Een nieuwe studie die heimelijk is vrijgegeven door het Israëlische ministerie van Volksgezondheid bevestigt wat we weten uit de Medicare-gegevens: de COVID-vaccins verhogen uw risico op overlijden na verloop van tijd, bericht Steve Kirsch.

Samenvatting

In een eerder bericht heb ik de Medicare-gegevens geanalyseerd die het CDC weigert openbaar te maken. Ik ontdekte dat de COVID-vaccins uw risico op overlijden na verloop van tijd verhogen.

Nu heeft het Israëlische ministerie van Volksgezondheid heimelijk een nieuwe studie vrijgegeven waaruit hetzelfde blijkt: dat de COVID-vaccins uw risico op overlijden aanzienlijk verhogen gedurende ten minste 180 dagen na vaccinatie.

Hier is een Engels vertaalde versie van het onderzoek, zodat u het zelf kunt lezen. Merk op dat veel belangrijke details in het rapport zijn weggelaten.

De studie toont aan dat het vaccin het risico op overlijden geleidelijk verhoogt, met een piek op 4 maanden na de inenting. Daarom is het zo moeilijk te zien in vergelijking met een vaccin dat kort na de prik een massaal aantal doden veroorzaakt. Maar ze geven het vaccin niet de schuld. In plaats daarvan beweren zij dat de toename van het sterftecijfer te wijten is aan het healthy vaccinee effect (gezonde-gevaccineerde-effect), HVE. Dit is een “wegwuiven argument” dat geen enkele bewezen basis heeft (elk HVE effect zou zeer klein zijn en zeer beperkt in de tijd).

De studie toont ook heel duidelijk aan dat de vaccins ernstige cardiovasculaire voorvallen doen toenemen in de leeftijd van 12-29 jaar na de prik, met een piek op dag 3 die door niemand mag worden genegeerd, maar door iedereen wordt genegeerd, inclusief de mensen die de studie schreven!

Zij schreven: “De resultaten met betrekking tot cardiovasculaire gebeurtenissen dicht bij de vaccinatie wezen niet op een overmatig risico 30 dagen na de vaccinatie.” Serieus? Je moet wel stekeblind zijn om de enorme piek op dag 3 na de inenting niet te zien. Dit is een perfect voorbeeld van gaslighting.

De enige verklaring die past is die van het bewijsmateriaal: het vaccin verhoogt uw risico op overlijden na verloop van tijd, net zoals ik twee weken geleden schreef in mijn artikel over de Medicare-gegevens en dat het vaccin cardiovasculaire voorvallen veroorzaakt bij jonge mensen.

  Britse software-ontwikkelaar gediagnosticeerd met Guillain-Barré syndroom na het belachelijk maken van "non-vaxxers"

Het rapport

In het rapport werd gekeken naar alle personen die tot eind oktober 2021 (vóór het begin van de Omicron-golf) met twee doses waren gevaccineerd en die tijdens de 60-daagse follow-up van de vaccinatie zijn overleden en die niet positief waren voor corona (1815 gevallen).

OPMERKING: Ze vertellen ons niet hoeveel gevallen werden uitgesloten. Veel mensen krijgen bijvoorbeeld het vaccin en krijgen al snel COVID en sterven.

Figuur 1 toont de verdeling van het aantal sterfgevallen volgens de tijdsduur sinds de vaccinatie.

Hier gaat het om de eerste 60 dagen:

Figuur 1. Dag van prik #2 tot overlijden. Voor een veilig vaccin zouden alle balken even hoog moeten zijn.

Het zou een volledig vlakke lijn moeten zijn. Ziet dit er plat uit voor u?

Voor mij niet.

De wetenschappers kunnen de enorme stijging van 10 tot 20 doden per dag naar meer dan 70 doden per dag niet verklaren.

Ik wel. Het is het vaccin. We zagen hetzelfde effect in de Medicare gegevens. Het sterftecijfer bleef stijgen nadat u de prik had gekregen.

Was dit uniek voor de Medicare gegevens? Ik denk het niet. We zouden het ook zien in de algemene sterftecijfers, maar NIEMAND wil de VACCIN-sterftecijfers vrijgeven om ze te bekijken, zoals ik in mijn eerdere artikel over de gijzeling van de gegevens heb geklaagd. Geen enkele gezondheidsautoriteit ter wereld wil deze gegevens vrijgeven. Als je erom vraagt en aanbiedt te betalen, laten ze je in cirkels rennen.

Ik heb slechts één gezondheidsambtenaar ter wereld gevonden die dit wil doen. Ik moet haar identiteit natuurlijk geheim houden tot de gegevens bekend zijn.

Sterfgevallen na vaccinatie zouden een vlakke lijn moeten zijn als het vaccin veilig is

Sterfgevallen gebeuren met een Poisson verdeling. Als je een grote populatie hebt, zal het een volledig vlakke lijn zijn als je dagen na een gebeurtenis meet voor een perfect veilige gebeurtenis die gelijkmatig is verdeeld over de tijd.

Deze grafieken komen uit mijn Game Over artikel voor twee verschillende vaccins: het griepvaccin en het pneumokokken- longontstekingsvaccin.

  COVID-19 gevaccineerde mensen krijgen meer slecht nieuws; Dr. Robert Malone legt uit waarom

Ziet u hoe de lijnen allemaal VLAK zijn?

Figuur 2. Dagen tot overlijden door griepvaccin gegeven in Q1 2021. Omdat dit is berekend voor Q1, ziet u seizoensvariatie in de curve, maar zelfs daarmee ziet u dat het niet zo veel varieert.
Figuur 3. Hetzelfde als figuur 2, maar dan voor het pneumokokken-pneumonievaccin. Dezelfde opmerkingen gelden. Als dit niet beperkt was tot Q1, zou u een veel vlakkere lijn zien.

Het gezonde-gevaccineerde-effect (HVE)

Als u goed kijkt, ziet u dat er een lichte stijging is in de helling voor de eerste 20 dagen. Dat is het HVE-effect. Het is klein (<20% minder sterfgevallen) en van zeer korte duur (<20 dagen).

De reden dat het optreedt is dat als je weet dat je over een paar dagen gaat sterven, je je niet laat vaccineren.

Voor Medicare is dit effect groter omdat er gewoonweg een groter aantal mensen zijn die weten dat ze nog maar een paar dagen te leven hebben.

In het geval van Israël, het was de gehele bevolking die in de studie was opgenomen, zal het HVE effect een stuk kleiner zijn.

Kortom, het HVE-effect dat ze in de paper speculeren verklaart het geheel niet.

De volledige overlijdensgegevens

Hier zijn de volledige gegevens van 200 dagen uit de paper. De toename van de sterfte piekt op 4 maanden na injectie van Dosis #2 van Pfizer. Deze hele curve had vlak moeten zijn.

Dit is waarom het zo moeilijk is om door vaccinatie veroorzaakte sterfgevallen in verband te brengen met het vaccin: omdat de sterfgevallen zo gespreid zijn over de tijd en niet direct na de vaccinatie plaatsvinden.

Figuur 4. Dit is een uitgebreide versie van figuur 1. Uw risico op overlijden na prik 2 piekt op 4 maanden na de prik. Als dit een veilig vaccin was, zouden alle balken even hoog zijn.

De studie toont ook aan dat de vaccins ervoor zorgen dat kinderen hartaanvallen krijgen en sterven

Heeft u zich afgevraagd hoe het zit met al die jonge kinderen die sterven aan hartaanvallen? Kunnen die veroorzaakt worden door de vaccins? Deze nieuwe studie toont aan dat dit absoluut het geval is.

Figuur 5. Mensen van 12 tot 29 jaar met hartaanvallen na inenting. Ziet u die piek op dag 3 bij 31? Volgens de auteurs van de studie is hier niets te zien. Loop verder. Opmerking: als dit een veilig vaccin was, zouden alle balken even hoog zijn. Zien deze staafjes er voor u even hoog uit?

Nogmaals, als het vaccin veilig is, zouden de balken dezelfde hoogte moeten hebben. Ziet u een probleem op dag 3? Dat is CAUSALITEIT. Er is geen andere manier om het te verklaren.

Dit is krankzinnig. Ik ken de Canadese gegevens vrij goed en in Canada is tijdens de hele pandemie geen enkel gezond kind gestorven aan COVID. En Canada is een vrij groot land (38 miljoen mensen).

Dus waarom vaccineren we kinderen en bezorgen we hen hartproblemen zonder enig voordeel? En deze grafiek heeft alleen betrekking op bepaalde gecodeerde ziekenhuisincidenten. Het toont niet de jongeren die na het vaccin in het ziekenhuis of thuis aan hart- en vaatziekten zijn overleden. Maar het is redelijk om aan te nemen dat deze grafiek slechts het topje van de ijsberg is vanwege de beperkingen.

  Canadese onderzoekers vinden koolstofnanotech en thulium in Moderna en Pfizer Covid injecties

Voor meer informatie

Hier is de tweet van MIT-professor Retsef Levi:

Samenvatting

De resultaten van Medicare waren definitief: het vaccin verhoogt uw risico op overlijden tot maanden na de prik. Daarom weigert het CDC de overlijdensvaccin-gegevens van Medicare (die triviaal zijn om vrij te geven) of de landelijke overlijdensvaccin-gegevens (vereist iets meer werk) vrij te geven.

Nu hebben we meer bevestiging. De studie van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid toont opnieuw aan dat het vaccin het risico op overlijden in de loop der tijd verhoogt. Uit hun gegevens blijkt dat de sterftepiek voor Pfizer Dose #2, 4 maanden na de prik ligt.

Vergis u niet: als dit een positieve studie was, zou ze openbaar zijn gemaakt en zou de Israëlische pers er allemaal over berichten. In plaats daarvan werd het opzettelijk verborgen achter een betaalde firewall waar niemand het kon vinden.

MIT professor Retsef Levi was de eerste persoon die deze belangrijke studie onder de aandacht van het publiek bracht, niet het Israëlische ministerie van Volksgezondheid. Is het zijn verantwoordelijkheid om het publiek te informeren dat de vaccins onveilig zijn?

Dit begraven van de gegevens is een stilzwijgende erkenning door de gezondheidsautoriteiten dat de resultaten slecht zijn. Duidelijker dan dat wordt het niet.

Dus nu weet u het. De injecties verhogen uw overlijdensrisico en de gezondheidsautoriteiten willen niet dat u dat weet. Verwacht niet dat de mainstream media waar ook ter wereld dit verhaal zullen aanraken.

Deel dit op uw social media.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bizar fenomeen: Ongevaccineerden worden Ziek als ze in de buurt zijn van de COVID GevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWEF zegt dat het Westen “één kind beleid” moet invoeren voor blanke gezinnen
Volgend artikelCOVID-19 Vaccin geïnduceerde psychose – 13 gevallen van na-vaccin-psychose, manie en zelfmoordpogingen die u zullen schokken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. mRNA inspuiten bij mensen, en dit “ verplicht “ promoten, en de hele wereld restricties opleggen, m.b.t. Vrijheden………
    IS EEN MISDAAD TEGEN DE MENSELIJKHEID ❗️

    De daders zullen moeten worden vervolgd en gestraft‼️

  2. IK neem aan dat dit artikel op waarheid berust. Israel was het eerste land met de verplichte prikken. Aan Israel kunnen we zien hoe het in de rest van de wereld zal gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in