Hier vieren ‘vluchtelingen’ de reis naar Europa

0
Foto via Twitter

Frontnieuws heeft onlangs de aandacht gevestigd op de toenemende golf van migranten die de Middellandse Zee oversteken naar Italië en dat de dominante groep nu de Tunesiërs is die op zoek zijn naar een beter economisch leven. Video’s toonden aan dat de Tunesiërs meer weg hebben van rijke toeristen dan van vluchtelingen. Sindsdien is er via de sociale media meer materiaal over welvaartsmigranten verspreid .

“We zijn nu een grap in het buitenland”, tweette de voormalige Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini enkele weken geleden in verband met de verspreiding van de filmpjes.

Hier landen ‘vluchtelingen’ in Italië aan – met hond, smartphone en sieraden

In de nieuwe clips zijn er weer alleen jonge mannen te zien op hun reis naar Europa. De meesten komen uit Noord-Afrika en zijn uitgerust met de nieuwste telefoon en lijken niets essentieels in het leven te missen. De meesten willen verder naar het noorden, onder andere naar Nederland en Duitsland of het Verenigd Koninkrijk.

Italië: elke illegale migrant ontvangt ongeveer 1000 euro per maand

  Italië: Afrikaanse illegale immigrant loopt op straat zonder broek en onderbroek
Vorig artikelWeer een blank moordslachtoffer door zwarten dat wordt genegeerd door de mainstream media
Volgend artikelSyrische moslim gooide steen naar Deense islamkritische politicus – deportatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in