TheDigitalArtist / Wikimedia

De zogenaamde staatslieden van het Westen pleiten steeds vaker voor een oorlog tegen Rusland. Een van de meest massale aanzetten daartoe kwam van de Franse president Macron (WEF Young Global Leader), maar ook de voormalige voorzitter van de Raad van Europa en huidige premier van Polen, Donald Tusk, voert campagne voor zo’n oorlog. “De tijd van vrede is voorbij” en “nu zijn er vooroorlogse tijden.” De Deep State wil Europa zien branden in een wereldoorlog, schrijft Willi Huber.

Vredesonderhandelingen met Rusland zijn niet gewenst. Iedereen die zich in deze richting uitspreekt, wordt beledigd en gemarginaliseerd alsof hij zich tegen genetische vaccinatie heeft uitgesproken. Op 7 maart 2024 hield Donald Tusk een toespraak in Roemenië om de bevolking voor te bereiden op de komende wereldoorlog.

“De tijden van vrede zijn voorbij, de naoorlogse periode is voorbij,” zei premier Tusk in de Roemeense hoofdstad. “We leven in nieuwe tijden. In het vooroorlogse tijdperk,” voegde hij eraan toe.

De Poolse regeringsleider nam deel aan het EPP-congres in de Roemeense hoofdstad.

“De strijd tegen totalitaire tendensen, corruptie en leugens vindt plaats op vele fronten. Het meest dramatische voorbeeld is natuurlijk wat er gebeurt tijdens de oorlog in Oekraïne. Het gaat om verantwoordelijkheid voor de toekomst van de westerse beschaving; we zijn er allemaal verantwoordelijk voor,” zei Tusk in zijn toespraak.

  Kremlin reageert op opmerkingen Macron over NAVO-troepen in Oekraïne

Hij benadrukte dat we in Europa al een “vooroorlogse periode” hebben. “Hoewel dit voor sommige van onze broeders niet eens meer de vooroorlogse periode is, maar een tijd van totale oorlog in zijn wreedste vorm,” zei hij.

“Europa wilde leven en zich ontwikkelen in de naoorlogse wereld, maar vandaag moeten we duidelijk zeggen dat we voor een eenvoudige keuze staan: Ofwel zullen we vechten om onze grenzen en ons grondgebied te beschermen, onze waarden, en bijgevolg zullen we verdedigen.” Onze burgers en toekomstige generaties, of het alternatief is falen. Er zijn geen objectieve redenen om te capituleren voor het kwaad. Het potentieel van Europa in economisch, financieel, demografisch en moreel opzicht is groter dan het potentieel van degenen die ons aanvallen,” zei premier Tusk.

Dit is allemaal brute oorlogsretoriek; er is geen sprake van vredesonderhandelingen. Bovendien heeft Rusland de EU nooit aangevallen of bedreigd. Integendeel, ondanks alle sancties, ondanks de illegale onteigeningen van Russen, de racistische discriminatie en het verbod op Russische media en ondanks het opblazen van de Nordstream-pijpleiding, is Rusland altijd kalm en rustig gebleven en is het zelfs gas blijven leveren.

Maar de NAVO wil oorlog – de Westerse Deep State, vooral de machthebbers in de VS, willen Europa ophitsen tegen Rusland. De massamedia staan bol van propaganda in die richting en ook Tusk lijkt voorstander te zijn van dit idee. Net als veel andere “staatslieden” weet hij dat hij zelf aan geen enkel fysiek gevaar is blootgesteld. Hij zou niet hoeven vechten in zo’n oorlog, niet aan het front, niet tot zijn dood. En zijn familie ook niet. Het kan deze mensen niet schelen of miljoenen anderen sterven.

  Scott Ritter: Het besluit van de president van de Russische Federatie om een speciale operatie uit te voeren in Oekraïne was een onvoorspelbare gebeurtenis voor het Westen

Tusk voegde eraan toe: “Vandaag is het cruciaal dat Europa gelooft in zijn kracht, ook wat betreft ons defensiepotentieel.” We kunnen ons niet blijven voeden met illusies; niemand zal ons onze verantwoordelijkheid ontnemen om te vechten voor onze veiligheid en onze toekomst. Wijzelf zijn de beste garantie voor onze veiligheid en onze eenheid.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

2024: Het jaar van de politieke hel – Martin ArmstrongVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBill Gates’ ‘Net Zero’ plan pompt gecomprimeerde CO2 ondergronds met de energie van 35 kernbommen
Volgend artikelWEF eist dat regeringen ‘gezamenlijke inspanning’ leveren om critici de mond te snoeren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Een wereld met verwarde regeringsleiders die alleen nog maar oorlog kunnen roepen, niemand roept vrede!!
  Willen wij dit onze kinderen en kleinkinderen aandoen? Een verwoeste wereld, armoede, ziekte en honger !
  “”Waren alle mensen wijs, de aarde was een paradijs””

  • @ Rob Wij doen dit onze kinderen niet aan. Geen enkele gewone burger wil oorlog. Het hoogste puntje van de piramide bepaalt wat er op deze wereld gebeurt. Aangezien ze schatrijk worden van oorlog, zal er altijd oorlog zijn, 99% van de mensen is wijs en wil vrede, het is de schatrijke 1% die dit ons en onze kinderen aandoet. Wat ze ook willen is dat we elkaar de schuld geven zodat zij buiten schot blijven. We moeten dus stoppen elkaar verwijten te maken en ons niet laten verdelen (verdeel en heers) Samen sterk tegen de globalisten!

   • Mijn moeder, die wo2 meegemaakt had, zei het al: iedere oorlog is een bankiersoorlog. En ze had 100% gelijk. Dikke winsten uit de militaire rotzooi industrie voor de 1% miljardairs. Het leed / verdriet bij het gewone volk.
    En de knettergekke westerse regeringslijers doen daar volop aan mee.
    Een psychopaat heeft geen geweten en het interestrekening hem / haar geen barst hoeveel honderduizenden er omkomen in wo3. De schoften.
    Streef verdomme naar vrede, maar nee hoor. Ze, de idioten, moeten weer zo nodig. Zelf veilig in de bunker en Jan soldaat in het graf.

 2. “Het gaat om verantwoordelijkheid voor de toekomst van de westerse beschaving; we zijn er allemaal verantwoordelijk voor,” zei Tusk in zijn toespraak.” En ondertussen worden al jaren elke dag ladingen ‘ vluchtelingen’ binnengehaald waarvan velen die Westerse beschaving van binnen uithollen.

 3. De drijverijen in de E.U. worden vooral aangezwengeld door (neo)liberalen: Rutte, De Croo, Michel, Verhofstadt, Macron, Tusk … etc. Hier en daar lopen nog andere politici ertussen, zoals die dikke kabouter in Nederland, maar de hitserij is afkomstig van de blauwe liberale spoeling die zijn imperium ziet in elkaar schrompelen.

 4. In België schreeuwen ze van de daken dat arbeidsmigratie absoluut nodig is “om de welvaart te handhaven”. Dan kloppen ze zich op de borst dat de afgelopen legistratuur er 300.000 banen zijn bijgekomen (voor wie?) maar verzwijgen dat dat 200.000 auto’s meer zijn op onze overvollen wegen. Waar stopt deze liberale waanzin?

 5. Een wereldoorlog is vooral nodig als afleidingsmaneuver, o.m.:
  – de vs gaat een financiële ramp te gemoed , in afzienbare tijd moet ze triljoenen vs dollars aan staatsobligaties terugbetalen, ( naderende vervaldag) wat betekent dat ze opnieuw dat bedrag moeten lenen, ditmaal aan een veel hogere intrestvoet, wat de schuldentoename nog meer versnelt.
  – het westen , zeg maar de nato, nadert een volledige economische en sociale instorting, de elite (korrupte politici en hun handlangers) zitten in het nauw.
  – de G7 is nu op onze planeet de groep geworden met de grootste staatsschuld (relatief, t.o.v. hun BBP)
  – de enige industrie in de vs, die nog goed werkt is de oorlogsindustrie. Er moet sowieso een nieuwe grote oorlog komen.
  – wereldwijd, ook in het westen worden meer mensen zich bewust van het crimineel, pervers en psychopatisch gedrag van de (meeste) westerse politici. De situatie wordt onhoudbaar voor dezen.
  De nood dringt om een grote oorlog.

  Wat we echter wel nodig hebben zijn leiders die investeren in welvaart en dus in vrede, i.p.v. in oorlog en verwoesting!

 6. The impetus for war comes from our collective ignorant media, the Western bankers, US Military Industrial Complex, CIA, and of course, their stooge in the White House. Fanning the spark will, at some point, ignite their ravishing, satanic thirst for destruction. Being an American, I see the real warmongers here, in our government and in Congress. Ukraine is broke….bankrupt, yet supported and directed by Western money and material. At some point, Russia will be justified in a first strike. NATO must be held accountable for its push for war. Since NATO has troops in Ukraine, I support a response upon each of the countries having troops in Ukraine. Intelligent people do not support the stupidity of war. We have warmongering leadership….with no one to solve the problems of obtaining peace for all of us.

  • *Don Clarke :
   With your analysis, I totally agree.
   Thnx; and hope you understand the Dutch texts.

   There must be : peace negotiations.

 7. De V.S. voert proxy oorlogen; tot ze niet meer renderen.
  En zo lang als ze kunnen, want daar is hun macht op gebaseerd.

  Dat “EU’-konstrukt zoekt nu zelf oorlog, omdat het anders uit elkaar valt.
  EU is op weg, een militaristische diktatuur worden.

 8. ” en daar zijn wij allemaal verantwoordelijk voor “, schreeuwde de zoveelste oorlogshitser.

  Het hele zootje gewelddadige idioten naar een eiland……met niet méér dan een bijl. Anders moet je daar weer zoveel giftige materialen opruimen na afloop .

  Na de grote shift blijft dat soort over in de derde dimensie, met al hun aanhangertjes …….die nog moeten leren wat geweld van dichtbij betekent.

  Ben er niet nieuwsgierig naar……..arme door zichzelf verdoemde zielen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in