Yuval Noah Harari, historicus, futurist, en adviseur van het Wereld Economisch Forum (WEF), heeft verklaard: “We hebben de overgrote meerderheid van de bevolking gewoon niet nodig” in het begin van de 21e eeuw, gezien het feit dat moderne technologieën menselijke arbeid economisch en militair “overbodig” maken, bericht Breitbart.

Harari maakte zijn opmerkingen in een interview met Chris Anderson, hoofd van TED, dat dinsdag werd gepubliceerd. Hij beoordeelde de wijdverspreide hedendaagse ontgoocheling onder “gewone mensen” als geworteld in een angst om “achter te blijven” in een toekomst die door “intelligente mensen” wordt geleid. Deze vrees is gerechtvaardigd, voegde hij eraan toe, gezien zijn prognose dat opkomende technologieën de economische behoeften aan veel categorieën van bestaand werk zullen verdringen:

Veel mensen hebben het gevoel dat zij achterblijven en buiten het verhaal worden gelaten, ook al zijn hun materiële omstandigheden nog betrekkelijk goed. In de 20e eeuw hadden alle verhalen – de liberale, de fascistische en de communistische – gemeen dat de grote helden van het verhaal het gewone volk waren, niet noodzakelijkerwijs alle mensen, maar als u, laten we zeggen, in de jaren dertig in de Sovjet-Unie woonde, was het leven er heel grimmig, maar als u naar de propagandaposters op de muren keek waarop de glorieuze toekomst stond afgebeeld, dan was u erbij. U keek naar de affiches waarop staalarbeiders en boeren in heldhaftige poses te zien waren, en het was duidelijk dat dit de toekomst was.

Als mensen nu naar de posters aan de muren kijken, of naar TED-talks luisteren, horen ze veel van die grote ideeën en grote woorden over machinaal leren en gentechnologie en blockchain en globalisering, en zijn er niet bij. Zij maken geen deel meer uit van het verhaal van de toekomst, en ik denk dat – nogmaals, dit is een hypothese – als ik probeer te begrijpen en aan te sluiten bij de diepe wrok van mensen, op veel plaatsen in de wereld, een deel van wat daar aan de hand zou kunnen zijn is dat mensen zich realiseren – en ze hebben gelijk als ze dat denken – dat: “De toekomst heeft mij niet nodig. Jullie hebben al die slimme mensen in Californië en in New York en in Peking, en zij plannen deze verbazingwekkende toekomst met kunstmatige intelligentie en bio-engineering en in wereldwijde connectiviteit en wat al niet meer, en zij hebben mij niet nodig. Misschien als ze aardig zijn, gooien ze wat kruimels mijn kant op, zoals een universeel basisinkomen,” maar het is psychologisch veel erger om het gevoel te hebben dat je nutteloos bent, dan het gevoel te hebben dat je uitgebuit wordt.

Harari vergeleek de 20e eeuw met de 21e eeuw en voorspelde dat de economie van deze eeuw en van de toekomst steeds minder mensen nodig zal hebben. Hij zei:

Als u teruggaat naar het midden van de 20e eeuw – en het maakt niet uit of u in de Verenigde Staten bent met Roosevelt, of in Duitsland met Hitler, of zelfs in de USSR met Stalin – en u denkt aan het bouwen van de toekomst, dan zijn uw bouwstoffen die miljoenen mensen die hard werken in de fabrieken, in de boerderijen, de soldaten. U hebt hen nodig. Zonder hen hebt u geen enkele toekomst.

Spoel nu maar door naar het begin van de 21e eeuw, wanneer we de overgrote meerderheid van de bevolking gewoon niet meer nodig hebben, want de toekomst is om steeds geavanceerdere technologieën te ontwikkelen, zoals kunstmatige intelligentie [en] bio-engineering, De meeste mensen dragen daar niets aan bij, behalve misschien hun gegevens, en wat mensen verder nog doen dat nuttig is, zal die technologieën steeds overbodiger maken en ervoor zorgen dat mensen vervangen kunnen worden, concludeerde hij.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Globalisten zijn al minstens sinds 2015 van plan om de wereld uit te hongeren door voedselschaarsteVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNew York Times: Zelensky verliest steun van de VS
Volgend artikelZelensky blaast tegenoffensief Kherson af: De aankondiging was “psychologische oorlogsvoering”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

101 REACTIES

 1. Dàt heeft deze oetlul dus volledig mis….jullie hebben ons nodig , wij hebben psychopaten als jullie NIET nodig , waarom ? wij kunnen voor onszelf zorgen , voor onze voeding ,voor ons onderhoud , voor ons dagelijkse zaken die we met onze handen en onze hersenen maken om te kunnen leven , dat kunnen jullie niet onnozelaars , jullie hebben slaven nodig want jullie kunnen niet eens uw eigen schoenen dichtknopen ! idioten ! en jullie zijn zo vol van u zelf dat jullie zichzelf “intellectuelen ” noemen ???laat mij niet lachen…de wereld zou vééél beter af zijn zonder jullie hoogmoedige zotten ! jullie denken voor god te kunnen spelen omdat jullie meer geld hebben?? , de dag dat er iemand aan de deur komt en een tweeloop in jullie smoel duwt , begint ge spontaan jullie moeder te roepen! of schijten jullie ter plekke in de broek ! lafaards !!

  • Heel goed verwoord @FatBoy63
   Ze zullen weliswaar niet hun moeder roepen, maar in plaats daarvan het korps Beveiliging. Althans, wanneer één en ander niet goed is ingecalculeerd.

   • Zij zullen volgens mij janken op hun knieën gaan en smeken wie let er nou op mijn gestolen geld daar zullen ze als eerste aan denken want hun moeder hebben ze allang vergeten of vermoord.

  • @Fatboy63 (de dag dat er iemand aan de deur komt en een tweeloop in jullie smoel duwt )
   Kan mij niet snel genoeg !! Ik weet er hier in Nederland ook nog een hoop zitten !!

  • Wij hebben die Nazies (dr. J. Mengele opvolgers) niet nodig dus die mafia bende…. Vooral in Brussel zitten zeer verkeerde idioten die van de EU een puinhoop aan het maken zijn………. Vanmorgen nog op het nieuws!!!!! ja het regulaire nieuws wel te verstaan! dat artsen mensen moeten oproepen voor de vervolgprik maar de artsen vinden dat teveel werk en protesteren heftig hier tegen!! Bovendien willen zij niet door boze wraaknemers van de gestorvenen die deze prik gaan halen afgerekend worden, door de nabestaanden wat vorige week nog is gebeurt!!!!! Waarom Kuiper dit toch vraagt aan de artsen om zelf buiten schot te blijven Dus niet meer via het ministerie van volksgezondheid die prik halen is het motto van die man,,,,,,,,,,,,,

   • De dag des oordeel breek aan veel slacht offers zullen verhaal komen halen bij deze vuile moordenaars, ja ook de artsen zij zullen er ook aan moeten geloven want zij zijn de personen die de misdaad tegen de mensheid uitvoeren.

  • Idd wij hebben die hersenloze klootzakken niet nodig wij redden ons zelf wel maar ik denk dat het gross van dat tuig nog niet een spijker in de muur kunnen slagen

 2. Wij – de overgrote meerderheid van de bevolking in de wereld van vandaag, gisteren en morgen hebben narcistische psychopaten zoals Yuval Harari; Klaus SSchwab en soortgenoten gewoon niet nodig.

 3. Wat een in en intriest persoon deze Yuval Harari. Wat is deze stakker in de war. Hij voelt zich waarschijnlijk doodongelukkig maar hij maakt de misvatting dat hij zich beter zou gaan voelen als hij zich belangrijker acht dan andere. Hij zal enkel nog ongelukkiger worden.

 4. Ik ben het ermee eens dat de wereld de mensheid niet nodig heb. En de eersten die zouden moeten inpakken zijn de lui zoals Schwab, Gates, Soros, Rutte, Tedros, Fauci, Bezos, Bourla, Trudeau, Ardern en al diegenen die geloven dat zij de uitverkorenen zijn.

 5. De meeste mensen zijn volgens de Bilderberg Group en het WEF overbodig. Daarom dienen de ‘nuttelozen’, vooral de ouderen en zwakken, zo snel mogelijk opgeruimd te worden. Dit gaat heel simpel: je laat het kuddevee geloven dat er een horrorvirus is, dat in werkelijkheid griep, tbc, longonsteking, longemfyseem en vals positieven zijn, en kort daarna breng je gifspuiten, die net zoals de neptesten in 2017 ontwikkeld zijn, aan in de armen vh kuddevee. Zoiets heeft Nazi Duitsland in de verste verte nog niet eens gepresteerd.

  • Ja je zegt het goed want de verdoezelde oversterfte in bejaardentehuizen en voor zogenaamde verpleeghuizen is daar in volle gang maar wordt afgedaan met ach,,,,,, die ouwe lui waren toch al niets meer waard De verplegers doen goed werk maar laten zich misleiden door Dr. Kuiper die dus als taak heeft om nog sneller de oudjes op te ruimen iets wat hij domweg doet omdat de Nazies in Brussel dat vereisen het is in en in triest dat het gewone schapenvolk dit niet wil weten en zich bij de vroegtijdige dood neerleggen van hun naasten!!!!!!!!!

   • Let op onze regering dat zijn de nieuwe Mengelen en wij zien nu al dat zij vele malen erger zijn dan Hitler en de schuld ligt bij de VVD en D66 kiezers zij zijn hoogs verantwoordelijk voor deze smerige daden en ik zal dat tuig altijd zolang als ik leef haten zij hebben onze ouders vermoord en nu zijn ze bezig onze kinderen te vermoorden of te verkrachten VVD volk en D66 volk zijn verrot tot in de kern van een rotte appel.

 6. @ Dominique,juist maar zij geloven niet dat ze uitverkoren zijn ,ze hebben zichzelf ,ten koste van anderen die status toegemeten.
  Zoals het overal gebeurd meten de “hier vandaag en morgen weg politici” en aanverwanten zich een status toe waardoor ze denken boven de rest van de wereldbevolking te staan, echter hoogmoed komt voor de val.
  Het is een zelfregulerend kwaad dat zich over de jaren heen gevormd heeft onder ons aller neus, vroeger deden ze alle verdekt en staken moeite en geld in het niet zichtbaar zijn van hun daden.
  Tegenwoordig zeggen ze wat ze gaan doen en doen ze wat ze zeggen ,in de waan dat iedereen hen klakkeloos zel volgen en geloven vanwege hun zelf-aangemeten status, dit is handelen in hoogmoed, straks komt de val…….

 7. Oh ja, die OVERbevolking die zogenaamd aan de orde is, komt uit dezelfde verneukte breinen als dit soort blaaskaken en worden ´heel toevallig´ ook bij TED gepresenteerd aan een zaaltje afgevaardigden van what ever om daarna grootschalig de media in te gaan als ´feit´. Het doorsnee volk trapt er nog in ook.

  Arbeit macht frei. Zonder baan ´doe je niet mee´. Nog zo´n slogan..
  Hoe velen zullen er zijn die graag iets nuttiger zouden doen dan dagelijks op het werk te moeten verschijnen..

 8. Harari maakt een juiste analyse. Hij zegt nergens dat hij dat wil of dat het zo moet. Hij legt uit waarom mensen de boot gaan missen of denken te zullen missen. Wat een enge lezing van zijn interview. Voorlopig heb ik hem nog niet kunnen betrappen op gekke wensen. We blijven waakzaam.

  • Er zijn andere manieren om de wereldpopulatie naar beneden te krijgen die veel humaner zijn.
   Als we kijken naar b.v. het vooroorlogse Nederland, toen waren er nog grote gezinnen die noodzakelijk waren omdat er toen geen sociaal systeem bestond.
   Nadat Nederland alles weer had opgebouwd kwamen de sociale voorzieningen zoals de door de oude Drees ingevoerde AOW en nadien de andere sociale regels en wetten.
   Er was toen geen noodzaak meer om grote gezinnen te hebben.
   Zo zou men ongeveer een zelfde soort systemen kunnen opzetten in ontwikkelingslanden zodat de noodzaak van grote gezinnen niet meer nodig zijn.
   Helaas is ons systeem niet perfect omdat men tegenwoordig met 2 man moet gaan werken om alle lasten te kunnen betalen en geen mogelijkheid meer heeft om zo’n groot gezin te hebben.

   Het zijn altijd dezelfde soort figuren met geld, macht en invloed die een totale andere visie hebben dan Jan met de pet.
   Die visie is doorgaans uitsluitend gebaseerd op eigen belang waarbij het belang van de gewone mensen in het geheel niet belangrijk is, tenzij ze voor dat soort figuren voordeel kunnen opleveren.
   En dit gedrag gaat van top down, op wereldschaal,continentaal,nationaal,provinciaal,gemeentelijk.

   • Ik denk dat het toch een kwestie van opvoeding is. Al vele jaren worden kinderen (huidige jongeren en volwassenen) opgevoed als prinsjes en prinsesjes ‘op de erwt’. Enorm verwend. Weten niet eens wat realiteit is. En dus zien ze het niet.

    • @ Monique,
     Ik denk dat dat inderdaad de crux is. Kijk in m’n eigen omgeving en zie dat het ook geen moer uitmaakt wat voor studie ze eventueel gevolgd hebben. Het lager- en middelbaar onderwijs, tja…dat verdient echt de naam onderwijs niet meer…
     Is overigens al langer dan vandaag een glijdende schaal naar beneden.
     Het verbijstert me vaak hoe leeg en apathisch jonge academici zijn.

   • ja je zegt het goed want vandaag de dag gaan de ouders werken om hun verwende nesten op hun eisen te bedienen…. Ze betalen gewoon de huurkosten van hun kinderen die niet dichtbij willen studeren maar verder weg van huis en haard om daar te doen wat ze zelf willen….. in het weekend of als ze zich thuis weer eens laten zien dan nemen ze de berg was mee die moeder die netjes weer wast en strijkt zodat het kind zondagavond weer naar de studieplek vertrekt…. Vandaar dat veel ouders moeten blijven werken om hun door en door verwend nest te bedienen Dat was in de vorige eeuw wel even anders toen zei mijn vader ,,,,Jong,,,,,,, als je dat alles anders wil dan ga je maar je kostje zelf verdienen…. We gingen dan al na de schooltijdperiode ergens werken!!!mijn moeder die deed thuis alle werk en ving de rest van de kinderen thuis altijd op en was dus altijd thuis…. Rutte heeft nu daarvoor opvangplaatsen gesubsidieerd om de ouders te ontlasten zodat ze werken zullen moeten om alles betaald te krijgen…..Het probleem is nu dat het leven meer dan 20% duurder is geworden en dat veel huishoudens in geldproblemen geraken!!!!!

   • Rutte heeft zoveel gelogen en onzin verteld dat hij het zelf is gaan geloven dat is al opzicht gevaarlijk te noemen maar dat een volk van 17 miljoen meren deel ook nog in zin leugens en onzin trappen dat moet ons wel aan denken gaan zetten de kans dat je een moordenaar naast je heb wonen is vele malen groter dan dat je corona kan krijgen een ziekte die niet bestaat.

  • Dan heb je het interview waarin deze griezel vertelde over zijn homojeugd gemist. Hij heeft hele enge dingen gezegd. (vraag ne niet meer waar, wsl op Niburu te vinden)

 9. Yuval Noah Harari kan goed alphazwetsen, maar snapt niks van wiskunde en in het bijzonder van rijen en reeksen. Stel dat 90% van de mensen niet nodig is om de IN behoefte van de overgebleven 10% te voorzien, dan wil het WEF en consorten 90% uitroeien. Over blijven 800 miljoen mensen, waarvan opnieuw 90% niet nodig is. Dus 80 miljoen zijn genoeg. Maar deze hebben 10 keer zo weinig nodig, waardoor er maar 8 miljoen mensen nodig zijn om te produceren. En Harari wordt ergens voor de laatste 8 wel weggegooid.

  Los daarvan is het concept ‘nodig hebben’ niet van toepassing op de mens. Er is niemand buiten de mens om de mens nodig te hebben. De mens is er voor zichzelf en om in samenwerking met andere mensen tot iets groters te komen.

  • Hij snapt de wiskunde wel hoor, ze vertellen je er alleen niet bij dat die 1000/800/500 miljoen wat het ook moge zijn een glijdende schaal is. Zodra het doel behaald is, worden doelpalen verder verzet.
   Want hun doel is niet transhumanisme maar posthumanisme: afschaffing van de mensheid

   • En wat kunnen ze nog voor kopen want zelf iets maken kunnen zij niet koffie water kunnen zij nog niet eens koken en de leugens van de kranten en media bestaan niet meer wie gaat hun verder helpen al die onzin te verkopen.

  • Tja…dat kan alle kanten uit.
   Een van die richtingen heet zelfreflectie.
   Vooral als die vrienden dezelfde fucking idiote criteria als jij hanteerden.

  • Nou vrienden bestaan niet is mijn motto ik had er ruim 70 dacht ik maar het bleken gewoon meelopers te zijn en heb dus besloten ik wil geen vrienden en hoef ook nooit meer ergens bij te horen en dat gaat mij goed af.

  • Danny: ja. Maar mijn nieuwe mantra is fuck ‘em all. Hoorde er vandaag weer een viertal kwaken over de 4e spuit halen, voor boven de 60. Er zijn er nog maar weinig met wie ik in de tuin wil zitten.

   • Ik woon in Thailand aan het strand.Ik kajak in de morgen,daarna zwemmen en met de honden lopen.Ik heb alleen kennissen die allemaal zijn ingeënt.Ik niet en ben het nooit van plan geweest.Maar vele mensen geloven in de prikken en kijken er al naar uit.Ik lees natuurlijk sides zoals deze ,met mensen die in dezelfde richting denken dan ik.Gelukkig worden er al meerdere mensen wakker en vele die nooit wakker worden.Bonjour.

 10. Wie betaald ,die bepaalt.
  Wie zegt dat de oudjes van de wef nodig zijn.
  Ander probleem is dat in het verleden juist het arme gedeelte van het volk de grootste denkers hervoor brengt.
  Gaat de mensheid terug naar de Neanderthaler.

 11. Het leven is mooi. Dat gun ik iedereen. Er is plek zat op aarde, dus er mogen er wat mij betreft miljarden bij. Die moeten niet allemaal naar Nederland komen natuurlijk. Als je in je eigen cirkeltje al nuttig bent, dan zijn al die anderen in hun cirkeltjes op hun manier nuttig. Daar kan niemand over oordelen. Dus al die prietpraat van we zijn met te veel, klopt helemaal niet en werkt hooguit genocide in de hand. Iemand die het dus heeft over: we zijn met te veel, moet je, om mensheids wil, direct tot de orde roepen, want het is een heel gevaarlijke uitspraak.

  • Maftert, in heel nederland geen rustige plek te vinden. We zijn met veel te veel.
   En omdat de grote kudde zich onverantwoord vermeerderd grijpen deze laagste levensvormen in. Iets dat natuurlijk weer veel te ver gaat.
   Fokpremies intrekken (beter nog belasting op die blagen), geen fokschuren meer bouwen (nieuwbouwbuurten). Grnieg stimulerende middelen om niet meer te fokkrn dan dat je zelf kunt betalen i.p.v. dat een ander mag betalen voor ern spuugvervelend lawaaiding.

   Kijk serieus om je heen en concludeer dat we niet meer binnen het ecosysteem passen.
   Dit heeft al vele beschavingen de kop gekost.

   • Overbevolking van de wereld is een leugen. De hele wereldbevolking zou in Texas kunnen wonen niet in wolkenkrabbers maar in vrijstaande eengezinswoningen voor een gezin van 4.

    Zelfs in het plan van de WEF is NL niet overbevolkt: zoek maar eens op hun Tri State City plan, er moeten 30 miljoen mensen in NL gaan wonen in 2030. Het enige obstakel is dat de boeren nog weg moeten zodat de “vluchtelingen” op die grond kunnen gaan wonen.

   • Mijn mening is je moet je eigen land en volk goed verzorgen met het geld dat wij als arbeider hebben verdiend maar niet de hele wereld uit nodigen om op ons geld te komen teren ze moeten leren hun eigen broek op te houden en om heel duidelijk te zijn vluchtelingen bestaan niet en ik kan het weten maar de media weet het werkelijk beeld te veranderen en ons het gevoel te geven dat wij een volk zijn aan het redden maar in tegendeel is waar wij brengen hun land en ons land in gevaar en kijk wij hebben geen eigen munt en ook geen eigen vlag meer geen cultuur en zelfs ons bestaansrecht hebben wij op gegeven zo dom is ons volk.

  • Vraag maar aan die engerd van D666 die weer zat te brallen tegen die boerin bij OP1. Er zijn teveel mensen die we niet kunnen voeden. Dus die viel al gelijk door de mand, ook zo’n Schwab likker. Wat een verschrikkelijke mensen zijn dat, dat dedain, die vooringenomenheid, het is Zum Kotsen.

 12. Wat een niets nut zo een man Harari Hij denkt er zo makkelijk over
  Wie hbe je nodig in het leven van alledag Een vuilnisman die de vuilnisbak komt legen een loodgieter die je WC komt ontstoppen als hij verstopt zit Dacht je dat een robot dat wel even doet? een wie komt je billen afgeven als je oud bent en aan de diarree bent en de smurrie uit je broekspijpen loopt??????
  Of als je rits van je broek stuk is en het schuivertje niet meer omlaag wil zo kan ik nog wel even door gaan. Maar nee ruim eest die niets nutten die nu de macht denken te hebben maar op Namen noemen lees ze maar in stukken boven door andere goed opgesomd Ik zou zeggen zet HArari maar boven aan wat een nutteloos mens al hij pijn in zijn buik of zijn teen gestoten heeft gilt hij vast om zijn mammie om een kusje en op en een snoepje Het wordt tijd dat dat soort menens eens een flinken schop onder hun kont krijgen en met e en smak op de aarde terug komen en gaan leven als ieder normaal mens zo denk ik er over

 13. Misschien dat deze man samen met klaus Schwaab en andere gelijk gestemde hun geluk eens moeten gaan proberen op de maan, dan zijn ze van de mensheid hier op aarde verlost en er zijn daar vast nog niet zoveel mensen op de maan die overbodig zijn als misschien zijzelf dan….

 14. Een fantast en futurist. Zo zijn er al eerder geweest en die zaten er ook allemaal naast.
  Toen kwamen er onvoorziene omstandigheden en ging alles helemaal anders.
  Is meneer Hariri al gevaccineerd tegen de apenpokken want hij behoort tot de risicogroep toch?

 15. Nou dan mag die om te beginnen zelfmoord plegen en eerst al zijn wefzooi uitmoorden. Zijn we die ook weer armer. En niemand die er van wakker ligt.

  • Reactie verwijderd.
   FRONTNIEUWS is tegen geweld. FRONTNIEUWS streeft naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

 16. De wereld heeft een geen WEF NAZIS als die gevaarlijk geflipte harari nodig.

  Degene die hem omlegd, verdient een gouden plak en een standbeeld in Davos.

 17. En in de tussentijd gaat moeder aarde gewoon door met slopen in de opkomende cyclus van Waterman die in 2009 al werd aangekondigd, in 2012 Als The Great Mother werd ingeluid, verhuizen we van Yang een overdreven ego gedreven mannelijke energie naar Yin die vrouwelijk is om de balans te herstellen en krijgen de vrouwen voor de komende 2000 jaar de lead. https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=833 Is het hele leven opgebouwd uit cycli met 12 planeten en komt iedereen gewoon uit de natuur en leeft natuur met 4 seizoenen en wij met 12 planeten met zon en maan die over ons gaan.

  Hoe beïnvloedt de Maan ons leven? Heel veel als je bovenstaande invloeden ziet die 24/7 over ons neerdalen hier op aarde.
  https://medium.com/@createyourownworld/hoe-beïnvloedt-de-maan-ons-leven-6b2a6769abee

  de weg naar voren vind je in je eigen Hart, in je eigen Vrede, Rust en Creativiteit. Vergeet niet dat het je doel op Aarde is om de Nieuwe Aarde te maken. Laat je niet afleiden door andere plannen! Weet wie je bent en waarom je hier bent!

  Het Watermantijdperk: de nieuwe 2.000-jarige cyclus
  https://www.nieuwetijdskind.com/watermantijdperk-opkomst-vrouwelijk-christusbewustzijn/#comment-324541

  Werd deze vernieuwd uitgebracht nadat het verhaal herzien was The First Temple, Divine DNA and the New Earth https://youtu.be/QL_0n7MFzGc en sommige anderen niet en blijven nog in een oud verhaal hangen en zijn bang om hun macht kwijt te raken en/of net als onze Mark hier geen actieve herinneringen aan hebben en een ander niks gunnen en blijven gewoon hun maskers ophouden tegenover 8 miljard mensen die wakker zijn geschud……

  We Might Be Living in Higher Dimensions Unknowingly https://youtu.be/sYhd4uREoqA is weten dat Schumann ons DNA/RDNA in bewustzijn aan het verhogen is en we van begeerte naar intelligentie doorgroeien met zijn allen voor de komende 2000 jaar.

 18. “wij”…
  eigenlijk zegt dat drieletterwoord genoeg.
  wie denken ze welniet dat ze zijn?
  wij (de wereldbevolking) hebben hun niet nodig, we zijn zelfs beter af zonder hun.

  dat ene woordje. “wij”. het zegt zoveel. het zegt genoeg.
  ze denken dat deze wereld van hun is. dat is het niet en dat gaat het ook niet worden.

 19. Eerst gaan ze bij ons smeken en slijmen om hun spullen te kopen…
  Zijn ze rijk dan verlagen ze tijdje hun prijzen zodat de concurrentie failliet gaat…
  Zijn ze superrijk dan willen ze van jou hun slaafje maken of ze aanzien je als een hoopje stront!
  Hoe noem je zo een diersoort?

 20. En nu maken ze heel veel reclame voor een digitaal internationaal medisch dossier.

  Levensgevaarlijk. Kan een of andere gek gaan beslissen of je “levensonwaardig”bent….

 21. Oké dus even kort samengevat, slimme mensen zijn bezig een technocratische wereld te scheppen waarmee ze zichzelf overbodig maken. De rest van de mensheid die niet slim genoeg is daar aan mee te werken is dus nu al overbodig in zijn optiek. Dhr Harari en zijn slimme medestanders menen het recht te hebben de schepping even grondig te herzien. Dan heb ik een zeer indringende boodschap voor deze lieden. Wij de gehele mensheid leven niet alleen maar op deze aarde, wij zijn de aarde. Hierbij zweer ik op mijn leven en alles wat mij dierbaar is dat ik niets met jullie technocratische maatschappij te maken wil hebben, het druist tegen alle natuurwetten in en ik zal mij dan ook blijven verzetten tot de dood er op volgt. Bij deze eis ik dan ook mijn onvervreemdbare recht te bestaan op, en ik duld niets en niemand tussen mij en mijn oorsprong. Als het betoog van dhr Harari al iets duidelijk maakt, dat precies hij en zijn slimme medestanders in een wereld zoals de schepping het bedoeld heeft overbodig zijn. Er is geen overbevolking dan slechts de technocratische en globalistische bovenlaag die door de geschiedenis heen nog nooit iets anders gedaan heeft dan parasiteren op de verrichtingen van anderen. Hopelijk vind ik vele medestanders, want als de mensheid al uitgedund dient te worden dan beginnen bij die parasitaire bovenlaag en hun intellectuele vazallen.

 22. Hier een lijst van onrendabelen die ik op mijn lijst heb.
  Alle afgestudeerden van sociale wetenschappen of aftakkingen daarvan. Dit zijn geen wetenschappen, maar geneuzel.
  Bureaucraten, papier van de ene kant naar de andere kant slepen voedt geen monden. En een kostenpost.
  Politici, die simpele zaken tot een ramp creeeren, nul rendement en een kostenpost.
  Raamambtenaren, onder dezelfde categorie als bureaucraten.
  Alle mensen in stichtingen, die zogenaamd voor een goed doel moeten zorgen, nul rendement, zie Afrika.
  Semi-overheden die grafieken maken die de misdadige politiek goed uitkomen.
  Laten deze groepen nu net de kornuiten van Harari zijn, om zijn plannen er doorheen te drukken.
  Al deze minkukels kunnen nog geen spijker in de muur slaan. Nog geen slablaadje tuinieren.
  Zonder deze groepen zou de wereld een stuk efficienter zijn, volslagen gek van een Harari. Jij en je cabal vriendjes zijn de onrendabelen, en hebben ons door de eeuwen heen, onze ontwikkeling gedwarsboomd. Met je gecreerde oorlogen, met je lobbies, met het opstrijken van 1000-miljarden aan belastinggeld, kijk eens in de spiegel, DWAAS!!!!

 23. Alle wef-fers, geen eentje uitgezonderd, onder de guillotine en dan de koppen op staken tentoonstellen als afschrikmiddel voor al die lijers die de gewone man/vrouw menen hun wil te moeten opleggen. De msm zal worden verplicht de beelden van de staken met koppen 24/7 uit te zenden.

 24. Welke mensen zijn er teveel ;
  *Klaas Zwabber en zl eijn mi,io,s.
  *Totale nutteloze EU en al zijn meevreters. En al die dokters en geleerden die zij binnengehaald hebben bok hun immigratie om ons werk te doen.
  Die zes regeringeringen die BE telt en niets dorn behoudens hun zakken vullen .Enz… In 1792 zijn ze er in franrijk mee begonnen maar schijnbaar te vroeg gestopt.

 25. Hmm, heb de de rare gedachte dat de ‘ondergeschikte en storende ‘elementen die wij toch het liefst zouden zien verdwijnen in de natuur, zoals ratten,vliegen,muggen muizen en kakkerlakken wel nooit verdwijnen maar (gelukkig) wel hardnekkig blijven bestaan , en probeer ze maar eens weg te krijgen, hihihi…Zomaar een mijmering.

 26. De opvreters van de WEF en WHO zijn ook overbodig, laten ze het goede voorbeeld geven en hun nutteloze leven beeindigen !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in