Vorige week gaf professioneel-softwareontwikkelaar en amateur-epidemioloog Bill Gates toe dat de mRNA Covid “vaccins” “drie problemen” hadden, waaronder dat ze overdracht niet voorkomen.

Maar wat op het eerste gezicht een eerlijke bekentenis lijkt, gaat in werkelijkheid over het beschermen van het narratief en het opzetten van een nieuwe markt voor nieuwe vaccins, schrijft Kit Knightly.

Tijdens een gesprek met het Lowy Institute panel in Sydney, Australië, vertelde Gates het publiek:

We moeten ook de drie problemen met de vaccins oplossen. De huidige vaccins zijn niet infectie-blokkerend, ze zijn niet breed – dus als er nieuwe varianten komen verlies je bescherming – en ze hebben een zeer korte duur …

Laten we duidelijk zijn, Gates “geeft toe” dat er relatief onschuldige vermeende problemen zijn met de “vaccins”, dit is niet het gevolg van een gewetenswroeging of een Freudiaanse verspreking, het is gewoon een voorbereiding op de volgende stap van de zwendel.

Ten eerste, wanneer u probeert een verhaal te verkopen aan zeven miljard mensen, kan een tactvolle “bekentenis” uw agenda bevorderen en uw narratief versterken.

Wanneer u “toegeeft” dat een vaccin ” de overdracht niet voorkomt”, onderstreept u ook dat er een nieuwe ziekte is die kan worden overgedragen.

Als u een vaccin bekritiseert omdat het niet beschermt tegen varianten, versterkt u het idee dat er echt varianten bestaan.

Door ogenschijnlijk terrein prijs te geven, versterkt u in feite uw defensieve positie en – belangrijker nog – lokt u uw critici uit om zelf het belangrijkste deel van uw narratief toe te geven – de realiteit van de “pandemie”.

  mRNA-vaccins: eerste aanwijzingen voor langetermijneffecten

Tegelijkertijd is er de ouderwetse beperkte uithang: Kleine “fouten” toegeven om het vertellen van grote leugens te camoufleren. Memory holing a psy-op.

“De vaccins werken niet zo goed als we dachten. We hebben de enge varianten niet voorspeld. We hebben per ongeluk de gegevens vervalst, en per ongeluk de proeven overgeslagen en er per ongeluk een fortuin mee verdiend.”

Oeps.

En dan komt natuurlijk de onvermijdelijke volgende stap: “Maar maak je geen zorgen we krijgen het deze keer goed.”

Want de uiteindelijke reden waarom je toegeeft dat je oude vaccins niet werken, is om mensen je nieuwe vaccin te kunnen verkopen.

Het is een “aerogel” die je inademt om overdracht te voorkomen, mocht je je dat afvragen, en het is in ontwikkeling sinds tenminste afgelopen maart.

Gates noemt het zelfs in het panel [54:18]:

We denken dat je ook, heel vroeg in een epidemie, iets kunt inhaleren waardoor je niet geïnfecteerd kunt raken. Een blokker, een inhalatieblokker.”

…en binnen een week na dit gesprek was het onderwerp van artikelen in  CNET [23 jan], Yahoo [23 jan], de Miami Herald [23 jan], GAVI [24 jan], News Medical [27 jan], CNET again [30 jan] en Nature [1 feb].

Interessant is dat dit nieuwe vaccin in het nieuws komt net nu Big Pharma zijn Covid-winsten ziet dalen.

Dus, ja, Pharma Bill en zijn vrienden zullen zich misschien verontschuldigen voor deze vaccins, maar geef ze een paar miljard dollar meer en ze zullen het de volgende keer goed doen.

En zo niet, dan zeker de keer daarna. Beloofd.

  Door COVID-prik loopt u 6,72 keer meer kans om geïnfecteerd te raken

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Is Bill Gates een massamoordenaar? Ernstige beschuldigingen van Robert F. KennedyVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Oekraïne zal in vlammen opgaan” – Medvedev waarschuwt Kiev voor aanvallen op de Krim
Volgend artikelSancties: Vanaf deze zondag hebben wij Europeanen een tekort aan 63,6 miljoen liter diesel per dag
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Ik word schijtziek van al die NLP gesprekken, toespraken en interviews. ALLES is één groot manipulatief balletje, balletje spel, maar dan met woorden. Inmiddels luister en kijk ik alles op dezelfde manier… ALS ZE HET NIET EENVOUDIG KUNNEN VERTELLEN, DAN WORDT ER GELOGEN EN GEMANIPULEERD!!!

 2. bericht gekregen ik kom niet in aanmerking voor booster moet eerst alle vaccins halen ze weten toch veel maar niet alles ik heb angst voor naalden

  • Ze weten dus dat jij je prikken niet gehaald hebt om voor de booster in aanmerking te komen.

   Dat vind ik al véél te véél dat ze weten.

   P.S. aan iedereen: CHECK JE “MIJN OVERHEID” er is AUTOMATISCH toestemming gegeven voor jouw gegevens aan………… het RIVM.

   Die boevenbende staat gewoon in het rijtje erbij… AKKOORD voor persoonsgegevens t.b.v. …… COVID VACCINS.. yup….

 3. Zullen we zeggen dat hij een angsthaas is!!?
  Lijkt mij de beste uitspraak.
  Ook hij is bang opgepakt te worden, en dat hebeurt ook incl zijn, evt meerdere, cloons en of acteur Billetjes.
  Ga in rust mensen, de woke hebben verloren.
  Hun leiders uitgeschakeld.

  • Uw status is dus wél bekend…. kijk maar bij Mijn Overheid; daar staat dat jouw gegevens automatisch gedeeld zijn met het RIVM.

   Inloggen en dan links in het overzicht “Identiteit” aanklikken.

   Dan “Gedeelde persoonsgegevens” (bekijken) ;

   Scroll naar beneden en daar staat ie hoor…. de 5e van onder;

   RIVM

   Toelichting:

   “Vaccinatie Covid
   Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) is een onderdeel van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Het RIVM organiseert de uitvoering van het Rijksvaccinatieprogramma (RVP). Onderdeel van het RVP is de COVID-19 vaccinatie. Voor het oproepen van personen voor deze vaccinatie en het registreren van de vaccinatiegraad krijgt het RIVM gegevens uit de BRP van alle inwoners van Nederland. Van personen die bij het RIVM hebben aangegeven dat zij niet meer in het bestand van het RIVM willen staan, krijgt het RIVM geen gegevens meer uit de BRP.

   Heeft u vragen?
   Neem dan contact op met RIVM:

   Website:
   http://www.RIVM.nl(Opent in nieuw venster) “

 4. Weer een schoolvoorbeeld van psychologische conditionering en mind controle van Gates. Hij ‘gebruikt’ diverse beproefde tactieken en strategieën, waardoor hij de massa wederom achter zich zal krijgen.
  Zijn ’toegeven van foutjes’ zijn niets anders dan het snoepje van de kinderlokker….
  Ook interessant is de zgn Alice in Wonderland Strategy…..
  Enge vent……

 5. Bill gates is een schooldropout geen proffesional ,maar een ordinaire dief die sotfware van ibm stal en het microsoft noemde, wel de feiten straight houden aub, zijn genoeg rechtszaken geweest in de jaren 90 van ibm tegen microsoft vanwege die diefstal en die zaken zijn ook gewonnen door ibm. Dus bill gates je bent een ordinaire schooldropout en een narcist die over de ruggen van dode indiase kinderen geld verdiend. Jij hebt bloed aan je handen om kotsziek van te worden. 🤬

  • Uit de nesten geholpen door moederlief die een hoge positie had bij, ik meen, een bank en daardoor financiele experts ter ondersteuning van het in het zadel helpen van haar zoon kon inschakelen. Wat ook gedaan werd anders was ze in staat ze te benadelen. Noem het verkapte chantage.

 6. Die aerogel gaan ze vast vast ook via chemtrails verspreiden.
  Zo kunnen ze iedereen te grazen nemen ook degene die ook deze z.g. Vaccinatie ronde proberen te ontlopen.

 7. Achja het is allemaal al voorspeld, Wat geven ze HIV patiënten ook alweer?
  Oja een Blokker een cure is er namelijk niet…Gefeliciteerd gevaccineerde gmo schapies welkom to the terrordome. En nog bedankt om mij en velen buiten te sluiten..Die slowly.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in