Acceptatie-index voor asielzoekers wereldwijd gedaald

2
598
Foto: @jorgencarling / Twitter

Mainstream partijpolitici en de mainstream media, die nauw met hen verbonden zijn, proberen de mensen wijs te maken dat er wereldwijd en vooral in Europa veel steun is voor migratie. Deze bewering komt uit het Rijk der Nepnieuws, zoals het Gallup opinie-onderzoeksinstituut momenteel aantoont in zijn studie. De Migrant Acceptance Index, die de acceptatie van de bevolking ten opzichte van migranten laat zien, ligt nu slechts 5,21 op een schaal van 0 (absolute afwijzing) tot 9 (volledige acceptatie). Vooral in veel Europese landen zijn mensen erg kritisch over migratie.

Het Duitse nieuwsblog Freiewelt meldt dat er een hoge mate van acceptatie van migratie wordt aangetroffen in typische immigratielanden zoals Canada (8,46), Nieuw-Zeeland (8,32), Australië (8,28) en de VS (7,95) of in landen die weinig of geen problemen hebben met migratie, zoals IJsland (8,41) en Ierland (7,88). Ook in de herkomstlanden van migranten, zoals Sierra Leone (8,14), Burkina Faso (7,93) of Tsjaad (7,91), zijn er hoge goedkeuringscijfers.

De situatie is duidelijk anders in zowel de transferlanden als de landen van bestemming van de migranten. Vooral de mensen in de staten langs de zogenaamde Balkanroute zijn zeer kritisch over migratie. De minst kritische waarde van de betrokken landen wordt in de studie voor Turkije met 2,53 aangegeven. Maar in alle andere staten langs deze route ligt de waarde onder de drempel van 2,00. De zes Europese landen staan tegelijkertijd bovenaan de wereldwijde lijst van landen die kritisch staan tegenover migratie: Noord-Macedonië – 1,49 / Hongarije – 1,64 / Servië – 1,79 / Kroatië – 1,81 / Bosnië-Herzegovina – 1,85 / Montenegro – 1,87.

Europa: De slaaf van Amerika

In de lijst van de tien meest migratiekritische staten is Thailand (2,48) het enige land buiten Europa. De kritische opinie in Thailand heeft vooral betrekking op immigranten uit Birma, Cambodja en communistisch Laos.

Omdat het kan: Hongarije gooit zijn deuren dicht voor asielzoekers

2 REACTIES

  1. ‘Als Marrakesh 2 er komt, verschuift de macht over het immigratiebeleid van Den Haag naar Brussel. Dat is niet in het Nederlands belang. Thierry Baudet legt uit hoe Marrakesh 2 de Nederlandse soevereiniteit uitholt en hoe we het immigratiebeleid wél moeten vormgeven!’

    Het volledige Marrakesh-debat! Baudet vs Van Ojik (GL) bij Dit Is De Dag

    https://www.youtube.com/watch?v=KkEmlU14bQs

  2. Het is bedoeld om te ontregelen europa , samen met de corona reetmagelen , en mensen bang maken , elkaar minder zien , elkaar minder sterken , tweedeling proberen te bewerkstelligen , wat behoorlijk goed lukt , 6 jaar geleden werden ze nog terug gestuurd , nu worden ze opgehaald en beter verwelkomd dan al mensen die het brood gebakken hebben .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here