Nooit eerder was er zo’n manifestatie van duisternis op aarde. En het zal nog een korte tijd nog donkerder worden. De duisternis zal proberen jouw licht te doven door wanhoop. Geef er niet aan toe, schrijft David Sorensen.

Er is een doel voor de duisternis die wordt toegelaten: het laat mensen schreeuwen om het licht. Ze gaan weer op zoek naar de waarheid. Ze beginnen zich te realiseren dat ze verloren zijn zonder het licht.

Daarom is het nodig dat de duisternis de wereld voor een tijd overspoelt. Anders zou de mensheid nooit tot verandering komen, omdat niemand de waarde van het licht zou beseffen. Dan zou iedereen denken dat ze zonder waarheid kunnen leven, zonder consequenties.

Er komt een definitieve ommekeer

Deze periode van duisternis zal resulteren in een laatste ommekeer op Aarde. Een ommekeer die alles zal veranderen. De krachten van het kwaad denken dat ze gaan winnen. Ze beseffen niet dat ze al verloren hebben.

Houd je hart en ziel gericht op de waarheid. Laat je niet afleiden. Heb grote hoop en verwachting.

Zelfs als je het nog niet ziet. Zelfs als alles alleen maar kwaad lijkt te zijn. Laat je hierdoor niet benauwen, want de mensheid ontwaakt door de druk. Het zal nog wel even duren. Niets gaat zo snel als we zouden willen. Het zal nog steeds heftig zijn. Het kwaad zal nog steeds proberen de strijd te winnen. En een wanhopige vijand is het gevaarlijkst. Maar houd moed.

Houd je ogen op de toekomst gericht. Het licht heeft al gewonnen. De slang is al verslagen. Je zult het uiteindelijk zien.

  Wij, de nutteloze eters

Dit is een tijd van grote druk. En de druk zal nog groter worden. Maar je zult er als een veel beter mens uitkomen. Je zult het zien. De oppervlakkigheid waarmee je je ooit bezighield, is weggevallen. Nu besef je de waarde van de dingen in je leven. Je zult daar meer in investeren, wat echt belangrijk is. Dit zal veel meer geluk brengen.

Alles moet blootgelegd worden

Zie de toekomst. Besef dat de mensheid op de drempel staat van de grootste omwenteling aller tijden. Het zal niet gaan zoals je denkt. Het zal moeilijker zijn dan je zou willen. Maar het is slechts tijdelijk. De zon zal doorbreken en een nieuwe dag zal aanbreken. Houd dat in gedachten. Moedig elkaar daarmee aan.

We moeten al het kwaad ontmaskeren. Alles aan het licht brengen. De sluier van mensen wegrukken. Open hun ogen met alle middelen die we hebben. Schreeuw het van de daken. Weiger je het zwijgen op te leggen.

Alles moet blootgelegd worden. Alles moet aan het licht komen. Alles moet naar buiten komen. Niets mag verborgen blijven.

Maar pas op dat het je niet vernietigt. Het onthullen van het kwaad kan een negatief effect op ons hebben. Doe het dus met het besef dat je bent als een chirurg die een stervende patiënt redt. Je snijdt het lichaam open en de vreselijke kankergezwellen worden zichtbaar. Dat is een afschuwelijk gezicht. Zo is het ook om het kwaad bloot te leggen. Het is verschrikkelijk.

Maar weet dat je op deze manier samenwerkt met alle chirurgen over de hele aarde, die allemaal de waarheid onthullen, om kankergezwellen uit de mensheid te verwijderen.

  AI systemen hebben "hallucinaties" omdat ze getraind en geprogrammeerd zijn door liberalen die denken dat een MAN een VROUW kan worden

Laat je dus niet ontmoedigen. Geniet van alles wat mooi is. Geniet van je geliefden. Geniet van de natuur. Geniet van het leven dat je gegeven is. Geniet van alles wat je gelukkig maakt. Geniet met volle teugen van elke dag. Fiets, wandel, ga er op uit – zonder je te ergeren aan wat er nu nog zo mis is. Zoals de onnatuurlijke wolken in de lucht. Geniet hoe dan ook van de natuur. Negeer het kwaad.

Zo kunnen we het uithouden. We kunnen het kwaad ontmaskeren, maar ons er niet door laten deprimeren. Dus houd je hoofd omhoog, want de toekomst is zo rooskleurig. Je hebt geen idee.

Het is nu moeilijk voor mensen om hoop voor de toekomst te vinden. Alles is zo onwerkelijk. Het is bijna onmogelijk om een wereld te zien zonder deze zware druk van duisternis. Je kunt het je niet voorstellen. Toch zal het komen.

We moeten onszelf de discipline bijbrengen om te dromen van een betere wereld. We moeten onszelf trainen om positief en hoopvol te zijn. Het is een discipline. Iets wat we onszelf moeten aanleren. Maar het is de moeite waard.

De toekomst is prachtig. Houd je daaraan vast.

Print deze tekst uit en lees hem van tijd tot tijd. Het zal je sterken en moed geven.

David Sorensen
StopWorldControl.com

PS: als je in staat bent om ons werk te steunen, doe dat dan alsjeblieft. We werken aan twee ongelooflijk krachtige films die wereldwijd honderden miljoenen mensen zullen bereiken, in tientallen talen. Je gebeden en steun worden zeer gewaardeerd. Ga hierheen om ons werk te steunen en help de wereld te redden van het kwaad.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.


Volg Frontnieuws op Telegram

  VS-staten maken vaccin-vermoorde mensen vloeibaar en strooien hun vleesslijm over voedselgewassen als "meststof"

Lees meer over:

Vorig artikelMacrons poging om de NAVO en de EU te ondermijnen, treft een schot in de roos
Volgend artikelWat de media niet vermelden over Lord Jacob Rothschild
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. ik ken sorensen, en hij heeft geen flauw idee zo te horen wie die Israëli’s zijn, ik was eens in zijn gemeente en hij is een leraar zonder kennis van de bijbel zoals het werkelijk is,

  • Heb je überhaupt op z’n pagina gekeken? En hoe weet je iets over iemand door alleen maar in z’n gemeente te zijn. Vage opmerking, maar kan aan mij liggen. Er zijn héél veel mensen die nog nooit een bijbel gelezen hebben en die hebben volgens jou allemaal geen kennis van hoe het werkelijk is? Je klinkt als een trol.

  • Beste patrick lefevere,

   Had jij liever gehad dat Sorensen op zou roepen tot geweld?
   Jij schrijft een waardeoordeel over hem vanuit jouw persoonlijke mening zonder verdere onderbouwing.
   Het is nagenoeg onmogelijk om een ander te kennen.

   Verder kom je op de proppen met Israëli’s en de bijbel.
   Besef jij wel dat de bijbel is samengesteld uit diverse evangeliën die door de toenmalige heersers in het Vaticaan zijn gesorteerd wat wel en wat niet in de bijbel moest worden gevoegd?
   Bestudeer eens het Concilie van Nicea.
   Het absolute waarheidsgehalte kan in twijfel worden getrokken doordat er talloze evangeliën ontbreken in de bijbel.
   Ik noem hierbij o.a. het in 1948 gevonden evangelie van Thomas wat tot op de dag van vandaag niet wordt erkent door het Vaticaan, omdat het tegen het bestaande dogma in gaat.

   Welke bewijzen kun jij aanvoeren dat die bijbel werkelijk is ondanks dat de inhoud aan twijfel onderhevig is ?

  • Dit noemen wij nou spiritueel narcisme! Oordelen, oordelen en nog eens oordelen. Ik ben het ook niet altijd met hem eens en heb totaal niets met de bijbel, maar hij doet wel goed werk. Als iedereen hetzelfde zou zijn, zou men niks van elkaar leren. Wat is de waarheid? Daar proberen de meesten van ons nog achter te komen. Trek eruit wat voor jou van de meeste waarde is. De rest kun je laten liggen, zonder te oordelen.

  • Beste Theme,

   Klopt wat je schrijft.
   De mens heeft de vrijheid van keuzes.
   En de verantwoordelijkheid om de gevolgen van die keuzes te dragen.
   Medemenselijkheid, betrokken, compassie, liefdevol met, en naar elkaar is in feite niet zo moeilijk.
   Alleen dat verdomde EGO telkens.
   Hebzucht, afgunst, machtswellust enz.

    • Óók ik onderschrijf bovenstaande volledig. Zo zal het inderdaad zijn. Je kunt jezelf natuurlijk laten leiden door je angst, maar dat is dan ook de bedoeling van de deep state.
     Je creëert je eigen werkelijkheid……..en als die eigen werkelijkheid gelardeerd is met de duistere emoties van de angst, doe je precies wat er van je wordt verwacht.
     Het gros van het mensdom heeft geen idéé meer van de scheppende kracht van zijn voorbeeldingsvermogen……..en er is héél lang aan gewerkt om dat besef uit te schakelen.
     Er zijn maar 2 primaire emoties. Liefde en angst . De rest is vanuit liefde of angst aangestuurd, dus secundair.
     Door welke laat jij je leiden?

 2. Ik geloof in mezelf, leef de dag zoals het mij bevalt.
  Dat houd mij sterk om tegen onrecht te vechten.
  Na elke duisternis komt weer nieuw licht,
  Na elke nacht een nieuwe dag.

 3. Mijn geloof in het Licht, mijn overtuiging van de waarheid door Christus verkondigd, hebben mij door meer dan 4 moeilijkste jaren van mijn leven geholpen.
  Omdat ik geen feilloos geheugen heb, nodig als je veelal moet liegen, zoek en spreek ik altijd de waarheid.
  Ik berust nu eindelijk in al het gene dat niet meer te vermijden is.
  Ik voel me als een instrument van het Licht en de waarheid.
  Gevraagd of ongevraagd, ik blijf erbij zoal de Schrift het al duizenden jaren lang voorspeld.
  En het voelt verdomd goed in lijf en ziel.
  En als ik het ‘beloofde land’ niet meer mag zien, dan wel mijn kinderen en kleinkinderen.

 4. Mooi artikel vol hoop oid.. alleen zo jammer weer van de ps!! Ps. Ik zie ook heel veel aankomen en mijn onderzoek daarnaar kost veel tijd en geld, en vraag jullie financiële steun zodat ik lekker m’n luxe leventje kan blijven leiden terwijl jullie lijden..

  Ik geef het jullie gratis lieve mensen, en ik vertel je graag wat er in dit artikel ontbreekt.. Jezus, onze hoop op redding! De schrijver gaat uit van de hoop op een mooie toekomst volgens de bijbel.. jammer dat hij totaal de werkelijke hoop niet noemt! Hij zegt : “De krachten van het kwaad denken nog steeds dat ze gaan winnen. Ze beseffen niet dat ze al verloren hebben.” Dat geld alleen voor de mensen die het kwaad dienen, het kwaad zelf weet dondersgoed dat het al verloren heeft, dat is ook precies de reden waarom de lijn van het boek openbaringen word gevolgd! Het klopt inderdaad dat alle kwaad aan het licht moet komen en wij zijn absoluut betrokken hierbij, maar het is Jezus zelf die voltooid wat geschreven staat, niet de mens. Zonder besef van Gods bestaan, is dit hel op aarde, zonder relatie met God en je vertrouwen in Hem en deze hoop (de terugkomst van Jezus en het 1000 jarig vrederijk, gevolgd door het werpen van het kwaad in de put, een nieuwe hemel en een nieuwe aarde). Volg geen mensen in deze tijd, hoe “goed” ze het ook bedoelen.. velen zullen ons proberen te misleiden, vertrouw alleen op God lieve mensen❤️🙌🙌 Als we daadwerkelijk onszelf konden verlichten, dan hadden we allang allemaal een goed leven gehad!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in