Het World Economic Forum heeft wereldregeringen opgedragen onafhankelijke media te verbieden, het lezen van niet-mainstream nieuwsbronnen illegaal te maken en gevangenissen te vullen met mensen die meningen of artikelen delen die door zogenaamde fact-checkers als “vals” worden beschouwd, bericht Thepeoplesvoice.

Het Trudeau-regime was de eerste door het WEF gecontroleerde regering die onafhankelijke media verbood, wat betekent dat Canadezen die online artikelen of berichten delen die door factcheckers als “vals” worden beschouwd, kunnen worden gearresteerd en een flinke gevangenisstraf kunnen krijgen.

Trudeau’s internetcensuurwetgeving Bill C-11 is nu wet geworden nadat Canadese senatoren vorige week voor de wet stemden. Dit hoeft niet te verbazen. De Canadese regering is volledig gepenetreerd door het WEF.

De eens zo grote natie Ierland dreigt ook veroverd te worden door de globalisten.

Wetgevers in Ierland hebben een nieuwe wet aangenomen die het illegaal maakt voor burgers om niet-mainstream media-inhoud te bekijken of te delen op hun telefoon of computer.

De nieuwe wetgeving houdt in dat alles wat online wordt bekeken en door factcheckers als “hatelijk” wordt beschouwd, zal leiden tot gevangenisstraf voor degenen die het hebben bekeken of gedeeld.

George Orwell waarschuwde ons dat de autoritaire elite op een dag zou proberen ons te arresteren voor de gedachten die we hebben.

  Oekraïne: Wat komt hierna?

Paul Murphy stond dapper op in het Ierse parlement en hekelde de nieuwe wet als wetgeving voor “gedachtemisdaden” in Ierland.

De nieuwe wetgeving in Ierland heeft tot enorme controverse geleid, waarbij velen verklaarden dat het een aanval is op de vrijheid van meningsuiting.

En ze hebben geen ongelijk. Landen als Ierland waren ooit trots, patriottisch en christelijk. Nu worden ze geleid door globalisten die het WEF een warm hart toedragen.

De huidige Ierse Taoiseach (of premier) Leo Varadkar was een schokkende winnaar van de verkiezingen in 2017. Het is geen toeval dat hij het jaar daarvoor werd uitgeroepen tot Young Global Leader van het WEF.

De globalisten proberen ons nu het concept van de wereldburger te verkopen. Maar voordat iemand tekent, moet hij zeker de kleine lettertjes lezen.

Het Westen heeft zijn wortels in het christendom verloren en de globalistische agenda van het WEF komt daarvoor in de plaats.

Volgens het WEF is er een nieuwe wereldgodsdienst gekomen die de hele mensheid verenigt in het aanbidden van het altaar van de klimaatwetenschap, het technocommunisme en de eugenetica. God, Jezus en het christendom zijn “nepnieuws” dat door de mensheid moet worden verworpen.

Als u het moeilijk te geloven vindt dat het WEF van Klaus Schwab zo ver zou gaan, hebt u duidelijk niet gelet op de ontwikkelingen van de laatste tijd. Daar houdt de godslastering niet op. Klaus Schwabs rechterhand Yuval Noah Harari heeft aangekondigd dat het WEF zo succesvol is in zijn plannen dat het mensen in goden zal veranderen.

Het WEF staat ook steeds vijandiger tegenover het christendom en de grote religies. Als je een beetje tussen de regels door leest, is het duidelijk dat het WEF bewust probeert Jezus te verdringen.

  Op de haai van onbaatzuchtigheid springen - naar etnische oorlog

We weten al hoe het medialandschap eruit zal zien wanneer het WEF klaar is met het creëren ervan naar hun eigen beeld – want dat hebben ze ons verteld.

Het WEF heeft mainstream media en journalisten opgedragen om “op te houden en te stoppen” met verslaggeving over alles wat de agenda van Davos in twijfel trekt en zich in plaats daarvan te richten op belangrijkere zaken als “klimaatverandering” en “online desinformatie.”

Adrian Monck, directeur van het WEF, hekelde politici die vraagtekens zetten bij de beleidsvoorstellen van het globalistische orgaan, met name in Canada, waar een nationaal debat woedt over de toenemende controle van het WEF over het Trudeau-regime.

Volgens Monck spuwt iedereen die vraagtekens zet bij wat het WEF zegt of doet, verkeerde informatie. En we weten wat het WEF wil doen met mensen die meningen of artikelen delen die door factcheckers als “vals” worden beschouwd.

“Helaas was Canada een van die plaatsen waar … er een kwetsbaarheid is voor desinformatie. Het is een open samenleving. En… die bepaalde desinformatie is in de hoofdstroom terechtgekomen,” vertelde Monck zaterdag in een interview aan The House van CBC Radio.

“Canada zou nu over veel dingen moeten praten. Het zou niet echt moeten praten over het World Economic Forum hier in Genève.”

Behalve dat het in Genève gevestigde World Economic Forum aan de touwtjes trekt in het Canadese parlement. Klaus Schwab heeft opgeschept over het “penetreren” van de Canadese regering met zijn Young Global Leaders, waaronder de premier en vice-premier.

Dus waarom zouden de Canadezen het niet hebben over hun echte leiders daar bij het WEF in Genève, Zwitserland?

  Huggies zegt dat pedofiele codesymbolen op Disney-luiers bedoeld zijn als "leuk en speels"

KIJK:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Klaus Schwab huurt miljoenen “informatiestrijders’ in om “de controle over het internet te grijpen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelElon Musk: Waarom geeft de media een verkeerd beeld van raciale criminaliteit “in zo’n extreme mate”?
Volgend artikelStudie onthult dat de longen van de meeste mensen vol zitten met microplastics uit wegwerpmaskers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

88 REACTIES

  • Ik ben er ook klaar voor ik ben niet bang voor dat tuig van de WEF waar halen zij het recht vandaan het is een club die niet door ons is gekozen zij moeten onmiddellijk worden op gepakt het zijn bedriegers en moordenaar pak alle leden op van het WEF ook Maxima en Kaag en Rutte Timmermans verban ze naar Siberië en laat ze nooit meer terug komen, Claus Zwabber eend die verdien niet om te leven hij moet voorgoed uit de samenleving verdwijnen maar wij kijken toe dat het einde in zicht is.

 1. Het woord “Canada” in dit artikel is gewoon één op één te vervangen met “Nederland”.
  Dit is hier ook aan het gebeuren, en 95% van de bevolking heeft het niet in de gaten of maakt het niets uit tot het te laat is.

  • Nederland is gewoon een overbevolkte oer stomme domoren inrichting, één groot WEF laboratorium met een NEP regering vol zeer slechte en onbekwame clownen.

   • Beste Mensen

    Fallschirmjeager
    Eindelijk een slimmere opmerking
    Gelukkig maar
    Dat er meerderen zijn die de ogen geopend zijn

    Dank U

   • Idem hier! Wat ben ik blij dat ik een 3tal jaren geleden al deze websites heb ontdekt o.a Frontnieuws, 9forNews, Niburu en er zijn er nog veel meer. En sinsdien ook geen MSM meer, wat een tijdwinst! Geen nos, vtm nieuws, vrt nieuws meer, geen De 7de dag meer met liegende politici en ja-knikkende presentatoren met daarbij nog het (op commando) applaudisserende gehersenspoelde publiek die de leugens moeten bekrachtigen om nog iets of wat “geloofwaardig” over te komen….

    • @Costa, gij zijt van Vlaanderen! Blijf vooral genieten van al het mooie dat België te bieden heeft, zoals de ultieme stand up comedian van de Belgische ‘koninklijke familie’ Laurent de Belgique. Hij heeft drie jaar in Wilrijk gewoond.

     Niburu is al een aantal dagen uit de lucht. Censuur?

     • Goedenavond Ron, bedankt! Ja natuurlijk proberen we hier zoveel mogelijk te genieten! Hopelijk jullie ook! Met Niburu had ik eergisteren problemen, ondertussen is alles terug normaal, dacht dat ze aan een onderhoud bezig waren🤔wens je nog een prettige avond👍👋

 2. Compleet belachelijk! Misschien bij de Duitsers, Befehl ist Befhehl, of de zurig keurige Hollanders, maar hier in Belgenland noooit! De overheid is hier per definitie “de vijand” en tegendraads doen de normale reflex. Kan mij geen betere propaganda voor de alternatieve media bedenken.

  • Inderdaad Luc, in feite is dit goed nieuws, ze doen er alles aan om de waarheid te verbergen des te meer wekt dat argwaan op en zijn er meer en meer mensen wakker aan het worden, maar bijlange nog niet genoeg….toch blijf ik er in geloven👍

   • Daarom hoop ik van harte dat de eerste slaapkamer later deze maand de wet publieke gezondheid gaat aanvaarden waardoor bij een volgende plandemie van een A1-ziekte het ongekozen WHO wereldwijd de mensheid allerlei beperkingen kan gaan opleggen.
    Als deze krankzinnige wet er doorheen is gejast gaan bij de nodige goyim/ sheeple eindelijk de ogen open.
    Het is enigszins vergelijkbaar toen David Icke de toegang tot ons land op 06.11.2022 is ontzegd, waardoor steeds meer mensen zijn boeken zijn gaan lezen en podcasts kijken.

  • Hier durven de politici nog niet de onwettige bevelen van het WEF aan te nemen . Hier en daar proberen ze wel maar zolang we tegendraads zijn houd dat wel op.Anders ligt het land plat.

  • ….jajaja , ik herinner mij nog perfect de autoritaire, discriminerende, door Big Pharma gesponsorde vaxxinatie campagne in ons landje ; wetenschappers met een ‘andere’ ,afwijkende maar niettemin gefundeerde mening dienaangaande kwamen niet aan bod en werden belachelijk gemaakt door corrupte Van Ranst & co.
   Hetzelfde gebeurt nu met de dagelijkse demonisering van Rusland, een tijdje geleden kwam topgangster De Gucht in De Zevende Dag verklaren dat Putin een aartsleugenaar is, soort kent soort uiteraard , In het ‘verzuurde’ Nederland hebben ze tenminste Baudet nog die af en toe ns mag klappen(=praten in t vlaams) …..

 3. De antichrist is een kort leven beschoren!
  Omdat haar rijk reefs voorbij is en deze ons aan de rand van vernietiging heeft gebracht.

  • Wij moeten nu het nog kan deze moordenaars verwijderen uit ons land verenig jullie wees niet bang wij zijn het volk wij zijn ook de winnaars als wij het samen doen, laat los jullie angst wees niet bang voor dat tuig zij verschuilen zich achter het corrupte leger en politie als zij eens hun werk gingen doen waar wij belasting betaler deze nazie typen in leven houden maak jullie los van dat schorem het leger en politie zijn onze vijanden geworden hoe kan zoiets gebeuren.

 4. Ik weet niet of het de laatste stuiptrekkingen zijn van de criminele elite, maar dit soort vreemde gedragingen zie je altijd bij samenlevingen die aan de afgrond staan.
  Meest belachelijke wetgeving die er totaal niet meer toe doet.
  BLIJF de WAARHEID vertellen.
  Altijd al belangrijk geweest, maar nu het enige dat nog telt.

 5. wordt het niet eens tijd als burgers het heft te nemen ? en dat zooitje uit te schakelen !! het wordt steeds maar erger en erger kom op burgers doe er eens wat aan met ons allen !

 6. Dan hebben we maar een keuze optie meer, totaal geen zogenaamd nieuws van de overheid meer lezen of bekijken, dat zijn toch allemaal leugens en halve waarheden, waarom zou je daar je kostbare tijd en intellect mee vermoeien.
  Boycot tevens dit soort zogenaamde overheden door minimaal arbeid te verrichten.

  • Ringo Dada mei 9, 2023 at 10:37

   “Wie bepaald wat Nep nieuws en wat Echt nieuws is?”

   De overheid (geldwissel kantoor van de EU) bepaald via de gekochte media wat waar moet zijn Ringo.

   • Groot gelijk beste Adriaan
    Niks vermoedende jonge mensen worden het harnas ingejaagd met hersenspoeling
    En de grote Rijken Profiteren maar
    Geniepig al wrijvend in de handen de jongelui’s uitlachend

    Dank U

 7. Als er geen fake news meer mag gelezen of gezien worden, zullen de openbare omroepen en de nieuwsmedia , die met ons belastingsgeld betaald worden, t.t.z. de kampioenen in fake news, onmiddellijk moeten sluiten.

 8. Hahahaha…., de eerste nitwit of ambtenaar moet nog geboren worden die een poging gaat doen om mij de vrije nieuwsgaring te verbieden.
  Laat je niet gek maken door dit soort imbecielen. Vrijwel niemand gelooft hun bullshit nog, ze zijn ten einde raad.

 9. Trouwens, dat zou in de praktijk betekenen dat iedereen die de krant leest of naar NPO/RTL kijkt gearresteert gaat worden 🤡 🤯 😆

  • Beste Mensen

   Het is beter een Boom of een TotemPaal te Aanbidden en echte dus Natuurlijke medicijnen te gebruiken i.p.v. dat farmatie troep chemicalie waardoor en waarmee de mensheid tot op de dag van vandaag na het stichten ontwikkelen van dat bedrijf nog nooit iemand is genezen van een kwaal

   Dank U

 10. Het WEF manipuleert verkiezingen. Om die reden faalt onze samenleving, omdat we niet mogen samenleven maar getolereerd worden in ons bestaan.

  Revolutie in 2023?

 11. Heel simpel, als je bv frontnieuws stuurt naar je vrienden zet je er altijd bij bv dit is nepnieuws als je deze tegen komt zeg dan tegen je vrienden dat dit nep nieuws is. Je vrienden weten dan beter omdat ze je kennen en lezen dit stuk dan aandachtig door en je bent niet strafbaar.

 12. Wel als de christelijke boodschap nep nieuws is arresteer dan eerst de paus maar en sluit hem levenslang op in het Vaticaan
  Trouwens het wef is de grootste verspreider van fake news sla paus klaus van de leugens dan ook gelijk maar in de boeien
  Kunnen we gelijk ook alle boeken gaan verbranden, want niemand heeft de waarheid in pacht.
  Heeft die ouwe lul niks beters te doen ? Flikker toch op met dat stuk nazi nageboorte.

  • xD mag hopen dat men geld zat heeft om een nieuwe deur te kunnen betalen 😛 AUFMACHEN , razzia. tja luisteren naar radio oranje was ook verboden mocht toen ook niet ! gut radio buisjes maar effe oppoetsen 😛 ohja damn, je zou er maar zo weer een geheime zender mee kunnen maken.

   😀

 13. Zij die trotse Ieren dan uitgestorven? Die sswap moet onschadelijk gemaakt worden. Altijd duitsers in de hoofdrol …

  • Liberté sur tout! mei 9, 2023 at 11:50

   Ieren zijn een zeer aimabel volk heb met ze gewerkt, (als je met ze gewerkt hebt dan leer je de volksaard ook beter kennen) ijverig en altijd goedlachs net zoals Italianen maar dan anders, ook de Ieren zuchten onder Angelo Amerikaanse (WEF) druk die door hun politici op de burgers wordt geprojecteerd, stapje voor stapje in de verkeerde richting gedwongen zodat het onder de bevolking als “normaal” wordt bevonden, net zoals in Nederland. Bekend werd dat slechts 25% van de ondervraagden de 2e Kamer een voldoende gaf.

   Net zoals vroeger de gevleugelde uitspraak Jongens van Jan de Wit daarmee werd bedoeld dat deze sterke jongeren waren die er niet voor terugdeinsten om dappere heldhaftige dingen te doen, op een handje vol ook bijn compleet uitgestorven, toetsenborden helden, de overheid is met beleid bezig om ook het laatste dissident spoortje van verzet te verbieden op straffe van…vul maar in.

 14. Feitelijk niets nieuws onder de zon, toen Angela Merkel Bondskanselier was kwam zij met de uitspraak dat het internet gereguleerd moest worden, niet verwonderlijk want de mensen worden beetje bij beetje, stapje voor stapje bewuster wat er rondom hen gebeurt, m.a.w. de politieke elite begint zich zorgen te maken dat al hun beleid en zeker het beleid van de World Economic Forum dusdanig satanistisch beleid is dat het leven voor de gewone burger tot een hel geruduceerd wordt.

 15. Tja ik schijt niet in mijn broek voor wefpooier hitler klaas schwaab🖕.
  Achterlijke mongool, en nog achterlijker zijn alle wefhoeren die zich inzetten voor hun pooier.
  Tis toch van de zotte dat die wefhoeren van zichzelf niet zien hoe ziek narcistisch ze zijn. Maar ja daar zijn het weer narcisten voor. Die hebben nl last van hoogmoedswaanzin. Enfin,maar in hun schoenen staan zou ik ook niet willen. Want voor mensen zoals zij loopt het altijd heel slecht af. Ook al denk hun hoogmoed dat ze er mee wegkomen. De geschiedenis verteld anders. Al moeten we der nog wat op wachten,maar hun einde is hun verlies en onze winst. Fy mongool🖕ik buig niet en ik barst niet voor jou.

  • Greet mei 9, 2023 at 13:11

   “Tis toch van de zotte dat die wefhoeren van zichzelf niet zien hoe ziek narcistisch ze zijn”.

   De wefhoeren zien het wel beste Greet, alleen zijn ze onder groepsdruk denk ik hun morele komas kwijt het magnetische Noorden van hen is het Zuiden geworden, waneer je narcisten de waarheid verteld dan ontsteken ze meestal in woeden met alle gevolgen vandien.

   • Waar narcisten totaal niet tegen kunnen is de waarheid gebaseerd op harde bewijzen en feiten en zij kunnen absoluut niet tegen hun verlies. Dan slaan zij liever alles kapot wat ons lief is, zodat een ander er ook niets meer aan heeft. Want zij kunnen niet samenwerken op gelijke voet, zij moeten en zullen altijd proberen om iedereen de les te leren naar hun maatstaven hoe absurd die ook zijn. Want zij vinden van hun zelf dat zij alle wijsheden in pact hebben en het beste met iedereen voor hebben en zo het recht hebben om de mensheid te leiden. Negeren is het beste als jij niet met hun eens bent. Geef ze vooral geen stok om jouw ermee te slaan. Zoals geweldgebruiken, want de gehele overheid is al gecorrumpeerd door deze gasten.

   • Klopt, geef ze echter een flinke klap in t gezicht terwijl ze staan te ontsteken, en ze zullen rennen als ratten voor water. Narcisten hebben geen innerlijke kracht, enkel zwakheden die verdedigd moeten worden

   • ik denk dat ze wel weten wat hun te wachten staat en wat ze doen.
    en dat ze weten dat als de volledige waarheid
    naar buiten komt er geen vluchten meer mogelijk is.
    Ghadiffi en Hussein taferelen,vluchten door de riolen voor een woedende menigte
    het gebrek of eerder volledig afwezig zijn van empathie
    of menselijke emoties doet ze overkomen alsof ze in vertrouwen de winst tegemoet treden wetende dat het alles of niets is voor deze van de normale mens afgedreven sadistische ondersoort en ex mensen.

 16. Van de pot gerukt die megalomane WEF crimineel Schwab plus clan. Ik bepaal zelf wat ik tot me neem, letterlijk en figuurlijk.
  Ze snijden zichzelf steeds dieper in de voet. Dat is goed.

  • Goed opgemerkt zeg! Zie nu ook dat dezelfde rottigheid die uit zijn bek gerolt komt ook IN zijn bek zit. Diep triest…..misschien eet ie teveel buggy oreos en is ie bang van de tandarts 😜

  • In tegenstelling tot narcisten geven psychopaten niet om hun uiterlijk, maar slechts om macht, macht en nog eens macht.

 17. regels die wetten treden zijn ongeldige regels.
  daar de vermeende wetten door de Corporaties worden geschreven , bekrachtigd en uitgevoerd
  zijn ze net zoals mandaten vrijwillig te accepteren of af te wijzen.

 18. Schwab..en apenpokken..maar dan beledig ik het dierenrijk… voor de rest is hierboven alles al gezegd 😁

 19. ATTENTIE; 🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎

  Maandag of dinsdag as men geeft hier geen duidelijkheid over;

  15 of 16 mei a.s.

  Is het stemming in 1e kamer ,
  PANDEMIE. WET. Niets eind mei !

  Europees verdrag rechten van de mens
  Kun je gebruiken
  Artikel 1 verplichting tot eerbiediging rechten van de mens
  Artikel 3 niemand mag onderworpen aan folteringen of aan een onmenselijke of vernederende behandelingen of bestraffingen
  Artikel 8 eer recht op eerbiediging van privé, familie, en gezinsleven
  Artikel 9 vrijheid van geweten, godsdienst en gedachten
  Artikel 10 vrijheid van meningsuiting
  Artikel 11 vrijheid van vergadering en vereniging.

  Artikel 15 zou men op kunnen procederen in Brussel European human court of human rights

  Afwijking in geval van noodtoestand
  Vanuit souvereiniteit beginsel beslist de mens zelf wat hij/ zij als noodtoestand ziet.
  Vanuit een ‘ slavensysteem’ gezien de slaven eigenaar ; ik heb geen contract ben geen slaaf – geen eigendom van de staat

  20.2 UVRM
  Niemand mag worden gedwongen om tot een vereniging te behoren.
  Ham vraag is of United Nations een vereniging is, of welke recht systeem welke men hanteert
  WHO is onderdeel van VN.

  • Oh hier gaat het om 🌎🌎🌎🌎🌎🌎
   Stuur een mail, brief of anders

   Deze week – vlg week stemming 1e kamer pandemie wet

   Zie start maandag of dinsdag 15-16 mei

   Naar [email protected]
   Of
   [email protected]
   Of beiden

   Geef aan dat je geen dokter Bill wil .
   Eigen baas bent
   Tijd wordt dat ze een andere koers gaan. varen zonder WHO , VN, NAVO en dat ze zichzelf op kunnen heffen als slaveninstituut- en een baan gaan zoeken.

   • Dankjewel. Dit duwtje, ook nog met een emailadres (fijn!) had ik net even nodig. Ga ik zeker doen.
    Hier ga ik even rustig voor zitten.

   • Met grote zekerheid zal e.e.a. worden ´goed gekeurd´. Niets gaat deze zombie trein stoppen. Al komt men met 200.000 ondertekeningen. Dat heeft de geschiedenis al lang laten zien. De toekomst gaat nog vele malen zwarter worden. Ik maak me geen enkele illusie (meer). E.e.a. is al lang geleden geprofeteerd en zo zal het zijn. Ondertussen: Efeze 5:11 – https://herzienestatenvertaling.nl/teksten/efeze/5

    • Beste Mensen

     De Nacht gaat op zoek naar de Dag
     Waar dooft het licht ?
     Waar gaat de Zon ten onder ?
     Van het Westen rent men richting naar het Oosten
     Waar is door de muiterij Wezens uitziend als Mensen
     Het Negatieve kind
     Lijntjes getrokken op Moeder Aarde
     Dat gedeelte Gepikt toe geeigend
     Een land gesticht onder de dekmantel naam Joden Land ?
     Verdelen verdeeldheid zaaien en graaien politiek
     Na Stichting
     Tot op de dag van vandaag daar nog steeds oorlog woed
     Dagelijks geweld
     Daar zijn die walgelijke boeken Thora Bijbel Koran op gebasseerd
     Alles was zoals die boeken verkondigen
     Verleden tijd
     Is al Leugen
     Handelen Doen 180° verdraaid
     Verbeelden Verlangen te verkrijgen het tegenovergestelde
     Immers gemakzucht dient de Negatieve in dat Walgelijke dier uitziende een mens
     Leven met fantasieen verbeeldingen Hallucinatie in fata morgana land

     Terwijl in werkelijkheid geen tijd bestaat
     Heeft nooit bestaan
     Gaat ook nooit bestaan
     Want alles is
     Hier en Nu
     Tijd is gemaakt door de minuscule Bacteriën genaamd God Duivel op de Tong bevindende van de walgelijke dieren genaamd mensen onder de Negatieve Bacterie beschermings deken Paraplu genaamd Shaytaan = Satans
     AlstUblieft
     Wanneer zal de mensheid in de Mens wakker worden ?
     Precies Als bij Jezus is
     Dus niet was
     Want wij Allen Zijn een Jezus hier en Nu

     Dank U

  • Als ze mij voor dit soort zaken gaan oppakken dan heb ik in de “faciliteit” maar 1 doel: brand stichten, ik zal er de hele dag mee bezig zijn om te kijken waar allemaal brand te stichten is, het wordt mijn dagtaak. Ook altijd leuk is om aardlekken te veroorzaken bij de stopcontacten: zoek iets elektrisch geleidend en maak contact tussen de aarde en de fase (een van de pinnen, meestal de rechter pin).

 20. Het WEF komt niet voor in de machtspyramide,het is een bliksemafleider van de machtigste club op aarde.De bilderberg groep,hier wat beruchte namen van de bilderbergers:klauss schwab,het gehele oranje nepkoningshuis,rotschilds/rockefellers (nepjoden) henry kissinger,bill clinton,rutte,kaag,ollongkreng,aboutaleb,sharon dijksma,CEO,s van alle multinationals etc.

 21. Aangaande het artikel valt het mij op dat wanneer ik iets doorstuur in ´mijn´ kring ik never nooit een reactie krijg. Alsof mensen al lang bang zijn voor Big Brother. Mijzelf geeft het het gevoel tegen muren te praten. Op den duur demotiveert dat wel. Het enige wat overblijft, is dat de geadresseerden de weg weten om info op te halen. Mocht men dit willen. Mocht men dat durven.

 22. Dan moeten ze miljarden mensen gaan controleren…haha…hebben ze geen tijd meer voor de leuke dingen in het leven 😄

 23. Mensen wachten tot anderen de straat op gaan
  Ik ga alleen de straat op als we werkelijk doorpakken geen rondjes lopen en liefde vrijheid geen dictatuur daar is het te laat voor
  Het is nu werkelijk aanpakken en doorpakken
  Maar mensen wachten op anderen ik denk dat er heel veel mensen door willen pakken
  Maar we moeten echt doorpakken uit hun zelf vertrekken die smerige reptielen niet en wij laten ons ook de tyfus niet meer inslaan
  Wij moeten ons zelf ook bewapenen opgerot met die schoften moordenaars

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in