Foto via National File

Toen de 5-jarige Cannon Hinnant een paar weken geleden doodgeschoten werd door een zwarte buurman van de familie, werd ondanks de gruwelijkheid van het tragische gebeuren door de heersende mainstream media geen artikelen gepubliceerd die het gebeuren op hun nationale platforms behandelden, waarschijnlijk omdat het tegengesteld is aan hun anti-blanken, racistisch narratief. Na druk werd het later op sommige mainstream plichtmatig gemeld. Nu heeft zich een soortgelijke zaak voorgedaan, en het is weer stil in de grote media.

Mainstream media negeren ‘point blank’ executie 5-jarig blank jongetje door zwarte man

Terwijl de zaak van George Floyd enorme aandacht kreeg, die bovendien gebaseerd was op een vals narratief waarin achterwege werd gehouden dat hij een dodelijke dosis narcotica in zich had en volgens informatie stierf aan een overdosis, werd de koelbloedige moord op de 5-jarige niet als bijzonder interessant beschouwd. De 5-jarige blanke Cannon Hinnant werd met een pistool op zijn hoofd doodgeschoten door zijn zwarte buurman.

Nieuwe informatie over het politieoptreden tegen George Floyd – had een dodelijke dosis Fentanyl in het lichaam

Het nieuwe geval, dat ook uit Noord-Carolina komt, is de 17-jarige Veronica Lee Baker die beestachtig werd vermoord door vier zwarte tieners.

Ze werd doodgeschoten in haar auto buiten een restaurant. Keyshara Michelle Deans, 19, Nezyiha Zamir Collins, 19, en Tyreek Qumay Rogers, 18, werden gearresteerd voor hulp en medeplichtigheid aan de overval. De schutter was de 17-jarige Devin Cordell Jones, ook zwart.

Volgens de vader van het slachtoffer moet de dochter de moordenaar gekend hebben en dat was waarschijnlijk de reden waarom ze hem in de auto liet. Hij is dankbaar dat de politie de vier tieners heeft gearresteerd en zegt dat zin dochter het niet verdiende vermoord te worden en op een parkeerplaats te worden achtergelaten.

Jonge moeder zei  “all lives matter” – geëxecuteerd door zwarte BLM-meute

"Twitter's CEO moet worden gearresteerd"

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here