Screenshot YouTube video What the Media Won't Tell You About LORD JACOB ROTHSCHILD

Op maandag kondigde de familie Rothschild het overlijden van Lord Jacob Rothschild aan. Hij werd 87 jaar oud.

De Rothschilds stammen af van Mayer Amschel, die in 1744 in Frankfurt werd geboren en in geld handelde in een huis met een rood bord. Zijn vijf zonen richtten banken op in Frankfurt, Wenen, Napels, Londen en Parijs, schrijft Uncutnews.

Daar begon het niet. De Rothschilds waren bekeerlingen van het Khazar jodendom. Het is een gevoelig onderwerp – voor je het weet word je bestempeld als samenzweringstheoreticus of antisemiet – maar de Bijbel waarschuwt voor mensen die beweren Jood te zijn maar het niet zijn.

“Ik ken uw werken, en uw verdrukking, en uw armoede, en uw rijkdom; en Ik ken de godslastering van hen, die zich Joden noemen, en het niet zijn; want zij zijn de synagoge des satans.” – Openbaring 2:9

“Ik zal u mensen zenden die bij satan horen. Ze zeggen dat ze Joden zijn, kinderen van God, maar ze zijn leugenaars. Ik zal ze aan uw voeten laten knielen, en ze zullen niet anders kunnen dan erkennen dat ik u liefheb.” – Openbaring 3:9

Hun naam is niet Rothschild, maar Bauer. Ze waren niet alleen betrokken bij de opium- en slavenhandel, maar ze financierden ook de Amerikaanse koloniën en de Amerikaanse Burgeroorlog. Ze steunden en financierden beide partijen. Oorlog is big business, de banken verdienen geld aan de rente.

Abraham Lincoln had opnieuw geld nodig. De rente die de New Yorkse bankiers vroegen was te hoog voor hem. Dus begon hij zelf overheidsgeld te drukken. Hij rekende geen rente en wist zo de Rothschilds te omzeilen.

  De Russen hebben foto vrijgegeven van het hoofd van de terroristische aanslag in Moskou A. Sisani die als Oekraïner vecht in Belgorod!

Minder dan twee maanden voor het einde van de Amerikaanse Burgeroorlog werd president Lincoln vermoord. Zie je hier een patroon? Hun strategie is: oorlogen uitlokken, beide partijen leningen verstrekken tegen exorbitante rentetarieven en wanneer de regeringen de leningen niet kunnen terugbetalen, installeren de Rothschilds een eigen centrale bank.

Een jaar na de oprichting van de Federal Reserve, de Amerikaanse centrale bank, brak de Eerste Wereldoorlog uit. De Rothschilds financierden beide oorlogvoerende partijen. En wie financierde de As-mogendheden en de Geallieerden tijdens de Tweede Wereldoorlog? Je raadt het al: de Rothschild bankiers.

Ze verstrekten niet alleen leningen tijdens de Tweede Wereldoorlog. In zijn boek “The Mind of Adolf Hitler: The Secret Wartime Report” schrijft psychoanalyticus Walter C. Langer dat Hitler niet alleen werd gesteund door de Rothschilds, maar zelf een Rothschild was. De staat Israël werd gesticht na de Tweede Wereldoorlog.

Hoeveel mensen zijn er gestorven in oorlogen die door bankiers werden gefinancierd? Zonder oorlog droogt het geld op. En dat is een groot probleem voor degenen die afhankelijk zijn van oorlog.

Op 4 juni 1963 tekende president John F. Kennedy een decreet dat de regering de macht teruggaf om geld uit te geven, wat betekende dat ze zich niet langer hoefde te wenden tot de Federal Reserve van de Rothschilds.

Een paar maanden later werd JFK vermoord.

In de decennia daarna schoten centrale banken als paddenstoelen uit de grond. In 1998 werd de Europese Centrale Bank opgericht in Frankfurt, waar het ooit begon.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Israël beschimpt “antisemitische” Amnesty over de bevinding van “oorlogsmisdaden, door alle partijen”Volg Frontnieuws op Telegram

  Avdijivka transcenderen

Lees meer over:

Vorig artikelGeef niet op in de huidige duisternis, maar zet door naar de heldere nieuwe dag
Volgend artikel“Complottheoretici” hebben weer eens gelijk: wat je moet weten over het grootste onderzoek naar Corona-vaccinatie tot nu toe
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. dit verhaal is deels waar en deels een LEUGEN

  hitler kreeg slechts 5 procent van de steun en 95 procent ging naar de tegenstanders (hedging bets(, toen hitler achter de banken , en ook de rothchilds aanging, stopte die steun snel.

  verder worden joodse schrijvers aangehaald dat hitler een rothchild zou zijn , en verantwoordelijk voor stichting israel lol, dat was al in 1917 besloten met de balfour declaration die engeland de overwinning gaf in ww1…..

  ja elke bankier is een financieel terrorist en dief, maar nee hitler vechtte niet voor ze.

 2. De hele planeet in de as voor de macht van één familie. Op naar de openbaring dat het Khazaren zijn en wat dat voor wezens zijn. Lees u maar eens in… satanische monsters, onmensen.

 3. Herhaling: als de Rothschilds hun vermogen gaan delen met alle inwoners van deze planeet en gemakshalve maakt het niet uit of het er 7,8 of 8 miljard zijn dan komen we allemaal te staan in de Quote 500 met een bedrag van 72 miljoen, ja u leest het goed.
  Als het vaticaan en de overige 12 families van de 13 bloedlijnen dit voorbeeld gaan volgen (gaat nooit gebeuren) dan komt daar nog een onbekend bedrag van zes/zeven nullen bij.
  Nog even over Frankfurt am Main: door bombardementen door de geallieerden (overdag de Amerikanen en de Britten ’s nachts) zijn veel Duitse steden in puin veranderd en dit gold ook voor Frankfurt.
  Slechts een gebouw stond fier overeind: het IG Farben-hoofdkantoor (1925) en het is niet voor niets dat in 1945 de Amerikaanse bezettingsautoriteiten o.l.v. Dwight D. – Ike – Eisenhower (1890 – 1969) en plaatsvervanger Lucius Clay (1897 – 1979) met hun staf daar hun intrek namen.
  Verder ben ik van mening dat iedereen dient te weten van de door Navalny’s weduwe in het europese nepparlement met veel huilie huilie gehouden toespraak en Yulia Navalny is inmiddels door The Committee of 300-lid Camilla Parker Bowles ontvangen op Buckingham palace.

 4. Achter alle oorlogen, zitten bankiers.
  Via het militair industrieel complex,
  gaat het om grondstoffen, goedkope arbeid en financiële macht.

  p.s. Macron is ook een Rotschild produkt.

  • De Franse politicus Georges Pompidou (1911 – 1974) komt ook uit de koker van de Rothschilds. Onder Charles de Gaulle (1890 – 1970) was hij in de periode 1962 – 1968 premier en tussen 1969 en diens dood was hij de tweede president van de door De Gaulle gecreëerde vijfde republiek.

 5. Een paar dagen geleden kwam ik iets interessants tegen: de naam Orsini had ik nog nooit eerder gehoord.

  De familie Orsini
  Verborgen geschiedenis en genealogie
  Pepe Orsini van de Romeinse Maximus Clan.

  Hij is de Grijze Paus en is de Koning van de Heilige Roomse Pauselijke Bloedlijnen. Boven de Rothschilds en Rockefellers, maar in de rij en van gelijke gestalte naar de Breakspear, Aldobrandini en andere pauselijke bloedlijnen.

  https://themillenniumreport.com/2019/02/the-orsini-family-hidden-history-and-genealogy/

 6. Er is een vooroorlogse Amerikaanse film over de Rotschilds als een soort ode aan hun zwendelpraktijken. Hoe ze onder andere de belastingen op listige wijze ontwijken en hoe blij ze zijn dat er vele oorlogen op aarde zullen komen en iedereen dan bij hun komt lenen.
  De nazi’s hebben een fragment ervan gebruikt in hun propaganda film der Ewige Jude. Het heeft dus 2 betekenissen.

  • Telg uit een van de 13 bloedlijnenfamilies Nelson – Rocky – Rockefeller (1908 – 1979) en broer van über-Deep Stater David Rockefeller (1915 – 2017), betaalde in 1970
   geen inkomstenbelasting, terwijl hij het ambt uitoefende van gouverneur van de staat New York in de periode 1959 – 1973.
   Overigens heeft Rockefeller in 1959 nog met Beatrix van Lippe (later Van Amsberg) gedanst in de hoofdstad van New York, Albany, vanwege het feit dat Henry Hudson 350 jaar eerder de later naar hem genoemde rivier heeft ontdekt.
   Tussen 1974 en 1977 was Nelson Rockefeller vicepresident onder Gerald – Jerry – Ford (1913 – 2006), ooit lid van de beruchte Warren Commission (1963-1964) die de moord op president J.F. Kennedy op 22.11.1963 heeft ‘onderzocht’.

 7. Ik heb vroeger ergens gelezen dat Napoleon wist van de Rotschilds financiering aan keizers en koningen en dat hij daar tegen streed, en de Rotschilds wisten dat Napoleon tegen hun streed. Daarom moest hij verliezen, maar de geschiedenis boeken of schrijvers maken daar een heel ander verhaal over

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in