Weer een nieuw seksschandaal dat de Verenigde Naties schandaliseert nadat een video is verschenen die laat zien hoe een man seks heeft met een vrouw op de achterbank van een van de officiële auto’s van de Verenigde Naties.

Volgens The New Humanitarian heeft de VN een onderzoek ingesteld sinds er op social media een filmpje is verschenen dat laat zien hoe een vrouw op een man op de achterbank van een witte vierwielaangedreven Toyota zit met de letters “UN” op het voertuig.

Volgens het aan de VN gelieerde nieuwsblog werd de video ’s nachts gefilmd in de HaYarkon-straat in het centrum van Tel Aviv, de grootste stad van Israël. Te oordelen naar de video lijkt het erop dat de man en de vrouw seks met elkaar hebben terwijl de auto door de drukke straat rijdt. De VN-auto wordt verondersteld te behoren tot de United Nations Truce Supervision Organization (UNTSO) die waarnemers heeft gestationeerd in de regio om een oogje in het zeil te houden op de grens tussen Israël en Libanon en de door Israël bezette Golan Heights.

Backup:

 

De VN heeft bevestigd dat de video een van hun auto’s toont en de VN-woordvoerder Stéphane Dujarric vertelt The New Humanitarian dat ze “geschokt en diep geraakt zijn door wat er in de video te zien is”.

Het gedrag dat in de video te zien is, is walgelijk en is in tegenspraak met alles waar we voor staan en hebben gewerkt aan de bestrijding van ongepast seksueel gedrag onder VN-personeel, zegt ze.

Er zijn vermoedens dat de vrouw op de achterbank van de auto een prostituee is. Het kopen van seks was legaal tot vorige maand in Israël toen het land seksuele aankopen strafbaar stelde. De VN heeft echter een strikt beleid tegen het kopen van seksuele diensten door hun werknemers, ongeacht de wetten van het land waar ze actief zijn.

  John Cleese: Links heeft "geen gevoel voor humor"

Desondanks is de VN de afgelopen jaren door een aantal seksschandalen van zijn voetstuk gevallen. In 2017 onthulde de Associated Press dat iets meer dan honderd VN-medewerkers in Haïti al tien jaar lang kinderen als seksslaven uitbuiten. In 2004 onthulde Amnesty International dat minderjarige meisjes in Kosovo werden ontvoerd, gemarteld en gedwongen om de seksuele behoeften van het daar gestationeerde VN- en NAVO-personeel te dienen.

VN-personeel wordt ook in verband gebracht met mensenhandel en gedwongen prostitutie in bijvoorbeeld Bosnië, Cambodja, Mozambique en Sri Lanka.

VN’s doelstelling: rijke landen doneren 30.000 miljard dollar om alle 10 miljard inwoners van de wereld zich “financieel gelukkig” te laten voelen

Vorig artikelLevenslange gevangenisstraf voor Hamzeh Abu Baker – verbrandde zijn vrouw levend toen ze wilde scheiden
Volgend artikelFarage’s Brexit-partij als voorbeeld: Italiaanse ‘Italexit’-partij in wording
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in