheppen. Het sacrament ervan is het vaccin. Het Onze Vader is het demoniseren van Ivermectine en het vertrouwen op de wetenschap. Haar gewaad is het masker.

  Het elimineren van de Great Reset: de op handen zijnde strijd

Haar “amen,” is “in naam van de volksgezondheid.”

Het heeft tot zo’n ontmenselijking geleid, dat zij die zich niet schikken naar de hogepriesters nu hun lot verdienen.

Mario Draghi in Italië heeft verklaard dat de ongevaccineerden niet langer deel mogen uitmaken van de Italiaanse samenleving.

En in zekere zin, helaas, hebben de aanhangers van Trudeau gelijk. Men heeft altijd de keuze om het misbruik te aanvaarden, als het alternatief de dood is. Die vrouw is niet naar Parliament Square gegaan met die keuze voor ogen, omdat zij, helaas, nog geloofde in de godsdienst van de Staat als ondergeschikte partner van het volk bij het vormgeven van de samenleving.

Deze laatste illusies werden letterlijk vertrappeld voor de ogen van miljoenen mensen over de hele wereld.

Politiek gezien is er geen weg terug voor Justin Trudeau. Hij en zijn aanhangers zullen zich verschuilen achter hun ” bekwaamheden ” en weigeren verantwoordelijkheid te nemen voor hun daden.

De politie van Ottawa doet hetzelfde, zij verspreidt desinformatie dat men de paarden probeert te laten struikelen en de agenten te kwetsen.

Op dit punt hebben degenen die in Ottawa nog aan het werk zijn ook een keuze gemaakt, om de kant van de tirannen te kiezen en hun eigen innerlijke tiran te omhelzen.

Velen van hen zullen het fijn vinden eindelijk het geweld te kunnen uitdelen dat in hun ziel woekert, per slot van rekening is dat de reden waarom velen van hen in de eerste plaats politieman zijn geworden.

Degenen die hun menselijkheid nog hebben, beslissen nu of zij meegaan of weglopen. Als zij meegaan, verliezen zij wat er nog over is van hun menselijkheid, net zoals de mannen dat deden tijdens de Tweede Wereldoorlog.

En hun ware gezicht is onthuld.

Geen ijver voor meer tirannie

Nu, zo erg als het in Canada is, in Nieuw-Zeeland heeft premier Jacinda Ardern, geprobeerd het script van Trudeau te volgen om de protesten in Wellington de kop in te drukken.

  Bezoedeld bloed: 80% van de bloedvoorraad is besmet met spike-eiwitten van mRNA-prikken, geven bloedbanken per ongeluk toe

En volgens alle berichten zijn haar pogingen volkomen mislukt. Donderdag riep zij een vergadering van de Nationale Veiligheidsraad bijeen.

Wij hebben geen geverifieerde verslagen van wat daar gebeurd is.

Daarom spreekt het stilzwijgen over het resultaat van die vergadering boekdelen. Het leger was niet bereid in te grijpen, net zoals het met Trudeau in Canada heeft gedaan.

Bovendien heeft Andrew Coster, Commissaris van Politie van Nieuw-Zeeland, in een openbare verklaring gezegd dat onderhandelingen de weg vooruit zijn, hetgeen Arden resoluut van de hand heeft gewezen, evenals Trudeau, die beiden uit hetzelfde script van Davos lezen.

Coster zei dat onderhandelingen en de-escalatie de enige veilige manieren waren om het protest op te lossen en dat hij met de demonstranten zou blijven praten. De politie zegt dat er ongeveer 800 demonstranten zijn, maar het aantal zou in de loop van het weekend kunnen stijgen.

Coster zei dat elk krachtig politie-optreden het risico zou inhouden dat het publiek gewond raakt en dat een grotendeels vreedzaam protest gewelddadig zou kunnen worden, en dat het aantal demonstranten zou kunnen toenemen.

Politiechef Peter Sloly van Ottawa probeerde eerder deze week de lijn tegen Trudeau’s megalomanie vast te houden. Dat leidde ertoe dat hij ontslag nam, vermoedelijk omdat hij niet het bevel wilde geven om de demonstranten op te hitsen en in elkaar te slaan, en er werd een meer plooibare handhaver in zijn plaats gezet.

Het resultaat is wat wij nu in Ottawa meemaken.

De terloopse obsceniteit in deze clip is de opmerking van de nieuwslezer over de politie die zogenaamd de orde herstelt.

De realiteit is dat Ardern en Trudeau allebei aan een zijden draadje hangen omdat de publieke opinie zich al tegen hen gekeerd heeft. Het enige wat Trudeau op dit moment overeind houdt, is de schok over de snelheid waarmee hij de gebeurtenissen heeft doen escaleren. Die schok zal zeer spoedig wegebben.

  Het Mechanisme: Hoe de verzonnen op "orde" gebaseerde regels afglijden naar wreedheid

Als het parlement niet optreedt om deze man te beperken/af te keuren of gewoon weg te sturen, zullen de Canadezen een veel groter probleem hebben.

Te veel Canadezen vragen zich nog steeds af: “Is dit Canada?” Terwijl zij zouden moeten zeggen: “Dit is Canada niet.”

Vraag niet langer toestemming om verontwaardigd te zijn, maar voel de verontwaardiging.

In Nieuw-Zeeland is, dank zij de fouten van Trudeau in Ottawa, de sluier van gezag voor Arden dunner geworden. Ongetwijfeld zien zij dezelfde dingen als wij en willen zij er niets mee te maken hebben. Als Ardern niet terugkrabbelt, zullen de messen snel getrokken worden.

Ik zeg altijd: spionnen beginnen burgeroorlogen, militairen beëindigen ze. In Canada is de burgeroorlog pas begonnen. Wat wij in Nieuw-Zeeland nog niet gezien hebben, betekent dat het waarschijnlijk voorbij zal zijn voordat iemand zelfs maar beseft dat hij in een burgeroorlog zit.

De Great Reset berust op tirannen als Justin Trudeau, die winnen door angst, intimidatie en de banale corruptie van zwakke mensen die hen steunen. Met elke foto van vreedzame mensen die vertrapt worden onder de hiel van Canadese stormtroopers, worden meer mensen wakker uit de sluimer van de comfortabele leugen dat de regering ons beschermt tegen chaos.

Dat is wat de Staat is mensen, geweld. Altijd al geweest. Daarom zullen Klaus Schwab en zijn volgelingen zoals Trudeau, Ardern en anderen falen. Er is geen wet die deze mensen erkennen. Er is geen rem op hun gedrag, dat zij gerechtvaardigd achten voor hun heilige zaak.

Hoe eerder wij dat aanvaarden, zoals veel van de truckers die dit protest georganiseerd hebben, hoe eerder wij allen kunnen beginnen de kloof te overbruggen.

Ik laat het laatste woord aan Viva Frei.

Ik heb 12 dagen lang live gestreamd vanuit Ottawa. Ik heb geen spoor van geweld gezien totdat de politie kwam opdagen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Klaus Schwab is een griezelige sociopaatVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVN-troepen om protesten in Canada te onderdrukken – samenzweringstheorie of werkelijkheid?
Volgend artikelGreat Reset in Actie: Communistische “Digitale Identiteit” regeling van het World Economic Forum
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Er is maar 1 mooie kant aan al deze miserie. Datis dat je op je vijf vingers kan natellen dat dit alles tot een grote volksrevolutie gaat leiden en heel veel grof geweld op de wereldleiders. Die onozele psychopaten denken echt dat ze er mee wegkomen, maar communisme heeft nog nooit gewerkt hier en gaat ook nooit werken hier. Het leid alleen maar naar grof geweld op allen die erbij betrokken zijn. En ik wacht gewoon geduldig op het eerste slachtoffer aan hun kant?Eens het eerste slachtoffer valt bij hen, dan is het een bal die blijft rollen …

  • Greet, het gaat veel verder dan communisme en ook geen voorbeelden over te vinden in de geschiedenis! Wat je ook doet we zijn steeds de grote verliezers!
   Blijf je braaf dan gebruiken ze meer geweld… gebruik je geweld dan speel je ook in hun kaarten want dan kunnen ze nog wat sneller en meer van je vrijheden afpakken.
   Gaat de wereld beetje in opstand dan nemen ze Biden bij de hand en lopen snel naar hun luxe bunkers om daar de derde wereldoorlog te ontketenen. Nog niet opgevallen dat ze overal ter wereld iedereen tegen elkaar opzetten?
   Je zal de deuren van hun bunkers eerst moeten toe lassen, haha
   Best eigenaardig dat hun plan uiteindelijk op wieltjes blijft lopen want in de geschiedenis zijn voldoende voorbeelden te vinden van geheime opdrachten door elite troepen. Die kunnen wel die 1% percent super rijken achter het gordijn op tijd uitschakelen. De vraag is wie daar voordeel bij heeft? Zou mij niet verbazen dat ergens in de wereld wel iemand aan zo’n plan denkt.
   Dus blijven hopen, het komt soms uit een rare hoek gekropen…
   Veel aannames maar ben wel zeker dat al die marionetten zoals Macron, Rutte, Hugo, De Croo, Trudeau, Boris Johnson, enz. vroeg of laat hun verdiende straf zullen krijgen want die 1% achter het gordijn weten ook dat het landverraders, lafaards gat likkers en leugenaars zijn waar je niet op kan bouwen.
   Nu doen die slijmballen alsof Rusland de derdewereldoorlog willen beginnen…

   • punt is als ze niet bekeren= POEL DES VUUR
    Dit plan komt van de pausdom

    ((The organisation known as the Premier Grand Lodge of England was founded on 24 June 1717)freemasonry/vrijmetselaar =geheime organisatie van paus/jezuieten)

    als je een revolutie wilt starten (heb je heel veel geld nodig)

    1= 1776 american revolutie

    2= 1789 french revolution

    3= 1823 spanish revolution

    4= 1831 polish revolution

    5= 1848 german revolution

    6= 1848 italian revolution

    7= 1917 rusian revolution

    1 ww 1914-1918

    2 ww 1939-1945

    nu amerika is over genomen door jezuieten order(onder gezag van de paus)

    Wereld order komt snel http://conspiracywiki.com/new-world-order/club-of-rome/

    The 10 Kingdoms The Club of Rome acts as a research institute on political, social and economic issues, and claims that “there is no other viable alternative to the future survival of mankind than a new global community under a single form of government.” On 17, September, 1973, the Club of Rome published a report entitled the “Regionalized and Adaptive Model of the Global World System“, which was authored by Eduard Pestel and Mihajlo Mesarovic. The report revealed the Club’s intention to divide the world into ten economic/political regions, called “Kingdoms”, which would unite the entire world under a common leadership. These regions are:

    wereld word in 10 gebieden verdeeld zie de link

    koning/koningin moet lid zijn van een geheime organisaties zoals jezuieten/vrijmetselaar/knight of malta/enzovoort (anders kan je geen koning/koningin zijn)

     • Wapens totaal anders ? Ik zag onlangs de film Dune, heel futuristisch volgens mij, uiteindelijk ging men elkaar gewoon op de vuist, man tot man gevecht, zoals men het eeuwen geleden deed.

    • Beste Eric, je vergist je ; de vrijmetselarij werd in 1717, opgericht door twee dominees, James Anderson en Desalguiller. Zonder Reformatie in 1517, was er geen FR Revolutie geweest. De pausen, noch de katholieke Kerk van altijd, of de paters Jezuïten, hebben daar niets mee te maken gehad. Integendeel, in 1738, werd de vrijmetselarij veroordeeld, en leden werden automatisch ge-ëxcommuniceerd.

   • Ik las die deuren van de bunkers liever achteraf. Laat ze maar lekker lang denken dat ze veilig zitten totdat ze de deuren open proberen te doen. Al die tijd in leven gebleven voor een hel van een einde, hah!

  • Helemaal mee akkoord Greet, vandaag of morgen pakken ze ene met zijn kraag, en zoals je zegt dan gaat de bal aan het rollen, Poetin en Macron, zijn gewoon een spelletje aan het spelen, zoals steeds bij militair ingrijpen is het steeds de gewone mens die daar weeral de dupe van word, het elite clubje denkt nog steeds dat mensen zich niet kunnen verzetten, ze hebben daar een panische angst voor dat weten ze heel goed, nou wie gaat van het clubje de 1ste zijn, ze denken allemaal zij niet, nou wacht maar af, we hebben zoveel technologie tot onze beschikking.

   • Hoi Spirit,

    Dat heet “in zijn kraag grijpen”. Poetin en Macron zijn niet te vergelijken, Poetin heeft rechten gestudeerd en houdt zich volledig aan de internationale wetgeving, Macron is een schoffie en lapt deze volledig aan zijn laars maar, Poetin de schaakspelende judoka speelt een spelletje met Macron, en gelukkig maar.

    Poetin heeft al jaren geleden gewaarschuwd dat als het tot oorlog komt, Rusland asymmetrisch zal reageren, en daar zal toeslaan waar de aanstichters van de oorlog zich bevinden ipv het aanvallen van onschuldigen. Denk hierbij aan westerse commandocentra, wapendepots, hoofdkwartieren, defensieministeries, etc. Deze taktiek heeft in Syrië al voor de nodige opschudding gezorgd onder onze klootzakken van leiders toen Kaliber missielen de voordeur van een commandobunker binnenvlogen waar zich niet alleen ISIS/DAESH terroristen bevonden, maar ook CIA, Mossad, MI6, en meerdere agenten uit de EU. Dit is uit schaamte nooit in de media gemeld want NATO had na vragen door het Russische leger aan ze laten weten dat het een ISIS commandocentrum betrof. Plausible deniability dus voor de Russen en een zeer verdiend heavy punishment voor onze etterbakjes.
    Het gelul in de Oekraiene/Donbass is geheel een CIA/EU kado waar de Russische Federatie niet meer schuld aan heeft dan dat ze het westen misschien beter eerder de pas had kunnen afsnijden, tenminste, als dat gezien de toemalige middelen mogelijk zou zijn geweest.
    Groeten,

  • Een volksrevolutie, dat is nu juist de planning, al hebben de regeringsleiders het zelf nog niet door. Zij zijn net zo goed misleid, hen is ongetwijfeld een mooie toekomst beloofd.

   In het plan wordt toegewerkt naar 1 wereldregering. Om draagvlak hiervoor te creëren moet het volk zich eerst tegen haar regeringsleiders keren. Want die zijn binnenkort volkomen nutteloos.

   Na zoveel chaos en teleurstelling snakt men dan naar een regering die vrede belooft, is het idee. Om er dan na korte tijd achter te komen dat deze wereldregering wordt geleid door het pure Kwaad, de wezens (personen zonder ziel en menselijkheid) die nu achter de schermen werken.

   Ik ben ervan overtuigd dat het Goede al het Kwaad zal overwinnen, voor eens en altijd dit keer.

 2. De kopschoppende agent die een geboeide arrestant vol in het gezicht trapte enige maanden geleden is voor mij het omslagpunt geweest hoe met polite om te gaan.
  Wie mensen als beesten behandeld moet niet klagen zelf ook zo te worden gezien.

  De tirannie kan slechts bestaan bij de gratie van politie die misdadig gedrag tot norm verheft….

  De schande is te groot geworden.

 3. Het is goed dat het journaal er over bericht. Of het slachtoffer is vermeld weet ik niet, want ik hoorde het zijdelings.
  Het journaal volg ik al zeker 10 jaar niet meer allemaal mindfuck m.i.z.
  U hebt gelijk Greet, met uw comment.

 4. Deze WEF marionetten verdienen de doodstraf na een gedegen onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal!!Deze satanische lieden zullen waarschijnlijk voor eeuwig in de hel terechtkomen,dus deze tweede dood zal bij deze geïnstitutionaliseerde psychopaten onherroepelijk zijn!!!
  Lieden als Mark R.,Justin t.,Mario D., en hun medeplichtige medeplegers zijn werkelijk mensen van het allerergste allooi,satanisch tuig zonder enig normbesef!!!

  • Zulke mensen verdienen geen tribunaal, dat hebben ze weer een leger aan advocaten, die het dan weer op de verantwoordelijkheid bij iemand anders leggen, kijk maar naar Prins Andrew, heeft hij zijn zaak toch kunnen afkopen, hij kende het meisje niet eens zei hij, hij staat ermee godverdomme op de foto, heeft alles te maken met het feit dat de queen haar 70 jaar troon viert, kan je natuurlijk niet hebben als koninklijke familie, van het moment dat de elite een probleem hebben, zetten ze een leger advocaten in, die maar blijven zoeken om er onderuit te komen, met belachelijke argumenten, de rechtbanken worden zo onder druk gezet door de elite dat die het niet naast hun kunnen neerleggen, zo werkt het hele boeltje, dus neen, geen tribunaal, executie en klaar.

 5. Tja wie zijn er nou de gevangenen? Deze Nazibroekpoepers zullen voor de rest van hun leve gevangen zitten in hun eigen wereld. Want daarbuiten word de tegenstand groter en groter. Ze kunnen zich geen eens meer in het openbaar vertonen. Angsthazen zijn het! En zullen hun straf zeker niet ontlopen, de burgers strijden niet langer tegen elkaar, maar steeds meer met elkaar. Wij zitten allemaal in het zelfde schuitje, en daar zijn een aantal gekkies voor verantwoordelijk. Dit houd pas op! als die gekkies gestopt worden. En dat doe je met een eenheid wij moeten met zijn allen een eenheid worden, dan is het afgelopen met dat praatclubje.. Niet voor een gerecht. Maar voorgoed weg ermee…. De haat is groot!!!!

 6. In China zijn 1.5 miljoen oeigoerse moslims overgeleverd aan de dictatuur van de chinese overheid, die uiteraard beweerd dat het niet klopt, bij de olympische winterspelen nu, 2022, worden in China controleurs ingezet om de deelnemers en hun entourage te bespioneren, als je als deelnemer je negatief uitlaat over China, je geregistreerd staat als ongunstig voor het regime, tijdens de winter games is er een bedrijf dat alle communicatie kanalen beheert in China, zij verzamelen alle gegevens van iedereen, bij de Oeigoeren gaan chinezen 15 dagen per maand inwonen om hun reilen en zeilen te kunnen vastleggen, deze spionnen brengen dan verslag uit aan hun overste, etc….een kindje had gezegd dat papa had gezegd dat ze geen eten mochten eten van de chinezen, dat was voldoende om die vader op te pakken en in een kamp te steken, ze hebben een aantal woorden in een lijst, die als negatief worden gezien, als je bv een bericht stuurt naar een kennis, bv, we gaan volgende zaterdag samenkomen; komen ze je oppakken. Ze mogen dan met veel zijn de Chinezen, lef hebben ze niet.

  • Ideaal; tenminste als je Oeigoeren vervangt door vluchtelingen en linksen en prikgekkies.

   De Chinezen weten: als je de moslims niet onder absolute controle houdt, doen de moslims dat met jou.

   In NL zijn de autochtonen en de ouderen slachtoffer en derderangs burgers; is dat normaal???????

 7. Maar allez; deze strubbelingen zullen snel vergeten zijn, als de WO3 begint.

  Hoe?
  Er zijn gekkies die geloven dat de rebellen van Oekraine de MH17 neerhaalden. Maar dat zijn idioten.

  ALLEEN de Oekraiense staat liet een uur vooraf de opdracht uitgaan om over rebellengebied te vliegen; en een uur is veel te weinig om even BUK’s te gaan halen…..
  Dan: Oekraine kreeg van NL in EU extreem veel financiele voorrechten; o.a. een mega kippenslachterij….

  Rutte had het aan Oekraine gevraagd, en ervoor betaald.
  Nu zal WO3 alweer zo starten. oekraine valt de rebellen aan, geeft Rusland de schuld.

  Note: hoe stom zal dat ijn; rebellen zijn pro Rusland…..
  —————————
  Het verschil zal zijn: deze keer zal Biden NIET gevrijwaard zijn van oorlog op zijn eigen erf; Rusland heeft leuke raketjes….en veel.

  • En amerika zit vol gaten vanwege fracking. En onder yellowstone zit een berg lava waar je stil van wordt. Er is niet zoveel nodig om dat continent aan stukken te scheuren, of in elk geval dodelijke problemen te veroorzaken zoals giftige gassen en aardbevingen.

 8. Het is in Nederland niet anders, buitensporig, grof geweld tegen vreedzame burgers die opkomen voor hun lijf en goed. Nederland Neder Nazi Pedoland. Ik heb er geen andere woorden voor.

 9. Als er geen vrede meer is en vrijheid zullen uiteindelijk het klootjes volk de klappen krijgen of je dan een linkse viezerikje of een mens bent met normen en waarden, kijk maar naar Gert Jan Seegers CU daar komen wij maar niet van af dat zijn ideologieën die staan voor de dood en volks verraad dat geloof houd ons al meer dan vijfhonderd jaar een worst voor de neus en het bang en laf volk offert nu zijn eigen kinderen al op het kan niet meer gekker worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in