De bekende geopolitieke en financiële cyclus-expert Charles Nenner zegt dat uit zijn analyse blijkt dat de wereld tegen 2023 een enorme oorlogscyclus zal beginnen. Dit soort oorlog is vergelijkbaar met WO II, maar dan veel groter, schrijft Greg Hunter.

Nenner legt uit:

“Het cycluswerk dat ik doe over oorlogen begint bij het Mandarijnenrijk, 3.000 jaar voordat Jezus in deze wereld kwam. De lange cyclus pikt alleen de grote oorlogen op. Oorlogen in Korea en Irak komen er niet in voor. Ik zeg dus dat de grote oorlogscyclus aan de beurt is, en dat dit een grote oorlog gaat worden, want de kleine komen niet eens tevoorschijn. Ik maak me dus grote zorgen… Er was een Joodse profeet die eens zei: “De laatste oorlog gaat 8 minuten duren.” Niemand nam dit serieus, want hoe kan een oorlog 8 minuten duren? Nu hebben wij een idee waarom een oorlog maar 8 minuten kan duren. Het zou deze zomer op korte termijn rustig kunnen worden. Dan, volgend jaar, kan het weer op volle kracht beginnen, en de hele zaak is zeer gevaarlijk.”

Dus, meer dan 2,5 miljard mensen gaan sterven in de volgende wereldoorlog die voor de deur staat?

“Ja, de cijfers zeggen dat als je een wereldoorlog hebt, die 1/3 van de bevolking zal wegnemen.”

Op het financiële front zegt Nenner:

“Er is een catastrofe aan de gang in de obligaties. Zij hebben hun kapitaal verloren en krijgen het niet meer terug. Het is hetzelfde wat er in de aandelen gebeurt.”

Nenner adviseerde begin dit jaar om zowel uit de obligatie- als uit de aandelenmarkt te stappen, en hij zat er niet naast. Nenner voorspelt dat het nog erger zal worden voor aandelen en obligaties. Nenner zegt dat het volgende neerwaartse doel “15.000 op de DOW is,” en dat het uiteindelijk rond “5.000 op de DOW zal raken.”

  “State of the Nation” toespraak van premier Viktor Orbán

Nenner zegt dat voedsel nooit goedkoper zal worden en verwacht voor jaren in de toekomst voedseltekorten en grote prijsstijgingen. Nenner zegt ook dat hij denkt dat olie zal blijven stijgen en $150 per vat zal raken, en dat het uiteindelijk “$250” per vat zou kunnen raken.

Nenner is nog steeds optimistisch over goud op lange termijn en zegt dat het in de niet al te verre toekomst “$2.500” zal raken. Nenner zegt dat als de wereld teruggaat naar een goudstandaard, “goud $40.000 per ounce zal raken.”

Nenner zegt dat mensen die een pensioen krijgen in de toekomst grote verlagingen moeten verwachten en ook grote inflatie. Het zal het ergste van beide werelden zijn.

Verwacht bovendien dat de onrust onder de burgerbevolking in Amerika zal blijven toenemen.

Er is nog veel meer in het 40 minuten durende interview.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NUCLEAIRE OORLOG DOSSIER

De elite zal hun “gouden paspoorten” gebruiken om het land te ontvluchten en de rest van ons achterlaten voor een nucleaire oorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelStanford Universiteit zegt dat het slachten en oogsten van bloed en organen van kinderen volwassenen kan helpen “onsterfelijkheid” te bereiken
Volgend artikel12 Nachtmerrieachtige economische trends die wij in de tweede helft van 2022 mogen verwachten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

46 REACTIES

 1. U bent al onsterfelijk energie vergaat niet in dit universum kan alleen van structuur,vorm veranderen. U en al die massieve objecten om u heen /bestaan uit zijn is 99,999% lege ruimte.

   • Top! En dan kunnen we gewoon nog pizza bestellen bij Domino’s en zo…? En lekker feesten met de ‘elite’. Ja! Let’s go.

    I’m only kidding. Het zal best wel zo lopen met die hufters.. gewoon ergens op een prettig eilandje zitten terwijl de rest krepeert. Zieke shit.

    • Een prachtig luxueus eiland-resort wat eruit ziet als een gigantische wijk, een ‘community.’
     Van rijke mensen dat ’s ochtends wanneer de zon schijnt, met een biologische smoothie in de hand, rondwandeld en huis na afgaat, om te lachen met de miserie van anderen wereldwijd, want als jij u slecht voelt, dan voel ik mij beter.

     Wacht totdat uw ‘vijand’ is opgeruimd.

     Transgenders beginnen elkaar al in de haren te vliegen.
     Nochtans is dat allemaal één community van liefde. s/

     Het zal een hele tijd rustig blijven, maar wanneer hun zelfgecreêerde vijand het onderspit delft, dan zal er gevierd worden, en daarna, gaat men onverminderd door met het creëren van een nieuwe vijand.

     Zo stel ik mij dat voor.

   • Ik heb eens ergens gelezen dat één van de tijdelijke verzamelplaatsen van de jachten van de elite zich in de buurt van één van de vele eilandjes rond IJsland zou bevinden. Daar hebben ze voldoende privacy want deze omgeving is veel te ruw en koud voor kleine jachten zonder verwarming. Na de ‘opruiming’ kunnen ze dan rustig warmer oorden gaan opzoeken.

 2. “This segment is sponsored by Discount Gold and Silver Trading. Ask for Melody Cedarstrom, the owner, at 1-800-375-4188.”

  Schiet maar op, we hebben nog wat tijd, volgens Nenner.

 3. Vertrouw niet teveel op goud. De overheid kan het in beslag nemen. Dat is in het verleden al eens gebeurd. Een mens heeft heel weinig nodig. Kennis is alles wat je hoeft te vergaren. Spullen zijn(dan) onnodig.
  Survival skills! Het kost je niks, alleen wat tijd.

   • Klopt, en zolang men voor minder dan 9900 euro per maand per aanbieder aan goud koopt wordt het nog steeds niet geregistreerd. En wat ze niet weten dat je hebt kunnen ze ook niet bij je komen halen.

  • Klopt. Ik maakte de opmerking omdat het Nenner verhaal weer zo’n gesponsord verhaal is, door die Discount Gold and Silver Trading. Er zijn zat van dit soort sites in de VS die zo’n spreekbuis als Nenner inzetten om reclame te maken. Dat soort verkoop technieken zie je niet zo in NL, maar ik herken ze uit de VS. Wb goud, ja klopt… ik zeg dat ook steeds. In de tijd van Roosevelt was het ook verboden goud te bezitten. Bedankt voor je leuke link.

  • Goud kun je versmelten op allerhande spullen en daarna schilder je het in eender welke kleur en niemand zal jouw goud vinden. Denk aan de gouden wc van Chaucescue, die dictator. Zijn vrouw had een paar honderd paar schoenen, waarvan ook sommigen met een zuiver goud laagje.

  • In a Mad Max event, the #1 store of value will be food. Forget anything dependent upon the power grid. When the United States wages war as in Iraq, the first thing they do is take down the power grid, the communications, and then the water supply. Step back and look at Putin and Ukraine. He seized the nuclear power station, the biggest in Europe, but he did not shut it down. He did not knock out the communications and he did not attack the water supply. All of that PROVES he had no intention of conquering Ukraine, but he was in fact defending the separation of Donbas.

   If we were to get into a direct war with Russia or China, they will attack those three key sectors — power, communication, and water. How are cryptocurrencies going to survive such an event?

   Call me old fashion, old-school, or just old. But the most PRACTICAL thing you can do is have pre-1965 silver coins that the average person can recognize and see the date knowing that it is valuable. We have all seen those videos where a person is offered a silver bar or a chocolate bar, and they take the chocolate. DO NOT judge everyone by yourself. Just because you understand something does not mean everyone does.

   • Yeah, that’s true. i often wondered myself, what if satellites are being bombarded. And as for precious metal, small coins is better. How do you expect to pay for a loave of bread with a bar of gold, and get small change. hahah! But personally, I do not think it will come to this. The plan is to install the WHO as the mighty dictator – May 22, the number of great loss – and offering the sheep the EU covid pass/chip. Another fancy pandemic to whip everybody into a frenzy again, and the sheep are perfectly satisfied when they get their digital reward. They can buy pizza and beer, and hate the vax-free again with alacrity. The herd is grazing. Life is good.

  • Munten in eigen beheer zijn een collectie en kunnen niet geconfisqueerd worden!!! Ze zijn ook te makkelijk te verstoppen!!! Of oud Nederlands zilveren munt geld!!!

 4. Bij frontnieuws gaat het vaak over angst zaaien.
  Maar dit noem ik pas angst zaaien.
  Hou er toch mee op stelletje onheilsprofeten.

  • De waarheid is ook angstaanjagend. Jouw soort comments echter nog meer. Waarom troll je op deze site. Heel vermoeiend.

   • Ja natuurlijk is er iets aan de hand, en ook geen klein beetje.
    Het is zeer beangstigend wat er momenteel in de wereld gebeurt, maar ik zie ook vaak herhalende berichten.
    Ik ontken niets maar het is gewoon dat de berichten steeds heftiger worden en onheilspellender worden.

 5. Aangezien de laaste keer dat ik het checkte nog steeds het historisch bestaan van Jezus niet bewezen kan worden, lees ik het artikel ook maar op die manier. En hoe leuk is het eigenlijk nog hier om te willen blijven.

 6. Corona, hepatitis, schurft, apenpokken, what is next?
  Al deze ziekten worden wellicht intentioneel verspreid.
  Collusie tussen big business (pharma) en politici wordt fascisme genoemd.

 7. >Nenner adviseerde begin dit jaar om zowel uit de obligatie- als uit de aandelenmarkt te stappen, en hij zat er niet naast.

  Hoe meer regeringen aandringen om te beleggen en zo rijk te worden, hoe meer ik denk dat ze u op slinkse wijze zullen bestelen.

  Want ‘iedereen’ zal is even Rijk worden met beleggingen.

  Dat geloof je toch zelf niet?

  Overigens interesseert geld mij niet.
  Gelukkig zijn met wat je hebt, des te meer.

  Steek uw geld allemaal in uw reet, in de hoop dat wanneer ze je begraven, je het mee mag nemen naar het hiernamaals.

  Ik heb niet veel, maar alles wat ik nodig heb, en meer moet dat niet zijn.

 8. Feit ZE willen veel doden en hun nieuw communistisch controle systeem uitrollen… daar mogen we totaal zeker van zijn.
  Een nucleaire oorlog op wereldschaal zal hen begraven in hun luxueuze bunkers, ze zijn oud en gek maar krijgen hulp van de beste denktanks!
  Alles zal verbrand worden en radioactief zijn gedurende 100 of 1000 jaar?
  Heb je geen groen meer dan ook geen insecten en dieren… ook bijna al het water zal radioactief zijn.
  Die gekken hebben maar voedsel naargelang hun aantal en groot drama bij minste calamiteit in hun mooie bunker. Bereken maar eens wat 50 mensen per dag eten en hoe groot je voorraad moet zijn voor 1 jaar. Hoeveel voetbalvelden nodig zijn onder de grond om aan landbouw te beginnen.
  Hoeveel dieren aanwezig moeten zijn die ook eten en drinken…
  Bereken ook aantal m3 voor je Preps en conservenblikjes voor 1 jaar/persoon.
  Mensen hebben totaal geen idee hoe groot de opslagplaats moet zijn omdat niemand weet hoelang je onder de grond moet blijven.
  In die folders zie ik wel grote mooie zwembaden, daar weten ze alles van, haha
  En stel dat enkele van hun eigen viruskes mee de bunker inkruipen…
  Kunnen ze het 15 jaar volhouden… dan zullen er geen dieren rondlopen en hun water ondrinkbaar.
  Ik zie ze niet snel hun mouwen opstropen om aan landbouw te beginnen. En hoelang zal het duren vooraleer de zonnestralen door het fijnstof terug de aarde kan bereiken?
  Niemand die dat kan berekenen… wel met de natte vinger en dat is 10 tot 25 jaar.
  Ook de natuur zal totaal ontregeld zijn. Stel het lukt hen met veel miserie om te overleven… gaan ze alles zelf opbouwen op het niveau waar we nu staan? Ik zie ze daar al staan met een truweel in hun handen, haha
  In die bunkers zijn veel wapens aanwezig achter slot… Wie de sleutel heeft of de code kent is de grote baas in huis!
  Is er morgen te weinig voedsel dan gaan ze elkaar uitmoorden.
  Er zullen groepen ontstaan die de anderen zullen verplichten om te werken en hun dochters zullen verkracht worden om de overlevingskansen te vergroten of gewoon uit verveling. Die kleine marionetten zoals De Croo, Rutte, Trudeau, Boris, enz. zullen de werkmieren worden! Het zijn tenslotte maar landverraders…
  Denk je echt dat ik de enige ben die weet hoe het zal aflopen?
  Tuurlijk niet, dus vergeet die grote nucleaire oorlog dat is gewoon te belachelijk!
  Die miserie die op ons afkomt mag nooit te lang duren want ze gaan ook economisch achteruit!
  Daarom komt nu ook die oorlog op ons af… en andere zaken!
  Die bouwen nu hun reserves met je spaargeld door alles veel duurder te maken. Bijna iedereen koopt zijn zonnepanelen maar de omvormer valt ook stil wanneer het net uitvalt, haha. Deze valt uit ook onder het mom van veiligheid… daar sta je dan met veel zon en geen elektriciteit uit je panelen.
  Kijk hoe ze met sancties door de lucht gooien alsof het Nieuwjaar is en geen nucleaire wapens bestaan.
  Ik ken geen wereldleider die echt ongerust is of van zijn pretten maakt dat we aan de toekomst van onze kinderen moeten denken … Lullen liever over die klimaat onzin.
  Alles is duidelijk een duivels plan… en ze behoren allemaal tot dat plan.
  Als 1 gek het voor het zeggen had dan vreesde ik wel voor een totale nucleaire wereldoorlog maar die zijn zeker met meer dan 100 om die grote beslissingen te nemen…
  Tuurlijk op grote schaal zie ik wel overal oorlog losbarsten met conventionele bommen.
  Ze hebben met de jaren veel teveel wapens gemaakt en verdienen ze nu terug want stock is verlies…
  Na The Great Reset zijn al die wapens en munitie ook overbodig (voor een tijd), daarom ook reden om eens lekker oorlog te voeren en veel naïeve slachtoffers(militairen) te maken.
  Kleine wapens zijn nog nodig om tegen eigen volk te gebruiken en de wapens die op 5G/6G werken zijn ook klaar, die vuren een warmtebron op het volk…
  Veel moet door de bommen vernielt worden zodat ze heel grote hoge gebouwen kunnen neerzetten.
  Eén gebouw zal dan (als voorbeeld) Rotterdam zijn… ieder van ons huurt dan met – hun – basisloon een piepklein flatje. In zo een gebouw kan je iedereen goed controleren en opsluiten.
  Ze zullen de werkmieren heel hard nodig hebben, niet iedereen mag sterven.

  • Hiroshima en Nagasaki waren 5 jaar na de atoombom (die nog zeer smerig was) weer bewoont en hadden meer inwoners dan voor de atoombom

  • Wat u beschrijft, geeft mij het idee dat alles naar de verdommenis zal worden geholpen.

   Ze zijn gewoon te stom om te begrijpen dat ze ” het boemerang ” effect aan het creëren zijn.

   Zelf ontkomen ze niet aan de ramp die ze creëren.
   Ook niet in hun schuilkelders.
   Het is zoals u beschrijft Jossi.👌😂😞

 9. Je hoeft niet te geloven in het feit dat onze Melkweg al sinds mensenheugenis scherp in de gaten wordt gehouden door hele machtige samenlevingen, waarvan er enkele helaas kwaadaardig zijn.
  En laten we nu net de pech hebben dat wij bovenaan hun verlanglijstje staan als het eerst volgende intelligente superras om te onderwerpen.
  Maar mocht je over dit onderwerp iets meer te weten komen dan bezoek zeer zeker eens deze site: https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_whitebrotherhood03.htm

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in