World Economic Forum from Cologny, Switzerland / Wikimedia / (CC BY-SA 2.0 DEED)

Het World Economic Forum (WEF) heeft van regeringen en Big Tech bedrijven geëist dat ze een “gezamenlijke inspanning” doen om critici van de agenda van de ongekozen globalistische organisatie het zwijgen op te leggen.

Het WEF beweert dat het probeert het verkeerde denken uit te roeien als onderdeel van zijn vermeende strijd tegen zogenaamde “desinformatie,” bericht Slay.

De organisatie van Klaus Schwab dringt er nu op aan dat overheden, media, technologiebedrijven en maatschappelijke organisaties hun inspanningen voor de campagne tegen desinformatie moeten opvoeren.

In een verklaring stelt het WEF dat “desinformatie” een bedreiging vormt voor “ons ecosysteem.”

De in Zwitserland gevestigde groep wil dat “deskundigen” aan wereldleiders en bureaucraten uitleggen hoe ze de oppositie tegen de globalistische agenda kunnen “beteugelen.”

In een bericht op haar website prijst het WEF de Europese Unie en haar draconische EU’s Digital Services Act (DSA).

Enkele van de belangrijkste onderdelen van de DSA, die is opgesteld door ongekozen Eurocraten, hebben ertoe geleid dat de wetgeving “de censuurwet” wordt genoemd.

Het WEF eist echter antwoorden van andere landen die nog geen soortgelijke tirannieke maatregelen hebben doorgedrukt.

Het WEF geeft digitale technologie en wat het een “gefragmenteerd media-ecosysteem” noemt de schuld van de vermeende ongekende hoeveelheden “desinformatie”.

In de verklaring op haar website gebruikt het WEF angstzaaierij over kunstmatige intelligentie (AI) om haar desinformatieagenda te bevorderen.

Maar terwijl het WEF alarm slaat over de zogenaamde “dreiging” van “desinformatie”, neemt het WEF op geen enkel moment aantoonbaar onjuiste informatie in twijfel.

De organisatie en haar globalistische bondgenoten lijken er alles aan te doen om “desinformatie” en “verkeerde informatie” te elimineren, maar ze verwijzen nooit naar informatie die simpelweg waar of onwaar is.

  WEF's Harari bedreigt de mensheid: "Je moet in de toekomst opnieuw leren zien en lopen"

Natuurlijk heeft de waarheid nooit op de agenda gestaan.

Volgens het WEF is het echter niet de schuld van de bedrijfsmedia, regeringen, Big Tech en globalisten dat het publiek het vertrouwen in deze instellingen verliest.

Het WEF benadrukt dat “desinformatie” verantwoordelijk is.

Om dit vermeende probleem te bestrijden en het vertrouwen in de bedrijfsmedia te herstellen, eist het WEF dat er een maatschappijbrede “oorlog tegen desinformatie” moet worden gelanceerd.

Voor deze “oorlog” wil het WEF dat de machtigste krachten in de samenleving de gelederen sluiten en een “gelaagde verdediging tegen de verspreiding van desinformatie” opzetten.

Tijdens een panel op de recente bijeenkomst in Davos werden EU-bureaucraten en New York Times- en WSJ-chefs en anderen voorgesteld als “waarheidsdeskundigen.”

De elites van de bedrijfsmedia die spraken in het Davos-panel papegaaiden op dezelfde manier de gespreksonderwerpen van het WEF na.

Meredith Kopit Levien van de New York Times zei tijdens de sessie in Davos dat globalisten gewoon “het publiek willen helpen.”

“We moeten het publiek helpen om meer mediageletterd te worden over de waarde en het belang van onafhankelijke journalistiek,” vertelde Levien aan de WEF-elites.

“Mensen vinden het om veel redenen erg moeilijk om onderscheid te maken tussen wat het wel en niet is.”

Emma Tucker van de Wall Street Journal voegde daaraan toe:

“Vertrouwen is ons meest waardevolle bezit. En zodra we dat loslaten, vallen onze bedrijfsmodellen uit elkaar.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Hoe is dat gebeurd?Volg Frontnieuws op Telegram

  Zit er verborgen KREKEL-meel in je voedingsmiddelen?

Lees meer over:

Vorig artikelDe oorlogshitserij van het Westen: “De tijd van vrede is voorbij”
Volgend artikelOude man die schreeuwt: “Met het Amerikaanse Imperium gaat het geweldig!” Maar dat gaat het niet
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Noemt men deze illegale criminelen nog mensen die niets te vertellen hebben omdat zij nooit gekozen zijn door de mensheid op grondrechten en het rechtsgang Zij die geen grondrechten met voeten kunnen betreden wat een illegale onethische on onwettig is wat zij de mensheid willen opdringen maar de mens zal nooit met illegale zwendel mee werken met criminele organisaties WEF WHO OMT Wereldgezondheidzorg Artsen Nazi,s criminelen Klaasje zwarte Schaap kan lullen als brugman maar wij nooi mee werken met Criminelen en Terroristen en Moordenaars wat tegen de mensheid strijd en Factceckers dwingen sociale corrupte MEDIA sites om virale threads te verwijderen met onethische illegale zwendel en corrupte misdaden keert tegen de mensheid nu zij het nooit gaan winnen tegen illegale corrupte ZWENDEL Criminelen en hun vriendjes!!!!!!!!!!

 2. het wef is kloten
  het wef is een criminele organisaties
  het wef moet uitgeroeid worden
  het wef bestaat uit psychopaten

  etc.etc.

  zo dat lucht op.

 3. De weffers zijn niets anders dan een stel over het paard getilde ongekozen stinkend rijke psychopatische miljardairs die denken de bevolking ongestraft met de gifspuit te kunnen verdelgen, de overgeblevenen als slaaf te kunnen gebruiken en dan tot overmaat van ramp ook nog uit te maken wat anderen van hun mogen denken, zeggen en ook van hun mogen vinden.

 4. De draaiboeken van wo I en wo II van bijna een eeuw geleden uit de kast gehaald….

  Ben benieuwd of die nu nog werken…..

 5. We moeten het publiek helpen om meer mediageletterd te worden over de waarde en het belang van onafhankelijke journalistiek,” vertelde Levien aan de WEF-elites…..

  ” en de scharlaken hoernalist heeft gesproken “

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in