Wij wonen aan de rand van een klif, en vanaf het einde van onze tuin hebben we uitzicht op het strand beneden. We kunnen in één oogopslag zien of het eb of vloed is, en of het dus mogelijk is om over het zand naar het dichtstbijzijnde dorp te lopen, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Nadat ik even naar de plaatselijke winkel was geweest, werd ik staande gehouden door een man die aan het prutsen was met een van die slimme mobiele telefoons die toegang bieden tot internet, een camera en het gebruikelijke assortiment gadgets van het moderne equivalent van een Zwitsers zakmes.

‘Weet u of het eb of vloed is?’ vroeg hij.

Hij en zijn vrouwelijke metgezel stonden boven aan een pad dat naar het strand leidt. Vanaf de top van het pad kun je niet zien of het eb of vloed is.

‘Geef me een minuutje en ik vertel het je,’ beloofde ik.

Ik rende door onze tuin naar boven en kwam op een punt waar ik op het strand kon kijken. Toen rende ik terug naar beneden waar de man stond te wachten.

‘Het is eb,’ verzekerde ik hem. En het gaat nog steeds eb, dus het komt wel goed.

De man en de vrouw bedankten me allebei en toen richtte hij zijn aandacht weer op zijn mobiele telefoon. ‘Ik zal dat even checken met Google,’ zei hij tegen me, terwijl hij nog een paar knoppen indrukte en het scherm kantelde om de zon te ontwijken.

Enigszins verbaasd maakte ik een onoprechte opmerking over het wonder van de techniek en wandelde huiswaarts, me daarbij afvragend of hij het ook bij Google zou hebben nagevraagd als hij zelf het strand had kunnen bekijken. Ik vermoed dat hij dat zou hebben gedaan.

Toen ik een minuut of twee later omkeek, zaten hij en zijn metgezel nog steeds over het kleine schermpje gebogen, vastbesloten om de mening van de heer Google te vernemen over de toestand van het getij.

En zo lijkt het dat de wereld afhankelijk is geworden van technologie, met uitsluiting van al het andere. Het is misschien de allereerste voorzichtige stap in de richting van het transhumanisme waarvan de voorstanders van de Great Reset dromen.

En dit is van belang omdat we leven in een land dat net zo repressief en restrictief is als het Rusland van Stalin of het China van Mao Zedong. Regeringen zijn bezig om van de weigering om een experimentele injectie te nemen een even grote misdaad te maken als het niet toetreden tot de juiste politieke partij, zoals dat in China het geval was. Alles wat zij zeggen is een leugen. Iedereen die zich tegen hen verzet is gek, slecht en gevaarlijk om te kennen.

Leden van het nieuwe mensenras, een sub-soort misschien, zijn al zo’n beetje volledig afhankelijk van hun elektronische gadgets en hun apps. Ze zijn afhankelijk van verre bronnen van onmenselijke, geprogrammeerde informatie en begeleiding.

Miljoenen mensen laten software beslissen hoe ze hun geld sparen, beleggen en uitgeven. En zelfs als ze professionele financiële adviseurs raadplegen, komt het advies dat ze krijgen uit de tweede hand van `professionele’ software. Wat de consument betreft is het menselijke element zo gering dat het bijna onzichtbaar is.

  Arts over de leerlingen van Klaus Schwab: Is het niet tijd om ze wegens verraad aan te klagen?

Ook de medische zorg wordt door computers beheerd, waarbij software de artsen begeleidt bij het stellen van diagnoses en het plannen van behandelingsprogramma’s. En als een operatie nodig is, kan het mes nu worden geleid door een voorgeprogrammeerde robot. Ons wordt geadviseerd dat door computers gestelde diagnoses betrouwbaarder zijn dan door mensen gestelde diagnoses en dat door computergestuurde robots geplande en uitgevoerde operaties veiliger en efficiënter zijn dan de traditionele soort.

Op de weg worden we aangemoedigd om ons leven in de “handen” te leggen van software die is ontworpen voor zelfrijdende auto’s. Zelfs wanneer we denken dat we enige controle hebben over het voertuig waarin we zitten, kan de computer beslissen wanneer hij de lichten en de ruitenwissers aanzet en zelfs voor ons op de rem trapt als zij dat nodig acht. De computer zal ons vertellen wanneer we van de ons toegewezen rijstrook afwijken en onze beslissingen controleren en vastleggen zodat de autoriteiten ze kunnen onderzoeken. De trouw van de computer is altijd aan het gezag; zij is toegewijd aan verraad.

In de lucht zitten we in vliegtuigen die kunnen opstijgen, vliegen en landen met weinig of geen menselijke tussenkomst.

En thuis worden onze dagelijkse activiteiten beheerd door het internet of things. Onze televisietoestellen luisteren naar onze menselijke gesprekken en rapporteren wat zij horen aan hogere autoriteiten. Koelkasten kunnen ons voedsel voor ons bestellen en ervoor zorgen dat alleen goedgekeurde artikelen worden geselecteerd.

Dit is allemaal binnen één generatie gebeurd en wij geven, zonder vragen of verdenkingen, de controle over onze beslissingen en ons gedrag uit handen met een snelheid die ik tamelijk beangstigend vind.

Computers controleren ook onze regeringen en hun vitale ministeries. De gebeurtenissen die in 2020 en 2021 elk aspect van het leven beheersten, en die voorbestemd lijken om het leven over de hele wereld nog jaren te beheersen, waren het resultaat van computermodellen. Wiskundigen met zo goed als geen medische kennis of praktische ervaring, en met een staat van dienst die alleen opviel door hun klaarblijkelijke ontstellende incompetentie, namen fundamentele beslissingen die resulteerden in miljoenen doden en de feitelijke vernietiging van de wereldeconomie.

Het fundamentele probleem is natuurlijk dat al deze software, al deze computerprogramma’s, beslissingen nemen die volledig afhankelijk zijn van de informatie waarmee zij worden gevoed.

De app die u vertelt waar u uw spaargeld moet beleggen en hoe u uw pensioen het best kunt gebruiken, neemt beslissingen op basis van de informatie waarmee zij door menselijke operatoren zijn gevoed. Diagnostische computers zijn slechts zo goed als de basisinformatie waarmee zij zijn gevoed. De mensen die de algoritmen hebben gemaakt, hebben alle macht.

Het regeringsbeleid wordt nu niet meer gemaakt door politici, of zelfs door hun al dan niet gekwalificeerde adviseurs, maar door computeroperators en wiskundigen, die uiteraard zelf volledig afhankelijk zijn van hun eigen informatiebronnen. Het ligt voor de hand om dit te zeggen, maar wanneer je een computer raadpleegt, is de informatie die je eruit krijgt, ook indien vergezeld van advies, slechts zo goed als de informatie die erin werd ingevoerd. Om die reden worden vaak grove fouten gemaakt. En natuurlijk kunnen informatiebronnen die betrouwbaar en gezaghebbend lijken, zoals Wikipedia, gecontroleerd worden door mensen die gevestigde belangen te verdedigen en te promoten hebben.

  Brits regeringsrapport: alle Britse luchthavens moet binnen de komende 10 jaar sluiten, rund- en lamsvlees moet worden verboden in naam van de klimaatverandering

En om dezelfde reden zijn veel schijnbare fouten helemaal geen fouten, maar beslissingen die opzettelijk zijn ontworpen om de doelstellingen te bevorderen van individuen wier doel het niet is om het publiek te dienen maar om het te controleren.

De beloofde waarde van trans-humanisme is een gemakkelijk te verkopen mythe. Het idee dat we allemaal een verbeterde versie van de man van zes miljoen dollar kunnen worden, is een gemakkelijk te verkopen concept. Jason Bourne met verbeterde mentale en fysieke bekwaamheid is niet moeilijk te verkopen aan degenen die meer willen zijn dan ze zijn – maar dan zonder de voorheen onvermijdelijke inspanning.

Maar de realiteit van het transhumanisme is niet helemaal wat zij lijkt te zijn en desondanks is het een mythe die steeds dichterbij komt, ons met zo’n snelheid nadert dat de meeste mensen nog steeds geen idee hebben wat er met hen, met hun leven of met de wereld om hen heen gebeurt of wat er daarna met hen gaat gebeuren.

Het resultaat is natuurlijk dat wij onverbiddelijk afstevenen op een toekomst die zij voor ons hebben gepland en dat wij geacht worden te vertrouwen op de goede wil en de eerlijke bedoelingen van hen die erop uit zijn ons leven en onze toekomst te beheersen.

We stevenen af op een keuze waarvan niemand van ons had gedacht dat we die ooit zouden moeten maken: het is inderdaad een keuze waarvan we nooit hadden gedacht dat die zou kunnen of zou bestaan.

De Great Reset die in het Westen wordt gepromoot is het equivalent van de Culturele Revolutie die plaatsvond en nog steeds plaatsvindt in China.

De steeds veranderende regels zijn ontworpen om chaos, paniek, verwarring en wanhoop te veroorzaken. Niets gebeurt per ongeluk. Het plan is om ons in een van de drie groepen te dwingen: zij die leven onder een apartheidsregime, zij die leven in een getto en zij die leven in slavernij. En je zult snel moeten kiezen, want het is laat, veel later, dan je denkt.

Het is niet moeilijk om uit te vinden wat de drie groepen zullen zijn. Je zult moeten kiezen van welke groep je lid wilt worden.

Ten eerste is er de slavernij.

Lid worden van deze groep is heel gemakkelijk. Je hoeft alleen maar precies te doen wat je gezegd wordt. Zorg ervoor dat u bent verbonden met alle beschikbare apps, zodat u kunt worden gepingd als u in contact lijkt te zijn geweest met iemand die positief is getest voor covid-19. Zorg ervoor dat u alle prikken heeft gehad waarvoor u bent uitgenodigd en u zult een `vaccinpaspoort’ ontvangen waarmee u naar het buitenland kunt reizen (met enkele beperkingen) en amusements- en sportlocaties kunt betreden. U kunt zelfs worden vrijgesteld van zelfisolatie en lockdowns. Op dit moment bevelen de meeste regeringen twee prikken van het covid-19 brouwsel aan, maar binnen een maand of twee zal de eis stijgen tot drie of vier prikken per jaar – misschien meer. Ik heb altijd vermoed dat ze willen dat de prikken maandelijks worden toegediend.

  Zombie-"slib" brengt levenloze organen tot leven in het lab, maar werpt enorme ethische vragen op over gebruik bij mensen

Van degenen die besluiten hun traditionele individuele rechten op te geven, wordt verwacht dat zij zich volledig in de digitale wereld begeven. Zij zullen zich abonneren op smartphone-applicaties die ervoor zullen zorgen dat al hun financiële en medische informatie centraal wordt opgeslagen. Al hun rekeningen (inclusief belastingaanslagen en nutsvoorzieningen) zullen automatisch worden betaald, met betalingen die van hun online bankrekening worden gehaald. Hun financiële en medische gegevens zullen toegankelijk zijn voor iedereen die met de staat te maken heeft (inclusief banken, werkgevers, nutsbedrijven, politie, grote detailhandelaren enzovoort).Contant geld zal een herinnering zijn.

Degenen die kiezen voor de slavernij optie zullen ondervinden dat hun leven grotendeels zal worden geleid door de staat. Zij zullen worden bijeengedreven in smart steden en in ruil voor het opgeven van al hun onafhankelijkheid zullen zij worden beloond met een volledig ‘lidmaatschap’ van de nieuwe normale samenleving.

Vervolgens zijn er degenen die niet bereid zijn om alles te accepteren wat hen wordt verteld, maar die nog steeds willen leven aan de rand van de samenleving waarin ze zijn opgegroeid. Deze individuen zullen in een apartheidswereld leven: zij zullen in de digitale wereld leven maar er niet bijhoren; zij zullen op alle mogelijke manieren tweederangsburgers zijn. De trans-menselijke wezens om hen heen zullen de privileges hebben. Degenen in de apartheidswereld zullen half in en half uit de digitale samenleving bestaan; uitgesloten van de geneugten en geheel zonder privileges. Ongevaccineerd, ongemaskerd zullen zij overleven zonder alle dingen die wij als vanzelfsprekend beschouwen. Zij zullen voor het grootste deel bedelaars zijn, afhankelijk van aalmoezen van een elite die is opgeleid om hen als de vijand te beschouwen en die is geprogrammeerd om geen medelijden te hebben.

En dan zijn er nog de getto’s – waar de opstandigen zo goed als ze kunnen zullen overleven.

Het zullen niet alleen spirituele getto’s zijn, zoals ze op dit moment misschien zijn.

Het zullen fysieke getto’s zijn, los van de digitale samenleving.

Degenen in de fysieke getto’s zullen altijd in gevaar zijn. Zij zullen, als ze geluk hebben, alleen en onbeschermd achterblijven. De bewoners van de getto’s zullen voor zichzelf moeten zorgen, voor voedsel, onderdak en primitieve medische zorg.

Maar zij zullen de laatste vrije mannen en vrouwen zijn; buiten en ver weg van het bereik van de krachten van het kwaad.

Dat zijn de keuzes die we nu moeten maken, want de tijd dringt. Mijn keuze? Het is het getto, natuurlijk.

De toekomst staat al voor onze deur.

En we zullen, natuurlijk, blijven vechten.

Er is een zin in de film Casablanca die wel toepasselijk is: “Als we stoppen met vechten tegen onze vijanden, zal de wereld sterven.

Inderdaad zal dat dan gebeuren.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De geloofwaardigheid van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens ligt in ruïnes nadat de banden van de rechters met Soros aan het licht zijn gekomenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet verzet begint NU: Wereldwijde niet-regelnaleving beweging gelanceerd tegen medische tirannie
Volgend artikelDuitse artsen en advocaten beoordelen bloeduitstrijkjes van mensen die Covid-injecties hebben gehad: “Voor mij is dit euthanasie. Voor mij is dit massamoord, een misdaad op grote schaal”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Onderdeel van de angstpsychose die in stand gehouden moet worden.
    In feite moeten we oppassen dat protesten niet zo gedoseerd gaan worden als……..

  2. heb gisteren : en vandaag de rest van : de protocollen van de wijzen van sion zitten lezen, nadat ik daar een tijdje geleden op deze site er door iemand op gewezen was, en ik ga deze zeker nog een paar keer overlezen en dat moet wel want ook al zijn het maar 41 pagina’s : je moet het wel ff goed laten bezinken en in je hoofd goed op rij krijgen maar daar zitten wel eng veel raak punten in die : terug kijkend op de geschiedenis en op de hedendaagse situatie van toepassing zijn : info en des-info die door de media van dag tot dag verschillen over hetzelfde onderwerp / wet en regelgeving / het zaaien van : paniek en tweedracht / het aanbieden van begrippen die uitgelegd kunnen worden op zoveel manieren / creëren van schulden / vernietiging van klein bedrijf en geloof / geld en belastingen : zo krijg je een loonsverhoging : daarna prompt gevolgd door diverse prijsstijgingen / creëren van 1 staat en de aanloop daar naar toe / ambtelijk apparaat + staatshoofden , enz, enz, enz..je kunt de pdf gratis downloaden gewoon ff Googlen en na beetje scrollen kom je em vanzelf tegen..ik vond het zeer de moeite waard en als dit een beetje klopt : hoed u, want dan is dit nog niks met wat ons te wachten staat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in