© Freepik

De “op wetenschap gebaseerde geneeskunde” vaccinzeloten zijn gepikeerd over het feit dat mensen de waarheid leren over hoe Covid-19 “vaccins” dodelijke “spike-eiwitten” verspreiden die meer ziekte veroorzaken, bericht pandemic.news.

In een bericht van Steven Novella, een van de betweters van Science-Based Medicine, geeft hij toe dat de “spike-eiwitten” van het virus “zelf een deel van de schade van COVID-19 kunnen veroorzaken”, wat belangrijk is “voor ons begrip van de ziekte”.

Vervolgens haalt hij een studie aan waaruit blijkt dat deze spike-eiwitten in staat zijn om op zichzelf ziekte te veroorzaken, zelfs zonder dat er een virus aan vastzit. Dit, geeft hij toe, is de reden waarom de Covid-19 griep “in de eerste plaats een vasculaire ziekte is die de wanden van bloedvaten beschadigt”.

Hoewel dit zeker niet zijn bedoeling was, bevestigt Novella’s lange stuk in feite het bewijs dat de Covid-19 injecties, die mRNA-coderende sequenties bevatten voor de spike-eiwitten, bijdragen tot ziekte, of het establishment dit nu wil toegeven of niet.

Dit wordt bewezen door de experimenten die in de gelinkte studie van Novella worden aangehaald en waarbij lege eiwitomhulsels worden gebruikt die spike-eiwitten bevatten aan de buitenkant maar geen viraal RNA binnenin. Deze omhulsels met spike-eiwitten, of “pseudovirussen”, werden bij testmuizen intratracheaal geïnjecteerd, wat resulteerde in een enorme gezondheidsschade.

“Longschade was duidelijk zichtbaar bij dieren die Pseu-Spike kregen, wat bleek uit verdikking van de alveolaire septa en verhoogde infiltratie van mononucleaire cellen”, zo bleek uit de studie. Controlemuizen die een schijnvirus zonder spike-eiwitten kregen, vertoonden daarentegen geen schade.

Uit de studie bleek verder dat de spike-eiwitten zich bonden aan de ACE2-receptoren op cellen, hun functie verminderden en schade toebrachten aan de endotheelcellen die het longweefsel en de bloedvaten bekleden.

  Is de "kankerbehandeling" al 42 jaar bekend?

“De schade wordt blijkbaar veroorzaakt door effecten op de mitochondriën (energieproducerende organellen) in de cellen – ze veranderen van vorm en hebben een verminderde functie”, legt de studie uit. “Zij reproduceerden deze effecten vervolgens in vitro met behulp van een cultuur van long-endotheelcellen die aan het spike-eiwit werden blootgesteld”.

Covid is een vasculaire ziekte, geen ziekte van de luchtwegen

De door Novella aangehaalde studie verduidelijkt ook dat het Chinese virus een vasculaire ziekte is in tegenstelling tot een ziekte van de luchtwegen zoals lang werd beweerd door Anthony Fauci en andere “deskundigen”. Dit bevestigt alleen maar dat het het spike-eiwit  is, en niet het virus, dat de mensen schaadt.

En nogmaals, als dat spike-eiwit voortdurend wordt aangemaakt door mRNA technologie na de injectie, dan wordt het lichaam van de mensen gebombardeerd met een synthetisch gif dat schade toebrengt aan hun longen en vitale organen terwijl het ook beroertes en dodelijke bloedstolsels kan veroorzaken.

Dit is waar de beruchte “derde golf” van de pandemie vandaan zal komen als de injecties eenmaal de tijd hebben gehad om hun werk te doen bij de geïnjecteerden. Massale sterfte zal optreden zodra de volledige omvang van deze ontvolkingsagenda wordt gerealiseerd.

Hoewel Novella het zeker niet eens zou zijn met deze beoordeling – de jongens van sciencebasedmedicine.org zijn nog nooit een vaccin tegengekomen dat zij niet volledig goedkeurden, zo blijkt – is zijn werk en de studie die hij aanhaalt rechtstreeks in overeenstemming met het werk van Nobelprijswinnaar Luc Montagnier en anderen die het publiek waarschuwen dat een injectie een doodvonnis is, zelfs als het maanden of jaren duurt voordat het zich manifesteert.

  Nieuwe Big Data-studie van 145 landen toont aan dat COVID-vaccins de zaken verergeren (gevallen en sterfgevallen)

Novella geeft toe dat zowel de Pfizer als de Moderna injecties “het spike-eiwit in zijn volledige lengte produceren”. Hij laat ook doorschemeren dat deze spike-eiwitten schadelijk kunnen zijn, hoewel hij beweert dat na honderden miljoenen toegediende doses er geen “noemenswaardige bijwerkingen” zijn geweest.

De CovidVaccineReactions.com database zou het zeker niet eens zijn met Novella’s beoordeling, maar we zullen het aan onze lezers overlaten om dat verder te onderzoeken en hun eigen conclusie te trekken.

Novella beweert dat de spike-eiwitten die door de mRNA-injecties worden geproduceerd zich “in een vaste toestand” bevinden, waardoor ze volgens hem “niet in staat zijn hun bevestiging te veranderen” om zich aan cellen te binden. Hij houdt dus vol dat ze veilig zijn en geen schade zullen toebrengen aan de geïnjecteerden.

We zien echter nu al dat dit niet het geval is, met honderdduizenden mensen die na de injectie melding maken van ernstige kwetsuren. De injecties doen duidelijk iets met veel mensen dat zou worden gecategoriseerd als “noemenswaardige bijwerkingen”, als deze “sceptici” daar maar eerlijk over waren.

Het feit blijft dat de meeste van deze “sceptici” in een voortdurende staat van ontkenning en cognitieve dissonantie leven met betrekking tot hun gouden kalf van vaccinatie. Geen enkele hoeveelheid bewijs, zelfs niet van hun eigen uitgepikte “gezaghebbende” bronnen, zal hen er ooit van overtuigen dat de injectie onveilig kan zijn.

In zijn eigen conclusie, zelfs nadat hij heeft toegegeven dat de Wuhan griepprikken precies die spike-eiwitten produceren waarvan is vastgesteld dat zij vasculaire schade veroorzaken, houdt Novella vol dat het “zeer onwaarschijnlijk is dat er nog verrassingen in het verschiet liggen met een van de mRNA-vaccins”, eraan toevoegend dat “het risico uiterst gering is, terwijl het voordeel duidelijk is”.

Over een jaar of twee zullen we zien of deze wijs-in-eigen-ogen gelijkt heeft.

  De poorten van de hel staan wijd open

COVID-19 VACCIN DOSSIER

The Telegraph: Covid’s “derde golf” zal een massale dood zien onder de GEVACCINEERDENVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBrits model keek uit naar haar AstraZeneca-vaccin – sterft aan ‘zeer zeldzame’ bloedstolsel
Volgend artikelEen corrupte regering is u aan het belazeren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Ja maar heel veel van deze agenten liggen dan ’s nachts in bed te huilen! Nou dan, dat maakt alles goed! Dat heb ik geleerd uit anonieme verklaringen van enkele Nederlandse agenten. Sommige SS’ers lagen ook te huilen in bed, Ja, ja, echt waar! Maar ja, groepsdruk nietwaar, dus deden en doen ze toch maar wat sadistische bovenbazen van hen verlangen. Maar weet dan wel dat sommigen het vreselijk vinden! Dat maakt alles goed! Toch? Universal soldier van Donovan herinnert iemand zich de tekst nog? Ja, oké ik ben een oude knar.

    • Niet verkeerd, kan onderhand bij elke publikatie over die modderspuiten gaat.
      Je ziet het in frankrijk, duitsland, nederland, canada, australië, oostenrijk en dan nog wat er zelfs hier niet doorkomt.
      Ik denk dat er zelf zijn die op deze site afhaken omdat ze het niet meer aan kunnen zien en/of kunnen verwerken. Het is allemaal emotioneel heftig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in