Davos en Yuval Harari willen een fysiek en intellectueel superieur wezen creëren dat elites kunnen controleren voor het zogenaamde grotere goed – bijvoorbeeld om de planeet te redden of te voorkomen dat mensen op Trump stemmen.”

Sinds enkele maanden maakt de Nederlandse partij Forum voor Democratie (FvD) Engelstalige video’s over de meest kritieke onderwerpen die onze wereld bedreigen. In de nieuwste video van de conservatieve partij waarschuwt politica Simone Kerseboom ons voor de terugkeer van het totalitarisme dat door de globalistische elite via het transhumanisme wordt opgelegd. De politica neemt het op tegen het subversieve Wereld Economisch Forum (WEF), de oprichter ervan Klaus Schwab en zijn adviseur Yuval Harari, die van plan zijn een einde te maken aan de Vrije Wil en de mens in robots te veranderen.

Transcript

Je moet de wetenschap volgen. Waar hebben wij die uitdrukking nu eerder gehoord? Zoals u weet, werd hij gebruikt om het afschuwelijke Covid-beleid van lockdown en avondklok over de hele wereld te rechtvaardigen, dat de menselijke vrijheid vernietigd heeft.

Maar zoals wij ook weten, volgden deze beleidsmaatregelen helemaal niet de wetenschap. In plaats daarvan volgden zij wetenschappers, waarvan sommigen zeer sinistere mensen waren, die er niet op uit waren om de gezondheid te beschermen, omdat Covid gevaarlijk is, maar die in plaats daarvan bedwelmd raakten door de mogelijkheden om immense macht uit te oefenen, en dat is wat zij deden – geholpen, natuurlijk, door politici die hetzelfde wilden.

Maar dezelfde uitdrukking, je moet de wetenschap volgen, klinkt ook van de lippen van Yuval Harari, een Israëlische intellectueel die de goeroe is van de goeroe van Davos, Klaus Schwab. Harari gebruikt het om het transhumanisme te verdedigen. Net als Schwab zegt Harari dat Covid een gelegenheid is om wat hij noemt een nieuw regime van toezicht onder de huid te ontwikkelen. Wat hij bedoelt, en weer citeer ik, is dat “we in staat zullen zijn om menselijke wezens te hacken”. Door organismen te hacken, kunnen elites de macht krijgen om de toekomst van het leven zelf te re-engineeren”, zegt Harari. AI en biotechnologie zullen ons een goddelijk vermogen geven om geheel nieuwe levensvormen te herscheppen.

  "Grote overwinning" in rechtszaak tegen World Economic Forum, Klaus Schwab bindt in

Wow. De grote reset van Klaus Schwab omvat wat hij de Vierde Industriële Revolutie noemt. Die zal, beweert hij, leiden tot de samensmelting van een fysieke, digitale en biologische identiteit.

Volgens Schwab zullen wij in de komende tien jaar intelligente microchips in ons lichaam geïmplanteerd krijgen, die zullen communiceren met apparaten buiten ons lichaam en ons zullen helpen om ons tot supermensen te ontwikkelen, om een video te citeren die de Vierde Industriële Revolutie heet en die zelfs nu al beschikbaar is op de website van het Wereld Economisch Forum.

Maar dit transhumanistische project is dus het officiële beleid van de elites van Davos. Natuurlijk, het wordt voorgesteld als vooruitgang, robotledematen, en dat soort dingen. Maar in feite is het zeer sinister.

Harari heeft gezegd dat het hele idee dat mensen zielen of geesten hebben, en niemand weet wat er in hen omgaat, en een vrije wil hebben. Dat is voorbij. Met andere woorden, het transhumanisme heeft tot doel mensen in robots te veranderen. Vrije wil, dat is voorbij. Transhumanisme is het einde van het humanisme en het einde van de mensheid.

Nu, de meeste normale mensen, mensen zoals u, beste kijker, wel, doen deze mythe af als  goedkope science fiction, als belachelijke onzin. Maar helaas, de ideeën van Harari worden door zeer machtige mensen zeer serieus genomen, en van zijn boeken zijn tientallen miljoenen exemplaren verkocht. Hij wordt geloofd door Schwab, die er prat op gaat dat Davos overal ter wereld in regeringen penetreert. En de oorzaak waarom men hem gelooft, is dat in de loop van de geschiedenis inderdaad krankzinnige mensen een nieuwe mens hebben willen scheppen.

  Laat ze insecten eten... Hoe onverschillige elites hun minachting laten blijken en wat er daarna komt

Hitler wilde fysiek superieure wezens creëren door middel van eugenetica. De Bolsjewieken wilden de Sovjetmens scheppen, wiens gedrag socialistisch en niet individualistisch zou zijn. Davos en Harari willen beide doen om een fysiek en intellectueel superieur wezen te scheppen dat de elites kunnen controleren voor het zogenaamde grotere goed – bijvoorbeeld om de planeet te redden of om te voorkomen dat de mensen op Trump stemmen.

Maar niets van dit alles zal ooit werken, natuurlijk, want er bestaat zoiets als de menselijke natuur, en die verandert niet. Maar de poging om die te veranderen kan, zoals de experimenten van Hitler en Stalin ons hebben laten zien, afschuwelijke schade aanrichten. Het transhumanistische gevaar is niet minder een gevaar dan het nazistische of communistische gevaar. En daarom zijn wij, Forum voor Democratie, vastbesloten het te bestrijden.

Via Rairfoundation.com.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Thierry Baudet waarschuwt: “De Nieuwe Wereldorde is onder ons, grootste gevaar van ons leven” (Nederlands transcript)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet plan van de VS regering om Rusland in kleine staten op te delen 
Volgend artikelWaarom is er een aanzienlijke daling van het aantal geboorten in Duitsland, Zwitserland en andere landen – negen maanden na het begin van de massale COVID-19 vaccinaties?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Wat is dan de afschuwelijk schade, aangericht door de experimenten van Hitler?
  ..misschien
  -het ging al niet om fysiek superieure mensen
  -het ging wel om een gezond rijk van gezonde, verstandige en redelijke mensen
  -onder aan de streep is de schade, de veelal onbegrepen rekening voor de verliezer
  -niet zonder de afschuwelijke leugens
  =met de kostelijke afrekening: de aftakeling van de enkel-in-naam-winnaars

 2. Ik vind die FvD nou niet echt een betrouwbaar gevoel geven, Baudet die vreemde contacten heeft met personen, ( ik weet daar ben je natuurlijk vrij in ) , die personen zitten zeer dicht tegen Extreem Rechts aan, ik doel dan op Jared Taylor en de dochter van Le Pen, juist hen kan ik niet serieus nemen als het om dictatoriale regimes gaat omdat zij zelf die gedachtes in hun gelederen hebben die daar achter staan, heb eerder al reeds aangegeven dat ik Baudet of Wilders niet kan pruimen, ik blijf ver van deze personen vandaan.

   • Ik schreef die personen zitten zeer dicht tegen Extreem Rechts aan, ach het zijn hokjes, maar in dit geval blijf ik mijlenver van deze figuren vandaan, MSM of wie dan ook, ik vaar met mijn eigen kompas reeds !!!

    • Dan is je kompas uit het lood geslagen flardinga
     Dat is net zoiets als zeggen dat je niet naar de MSM luistert maar wel met alle geweld injecties wilt.
     Jared Taylor hangt ook niet tegen “extreem rechts” aan
     Hij heeft zich altijd uitgesproken tegen geweld en autoritaire wetten en regimes. Hij onderschrijft vrijheid en de grondwet van de VS. Ja, dat is inderdaad extreem in de ogen van de MSM.

     • @Pas op,
      Uit het lood geslagen, Taylor is een man die het gescheiden leven van rassen voor staat, daar is hij vrij natuurlijk, ik noem je dan heel dicht tegen het Nazisme aan zitten en dan zeg ik het nog mild, heb zelf meer met mensen uit het verleden zoals bijvoorbeeld een Nelson Mandela, Martin Luther King of Geronimo, u heeft wel humor en dat is een belangrijk gegeven want dan kun je relativeren, groet aan U !!!

      • @Flardinga: Wilders en Le Pen staan teminsten achter hun volk al die andere staan tegen hun volk en dat is het grote verschil.jij slaapt duidelijk nog half🙄en het facisme zit duidelijk in het linkse kamp

  • Frankrijk heeft Le Pen keihard nodig!

   Extreem geweld met extreem wat dan ook oplossen?
   Graag!!! Onschadelijk maken die satanische sekte èn hun leden

   Hoe boeit niet. Dit is van LEVENSBELANG!!!!!!

 3. UR-logelid (staat boven de vrijmetselaars) Mark Rutte gaat om met de zich (Mockingbird press) journalist noemende Jort Kelder, beide heren gaan om met jurist Sven Hulleman (een oorlog reeds verloren) & atlanticus Thierry Baudet maakt dit trio compleet. Ze treffen elkaar zo nu en dan in Kelders optrekje op Schiermonnikoog en wellicht ergens in Den Haag.

 4. De moffen schoten volledig mis.
  –de oorspronkelijke moffen wareb NIET de Ariers–die leefden in Nord Afrika
  –de oorspronkelijke moffen hadden donkerblond haar en bruine ogen.
  —-de moffen die Hiter beoogde, waren alleen fysiek goed gebouwd, interlect en scholing en moraal: nul
  Conformistisch: 10.

  De manier waarop stomme Hitler alles regelde was achtelijk.
  Om de tanks te vervangen die hij in Polen verloor, duurde 5 jaar.
  Zijn wapens waren over engineerd; dat betekent het volgende.
  –het standaard geweer mauser 98 K: ideaal als je lid ben van een schiet vereninging; maarals oorlogswapen: wardeloos.
  Een schot, dan weer grendelen…
  Beetje stof: weigeren; hitte: veer loopt vast in klf; weigeren; te koud: slagpin breekt af; weigeren.

  Hun “super tank”de Tiger.
  –het enig goede was het kanon.
  Motor vermogen: te laag; Diesel verbruik: veel te hoog (ener was geen olie) breedte: te breed; voor vervoer op trein moesten andere tracks gemonteerd worden; niet wendbaar genoeg; te langszaam; en geen reserve delen.

  De belangrijkste oorzaak: de staat leidde alle producties. Super stom dus.

  • Ghostbusters Afterlife knipoog – ‘1945, wat is er niet gebeurt..’

   a small joke in the film as [“1945”] “What didn’t happen,” referring to WWII. This year could also have a deeper meaning than presented on the face of it when you take into account some fictional history.

   Over bijv. die jaartallen in de film, joden, spoken en slopen, een bepaalde rode draad
   1855 – ‘De Russische Lening’ New York Daily Tribune (1856, Jan 4) over gevaren met geld, schulden en bepaalde joden
   1883 – het oorspronkelijke thema van het Vrijheidsbeeld voor altijd verandert, van vrijheid naar immigratie “Give me your tired, your poor, your huddled masses yearning to breathe free, the WRETCHED REFUSE of your teeming shore.” Stichting van de Society for the Improvement and Colonization of East European Jews
   1908 – de concrete opstap naar de Federal Reserve, In 1908, Congress enacted the Aldrich–Vreeland Act, a revision crafted during a secret meeting on Jekyll Island by Senator Aldrich and representatives of the nation’s top finance and industrial groups later became the basis of the Federal Reserve Act.
   1945 – wat gebeurde er niet, vervolg van schade en diepere betekenis van fictieve moderne geschiedenis
   1984 – 19 80-4 warnings and manuals, geestelijke schade is al zo groot, geen vuiltje aan de lucht. Yuri Alexandrovich Bezmenov -Interviewed By G. Edward Griffin: Soviet Subversion of the Free-World Press (1984); Marxist-Leninist propaganda and ideological subversion; about the silent war being waged
   2021 – de goed, veilig, effectief en nodig injectie in de nieuwste fictieve moderne geschiedenis – Whoop_Whoop_en de ineffectieve verontwaardiging_maar de schade..
   2134 – ??? endfase operatie verstopte aderen/Vein Clots/Vinz Clortho en ziel/Soul/Zuul, wef/bbb ; definitieve deadline voor nagestreefde jewish endtime?
   – ken je hatelijke woestijngeloven met hun dogmas en andere ziekelijke uitwassen, hun besmettelijke aard, de sukkelaars en verspreiders; wat er ook achter schuil gaat, planeten, goden, reptielen, ETs, prehistorische oer-nazis, de sukkelaars en verspreiders zijn nog altijd grotendeels mensen

 5. Het was en History Repeat als karma niet wordt ingelost en gebeurd op onbewust niveau. Kom je tot hier als plutonische leiders wederom opstaan en gedrag herhalen. Zo boven, zo beneden en belanden we hier: Pluto, de planeet van innerlijke transformatie en wedergeboorte. Wanneer een planeet retrograde is, betekent dit dat het lijkt alsof hij achteruit beweegt in zijn baan vanuit ons perspectief op aarde. De planeet Pluto gaat zoals gezegd over innerlijke transformatie, dood en wedergeboorte. Tijdens een Pluto retrograde kun je op deze gebieden conflicten ervaren of juist doorbraken hebben.

  Pluto is the common thread through many lives and connects man with the past from times gone by. During the course of your life he transforms from an irrational cramp and urge to cosmic wisdom, tranquility and strength. At least that is the intention. Not everyone succeeds, but it is so nice for others who repeat history in the NOW. But the most avoid karma to bring the world to A better place is diving deep into yourself in all your actions….https://www.samskara.nl/wat-is-regressie-therapie/video-over-regressietherapie/

  Kwam door deze natuurwet en aardse energie die 2 eeuwen over onze wereld heen daalde en had de navolgende ingrediënten: Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht, wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die tot december 2019 duurde die langzaam aan het veranderen is.

  Wat er uit kwam is deze De planeet Pluto dwong eind 2019 herstel van 1940 en 1945 op wat direct verklaard met de gedragingen die we in de maatschappij zagen en werd oud gedrag opgehoest door de 13e maan van december 2019 om hier in je leven mee aan de slag te gaan ten gunste van deze aarde met verstandelijk gebruik met betere doelen die voor iedereen werken.

  Is als nog hoger bewustzijn nastreven en karma in lossen die 2019 werd opgehoest voor ander gedrag ​​https://youtu.be/BhtgINeaJWg Zijn we allemaal familie, een klein stukje eigenaar en vecht je dus onderling op een rare manier tegen elkaar.

 6. Uitleg hierover vindt je hier https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=657

  Woensdag 29 juni 2022 staat de nieuwe maan in Kreeft + Zon = Double the energy, dus!

  De thema’s die onderzoek en transformatie vragen, zijn oud en diep en kunnen je vastzetten in oude trauma’s. Een andere mogelijkheid is dat is dat je gewoon weg niet meer weet hoe je los kunt laten. Oude trauma’s dienen zich dan aan. Dit zijn kosmische trauma’s die veel ouder zijn dan dit leven en die je Ziel heeft ervaren tijdens je afdaling de stof in. Deze zijn ontstaan door conflicten die je hebt ervaren in de dualiteit van de Matrix. Deze trauma’s worden vaak herhaald.

  Dit is een buitengewone tijd in de geschiedenis van onze planeet. Wat in 2009 al werd aangekondigd en al begon in 2012 dan zal onze ZON voor het eerst in 26.000 jaar het meest op één lijn staan met het Galactische Centrum, bekend als het Hart van de Grote Moeder. Interessante, informatieve en nieuwe benadering die al in 2012 werd aangekondigd om te onderzoeken.

  Het richt zich op de archetypische patronen en de transformatie van onszelf die kan worden bevorderd als onze beschaving wordt geconfronteerd met deze tijd van de grootse verschuiving in de wereld ooit. Dr. Page onderzoekt de belangrijkste archetypische rollen die door de geschiedenis heen zijn weerspiegeld in de mythen van samenlevingen van over de hele wereld. 

  Deze rollercoaster van gevoelens komt dus door de energie van deze nieuwe maan in Kreeft. En niet alleen de maan speelt hier in mee: de zon staat ook in Kreeft. 
  Double the energy, dus!
  https://www.vollemaankalender.nl/nieuwe-maan-in-kreeft-energie-2022/

 7. Het Congres van Wenen (1814-1815) is wat ze nu Europese Unie noemen en ging vroeger zo https://youtu.be/arf75oNMcpU De wil van het volk speelt geen enkele rol…..net zoals “NU”

  It all happens in the past before..andere karakters, andere tijdlijn, doen nog steeds hetzelfde in gedrag.

  De vraag iedere keer weer opnieuw…doe je het ten gunste van de gemeenschap of ten gunste van jezelf?
  We komen allemaal voort uit dezelfde bron van oorspong en streven allemaal hetzelfde na = terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde voor de komende 2000 jaar.

  De poort naar ons hart werd hierbij in 2009 geopend door de kosmos als je geweten had dat de aarde in cyclussen verlopen en brengen oude hartsverlangens wat zielsverlangens zijn alsnog naar boven en uit zich op alle fronten in onze samenleving.

  De zon in cycli 25 speelt hierin een voorname rol want beïnvloed brein, ruggen-graad en derde oog en komen we in hoger bewustzijn en spiritueel ontwaakt.

  Wat iedere cycli weer terugkomt in onze geschiedenis van heel de wereld is het nastreven van individualistisch egocentrisch vrijheidsideaal met een zo grootst mogelijk persoonlijke macht dat nu wel eens anders mag.

  Karma is echt en is een levensbestemming. We zijn het resultaat van vele levens en kan de komende tijd tot 17 levens terug gaan, is de slotsom van vele ervaringen, de kiem voor nieuwe groei is jezelf leren kennen door de geschiedenis van reeds eerder in gedrag, boven, beneden, binnen, buiten, helemaal rond in je omgeving dan ontmoet je jezelf en is een opdracht in het leven. Het vervolmaken van jezelf en boven eerdere verkeerd aangeleerde gedragingen durven uitstijgen.

  Macht actief is: Dictator, misbruik van macht, laat zich op de kop zitten en heeft vrees voor een minderwaardigheidsgevoel.

  In Harmonie: Ontvangen de autoriteit van boven en gebruiken deze met veel inzicht en verdraagzaamheid en moet leren met macht te werken en geld. Komt voort uit autoritaire opvoeders of religieuze fanaten wat nu wel eens anders mag.

  Uitstekend goed uitgelegd. er is nu veel meer duidelijkheid over wat er nu precies is gebeurd. 

  En waar we vanaf 2019 al in zitten op aards niveau is met deze ingrediënten van de mens gelden voor iedereen hetzelfde: Transformatie, Eenheid, Holisme, Liefde, Acceptatie, Naastenliefde, Compassie, Vrijheid en Vrije wil ervaren.

  Deze rollercoaster van gevoelens komt dus door de energie van deze nieuwe maan in Kreeft. En niet alleen de maan speelt hier in mee: de zon staat ook in Kreeft.
  Double the energy, dus!

  En waar we vanaf morgen heen gaan lees je hier https://inzichten.com/het-jaar-van-de-stralende-innerlijke-juwelen/

 8. Hoe meer er uit de dualiteit gaan en hun plannen niet ondersteunen des te beter. Praat over je eigen toekomst of waar we met zijn allen heen willen en duidelijk hierin een vuist maken dat het om onze belangen gaat met rust terugbrengen in Nederland voor Nederland. We hebben de mooiste geschiedenis als je bedenkt dat de Friezen de oudste bevolking is na de Romeinen en velen afreisden naar verre oorden voor handel en daar de boel optuigden en handelskwartieren opzetten kunnen we kort concluderen dat wij die wereld zoals ie nu is hebben opgetuigd en ons nooit mogen laten afnemen. We zitten momenteel aan 68 generaties en waren wij diegene die voor de opbouw zorgden als je denkt aan Vanderbilt, Peter Stuyvesant waaruit vele nazaten zijn voortgekomen met soms wel 13, 14 kinderen en daar ook weer uit voortkomende familieleden. Werd veelal door de Engelsen de orde verstoord voor ons en waren de Friezen een vredelievende stichtende gemeenschap die we alleen nog kennen van schilderijen. Heeft de USA nog een Nederlands president gehad van Buren genaamd en hebben WWI een WWII er na meer dan 80 jaar flink ingehakt op gedrag. Oude wonden hierover helen is raadzaam zoals zij hier ook moeite mee had na 50 jaar als het gedrag in 2019 door de planeet Pluto de planeet van reïncarnatie 1940/45 opriep voor herstel als je weet dat kalendar boetedoening en/of schuldbekentenis betekent en zij er wel aan toegaf: Traudl Junge. Ik was de secretaresse van Hitler.
  Ze heeft een tijd gehad wat niemand zou vergeten, hoe erg dat moest zijn geweest. Hoe groter de last, het schuldgevoel wordt. Het gevoel dat ik zo onnadenkend geleefd heb…..bedrukt me steeds meer. https://youtu.be/A4JocGlO6M8 en andere karakters dus niet en herhalen oud gedrag in het Nu, is een History Repeat, met zijn allen hierop wijzen als je het bovenstaande verhaal leest, op inzichten.com kijkt waar de aardse energie naartoe gaat is wijsheid en strategisch nadenken het advies en escalaties zien te voorkomen. Draait de hele wereld nog op de Terra Nullius en hoe die nog steeds gehanteerd wordt zie je hier https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=364

 9. Overal nazis, eindtijdsukkelaars en crisislijders

  Wat is dan de afschuwelijk schade, aangericht door de experimenten van Hitler?
  ..misschien
  -het ging al niet om fysiek superieure mensen
  -het ging wel om een gezond rijk van gezonde, verstandige en redelijke mensen
  -onder aan de streep is de schade, de veelal onbegrepen rekening voor de verliezer
  -niet zonder de afschuwelijke leugens
  =met de kostelijke afrekening: de aftakeling van de enkel-in-naam-winnaars

  De schade en aftakeling..
  (van beeld en geluid, uit eerdere link, via dolken en dergelijke)
  voor de oplettende voorbijganger, kort weergegeven:
  ..
  “De geest, het geweten, dat je kunt aanscherpen, of in slaap sussen, of manipuleren.”
  -Traudle Junge, 2001, Blind Spot. Hitler’s Secretary (2002)
  ..
  “Hoe langer ik leefde, hoe meer ik deze last voelde, dit schuldgevoel omdat ik voor een man werkte en ik hem eigenlijk leuk vond, maar hij veroorzaakte zoveel verschrikkelijk lijden.”
  -Traudle Junge, 2001, Blind Spot. Hitler’s Secretary (2002)

  Weinig heerlijk om de mensen te zien worstelen.
  Jammer dat er werkelijk zoveel verliezers zijn.
  Op een vreemde manier is de angst en de allergie proeven, bij de mensen van en in de blinde vlekken, nog een zege.
  Het spook van gisteren, is de geest van vandaag, en wordt de overwinning van morgen. Misschien.

  Geest / Eindtijd
  https://www.youtube.com/watch?v=MjD5usPs5BQ
  Spirit
  Some people hear it
  Some people fear it
  Spirit
  Some people just won’t go near it
  Shoah’s on me and you should know ya jew
  The spirit is the key to unlock the true jew

  Spirit
  Some people hear it
  Some people fear it
  Spirit
  Some people just won’t go near it
  Shoah’s on me and the skies are blue
  The Ghostbusters are back and all brand new

  was het maar zo
  het breken met bepaalde zaken
  een zege teveel gevraagd
  en te weinig gehoopt
  maar, wie weet
  een fris begin
  de angst bij sommigen
  en het plezier bij anderen

  Spirit / Endtime
  https://www.youtube.com/watch?v=MjD5usPs5BQ
  Dig it!

  Dig it!

  Dig it!
  Dig it!

  Check it out!

  chorus:
  Spirit
  Some people hear it
  Some people fear it
  Spirit
  Some people just won’t go near it
  Shoah’s on me and you should know ya jew
  The spirit is the key to unlock the true jew

  chorus #2:
  Spirit
  Some people hear it
  Some people fear it
  Spirit
  Some people just won’t go near it
  Shoah’s on me and the skies are blue
  The Ghostbusters are back and all brand new

  There’s a force that dwelling beneath the city
  Telling you what you need and need not do
  And it’s motion, stirs up commotion
  Feeding off the people’s inner emotions
  Hatred, anger to one another
  A problem like that you call the Ghostbusters
  In emergencies that deal with reality
  Making sure we all be free
  So we can like or dislike
  Cause people just might
  Look so happy, but feel so uptight
  They can’t handle the problem that they created
  From the depths of their spirit

  chorus

  chorus #2

  Now that evil’s presence make it pleasant in
  Every blessed day
  And take a mother’s new-born baby
  And Dana’s the lady
  To build an establishment
  For an evil magician
  On a mission
  In the picture position
  In no condition
  Will stop him on the transition
  Of making it Endtime
  With the help of the slime
  Somebody gotta draw the line
  Who stands for all
  Who you gonna call for the brawl
  Ghostbusters
  It’s like that y’all
  Ghostbusters
  It’s like that y’all
  Ghostbusters
  Are back
  Ghostbusters
  Are back
  Ghostbusters
  It’s like that y’all
  Hit it!

  chorus

  chorus #2

  There’s a lot of dimensions
  And misconceptions
  Certain things done for the wrong intentions
  For people who are sequel to us
  But for them to look down on us, is a must
  Situation, brainwash education
  Here’s a seed, so let’s plant a foundation
  A new-born leader, law book readers
  Career coordinators and poverty feeders
  Those that know me hear it and fear it
  Knows the truth so they’re scared to come near it
  And you cheer it, as I share it
  Cause it’s my spirit
  Some people hear it
  Some people fear it
  Spirit
  Some people just won’t go near it
  Shoah’s on me and the skies are blue
  The spirit is the key to unlock the true jew

  Spirit
  Some people hear it
  Some people fear it
  Spirit
  Some people just won’t go near it
  Shoah’s on me and the skies are blue
  The name of the brothers is the Get Fresh Crew

 10. We were the very first ones in the world to interview Dr. Carrie Madej, and we made the world renowned documentary THE BATTLE FOR HUMANITY with her.

  Dr. Madej stayed for four days in our filming studio, where we made this film that went viral like crazy. It was translated in dozens of languages, waking up hundreds of millions worldwide.

  She made several predictions and gave dire warnings about the injections, most of which have already come true, making this video very accurate and important.

  If you haven’t seen the phenomenal documentary THE BATTLE FOR HUMANITY yet, then please watch it now, and share it wildly please.

  Dr. Madej is probably the most interviewed physician on earth, but several people wrote us that our program with her is by far the very best broadcast she ever made. Please share her very best production ever, in honor of Dr. Carrie Madej.

  https://stopworldcontrol.com/madej/?inf_contact_key=56212787aa38f99842f50d33f1a56a561b0a3f0fd3ee5d9b43fb34c6613498d7

  Spread the news please for where it’s all about.

  “Het probleem van een wereldwijd vaccinatiebeleid is dat landen waar extreme armoede heerst, en de sterfte aan infectieziektes dus hoger is, de norm worden voor een noodzaak die in Nederland niet aanwezig is.”

  The only thing we need is good food and a positive mind.

  De poort van 24.6.2022 666 + 7 planeten op een rij is een hele grote lange spirituele tunnel.
  Hierin bevind zich een enorme spirituele ontwaking plaats voor heel veel mensen. Is dit DÈ grote ontwaking?

  Heel veel mensen belanden nu in het 5D systeem waarin heel veel mensen kennis gaan maken van de ontwaking van de binnenwereld en gaat er massaal veel karma los komen en gezuiverd worden.

  Maar dit betekent ook dat er heel veel hysterie en angst kan ontstaan bij de mensen.
  Deze mensen hebben ècht spirituele hulpverleners nodig…..

 11. lekker down to earth, overal nazis, eindtijdsukkelaars en crisislijders
  oh Hans, The single most important event that still influences us every day!
  het slijk der aarde – zwakke mensen – geen probleem wanneer je je geest laat dwalen
  tot het moment dat je niet meer weet wat in de basis werkelijk van belang is
  de balans doorslaat en gevolg een oorzaak wordt
  zamma zegge een kritiek vuiltje aan de lucht

  Spirit
  Some people hear it
  Some people fear it
  Spirit
  Some people just won’t go near it
  Shoah’s on me and you should know ya jew
  The spirit is the key to unlock the true jew

  Spirit
  Some people hear it
  Some people fear it
  Spirit
  Some people just won’t go near it
  Shoah’s on me and the skies are blue

  Voor wie is er nu geen vuiltje aan de lucht?
  houdt u het simpel
  breek met de spoken van het verleden
  stop met de waan van de dag
  misschien morgen een frisse start

 12. Herken de angst, de allergie, de haters, de trollen, de sukkelaars en verspreiders
  Whoop_Whoop_en de ineffectieve verontwaardiging

  Ghostbusters Afterlife knipoog – ‘1945, wat is er niet gebeurt..’

  a small joke in the film as [“1945”] “What didn’t happen,” referring to WWII. This year could also have a deeper meaning than presented on the face of it when you take into account some fictional history.

  Over bijv. die jaartallen in de film, joden, spoken en slopen, een bepaalde rode draad
  1855 – ‘De Russische Lening’ New York Daily Tribune (1856, Jan 4) over gevaren met geld, schulden en bepaalde joden
  1883 – het oorspronkelijke thema van het Vrijheidsbeeld voor altijd verandert, van vrijheid naar immigratie “Give me your tired, your poor, your huddled masses yearning to breathe free, the WRETCHED REFUSE of your teeming shore.” Stichting van de Society for the Improvement and Colonization of East European Jews
  1908 – de concrete opstap naar de Federal Reserve, In 1908, Congress enacted the Aldrich–Vreeland Act, a revision crafted during a secret meeting on Jekyll Island by Senator Aldrich and representatives of the nation’s top finance and industrial groups later became the basis of the Federal Reserve Act.
  1945 – wat gebeurde er niet, vervolg van schade en diepere betekenis van fictieve moderne geschiedenis
  1984 – 19 80-4 warnings and manuals, geestelijke schade is al zo groot, geen vuiltje aan de lucht. Yuri Alexandrovich Bezmenov -Interviewed By G. Edward Griffin: Soviet Subversion of the Free-World Press (1984); Marxist-Leninist propaganda and ideological subversion; about the silent war being waged
  2021 – de goed, veilig, effectief en nodig injectie in de nieuwste fictieve moderne geschiedenis – Whoop_Whoop_en de ineffectieve verontwaardiging_maar de schade..
  2134 – ??? endfase operatie verstopte aderen/Vein Clots/Vinz Clortho en ziel/Soul/Zuul, wef/bbb ; definitieve deadline voor nagestreefde jewish endtime?
  – ken je hatelijke woestijngeloven met hun dogmas en andere ziekelijke uitwassen, hun besmettelijke aard, de sukkelaars en verspreiders; wat er ook achter schuil gaat, planeten, goden, reptielen, ETs, prehistorische oer-nazis, de sukkelaars en verspreiders zijn nog altijd grotendeels mensen

 13. FvD is een heel betrouwbare bron maar uiteindelijk zijn we allemaal klein transhumanisten.
  We gebruiken allemaal als idioten de technologie zoals een Phone, computer, 4G, enz… we downloaden als grote idioten al die apps…
  We zijn radicaal tegen transhumanisme maar lopen snel naar het ziekenhuis om een prothese heup of knieën, elektronische arm of been, enz. te laten inplanten.
  Laten ons opereren door een slimme robot zoals de Da Vinci robot… Ons lichaam wordt gescand door technologie… en niet door god.
  Er is heel duidelijk niks mis met transhumanisme maar WEL MET ONZE DIERSOORT!
  Ja, door ons loopt nu ALLES uit de hand.
  Maar ook in normale omstandigheden was er sprake geweest van enig verzet en waar ligt de grens van ethiek en moraal?!
  Voorbeeld:
  We fantaseren eerst de misbruik weg van de mens omdat deze realiteit is.
  Stel je hebt morgen de vrije keuze om een neurochip te laten implanteren die je meer dan >1.000 maal slimmer zal maken. Ben zeker dat 75% van de mensen voor deze chip koos, vooral wanneer je ook met je brein connectie kan maken met het internet.
  Probleem hier is dat er dan weer sprake is van slimme en domme mensen.
  Waar alleen de slimmeriken meer kansen creëren op vooruitgang… de domme soort beland in een hoekje.
  De realiteit is dat ze nu hard werken aan die chip om van jou hun robot te maken.
  Alles moet en zal door ons misbruikt worden en we gebruiken onbewust veel van de transhumanisten, vooral op medisch gebied.
  En wacht wanneer die nanotechnologie echt op punt staat, dan gooien ze uit het vliegtuig kleine minuscule robotjes met puntje aan waar arsenicum opzit, haha
  Je kan ook kiezen om oude auto-onderdelen op een hoopje te gooien.
  Met druk op de knop laat je daar miljarden van die robotjes op los en binnen de week hebben ze nieuwe wagen voor je gemaakt… Atomen rangschikken zijn ze ook erg mee bezig.
  Er zijn veel mooie dingen te verwezenlijken door transhumanisme maar alles moet en zal door ons misbruikt worden. Maar zonder technologie hebben we ook steeds alles naar de klote gedaan vooral die gelovigen zijn daar meesters in. Al hun doden wil ik niet op mijn geweten.
  De mens is een gevaarlijk diersoort.

 14. Transhumanisme. Mens 2.0 verbonden met internet of things.
  Ik af-dank 538 en Slam-fm daar mee voor. Daar al bijna twintig jaar lang diezelfde robotstem voice-overs.
  Dit tezamen met al dat autotune-muziek gemergel.

  Heb er al eens een korte studie van gemaakt. Dat mainstream-media radio de mensen hartstikke achterlijk maakt. Hoe goed ze ook in het leven denken te staan.

  Mainstream radio heeft er wel voor gezorgd dat er in 2020 geen actiebereide jongerenbeweging was, om tegen coronamaatregelen te strijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in