De NAVO heeft het Kerstfeest “gevierd”, maar op haar eigen manier. Eerst een paar krantenkoppen. Weet u nog dat Rusland een wapenstilstand aanbood? Die werd afgewezen. In plaats daarvan kregen we dit:

En, ter verduidelijking, de NAVO gebruikt Servië als weerloos slachtoffer om Rusland te laten zien wat het zijn bondgenoten kan aandoen, met als boodschap, zoals Stoble Talbott zei, “na Servië zijn jullie de volgende”, dus de link is sterk, schrijft Andrei.

De NAVO liet het daar niet bij, zij zette ook haar vervolgingsbeleid voort, zie deze krantenkoppen:

Over godsdienstvrijheid gesproken: de NAVO is van plan de parochies die vroeger een autonome status hadden onder het patriarchaat van Moskou, die zich vervolgens tegen Moskou keerden en de SMO veroordeelden, volledig te verbieden. Maar dat was niet genoeg, dus net als in het door de NAVO bezette Kosovo is de vervolging van orthodoxe geestelijken en gelovigen zowel een “feel good” operatie voor orthodoxie-haters als een “boodschap” aan Moskou.

De NAVO liet het daar niet bij, zij kondigde ook het zoveelste militaire hulppakket voor Banderastan aan: (geen vertaling nodig neem ik aan)

Dat zal allemaal niet genoeg zijn om een verschil te maken, maar er worden nog veel meer van dergelijke “hulp”-programma’s besproken, zodat de NAVO deze oorlog zo lang mogelijk kan rekken en de Russen tot de laatste Oekraïner kan bestrijden.

Niet dat dit alles “Ze” en zijn bende iets heeft opgeleverd: na het Russische bestand te hebben verworpen, verliezen de Oekraïners nu de steden Soledar en Artemovsk (zie hier voor details), wat niet alleen tactische overwinningen zijn voor de Russen, maar dit bedreigt nu ook de operationele verdediging van de Oekraïners, die zullen moeten terugvallen op wat we een “derde verdedigingslinie” zouden kunnen noemen als ze het front willen stabiliseren.

Rusland is ook doorgegaan met haar aanvallen, waaronder een absoluut enorme explosie op de NAVO-basis in Ochakovo en een vergeldingsaanval na de HIMARS-aanval waarbij bijna 100 Russische soldaten omkwamen. De vergeldingsaanval was gericht op twee kazernes in Kramatorsk en heeft volgens de Russen 600 Oekraïense soldaten gedood. Tot slot lijkt het erop dat 40% van het Oekraïense elektriciteitsnet voorgoed is uitgevallen, aangezien niemand (behalve Rusland) de extreem zware (en dure) transformatoren kan vervangen die nodig zijn om dat net weer aan te sluiten (nu is alle elektrische stroom lokaal, zonder middelen om het via het net te distribueren).

Voel de haat

Ik denk dat we kunnen stellen dat wat we nu meemaken mogelijk de meest intense demonisering is van een politieke leider – Poetin – en een land – Rusland – in de geschiedenis. En het is absoluut *niet* alleen iets van de heersende klasse in het Westen. Een paar dagen geleden moesten mijn dochter en ik lachen omdat ze met een paar kinderen naar een winkel met stripboeken en actiefiguren ging, en tot haar ontsteltenis waren de meeste klanten volwassenen (er zijn veel infantielen in de VS). Toen vroeg ik haar voor de grap: “Was er een Poetin actiefiguur te koop?” Die waren er natuurlijk niet, maar we besloten om op internet te kijken, weer voor de lol, en we zagen wat er op Etsy werd aangeboden. Hier is de link, kijk zelf maar: https://www.etsy.com/market/putin_action_figure

Nu is Etsy geen dekmantel voor de CIA, en de artikelen die er worden verkocht zijn meestal gemaakt door particulieren. Ik stel voor dat u een paar pagina’s met artikelen in de bovenstaande link doorneemt en het zelf bekijkt: Poetin-haat is zeker een zeer “populair” iets in het Westen.

  Je weet dat het slecht wordt voor Oekraïne wanneer MSM de propaganda betwist

Een ander voorbeeld, bekijk deze website: https://fightforua.org/. Dit gaat over een wereldwijde wervingsoperatie om huurlingen naar de Oekraïne te sturen. Het verkeer op die site is bescheiden, maar de inspanning is rechtstreeks gekoppeld aan de militaire “inlichtingendienst” van de Ukie (het gaat via hun militaire attachees) en dat betekent dat het wordt gerund door de NAVO.

En dan zijn er nog allemaal mantrische verklaringen van westerse politici die hun totale liefde en steun voor “Ze”, zijn beleid en Banderastan uitspreken.

Dat roept de vraag op:

Wat is er voor nodig om het Westen het ware (nazi-)gezicht van Banderastan te laten zien?

Tot nu toe is het narratief niet veranderd: Poetin is een megalomane dictator die de Sovjet-Unie (of het Russische Rijk) wil herstellen, Rusland viel Oekraïne aan omdat dat is wat Russen doen – ze vallen anderen aan zonder goede reden. Banderastan is in feite een NAVO-lidstaat die vecht in een “NAVO-operatie” (volgens de Oekraïense minister van “Defensie”) en het beschermt nu heel Europa tegen de Russische horden. En aangezien de heldhaftige Oekraïense soldaten hun bloed vergieten, is het minste wat de NAVO en de EU kunnen doen het leveren van oneindig veel geld en wapens aan dit vrijheidslievende mooie en heldhaftige land. Als je die onzin hoort, zou je kunnen denken dat land Oekraïne net zo democratisch is als IJsland of San Marino.

Het is nog verbazingwekkender, althans op het eerste gezicht, om te zien hoe sterk de Israëlische en Joodse steun voor een duidelijk nazi-regime is geweest. Natuurlijk hebben de Israëliërs/joden geen liefde voor de nazi’s, maar ze haten Rusland nog meer dan ze de nazi’s haten (wat nogal ironisch is, aangezien alle anti-joodse pogroms in het Russische Rijk plaatsvonden in de Oekraïne en niet in wat nu Rusland is). Dit geldt ook voor al die dubbelplusgoeddenkende westerse politici die in hun eigen land nazisymbolen of “revisionistische” boeken verbieden, maar die de nazi’s in de NAVO en Kiev volledig steunen.

[De onderwerpen van “Israël” verdienen een apart artikel, want de leiders van dat land gaan van slecht, naar slechter tot compleet krankzinnig. Hun nieuwste “briljante idee”: de Palestijnse vlag een “terreurvlag” noemen en vervolgens het publiekelijk tonen ervan verbieden. In Palestina. Klinkt dat niet Oekraïens voor u? Het is niet bepaald het soort batshit crazy actie waar zowel Banderastan als “Israël” bekend om staan en die de vrijheidslievende en dubbelplusgoed denkende westerse politici en media nooit zullen zien, omdat hun met haat gevulde ogen alleen op Moskou gericht zijn. In feite zou ik stellen dat “Israël” een soort precedent en zelfs een “oudere broer” van Banderastan is – oneindig lelijk, oneindig slecht, maar toch enthousiast gesteund door het hele Westen].

De Ukronazi’s kunnen mensen levend verbranden, al hun krijgsgevangenen martelen, de vrijheid van informatie volledig onderdrukken, duizenden burgers vermoorden, proberen hele regio’s van water en elektriciteit te beroven (ze hebben zich nooit gerealiseerd dat karma een bitch kan zijn!), mensen vervolgen omdat ze een verkeerde foto op hun mobiele telefoon hebben, vele duizenden vermeende politieke tegenstanders “verdwijnen”, talen verbieden, kerken sluiten, vrijelijk een ondubbelzinnig racistische terminologie gebruiken die hun eigen burgers ontmenselijkt, enz. enz. enz. En voor dat alles krijgen ze een staande ovatie (in het Congres, letterlijk), miljarden dollars “hulp”, tonnen wapens en duizenden “vrijwilligers”.

  Brits wapenarsenaal gereduceerd tot "niets"

En toch, verre van verguisd, worden “Ze” en zijn bende door het Westen gelauwerd, terwijl de slachtoffers van “Ze” worden gedemoniseerd en Rusland, als beschaving, wordt “gecanceld” (en niet alleen door autoriteiten, het meeste van dat “‘cancelen” gebeurt spontaan en heel vrijwillig).

Wat hier wordt genegeerd is dit: wat zegt de totale steun van het Westen aan de Albanese terroristen in Kosovo, de Israëlische terroristen in Palestina en de Ukronazi’s in Banderastan over het Westen zelf?

Ja, ik weet het, de neocons die de VS besturen geven geen moer om wat “deplorables” over hen denken, omdat zij zichzelf zien als fundamenteel superieur en gerechtigd om de wereld te regeren. Wat zij volledig missen in hun narcistische zelfverheerlijking is dat een groot deel van Zone B absoluut walgt van het AngloZionistische Imperium. Eén voorbeeld:

Weet u dat het grootste deel van Latijns-Amerika een steeds sterkere anti-Amerikaanse houding aanneemt? Na de couppoging tegen president Lula in Brazilië hebben de volgende landen allemaal onmiddellijk die (duidelijk door de CIA geleide) coup veroordeeld: Argentinië, Mexico, Chili, Venezuela, Cuba, Ecuador en zelfs Colombia (wat een tektonische verandering is in de Colombiaanse politiek)! Ik heb die lijst uit dit artikel, maar ik ben ervan overtuigd dat we Bolivia en Nicaragua aan die lijst kunnen toevoegen. Ik vraag me zelfs af of er een Latijns-Amerikaans land is dat de staatsgreep heeft gesteund (zo ja, dan graag in de comments). Ja, zelfs Colombia, dat decennialang de bitch van oom Shmuel was, heeft nu zijn eerste president gekozen die geen marionet van de VS is.

Veel van hetzelfde gebeurt in Afrika, waar steeds meer landen openlijk (en heimelijk) Rusland steunen en hun koloniale onderdrukkers dumpen – zoals Frankrijk in Mali – zie hier voor details.

En hetzelfde zien we in het Midden-Oosten, waar landen als de KSA, die vroeger nauw verbonden waren met de VS, nu Russische steun zoeken en via de Russen een communicatiekanaal met Iran. Nogmaals, dit zijn immense geostrategische verschuivingen die de westerse vrije en democratische media heel hard proberen te negeren.

Er is een bekend gezegde: “Zeg me wie je vrienden zijn en ik zeg je wie jij bent”. Racistische freaks als Bibi Netanyahu of “Ze” zijn duidelijk niet alleen de “vrienden” van het Westen, zij zijn de helden van het Westen, die oneindig veel steun verdienen, ongeacht de slechte daden die zij begaan, het valt allemaal weg onder de “our son of a bitch” doctrine die het mogelijk maakt om zowel zionisten in Palestina als nazi’s in Banderastan te steunen. Zoals ik al vele malen schreef, zijn zowel zionisme als nationaal-socialisme tweelingbroers, geboren uit dezelfde Europese nationalistische schoot; en hoewel ze beweren elkaar te haten, werken ze meestal samen, zoals we hebben gezien in het voorbeeld van bijvoorbeeld Zuid-Afrika. Dus ja, deze twee monsters haten elkaar, maar ze haten Rusland nog meer, vandaar hun huidige alliantie in Banderastan.

Conclusie: het ware (nazi-)gezicht van Banderastan is het ware gezicht van het Westen

De Ukronazi’s hadden vroeger een slogan “Україна – це Європа” (Oekraïne is Europa). De afgelopen acht jaar hebben ons laten zien dat het tegendeel waar is – Europa is de Oekraïne. En aangezien de oorspronkelijke slogan van de Oekraïners ook de VS omvat als onderdeel van het “Europees” zijn (wat ik ten zeerste zou betwisten), kunnen we in feite concluderen dat “het Westen de Oekraïne is”.

  Mainstream media's Boetsja sterk verhaal

Het zou dom zijn om van nazi’s te verwachten dat zij andere nazi’s veroordelen. Dat gaat gewoon niet gebeuren. Niet voordat Rusland de NAVO verslaat, op welk moment de Europese “grote supine protoplasmatische ongewervelden” (BoJo) zich snel zullen moeten herdopen tot vredelievende “goede buren” van Rusland of in terreur (en armoede!) zullen leven, en niet omdat Rusland een EU-land zal aanvallen, maar omdat zij zelfs de illusie van Amerikaanse “bescherming” (aka kolonisatie) van de EU zullen hebben verloren. En er zal VEEL met de vinger worden gewezen, vooral naar de hondsdolle Hyena van Europa en het VK (niemand zal zelfs maar letten op de tamelijk irrelevante Baltische staten die niemand nodig heeft, ook Rusland niet).

Het spreekt voor zich dat de steun van het Westen aan Banderastan en “Israël” een grootschalige en zeer openbare verwerping is van de waarden waarvoor het Westen beweert te staan. Ik zou zeggen dat een van de grootste successen van de SMO erin bestond het Westen te dwingen zijn ware (nazistische en zionistische) gezicht te laten zien. Ironisch genoeg is dit niet anders dan wat er gebeurde in de Sovjet-Unie, waar overal Marxistisch-Leninistische propaganda was, maar absoluut *niemand* die serieus nam. En hier is de cruciale factor die we altijd in gedachten moeten houden: elk regime in de geschiedenis, hoe wreed en onderdrukkend ook, heeft op zijn minst enige mate van publieke steun nodig. Zoals Talleyrand, de minister van Buitenlandse Zaken van Bonaparte, ooit zei: “My Lord, you can do anything you like with bayonets, except sit on them”, en dat is helemaal waar. Bovendien toont de geschiedenis aan dat er een kritiek moment komt wanneer de heersers van een regime worden gezien als hypocrieten, dan stort het regime onvermijdelijk in. Op dit moment lijkt de heersende klasse die het Westen bestuurt op een bende vleesetende carnivoren die beweren te staan voor “veganistische waarden”, iets wat niemand serieus kan nemen (behalve misschien degenen die echt te dom zijn om er iets van te begrijpen).

En dan is er nog dit: Rusland is aantoonbaar het laatste christelijke land in Europa (het andere zou Servië zijn). De rest van het continent is nu volledig gezwicht voor de “Woke”-ideologie, nog een reden voor hun haat tegen Rusland: vergeleken met Rusland ziet het na-christelijke Westen er afgodisch en zelfs openlijk demonisch uit! Verwijder Rusland, en dat zou veel minder duidelijk zijn (zonder enig vergelijkingspunt). Gezien deze stand van zaken, denk ik dat het vrij veilig is om aan te nemen dat het in de toekomst de door miljoenen emigranten meegebrachte islam zal zijn die een veel grotere rol zal spelen in Europese aangelegenheden dan eventuele restanten van het pseudo-christendom. Vanuit Russisch oogpunt zou dit veel beter zijn dan om te gaan met orthodoxie-hatende pseudo-christenen.

Maar dat zal allemaal pas gebeuren als de NAVO is verslagen en de EU is gedenazificeerd en gedemilitariseerd. Tot die tijd zal de heksenkring die de NAVO leidt de Oekraïense nazi’s en Israëlische zionisten volledig blijven steunen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Covid en Poetin zijn geen bedreiging voor uw vrijheid; mensen als Schwab, Gates en Trudeau zijn dat welVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWanneer 6G wordt vrijgegeven, zullen mensen fungeren als wandelende energiebron-antennes
Volgend artikelDe EU-staten zijn “schatplichtige vazallen van de VS”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. De Navo mag klappen en alle militairen ter plekke sterven aangezien ze de new world order dienen, het is zelf een vies nazi leger.

  • kwam deze tegen

   Mensen zijn niet meer bang om zich uit te spreken..
   Van FB:

   WAT LEVEN WE TOCH IN EEN IDIOOT LANDJE .

   Mensen stromen binnen uit vreemden landen om hier van onze welvaart te profiteren
   en de Nederlanders maar werken voor een loon waar ze aan het eind van de maand
   ook hun spaargeld moeten aan spreken om hun lasten te betalen.
   energie rekeningen van 400 euro is bijna normaal aan het worden de overheid zend spotjes uit
   met douche 5 minuten zet de thermostaat op 19 dat bespaart ook het milieu
   We bezuinigen al jaren op van alles maar dat helpt niet het geld moet stromen om
   met bakken uit te geven naar andere landen .
   Ouderen hebben het vaker koud dan jongeren en ik denk die gasten uit Afrika het
   dubbel zo koud hebben maar ja een cruise schip is lekker warm toch waar voor de Nederlander
   geen plaats is want deze ligt onder een brug .
   Ook de ziektekosten lopen uit de hand met de in stroom van gelukzoekers die
   hier in het walhalla van weelde terecht komen en alles gratis krijgen aangeboden .
   en nog is het niet genoeg wat ze niet krijgen dat halen ze wel elders uit een een winkel.
   We hebben een regering die dat alles steunt en de Nederlander gewoon haat en zijn smoel moet houden
   want ga je in protest dan sturen ze de wouten op je af om je een pak ransel te geven .
   Traditie van ons land gooien ze te grabbel nu zwarte piet straks is de kerst ook verleden tijd let maar op.
   Op een enkele plaats in ons land wordt er verzet gepleegd om het te stoppen maar de rest vind het wel best.
   En zolang het volk het best vind veranderd er niets.
   Maar weet dat je straks al je vrijheden worden ontnomen en je niets mee zal bezitten .
   Ook Maxima werkt er lekker aan mee terwijl ze hier niets te vertellen heeft .
   Alexander is een zooitje die helemaal is ingepakt door de landverrader Rutte
   hij zou eens de Nederlander excuus moeten aanbieden met al zijn leugens en bedrog
   in plaats dat hij dat doet wegens de slavernij aan andere bevolking .
   Dan hebben we nog D666 die dit land naar de afgrond brengt met het bedrog over stikstof
   voltooit leven en wat niet al .
   Dan hebben we nog de schreeuwerd van de Oukraine die maar wapens en geld wil hebben van ons en
   het liefst ons in een wereldoorlog stort samen met Rutte en de EU plus Amerika en de NATO.

   Nu hebben we gezijk met het voetballen om een arm bandje ga zou dat inbeeld worden gebracht om iets anders te verdonkeren manen ?
   Het is echt tijd voor een grote ruiming in dit land desnoods met een revolutie .
   Ik hoop dat er veel mensen in opstand komen doe het voor je kinderen en kleinkinderen.
   363views
   18:31

   De Gulden Middenweg [DGM]

 2. Vandaag bij Vlissingen Nederland 1275 Amerikaanse tanks. Wij zijn een doorvoerland van Amerika. Conclusie wij zijn de klos! Kabinet wist ervan en heeft onze infra structuur daarvoor aangepast. Het is oorlog niet meer en minder.

 3. De Tweede Wereldoorlog is nooit geëindigd. Dat gaat nu veranderen. Helaas gaat Jan met de korte Achternaam hier weer eens een keer onder lijden. Toch wéér verkeerde mensen in het “parlement” gekozen, damnit.

   • Waarom zijn er zoveel schapen op deze wereld, het antwoordt is simpel zij menen allemaal iets mee te pikken van de rijkdom die wij arbeiders hebben gecreëerd maar nee het gaat naar de elite de wolven onder het volk de schapen worden gewoon gebruikt als aast om hun rijkdom veilig te stellen, laat mij dit zeggen het is Rutte met zijn links tuig er goed geslaagd in zijn meer dan 70% liet zich inenten om vervolgens op korte tijd te steven en dat noem ik nou dode helden gestorven voor de rijken en de elite en nu het moraal de rijkdom die ze er aan over gehouden hebben is is een kist met zes plankjes en een twee meter diep gat in de grond, opgeruimd staat netjes zij Kaag nog tegen Rutte.

 4. Over de infantielen; onwillekeurig moet ik denken aan een 63-jarig aangetrouwd familielid dat het spel “World of warcraft” speelt. Een zielige sukkel die in een echte oorlog binnen 5 minuten het loodje zou leggen.

  • De man is 63. Laat hem lekker z’n spel spelen als hem dat plezier brengt. Wie ben jij om daarover te oordelen?
   Alsof een toetsenbord krijger als jij het langer vol zal houden in een echte oorlog.
   Nieuwsflash: 90% van de volgers van deze site zal sterven omdat niemand die omstandigheden gewend is.

 5. Generaal Surovikin wordt vervangen

  Shoigu benoemt Gerasimov in plaats van Surovikin tot commandant van een speciale operatie in Oekraïne

  Het hoofd van het Russische ministerie van Defensie , Sergei Shoigu , heeft de leiding van de militaire speciale operatietroepen in Oekraïne vervangen.
  Volgens de persdienst van het ministerie stond de Joint Group of Forces onder leiding van chef van de generale staf van de RF-strijdkrachten Valery Gerasimov , opperbevelhebber van de lucht- en ruimtevaartstrijdkrachten Sergei Surovikin werd gedegradeerd tot plaatsvervangend hoofd van de Verenigde strijdkrachten . Andere plaatsvervangers van Gerasimov waren opperbevelhebber van de grondtroepen Oleg Salyukov en plaatsvervangend chef van de generale staf van de RF-strijdkrachten Alexei Kim.
  “De toename van het leiderschapsniveau van de speciale militaire operatie houdt verband met de uitbreiding van de schaal van taken die tijdens de uitvoering ervan worden opgelost, de noodzaak om nauwere interactie tussen de takken en takken van de strijdkrachten te organiseren, evenals het verbeteren van de kwaliteit van alle soorten ondersteuning en de effectiviteit van commando en controle van troepengroepen’, aldus het bericht.
  Sinds oktober 2022 stond de Joint Group of Forces onder bevel van Sergei Surovikin. Vrijwel onmiddellijk na zijn benoeming kondigde hij de mogelijke aanneming van “moeilijke beslissingen” met betrekking tot Kherson aan. Begin november beval Shoigu Surovikin om troepen uit de stad terug te trekken.

  https://www.dp.ru/a/2023/01/11/SHojgu_naznachil_Gerasimova?utm_source=smi2&utm_campaign=exchange&utm_medium=referral#teaserType=middleNews&teaserId=12859738&columnType=middleNews&screenKey=primaryColumnScreen

 6. Wat er nodig is….Ze vermorzelen uit Noodzaak 🤔… tot het einde..een andere keuze is er Niet…en al zeker niet Praten.. tenslotte kennen ze maar 1 Taal……STAAL…..❗❗

  ♥️🇷🇺♥️🇷🇺♥️🌹🌹🌹❗❗❗❗

 7. De 2 e Wereldoorlog
  Was mijns inziens een Hollywood spektakel geregisseerd door VS , Engeland, Duitsland,
  En meelopers als Nederland
  ‘het belangrijkste facet laat ik buiten beschouwing’
  Ernstig voor de slachtoffers, en de bouwers van de naties na de oorlog
  Het kabinet was/ is een landelijke toneelvoorstelling.
  het heeft niets van doen op wie je stemt.

  We leven als India in een kastenstelsel.
  De aanhang/ families in dit kasten stelsel is mega groot, zie cov. Uitvoering

  Democratie is mi een illusie , verkoop artikel.
  Stem op miep , krijg je geen griep.
  Stem op Mark, ga je ‘niet’ failliet,

 8. Als nazi de verkorting zou moeten zijn van NAtionaal SOcialisme, dan moeten we eigenlijk dus spreken over naso…!

  Maar als nazi een verkorting is van NAtionaal ZIonisme, dan klopt de term wel, en weten we precies waar we mee te maken hebben.

 9. NAVO vrede is permanente oorlog, dus wie is dan de ware aggressor 🤣 niet Rusland iig ! Navo kan geen enkele reden noemen omdat het onder valse vlag opereert.

 10. Ik neem aan dat die 1275 USAtanks per trein via Polen worden vervoerd.
  Vroeger was de KGB fantastisch georganiseerd en ge informeerd; slagkrachtig.

  Waar blijven ze nu? Om spooreg te saboteren, zodat tanks niet binnenkomen, heb je geeneens explosieven nodig.
  De rails los zetten is al voldoende allereerst
  Opblazen kan ook.

  Dan voorkomen ze, dat er russische slachtoffers vallen.
  ————————
  Nou neem ik aan dat het afgekeurde rommel is…en die Abraham tanks, waarvoor je vaak de wegenwacht nodig hebt…

 11. Je vraagt wat er voor nodig is om het slapende deel van de bevolking wakker te krijgen.
  Dat is heel simpel
  Neem die verdomde tv-stations over. Trap die babbelhoeren er uit en laat zien wat er echt gebeurd .

 12. De tweede wereldoorlog werdt niet gevoerd tegen de nationaal socialisten onder leiding van Hitler maar tegen de bloeiende economie van Duitsland. Ook het zogenaamde uitroeingsbeleid was voor de geallieerden geen reden tot oorlog. Het ging ook toen, zoals altijd om geld. Alles wat ons geleerd werd over de oorlog(en) is een leugen. Ook de oorlog tegen de Russische Federatie is gebasseerd op leugens. Het doel is louter de macht over dat land en haar enorme bodemschatten te verkrijgen. Gewoon ordinaire diefstal. Jeltsin gaf toendertijd de olie praktisch voor niets weg maar Putin wilde een faire prijs voor hun grondstoffen! Dat is de reden voor de haat tegen Putin….niet willen betalen maar roven….Gelukkig is Putin meer staatsman als alle westerse lgbth….politici bij elkaar.

 13. Enemy within!
  Alexander Ollongren (1901-1989), geboren in Kiev, werkte tussen 1920 en 1932 op Java en Sumatra in Nederlands-Indië; hij werd in 1933 Nederlands staatsburger. Zijn zoon, eveneens Alexander genaamd (1928) werd met zijn afstammelingen ingelijfd in de Nederlandse adel met het predicaat jonkheer/jonkvrouw,
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Ollongren

 14. quote
  tot nu toe is het narratief niet veranderd: Poetin is een megalomane dictator die de Sovjet-Unie (of het Russische Rijk) wil herstellen, Rusland viel Oekraïne aan omdat dat is wat Russen doen – ze vallen anderen aan zonder goede reden.

  dit is echt dikke zever

  kijk na de geschiedenis
  zie waar rusland hun grenzen tegenwoordig liggen
  hun wilden Oekraïne als neutrale buffer zone houden

  dankzij dit : https://www.nato.int/cps/en/natolive/official_texts_8443.htm
  voelde de russen zich zeer bedreigd
  zonder Oekraïne werkt hun verdediging’s plan niet wat al 2 dictators heeft tegen gehouden

 15. volgens mij hebben we hier wel een dikke set veren die flink op spanning staan
  zit wel potentie in zo te horen
  weet ook nog wel wat goeie tuning opties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in