Wanneer conventionele landbouwers een akker met insecticiden willen tapijtbombarderen om de insecten te doden, besproeien zij de akker met giftige chemicaliën. De chemicaliën worden door de insecten geabsorbeerd en gaan aan het werk om hun zenuwstelsel of bloedsomloop te vernietigen. Al gauw beleven miljoenen insecten een “plotseling gestorven” gebeurtenis, schrijft Mike Adams.

Wanneer de globalisten massa’s mensen willen uitroeien die in steden met een hoge bevolkingsdichtheid wonen, kunnen zij op soortgelijke wijze een tapijtbombardement op de stad leggen met aërosolvormige “vaccins”, die ontworpen zijn om ingeademd te worden. Deze kunnen vanuit laagvliegende vliegtuigen gespoten worden op precies dezelfde manier als malathion op bevolkingsgroepen gespoten werd, vermoedelijk om muggen en het over-hypte Zika virus onder controle te houden.

Een recent artikel uit Eugyppius: A Plague Chronicle onthult dat aan Bill Gates gelieerde onderzoekers nu aansturen op covid neusspray-vaccins, die theoretisch zonder medeweten of toestemming van het individu op bevolkingsgroepen gespoten en geïnhaleerd zouden kunnen worden.

“Virus debiel Eric Topol en slangenolie verkoopster Akiko Iwasaki pushen mRNA neusspray hocus pocus, eisen een tweede Operatie Warp Speed om verder te sleutelen aan miljarden menselijke immuunsystemen,” schrijft de website:

De oligarchische steun voor de neusspray-vaccins komt in de eerste plaats uit de belaagde geest van Bill Gates, die stilletjes teleurgesteld is in de prestaties van de mRNA elixirs en nu het grootste deel van zijn hoop vestigt op het maskeren…

Topol is slechts een mentaal leeghoofdige Corona brigadier, maar Iwasaki is mede-oprichtster van de farmaceutische startup RIGImmune, die twee miljoen dollar heeft gekregen van de Gates Foundation “om nieuwe aangeboren immuunactivatoren te ontwikkelen ter bescherming tegen infectieziekten die de ontwikkelingslanden onevenredig treffen.” Zij is ook mede-oprichtster van Xanadu Bio, dat probeert nanodeeltjes te ontwikkelen die u niet doden als u ze inhaleert…

Als deze poging slaagt, zou dat de globalisten een manier geven om mRNA-instructies op hele bevolkingsgroepen te sproeien, op precies dezelfde manier als landbouwers velden met insecticiden besproeien. De mRNA-instructies kapen de lichaamscellen en programmeren ze om niet-menselijke eiwitstructuren te bouwen, die ook kunnen functioneren als biologische wapens die onvruchtbaarheid of stolsels veroorzaken.

  Great Reset: Insecten eten en rioolwater drinken is de toekomst, verkondigt het Wereld Economisch Forum

Zoals Natural News exclusief met laboratoriumproeven heeft gedocumenteerd, zijn deze klonters zelf-assemblerende biostructuren die in omvang toenemen totdat zij de bloedstroom blokkeren en vaak het slachtoffer doden. Mensen vallen dood neer, net als snuitkevers, en de “menselijke kudde” wordt geruimd als nooit tevoren.

De menselijke bevolking wordt door de globalisten als een “plaag” gezien

Mensen worden door de globalisten gezien als plagen op de planeet, die uitgeroeid moeten worden op dezelfde manier als een kakkerlakkenplaag aangepakt zou kunnen worden. Volgens de globalisten gebruikt de mens niet alleen te veel kostbare hulpbronnen – zoals water, energie en land – maar vervuilt hij ook de oceanen met plastic, vernietigt hij ecologische systemen en draagt hij niets bij tot de toekomst van de menselijke beschaving. Daarom moeten ze uitgeroeid worden, zo is de gedachte.

De echte kunst is uit te vinden hoe de massa ervan overtuigd kan worden dat zij niet uitgeroeid wordt, terwijl zij in de rij staat voor uitroeiingsinjecties. Om dit te bereiken werden “vaccins” gepromoot door dokters, journalisten, regeringsinstanties, Big Tech, werkgevers en scholen, in tegenspraak met elke echte ondersteunende wetenschap. Deze dodelijke injecties werden “veilig en doeltreffend” genoemd, terwijl ze in werkelijkheid gevaarlijk en dodelijk waren. Degenen die zwichtten voor deze schijnbare “gezagsdragers” zullen die slechte beslissing waarschijnlijk met hun leven bekopen, zo blijkt nu. Want de hele tijd al was de covid-19 pandemie een list om mensen in de rij te laten staan om zich te laten inspuiten met langzaam werkende euthanasie-injecties.

Nu blijven de na-vaccin stolsels in omvang toenemen, slagaders en bloedvaten verstoppen, waardoor steeds meer mensen dood neervallen zonder een kant en klare verklaring die het medisch establishment zal aanvaarden. De gemeenschappelijke oorzaak van al deze “plotseling gestorven” gebeurtenissen zijn natuurlijk na-vaccin stolsels, die de slagaders en bloedvaten verstoppen.

  8 redenen om NOOIT iets te vertrouwen wat de regering zegt

Belangrijk is dat deze klonters elke dag groter worden, binnen in de lichamen van de mensen die de vaccins hebben genomen. Miljoenen meer zullen in de komende maanden en jaren sterven. Voor degenen die niet gedood worden door de huidige vaccins, kunnen de globalisten de steden gewoon besproeien met nieuwe mRNA “doodsbommen” die de mensen tegen hun wil of weten inademen.

Over schendingen van Neurenberg gesproken… dit zou in feite van elke beoogde stad een gaskamer in Holocaust-stijl maken, waar de mensen de biowapens inademen die hen mettertijd zullen doden.

Mary Holland van Children’s Health Defense roept op tot wereldwijde vervolging van degenen die deze misdaden tegen de mensheid begaan

Zoals vandaag op de website van CHD wordt uitgelegd, heeft Mary Holland opgeroepen tot grootschalige wereldwijde vervolging van deze misdadigers van de covid vaccins en de biowapen-ingenieurs die deze aanvallen op de mensheid hebben ontketend:

Tragisch genoeg zijn wij de laatste twee-en-een-half jaar getuige geweest van een wereldwijde aanval op de Code van Neurenberg. Regeringen, medische instellingen, universiteiten en de media hebben het allereerste beginsel en elk ander beginsel van de 10 punten van de code geschonden.
Zij hebben mensen gedwongen om menselijke proefkonijnen te zijn. Zij die opzettelijk, willens en wetens de beginselen van de code van Neurenberg hebben geschonden, moeten gestraft worden. Zij moeten worden genoemd, vervolgd en gestraft voor misdaden tegen de mensheid…

Inderdaad, Holland heeft gelijk, en als de mensheid niet opstaat tegen de massamoordenaars van de vaccindoodcultus, zoals Fauci, zullen er miljarden sterven.

In feite zijn wij misschien al voorbij het omslagpunt, waar miljarden geprogrammeerd zijn om de komende jaren te sterven. Tenzij er een methode gevonden wordt om de klonters terug te draaien en het menselijk lichaam letterlijk te deprogrammeren van kwaadaardige mRNA-instructies, staan de meer dan 5 miljard mensen die deze vaccins al genomen hebben, misschien voor uitroeiing via de “wetenschap”.

  VN-rapport verklaart dat 'kinderen kunnen instemmen met seks met volwassenen'

Onthoud: Fauci heeft gelogen. Miljoenen zijn al gestorven, en miljarden lopen het risico om in de komende maanden en jaren te sterven. Big Tech en de media censureren, zetten iedereen op een zwarte lijst en vallen iedereen aan die hierover alarm probeert te slaan, waarmee ze bewijzen dat ze meedoen aan de genocide en medeplichtig zijn aan deze misdaden tegen de mensheid.

Apple, Google, Facebook, Twitter, YouTube, Linked In en vele anderen zijn schuldig aan samenzwering om miljarden mensen massaal te vermoorden, zelfs wanneer sommige van die slachtoffers hun eigen werknemers, ingenieurs en leidinggevenden zullen zijn. Waarlijk, wij zijn getuige van een wereldwijde doodscultus die zich voor onze ogen afspeelt.

Luister naar mijn volledige Situation Update podcast voor alle details:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

“Niet bang worden. Word boos, maar raak niet gedemoraliseerd. Dat willen ze.”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Coleman: Erger dan uw ergste nachtmerrie: De Grote Reset komt elke dag dichterbij
Volgend artikelNu willen ze dat u windturbines eet die kunstmatig in gummibeertjes zijn veranderd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

  • Beste Mensen

   Bevolkingssteden dat is ook weer zo wat
   Want denkt U er ooit over na
   Hoe mooi het zou zijn om te leven
   In een Wereld zonder Ramen
   Opdat iedereen zijn innerlijke Schroeipoot
   De beenruimte kan geven
   Om af te dalen naar het Niets
   Glooiende dalen en standvastige velden
   Vol met Duizendpoot
   Vurig geurend
   Daar kan toch geen Bevolkingsstad tegen op

   Dank U

  • Ja maar dat vraag ik mij hier ook af waarom Rutte Kaag Pieter Omzicht en niet vergeten Hugo nog rond lopen, het gezicht van Pieter zeg genoeg het is en blijft een CDA net zoals wagel eendje Lientje.
   Maar wie heeft dat tuig de kans gegeven om ons land en volk te vernietegen, ja juist het volk zelf hun hebzucht wordt ook hun ondergang maar dat zelfde zal uiteindelijk naar vele doden de elite treffen.

 1. ik raak steeds meer overtuigd van het goede doel. Inderdaad opruimen die hap. Mensen die zich zonder na te denken dit allemaal laten gebeuren en niet in opstand komen verdienen niet om te leven. Al die slaafse volgers zijn medeschuldig aan het kapotmaken van ons, de mensen die wel nadenken en nu in een wereld leven als wappie. bedankt schapen en zogenaamde elite, ik haat jullie en zal wraak nemen. Pijn en angst zal jullie ten deel vallen

  • Vaids, = vaxinatie aids dus. Ik denk dat we dit vaker gaan terug zien. Vooral bij homo’s blijkbaar.
   De pillenfabriek heeft zich met deze ziekte op de homo’s gericht. Ik heb het idee dat ze de zieke geesten aan het uitlokken zijn met hun gender gedoe. En dat er heel veel zieke geesten nu ineens zich ontpoppen op twitter en facbook etc….van die zieke geesten die les geven in dragqueen gedoe.
   En op de een of andere manier worden ze weer terug uitgesloten of vallen ze dood om.
   Zou het daar om te doen zijn. Om gay’s en queers en genders naar buiten te laten komen om ze te doden. Dat gevoel heb ik dat ze een grote zuivering willen maken. Maar aan de andere kant stinken queeers en gay’s BLm enzo naar soros, die mindfuckt graag met je identiteit afnemen en je veiligheidsgevoel afpakken. Denk dat er veel zieke geesten tegen elkaar ingaan met hun persoonlijke plannen wat een wirwar aan reacties geeft. Ik ben benieuwd naar de winter hoeveel mensen er dan gaan omvervallen.

   • stopnoahidelaw.blogspot.com

    Satan heeft niemand lief behalve zichzelf en is behalve de grootste leugenaar en misleider tevens de grootste user.

   • Jaren lang zeer ongezonde adviezen wat als gezond werd beweerd en kunstmatige voedingstoffen .hebben de mensen beroofd van een normale hormoonwerking. .tel darbij draml en drugsm.en je hebt de decadentie ten top

   • Homo’s zijn populair in de propaganda politiek omdat ze zich niet kunnen voortplanten en perfect passen in de ontvolkingings agenda. Hoe meer homo’s des te beter en sneller de ontvolking.

 2. Vraag me af of al die globalisten wel netjes hun kamertje hebben opgeruimd en niet eens stiekem in zee pissen als ze aan het zwemmen zijn. Plakken zij dan niet eens een kauwgommetje onder de tafel, of gooien een peukje op de grond? Als het antwoord nee is op één van bovenstaande vragen en zij ook eens een ondeugd begaan hebben, dan moeten zij ook gesproeid worden.

 3. De globalisten hebben onze vrije energie afgepakt, omdat zij mega winsten konden behalen aan olie, gas veen, hout en steenkool om ons te verwarmen en elektriciteit mee op te wekken.

  De globalisten hebben het industriële hennep van ons afgepakt, omdat zij zo mega winsten konden behalen.
  – Om bossen te kunnen kappen voor de papierindustrie en hout om ons te verwarmen.
  – Om de ijzerertsmijnen en andere metalenmijnen winstgevend te maken.
  – Om met chemische pesticides en GMO de landbouwproducten te beschermen, zodat daar mega winsten konden behaald worden.
  – Om van aardolie ingrediënten medicijnen gemaakt worden, zodat zij daar mega winsten mee behalen.
  – Om van aardolie allerlei plastic van te maken, zodat zij daar mega winsten mee behalen.
  – Om van aardolie coatings en verven van gemaakt kunnen worden, zodat zij mega winsten behalen.
  – Om hennep te verbieden, konden katoen plantages weer winstgevend worden.
  Dit zijn alle alternatieven van het industriële hennep. Hennep vervuilt de planeet niet en is in alle alternatieve vervangers vele male beter voor onze gezondheid, vele male beter voor de gewone burgers, mede omdat die plant overal wil groeien. Dit zorgde dat er geen schaarste van wat dan ook ontstond.
  Om die kennis van generatie op generatie af te schaffen, werd het verplichte onderwijs ingevoerd. Zodat iedere leerling vanaf jongs af aan geïndoctrineerd kon worden, door de staat in het belang van de multinationals. Door de bevolkingen steeds minder te geven voor hun landbouw producten die ze zelf verbouwde en door de belastingen telkens verhogen, lokte dit uit dat de jeugd naar de steden trokken en voor de multinationals gingen werken om rond te komen.

  Zo werden de oude boerderijen en hun landerijen opgekocht en volgebouwd met huizen. Omdat steeds de stad sneller groeide en de grote multinationals steeds grotere fabrieken bouwde. Waar veel ruimte voor nodig was. Maar er is nooit omgekeken naar deze zeer vervuilende milieu industrieën. Hun afval loosde zijn gewoon in de rivieren en beken. Waar alle leven in die wateren uiteindelijk aan dood ging.
  Vanaf de jaren ’70 werd de verpakkingsindustrie steeds intensiever, waar je daarvoor heel normaal was, dat brood geen verpakking had of groentes. Tegenwoordig is bijna alles in plastic verpakt. De zogenaamde alternatieve energie opwekking van windmolens en zonnepanelen, zijn niet alleen zeer onrendabel en peperduur in aanschaf en onderhoud, maar zijn zwaar chemisch afval. Slopen bewust de natuur.

  Nu de globalisten zoveel macht en geld hebben, veel meer dan landen zelf. Dat zij voor iedereen alles willen dicteren in hun leven. Want met hun smerige truc om iedereen slaaf te maken, zonder dat de bevolkingen dat eigenlijk weten. Is de ergste vorm van slavernij, dit wordt al meer dan 250 jaar gedaan. Deze introductie kon plaats vinden doordat daarvoor ook een grote reset is geweest en bijna iedereen op de aarde uitgeroeid is, door de globalisten van toen. De gehele geschiedenis is toen herschreven, zodat de huidige generaties er niets meer wat vanaf weten. Nu we weer op dit punt van de grote reset zijn beland. Doordat de globalisten met hun hebzucht al alles en iedereen hebben toegeëigend en er niets meer te halen valt.

  Door nu direct de bevolkingsgroei onder controle te houden met kunstmatige ingrepen. Willen ze iedere burger die niet rendabel genoeg is voor hen, gewoon ruimen alsof het vee is wat overtollig is.
  Bij de globalisten draait het enkel om eigen verrijking ten koste van andere, zij zijn de oorzaak dat de planeet 1 grote vuilnisbelt is geworden. Door het huidige systeem werkt bijna iedereen er ongemerkt aan mee. Het probleem is echter dat 90% van de mensheid keihard blijft rennen richting de afgrond en alle waarschuwingen blijft negeren. Ook al sterven er nu al miljoenen, het rennen naar de afgrond gaat helaas steeds sneller en iedereen die waarschuwt wordt zelfs beschuldigd van verraad. Alsof het gewenste utopia de afgrond zou zijn.

 4. Zelfbenoemde “Elite” succes ermee.
  Gaan jullie in grotten wonen, of schuilkelders?
  Als jullie ons.dood willen sprayen, zullen jullie zich ver van ons en de buitenlucht moeten verbergen wil je niet met ons de dood in worden gejaagd.

  Misschien worden we de door de spray wel Marvel individuen.
  Stel je voor, waar blijf jij “elite,” dan?

  M.i. zijn de zelfbenoemde “domoren” bezig alle leven op aarde uit te roeien.

  Ik leef in het”Nu” en ik geniet van elke seconde.
  Doe wat je niet laten kunt.
  Zoek geluk, dat word lang zoeken.
  Lui als jullie”elite?” Zijn nooit tevreden, dus ook nooit gelukkig.

  Wij zijn in staat van een vlieg, bij en vlinder te genieten.
  Zoiets kleins dat je bewoderd om de schoonheid en intelligentie voor het natuurlijk nut.

  Boosaardigheid word nooit beloont, er is altijd iemand die “nog” boosaardiger is.

  Mensen leef en geniet.

  • Het doet de vraag reizen of dit uitschot wel volledig mens is. Daarbij zijn er mineralen op aarde die het lichaam verschonen van dit soort rotzooi.

 5. ´Je zou het niet verwachten van een zich alternatief nieuwsmedium noemend blad, maar toch doen ze het. Met vuur het overheidsnarratief verdedigen over chemtrails. Daarmee verliezen ze wat mij betreft meer dan hun gezond verstand, namelijk een stuk van hun geloofwaardigheid. En dat is spijtig, maar kan niet onvermeld blijven. DLM Plus legt het artikel uit Gezond Verstand van 27 juli 2022 naast het meest uitgebreide naslagwerk over de vliegtuigsporen in het Nederlands taalgebied ‘Hemel onder vuur’ van Fred Teunissen.´

  https://www.dlmplus.nl/2022/08/04/gelijknamig-blad-verliest-gezond-verstand/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in