Metropolitan Transportation Authority of the State of New York / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Bloomberg kopte deze week: “Grootste Corona-vaccinatiestudie tot nu toe vindt verband met gezondheidsaandoeningen”. De media hebben het nog steeds over “zeldzame” bijwerkingen en een “licht verhoogd” risico.

Is dat waar? Oordeel zelf. Wetenschappers hebben het ontdekt. Na de eerste dosis van het Moderna-vaccin was het risico op zwelling van de hersenen en het ruggenmerg vier keer (400%) zo hoog, het risico op myocarditis was 3,48 keer zo hoog en het risico op pericarditis was 1,74 keer zo hoog. Na de tweede injectie hadden de gevaccineerde patiënten zelfs een 6,1-voudig verhoogd risico op myocarditis.

Dan AstraZeneca. Een 3,23-voudige toename van het risico op bloedstolsels, een 2,49-voudige toename van het risico op het Guillain-Barré syndroom, dat tot verlamming kan leiden, en een 6,91-voudige toename van het risico op pericarditis, een ontsteking van het hartzakje, na de derde injectie.

Pfizer: 2,78-voudig verhoogd risico op myocarditis na de eerste injectie, 2,86-voudig verhoogd risico op myocarditis na de tweede injectie en 2,09-voudig verhoogd risico op myocarditis na de derde injectie.

Het risico op pericarditis was 2,64-voudig verhoogd na de vierde injectie van Moderna en 2,01-voudig na de derde injectie.

De studie van het Global Vaccine Data Network (GVDN) werd uitgevoerd bij 99 miljoen gevaccineerde mensen.

Del Bigtree wees erop dat hoe meer injecties iemand had gekregen, hoe groter het risico op bijwerkingen was. Hij voegde eraan toe dat dit zeer conservatieve berekeningen waren.

Luister naar wat Del Bigtree te zeggen had:

“Je hebt zoiets van, nou, slechts zes keer de hoeveelheid van myocarditis. Maar als je die zes keer optelt bij de twee of drie keer voor myocarditis. En hoe zit het met de bloedstolsels en beroertes? Wat gebeurt er dan?

Het zijn er niet zomaar zes. Ze stapelen zich allemaal op. Hoe groot is het risico dat het 20 keer zo groot worden door dit vaccin? En ze zijn nog maar net begonnen met de lijst.

En geloof me, de wetenschappers hebben er alles aan gedaan om dit zo conservatief mogelijk te maken, want niemand wil verantwoordelijk zijn voor, God verhoede het, het terugroepen van een vaccin.”

De studie van het Global Vaccine Data Network (GVDN) werd uitgevoerd bij 99 miljoen gevaccineerde mensen.

  Ik heb nog nooit zo veel nieuwe graven gezien (Video)

Del Bigtree wees erop dat hoe meer injecties iemand had gekregen, hoe groter het risico op bijwerkingen was. Hij voegde eraan toe dat dit zeer conservatieve berekeningen waren.

Via Uncutnews.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

mRNA-vaccins kunnen je lichaam PRIONS laten produceren die je hersenen opeten, net als de gekkekoeienziekteVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWat de media niet vermelden over Lord Jacob Rothschild
Volgend artikelDe voormalige Russische president Medvedev over het Westen: Aanschouw een bleek paard
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. ‘het risico op zwelling van de hersenen en het ruggenmerg vier keer (400%) zo hoog.’ Vier keer zo hoog betekent dus: 300%. Begrijp heus wel dat je naar de inhoud van het verhaal moet kijken en niet gaan sikkeneuren over cijfertjes. Maar zo’n rekenfout maakt wel degelijk een heel groot verschil. Schrijver moet even terug naar de brugklas.

 2. Elke dag blijer vanwege het feit, dat die gore troep zich geen weg in mijn lichaam gevonden heeft!
  Dat kan die Nederlandse wielrenster die vandaag naar buiten bracht dat ze met haar ‘werk’ is opgehouden, hoogstwaarschijnlijk niet zeggen…

  • Beste Bas.

   Zij, Shanne Braspennincx, is opgehouden omdat de leeftijd van 32 jaar wel hoog is en ………….. zij had in het “verleden” al een hartaanval gehad!

   “Shanne, je hebt een hartinfarct gehad’, hoorde ze de volgende ochtend van de dienstdoende broeder.”

 3. Dit is maar het topje van de IJsberg. Wat te zeggen over de bloedstolsels en de herseninfarcten? Wat over neurologische problemen ,auto immuniteits ziekten ?
  En dan de economische aspecten, wat over het wegvallen van een groot gedeelte van de arbeidskrachten. Dit wordt geïllustreerd in de explosie van uitkeringen van levensverzekerings bedrijven.. Eentje ging in 3 jaar sinds 2020, van een 0.5 miljard naar 1.3 miljard.

 4. Je kunt roepen wat je wilt, maar wat geïnjecteerd is komt niet meer terug.

  Het zal zijn werk doen en de gezondheid van het slachtoffer aantasten.

  Spelen met getallen is iets wat de media graag doet.

  Komt iets hen uit, dan blazen ze het volledig op. Denk maar aan klimaat. Komt het niet uit, zoals de gevolgen van de gifprikken, dan wordt het onder het tapijt geveegd.

  0,01% meer CO2 wordt plotseling 100 ppm wat niemand begrijpt en ernstig klinkt.

  5 tot 20 keer zoveel kans om dood neer te vallen is nu zeer uitzonderlijk. Tja….

  We leven in een tijd van leugens.

  Het ministerie van Waarheid heeft haar handen er vol mee….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in