BMEIA/Gruber CC BY 2.0

John Kerry, de speciale gezant van de Amerikaanse president Joe Biden voor klimaatzaken, vertelde op een klimaattop in Washington D.C. dat de landbouw verantwoordelijk is voor 26 tot 33 procent van de wereldwijde uitstoot, bericht Uncutnews.

“We kunnen netto-nul niet bereiken tenzij de landbouw deel uitmaakt van de oplossing,” zei Kerry.

Hij wees erop dat de wereldbevolking inmiddels de grens van acht miljard is gepasseerd. De uitstoot van het voedselsysteem alleen al zou leiden tot een halve graad opwarming tegen het midden van de eeuw als er niets zou veranderen, zei de voormalige minister.

Buitengewoon klimaatvervalser, John Kerry: De landbouwindustrie moet vernietigd worden om Net Zero te bereiken.

“De landbouw draagt voor ongeveer 33% bij aan alle emissies ter wereld. En we kunnen Net Zero niet bereiken – we krijgen deze klus niet geklaard – als de landbouw niet centraal staat als deel van de oplossing.”

“Je kunt niet doorgaan met het opwarmen van de planeet en tegelijkertijd verwachten dat je de planeet kunt voeden. Dat werkt niet. Dus moeten we de uitstoot van het voedselsysteem verminderen.”

Als de aarde 2 graden opwarmt, hebben nog eens 600 miljoen mensen misschien niet genoeg te eten, zei Kerry. Je kunt niet tegelijkertijd de wereld voeden en opwarmen, zei hij. “Dat werkt niet.”

  Europa staat voor een industriële vernietiging door netto-nul, waarschuwen 73 grote bedrijven

We moeten daarom de uitstoot van het voedselsysteem verminderen om de limiet van 1,5 graad opwarming niet te overschrijden, zei Kerry.

Ironisch genoeg voegde hij eraan toe dat bijna alles wat de afgelopen 30 jaar voorspeld was, nu aan het uitkomen was. (Hij vermeldde niet wat er precies was uitgekomen).

Parlementslid Pepijn van Houwelingen (FVD) toonde zich verbaasd over de uitspraken van de klimaatgezant van Biden. “Hij zegt zonder blikken of blozen dat een opgelegde hongersnood prima is, zolang we maar ‘het klimaat kunnen redden'”.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

“Wetenschapper” wil een asteroïde vangen en de zon ermee blokkerenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVertrouwt u 10 muizen voor uw volgende COVID prik?
Volgend artikelDe bekroonde journalist Seymour Hersh heeft verklaard dat de oorlog voorbij is en dat Rusland gewonnen heeft
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

   • Hallo Anna – Zou het kunnen? Tenslotte hebben we te maken met ´een kliek´. De paarse stropdas welke ik herhaaldelijk zie terugkomen, heeft mijn aandacht getrokken. Hieronder een aantal interessante artikelen:

    ´Paars is zeldzaam in de natuur en de kosten van het creëren van de kleur en heeft paars eeuwenlang een bovennatuurlijke uitstraling gegeven. Paars is ook de krachtigste golflengte van de regenboog – en het is een kleur met een krachtige geschiedenis die in de loop van de tijd is geëvolueerd. In feite is de oorsprong van de symboliek van paars belangrijker en interessanter dan die van welke andere kleur dan ook.´ https://colormatters.com/the-meanings-of-colors/purple

    Macht en politiek
    ´Paars gedijt op de kruising van blauw en rood. Als een krachtige aanwezigheid kan paars enigszins intimiderend zijn. Velen geloven dat paars zijn leiderschapskwaliteiten heeft verkregen via de koninklijke familie. Autoriteitsfiguren zijn dol op deze gedurfde tint omdat het kracht, prestige en bekwaamheid belichaamt. Het wordt ook vaak aangetroffen in politieke sferen. Wanneer mensen proberen hun spieren te buigen, wenden ze zich vaak tot de kleur paars. Van koningen en heren tot keizers en superieuren, iedereen die aan de macht is, is dol op paars.´ https://www.color-meanings.com/purple-color-meaning-the-color-purple/

    https://en.wikipedia.org/wiki/Purple

    ´Op het kleurenwiel mengt paars rood en blauw, dus het vuur en water, passie en emotie, actie en gedachte, kracht en eerlijkheid allemaal gebundeld in één. Effectief paars onderhoudt een verbinding met zowel de fysieke wereld als onze ziel, waardoor het een uitstekende kleur is om harmonie en transformatie te vertegenwoordigen.´ https://www.buildingbeautifulsouls.com/symbols-meanings/color-psychology-symbolism-meanings/what-does-the-color-purple-mean/

    Rond 1200 v.G.T. begon de stad Tyrus (langs de kust van het oude Fenicië) paarse kleurstof te produceren door de schelpen van een kleine zeeslak te verpletteren.4 De resulterende kleur werd bekend als Tyrisch paars en was zo bekend dat het werd genoemd in Homerus’ “Ilias” en Vergilius’ “Aeneis”. Alexander de Grote en de koningen van Egypte droegen ook kleding gekleurd met het beroemde Tyrische paars.

    ´Deze band met het koningshuis was niet alleen beperkt tot de oudheid. Paars was de kleur bij uitstek voor het paarse gewaad van landgoed dat koningin Elizabeth II droeg op haar weg terug naar Buckingham Palace na haar kroning in 1953.5

    Binnen de LGBTQ+ gemeenschap staat het paars van de pride-vlag voor non-binaire genderidentiteiten. In de biseksuele vlag overlappen het rood en blauw elkaar om paars te vormen dat biseksualiteit vertegenwoordigt.´
    https://www.verywellmind.com/the-color-psychology-of-purple-2795820

    Vriendelijke groet en Gods zegen!

 1. Er is maar een probleem John Kenny en dat zijn de rijken der aarde als je die ? nou eens op ruimen dan zou het leef miljue er een stuk beter uit zien dan nu met jullie HET CLIMAAT ?? KAN DE BEVOLKING NIETS AAN VERANDEREN dat regelt zichzelf dat is niet ? te veranderen .

  • Ik denk dat het probleem meer het lage bewustzijnsniveau van de mensheid is , waardoor ze telkens opnieuw in de leugens en ‘spelletjes’ van een kleine groep trappen en niet in staat zijn de (mogelijke) gevolgen van eigen handelen te zien.

 2. Er zijn wel boeren die vrijwillig een beetje meedoen aan onderzoek, en koolstofbinding, en matigen met pesticiden enz. Ik sprak zo iemand die echter ook berichten en mails had gekregen van mensen die hem ‘uitschelden’. Hij zei dat hij altijd reageerde met “kom eens kijken en dan praten we” maar niemand had hierop gereageerd. Hij zei ook dat hoe de boeren het eerder deden, opgelegd was door regels van bovenaf, maar dat ze algemeen het probleem onderkennen dat er iets aan de hand is met de natuur.

  • Ik sprak ook een deskundige die industrieën inspecteerde zoals in Rotterdam, die me vertelde dat de giffen zijn teruggebracht, inmiddels minder intensief zijn (verdund) maar dat het een publiek geheim is dat boeren er gemiddeld minder lang door leven. Ik heb geen bewijzen hiervan.

   • Look up!!! Ze besproeien ons dag in, dag uit als ongedierte. Hele dagen vindt er geo-engineering en gifsproeien plaats. Het was gister en vandaag weer krankzinnig hoeveel chemtrails ze sproeien. En niemand kijkt naar boven omdat de meesten in een 1D wereld leven en alleen nog maar naar beneden en/of op beeldschermen kijken. Alles wat we eten, drinken en inademen zit vol met gif en metalen en andere rotzooi. De zombies om mij heen geloven het niet, want dan zouden ze zichzelf ook vergiftigen… alsof de echte elites tussen gewone stervelingen leven en alsof ze zelf geen middeltjes hebben om de lucht te zuiveren en hun lichaam te detoxen. En vwb boeren. De meeste boeren werken niet samen met hun grond en de natuur, de meeste boeren vernietigen hun grond en voeren oorlog tegen de natuur. Dat hebben ze zo geleerd uit schoolboeken die George Soros en zn elite vrinden hebben geschreven.

    Maargoed… het moet allemaal nog veel erger worden voordat mensen wakker schrikken, dus zet je maar schrap. Alles gaat eerst kapot en daarna zal er een nieuw begin komen. Wij leven als stofdeeltjes op de toplaag van de aarde. De aarde zal ons resetten en dan opnieuw vruchtbaar worden.

    • Ik zou net als die boer willen zeggen; ga eerst eens kijken.

     Want veruit de meeste mensen die zo wauwelen over de boeren zijn nog nooit op een boerenbedrijf geweest. Laat staan dat ze er hebben gewerkt.

     Boer; het enige beroep waar je 24/7/365 werkt, lange dagen maakt tegen weinig loon, alles vooraf moet betalen en maar moet zien wat je eraan overhoudt. Maar als je die opbrengst eens naar uurloon omzet dan is het mar bar weinig.
     En dat alles om een geschifte bevolking te voeden die je uitscheldt.

     Ik zou zo stellen; als je zulke problemen met de boeren hebt, wees dan een kerel en doe zonder.

     Wat betreft het idee dat boeren hun grond vernietigen; dat kan alleen maar worden gezegd door iemand die werkelijk minder dan niks weet van het boerenbedrijf.

     • @Johan P….

      Ik heb helemaal geen problemen met de boeren. Ik woon midden tussen de boeren en ik weet echt wel waar ik over praat.

      Jou reactie toont precies het probleem aan. ALLES draait om geld. Geld is de drijfveer geworden. De grond wordt verarmd om opbrengt te maximaliseren.

      Ik scheld helemaal nieman uit. Jij reageert uit emotie ipv begrip. De elites hebben alles zo in elkaar gezet dat wij onszelf em de aarde kapotmaken. Boeren om mij heen zijn giga grootschalig bezig en alles draait maar om 1 ding… GELD GELD GELD. Ze gebruiken veel te lompe machines, ze gebruiken veel te veel gif en mest. Allemaal omdat ze haast hebben en veel te groot zijn geworden.

      Wij mensen horen van nature allemaal ons eigen stukje grond te hebben en met liefde ons eigen voedsel te maken. Ik ben niet tegen boeren, ik ben niet anti mensheid. Jij begrijpt niet dat alles kapot gaat doordat alles draait om GELD. Als het niet om GELD zou gaan, zouden boeren veel kleinschaliger werken en veel beter zorgen voor hun grond en de natuur. De meeste boeren zijn alleen maar bezig met omzet en winst ipv grond en natuur. Ga maar eens kijken bij kleinschalige boeren, waar het nog draait om liefde voor grond en natuur ipv GELD. En word niet boos op je medestanders.

      Verdiep je maar eens in het onderstaande. WIJ horen allemaal zelf ons eten te maken ipv op gigantische schaal boeren te laten produceren.
      https://mijnmagischemoestuin.nl/

      • Ik heb 20+ jaar gewerkt in landbouw en aan landbouw en veeteelt gerelateerde bedrijven.
       Er is geen land ter wereld waar boeren zo goed voor hun grond zorgen als Nederland. Deels vanwege de extreme regelgeving, deels omdat ee heel veel voedsel moet worden geleverd vanaf een relatief klein oppervlak.
       Regelmatig grondonderzoek en precisiebemesting, waarbij vrijwel exact wordt bemest wat dat gewas nodig heeft is al jaren de norm, om te voorkomen dat er een onbalans ontstaat of er allerlei zooi uitspoelt.

       De grootschaligheid is ook niet echt de keuze van de boeren; het wordt afgedwongen door regeringsbeleid.
       Boeren worden jaar na jaar geconfronteerd met eisen voor enorme investeringen. Waarna na 5 of 10 jaar het beleid wordt veranderd en alles ongedaan moet worden.
       Intussen worden de boeren afgeschilderd als afzetters, maar vrijwel niemand begrijpt dat alle kosten vooraf komen voor hen.

       Nou kunnen we discussieren over grootschalige landbouw, maar zonder dat heb je maar 2 keuzes
       1 – enorme hongersnood, niet eenmalig maar blijvend totdat de populatie is gekrompen tot een aantal dat door kleinschalige landbouw kan worden onderhouden
       2 – Gates fabrieksvoer en insecten vreten.

   • John september 26, 2023 Bij 10:15

    Relatief gezien krijgen boeren de ziekte van Parkingson die met landbouw giffen werken, vooral is Roundup super gevaarlijk voor de gezondheid, het verziekt ook het oppervlakte water, bijen sterfte ect.

 3. Wat mij vooral opvalt aan die kerry is zijn grafkop. Hij heeft een misselijke duivelse grafkop.
  Dat geconstateerd hebbende, in de senaat werd hij recentelijk gegrild over zijn ‘global warming’ mantra’s. Ondanks stevige kritiek en feitelijke weerlegging van de bij elkaar gefraudeerde global warming/boiling hoax bleef hij vrijwel onberoerd en volhield in herhaling van zijn standpunten. Geen enkele verrassing dus. Willen we deze waanzin stoppen zullen we de keiharde confrontatie aan moeten gaan. Dat gaat uiteindelijk ook wel gebeuren, maar de ellende moet dan nog iets groter zijn voor henk & ingrid.

 4. Kerry zou zich beter bezig houden met de VS, in plaats van de wereld rondreizen om overal te gaan preken: De uitstoot van CO² van de vs per inwoner is ca. 2 x !!! deze van de gemiddelde inwoner van China. Er moet nog veel gebeuren in de VS (reductie met 50 %) alvorens ze het zo goed doen als de Chinezen. (ref: https://www.worldometers.info/co2-emissions/co2-emissions-per-capita/) Anderzijds is CO² , samen met stikstof de basisgrondstof van de planten.
  De belgische overheid wil 87,5 % van de professionele landbouwbedrijven laten sluiten. Is er iemand bij de regering, die ook maar een ogenblik denkt (?) aan de voedselvoorziening! In Nederland is de overheid ook al in oorlog met de voedselproducenten.
  Waarom kiest de bevolking voor zulke desastreuze politiekers?

  • Omdat ze stemmen op de vele beloftes die ze de stemmers voor de verkiezingen wijs maken.
   Waarvan er nog eentje is uitgekomen.
   Eenmaal op het pluche hebben ze volledig schijt aan die stemmers die ze die plek bezorgd hebben.
   En dat iedere verkiezing weer opnieuw.
   En toch trappen ze er in.

 5. “John Kerry zegt in wezen: “Hongersnood is prima, zolang we het klimaat maar kunnen redden”

  Hoe kan een oorlogs held zó van zijn voetstuk vallen, met zo’n goed klinkende militaire carrière en onderscheidingen die er niet om liegen, de psyche van die lieden die gediend hebben zijn in feite zwaar beschadigd of oud zeer uit zijn jeugd, enfin er is iets duidelijk misgegaan met Kerry om zó zich tegen het publiek te keren.

  • Daar zijn anders de nodige vragen bij, bij die onderscheidingen van kerry. “3 purple hearts and no limbs…” Het blijkt allemaal veel mooier voorgespiegeld te worden dan dat het werkelijk gegaan is. Dat is niet verrassend, klootzakken als timmermans doen dat ook, die steken zichzelf graag de mooiste veren in de reet en houden de mythe zo in stand. Senator john McCain beriep zich ook op z’n heldendaden, maar het is een publiek geheim dat hij in hanoi hilton “song like a bird”. Was ook een goede loopjongen van soros.

   • Bas september 26, 2023 Bij 11:35

    Narcisten beste Bas, narcisme kent vele gedaanten, maar je hebt gelijk een beetje complotdenker herkent hun direct kijk maar naar die lieden in de Kamer, velen van hebben een afwijkende seksuele voorkeur en vaak alleen al voor de coming out zijn ze vaak tegen de gewone man of vrouw gekeerd, mijn psychologie van de koude grond.

    BTW John F. Kennedy was óók gewond geraakt.

  • Ze zullen een keer niet met hun klauwen ergens aankomen.
   Niets ontstaat vanzelf tegenwoordig, overal zitten ze mee te klooien.
   En waarom, met welke bedoeling hebben ze nou weer met vogels lopen klooien.
   Die beesten mankeerden toch niks.

   • Bert september 27, 2023 Bij 08:51

    Onder andere de pluimvee houderij de gelegenheid bieden om hun leghennen te vaccineren, (Twee pluimveehouders zijn er al mee begonnen, maar deze leghennen mogen niet voor consumptie geschikt zijn, je kan het aan je water voelen dat dit het begin van kippenvlees consumptiepure ellende is) voedselvergiftiging, herinner de cabal willen ons allemaal kapot hebben, in iedergeval het Kaukasisch ras, ons dus als je geen kleurtje hebt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in