Ik weet dat het zaterdag is en dat het leuk zou moeten zijn. Maar het is moeilijk om dit elke zaterdag te doen. Hier is de film die in het Westen niet vertoond zal worden. Zelfs niet in Polen, dat in 1974 meedeed aan de opnames van deze film die in het Pools Zapamiętaj Imię Swoje heette, in het Russisch Herinner Je Naam. De film is losjes gebaseerd op het echte verhaal van een Russisch kind dat, als een van de vele honderdduizenden, naar Auschwitz werd verscheept. Ja, het was niet alleen een Joods vernietigingskamp. Hier is één van de Slavische meisjes die verloren zou zijn gegaan voor het nageslacht als de nazi’s niet elke gevangene in hun kampen hadden gedocumenteerd, schrijft Andrei.

Ze was een Pools meisje, Czeslawa Kwoka. Eén van de 139.000 Polen die in 1939 uit hun dorpen werden gehaald en later in 1942 naar Auschwitz werden gedeporteerd.

Ze was slechts een gevangene # 26947 die hier op de foto werd gezet drie maanden voordat ze stierf in het concentratiekamp. Hier werd ze geslagen, en hier is ze doodsbang. Na de fotosessie zal ze opnieuw geslagen worden. Zoals veel Slaven werd ze als untermensch beschouwd. Onnodig te zeggen dat veel Oekraïners, zoals Yaroslav Hunka die een staande ovatie kreeg in het Canadese parlement, hun sporen niet achterlieten op het slagveld, waar hun SS-formaties volledig vernietigd werden door het Rode Leger, maar vooral als bewakers in concentratiekampen, massamoordenaars op de Sovjetbevolking, kijk maar naar de film Kom en Kijk, inclusief massamoord op Joden en krijgsgevangenen van het Rode Leger, zoals de gruwel van Babi Yar. U kunt het Babi Yar-monument in Kiev bereiken door de lanen van Roman Shukhevych en Stepan Bandera te volgen – beide kader nazi-officieren en genocidale moordenaars. Voor het geval u twijfelt – Babi Yar is hier gemarkeerd als Babin Yar. Opmerkelijk genoeg ligt de Amerikaanse ambassade hier maar een kilometer vandaan. Heel symbolisch.

  Bekentenis Amerikaanse minister van Financiën Yellen: "De sancties tegen Rusland brengen de dollar in gevaar"
Klik voor groot

Over het algemeen is het gecombineerde Westen zich om een aantal redenen, niet in de laatste plaats door de goed ontwikkelde Holocaust Industrie van Hollywood, niet bewust van het lot van Russische en andere Slavische kinderen. Ik geloof niet dat wat tegenwoordig doorgaat voor Westerse “intellectuelen” die hele nachtmerrie kan verwerken – ze hebben daar geen intellectuele en morele basis voor. En hier komt deze film die bijna net zo krachtig is als Kom en Kijk. Helaas is hij alleen in het Russisch. Voor degenen die willen kijken, is hier de link. Maar dit laat allemaal de kant van SMO zien, die westerlingen in het algemeen, met enkele opmerkelijke uitzonderingen, waarvan velen dit blog lezen, niet kunnen begrijpen – SMO heeft nu bijna een religieus karakter gekregen, en sommige informatie die hier wordt gegeven kan helpen om te begrijpen waarom. Ik kan nu niet de reikwijdte van de reactie in Rusland op Canada’s schanddaden weergeven. De Russen hebben nu een volledig bewijs van het kwaad dat het gecombineerde Westen tegenwoordig vertegenwoordigt.

Ik ben het niet eens met de anders zo briljant welbespraakte George Galloway, dat het Westerse publiek op geen enkele manier zal reageren op wat er afgelopen weekend in Ottawa is gebeurd. Het is pure statistiek, de steekproefgrootte – de Geallieerden verloren samen minder KIA’s (killed in action) in WO II dan Leningrad burgers en militairen verloor tijdens het beleg. Het is gewoon een kwestie van kwantitatieve impact die aan de basis ligt van het historisch geheugen. Het moderne Westerse establishment heeft dat niet, samen met moraliteit. Geen enkele Canadees, Amerikaan of Brit heeft geleden onder slavernij, marteling, onmenselijke behandeling en dood in aantallen die een juiste maatschappelijke reactie garanderen op het absolute kwaad dat het nazisme vertegenwoordigt. Er zijn maar weinig stemmen van bewustzijn uit het Westen. Maar ja, in de VS is de militaire geschiedenis van WO II geschreven door verslagen Duitse generaals en SS- en Abwehr-officieren. Trek deze zaterdag uw eigen conclusies.

  Wereldgezondheidsorganisatie publiceert lijst van geneesmiddelen die landen in voorraad moeten nemen "in geval van nucleaire noodsituatie"

Op 15 augustus 1928 werd het Poolse meisje Czesława Kwoka geboren. Ze werd door de Duitsers verdreven uit de regio Zamość tijdens het creëren van de “leefruimte” in het oosten…


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Justin en de nazi’sVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVolodymyr Zelensky, tussen het wal en schip
Volgend artikelBritse inlichtingendiensten: “Rusland zal in 2024 nog 5 regio’s van Oekraïne overnemen – Het stuurt 1 miljoen manschappen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

69 REACTIES

 1. Ik heb ‘m even als link opgeslagen.
  Je kan er ook een Nederlandse ondertiteling onder krijgen.
  Tandwieltje – ondertiteling – automatisch vertalen.
  En dan je taal opzoeken.

  Ik bedenk later wel wanneer ik zo’n heftige film ga bekijken.
  Nu niet in ieder geval. Daar moet ik even zin in hebben.
  Ik zit er al even doorheen te skippen, vrij heftig allemaal.

   • Vreemd dat het tandwieltje niet aan te klikken is.
    Dat werkt hier altijd, alles waar je maar op kan klikken werkt hier goed.
    Probeer een andere browser of zo iets.

 2. Gijp september 30, 2023 Bij 14:53

  Klik op het tandwieltje Gijp > Ondertiteling (1) > Klik op Russisch (automatisch) gegenereerd dan op het Pull down menu automatisch vertalen totdat Nederlands verschijnt.

 3. Het moet verplicht zijn dat de hoeren en homos daar in Canada de film te zien Misschien heel Misschien komen ze er achter wat fout hebben gedaan.
  Na het opbiechten van hun schandalige daad De Kop Kaalscheren en door Toronto laten lopen .
  Met Clown Trudi voorop

 4. Hier gaan we weer…
  Weer de auschwitz etc / concentratiekampen troefkaart.

  T staat in ieders geheugen geramd, tis met de paplepel ingegoten en het mag niet tegengesproken worden.

  Wat zegt jullie dat?!

  • Dat is iedere keer het zelfde verhaal, is het waar? Ik weet dat mensen beesten zijn als ze macht hebben. Ook als ze geen macht hebben en in paniek zijn of honger hebben of opgestookt worden zoals in Rwanda.

   Dat er niet over gesproken mag worden, kan je iets van vinden.

   Dus ik zeg voorlopig dat het waar is. Er zijn psychopaten genoeg en ze komen steeds weer bovendrijven. Dat laten wij toe, de zogenaamde schapen. Dus laat de psychopaten het deze keer niet lukken om ons in ellende te brengen.

   Neem de psychopaten uit de maatschappij, maar dat valt niet mee als ik het allemaal zo zie. Er lopen meer gekken buiten het gekkenhuis ..

   • Het probleem echter met dit verhaal is, dat de echte bewijzen er gewoonweg niet zijn.
    Enja, er zijn zeker nare dingen gebeurd op die plekken.
    Maar die plekken zijn niet ontworpen voor de doeleinden die ons aangeluld zijn/worden.

    Bent u overigens bekend met het feit dat er al sprake was van die holocaust en 6 miljoen ergens halverwege de 19de eeuw (dus om en nabij 1850)?

    Wij leven in een mindfuck-wereld, waarin alles omgedraaid is en wordt.

    • Ik vraag me altijd af waarom er geen enorme begraafplaatsen zijn voor alle slachtoffers van de holocaust. Er zijn gigantische kerkhoven voor alle geallieerde soldaten, maar er is geen grote joodse begraafplaats en er zijn ook geen enorme herdenkingen, behalve de herdenkingen zoals op de Dam en op andere plekken. Er zijn honderdduizenden uren documentaires over WO2 en over de nazi’s, maar het gaat nagenoeg nooit over de joden. Ik vind dat op zn minst vreemd. Net alsof de slachtoffers niet zoveel aandacht verdienen. Het gaat over oorlogsmaterieel, veldslagen, strategieën, bunkers en landen, maar de joden en de kampen worden nauwelijks diepgaand en inhoudelijk besproken. En we weten inmiddels allemaal hoe de satanisten werken… alles aan elkaar liegen en dan de leugen begraven en de onderste steen zo diep mogelijk begraven en verbieden om er nog over te praten of als illusionisten, als U links kijkt en mijn hand volgt, dan ziet U rechts niet dat ik U kaalroof en Uw kinderen kidnap. Oplichters die constant hetzelfde kunstje uithalen. Onze hele geschiedenis hangt aan elkaar van dit soort bullshit. En in het geval van de joden is er een giga taboe om er überhaupt vragen over te stellen. Ik geloof zo onderhand helemaal niks meer.

     • Beste LGSTO,

      U bent een persoon naar mijn hart!
      Waarom?
      U bent een realist, u snapt dat er omissies zijn in het narratief en u stelt uzelf vragen.
      Geweldig!
      Doe ik ook 🙂

     • …..wat was er dan nog over om begraven te worden nadat ze gezamenlijk de ovens werden ingegooid? Op het einde van de oorlog werd dag en nacht verbrand om zo veel mogelijk sporen te wissen van de Nazi wandaden. De cijfers werden mogelijks overdreven dat ga ik niet ontkennen, dat het er veeel waren, dat is is in elk geval een feit en officieel vastgesteld. Dat er zelfs hier op deze blog idioten zijn die de holocaust gaan in twijfel trekken dat had ik echt niet verwacht.

     • De crematoria die 24/7 op volle toeren draaiden vergeten?
      En wat te denken van de massagraven waar talloze slachtoffers, meestal naakt, in verdwenen? Meestal bleef alleen de naam, foto en registratienummer over.

     • Ga eens kijke naar voormalig concentratiekamp Bergen Belsen waar niet massaal gecremeerd werd. Daar vind je het een na het andere massagraf. Heuvels met teksten als ” Hier liggen 8000 doden” “Hier liggen 6000 doden” enzovoort. Ik was er rond 1985 maar weet de exacte aantallen niet meer goed te herinneren maar het ging mijn verstand te boven. Ook was ik in 1999 op kamp Dachau bij München waar geen graven waren maar wel restanten van verbrandingsovens. Als je dat gezien hebt heb je een heeel klein beetje besef van wat er zich heeft afgespeeld.

    • Geweld, vervolging, transporten, kampen, lijden, sterven (moord en overlijden) en levenslange littekens, niemand ontkent dat. Verschrikkelijk wat joden en meer mensen is overkomen tijdens de oorlog.

     ‘Misschien is er iemand in uw omgeving die in een concentratiekamp heeft gezeten, of die jarenlang ergens op een zolderkamertje ondergedoken heeft geleefd. Misschien is hij moeilijk en een beetje vreemd in de omgang of vertoont hij een aantal verschijnselen die ook nog bij het concentratiekamp-syndroom behoren: hij is opvliegend, bij tijden zwaarmoedig, kan geen normaal gesprek voeren zonder opeens de draad te verliezen. Soms wil hij graag alleen zijn of juist andersom bij voorkeur contact met anderen zoeken. Een besloten ruimte als bij voorbeeld een telefooncel benauwt hem en maakt hem angstig en zelfs een bioscoop kan hij niet verdragen. Na één glas alcohol, al is het maar bier, is hij al dronken. Misschien kan hij geen koffie verdragen, ook dat komt voor. Hij is altijd moe en kan zonder reden zomaar gaan huilen, terwijl hij transpireert ook zonder dat hij zich inspant. En deze lijst is nog lang niet volledig.’
     Dr. J. Kater, in: Algemeen Handelsblad, 30 mei 1964.
     (oorlogsgeweld,-ellende en trauma)

     ‘What are you writing?’ the Rebbe asked. ‘ – Stories,’ I said.
     He wanted to know what kind of stories: true stories. ‘About people you knew?’
     Yes, about people I might have known. ‘About things that happened?’
     Yes, about things that happened or could have happened. ‘But they did not?’
     No, not all of them did. In fact, some some were invented from almost the beginning to almost the end. The Rebbe leaned forward as if to measure me up and said with more sorrow than anger: ‘That means that you are writing lies!’ I did not answer immediately.
     The scolded child within me had nothing to say in his defense. Yet, I had to justify myself.
     ‘Things are not that simple, Rebbe. Some events do take place but are not true; others are – although they never occurred.’
     Elie Wiesel in Legends of Our Time, Schocken Books, New York, 1982, p. viii of introduction.

     “De HolocaustTM is net als elke andere religie. Als je te veel vragen stelt, begint de hele mythologie te ontrafelen. Waarom lieten de Duitsers, legendarisch vanwege hun efficiëntie, zoveel SurvivorsTM uit hun Death CampsTM achter? Hoe konden ze zo verbijsterend inefficiënt zijn in het oppakken van de Joden dat grote aantallen Joden gedurende de oorlog openlijk bedrijven in Duitsland exploiteerden? Hoe zijn zoveel SurvivorsTM erin geslaagd meerdere Death CampsTM te overleven? Waarom zijn er zoveel nieuwsberichten over de moord op 6MillionTM al vóór de Eerste Wereldoorlog en tot halverwege de Tweede Wereldoorlog en daarna tot ongeveer tien jaar na het einde van de Tweede Wereldoorlog? Waarom hebben de legendarisch efficiënte Duitsers geen substantiële documentatie samengesteld van hun (verrassend incompetente) genocide? Etc…

     Uiteindelijk is, voor mij in ieder geval, de vraag: waarom deze grove overdrijvingen? Was het Duitse gedrag niet al erg genoeg door zoveel joden, zigeuners, geestelijk gehandicapten en communisten op te pakken en hen vervolgens tot slavenarbeid te dwingen? Waartoe dient het bedrog? Was het de bedoeling om de aandacht af te leiden van schandalige geallieerde oorlogsmisdaden? Burgers bombarderen? Russische massamoorden? Toestaan dat de slavenwerkkampen verhongeren door de aanvoerlijnen af te sluiten? De aandacht afleiden van de verbijsterende omvang van de inspanningen tot bevolking uitroeiing door communisten? Of was het eenvoudigweg de vervulling van Joodse bijgelovige profetie?

     Ten slotte zou de HolocaustTM, als propagandamiddel, beter slagen als de poppenspelers niet alleen het ter discussie stellen ervan illegaal zouden maken. Je verbiedt het in twijfel trekken van waarheden niet. Het illegaal maken van HolocaustTM-scepsis lijkt op het zwaaien met een gigantische rode vlag die zegt: “Hier is een enorme en werkelijk epische fantasie die onder de mildste controle zal afbrokkelen!” Waarheden vereisen geen bescherming van de overheid.”
     -onbekend

     “Complottheorieën, antisemitisme en Holocaustontkenning kunnen de democratische rechtsstaat schaden. Enerzijds omdat de legitimiteit van gezagdragers wordt ondermijnd, anderzijds omdat in nationale wetgeving en internationale verdragen een verbod is vastgelegd op het aanzetten tot haat.”
     – CIDI/JenV, 3 november 2022

     “In onze samenleving is geen plaats voor antisemitisme. Daarom wil ik de ontkenning van de Holocaust strafbaar te stellen. We mogen dit niet laten gebeuren in Nederland.”
     – Minister v.JenV, 10 februari 2023

     nos, 23 mei’23: ‘Volgens het [A’dams gerechts] hof prevaleren [in dit geval] de rechten van de overlevenden en nabestaanden van de Holocaust boven de vrijheid van meningsuiting.’

     Kabinet verbiedt ontkenning Holocaust
     Nieuwsbericht | 14-07-2023 | 14:51 rijksoverheid nl (kabinet/ demissionaire status)
     Het wordt expliciet verboden om in het openbaar de verschrikkingen van de Holocaust te vergoelijken, te ontkennen of te bagatelliseren. Dat heeft het kabinet besloten op voorstel van minister Yeşilgöz-Zegerius van Justitie en Veiligheid. Discriminatie en racisme zijn al verboden. Met dit verbod worden straks slachtoffers en nabestaanden van genocide en andere oorlogsmisdaden ook specifiek beschermd tegen bijzonder kwetsende uitlatingen die dit soort internationale misdrijven ontkennen en bagatelliseren.
     Minister Yeşilgöz-Zegerius: “Ontkenning van dit soort gruwelijke misdaden tegen de menselijkheid is helaas aan de orde van de dag. Zo zien we regelmatig dat het monster van het antisemitisme weer de kop opsteekt. Dit baart mij ontzettend veel zorgen en mogen wij niet onbeantwoord laten, want de les van de Holocaust is geen geschiedenisles. Dit gaat ook over het hier en nu. Het gaat over discriminatie, uitsluiting en uiteindelijk: vernietiging. Het gaat over menselijkheid en medemenselijkheid. Het gaat over goed en kwaad, en je stem verheffen als je het ene in het andere ziet veranderen. Laten wij deze verhalen blijven vertellen, nu de slachtoffers van deze misdaden steeds minder vaak hier zelf toe in staat zijn. Niet timide en fluisterend, maar zelfverzekerd en vol overtuiging.”
     Met dit specifieke strafrechtelijke verbod geeft het kabinet uitvoering aan de Europese verplichtingen om bepaalde vormen van het publiekelijk vergoelijken, ontkennen of verregaand bagatelliseren van genocide, misdaden tegen de menselijkheid en oorlogsmisdaden expliciet strafbaar te stellen. Op beledigende vormen van vergoelijking, ontkenning of bagatellisering van deze internationale misdrijven komt een maximum gevangenisstraf van 1 jaar te staan. Het verbod is onderdeel van het Wetsvoorstel herimplementatie Europees strafrecht.

     nb. Makkelijk he, onwelvallige discussie(s) gelijkstellen aan/doortrekken naar antisemitisme en onontkoombare ‘verplichtingen’.

     Een ondertiteling van een berucht videofragment met de lachende El Risitas
     ______
     x: Dus tijdens de oorlog waren er zes miljoen Joden vermoord?
     o: Na Neurenberg, zeiden ze dat. Dat zeiden ze
     Maar de schattingen van het overlijden zijn sindsdien herzien.
     x: Zijn ze sindsdien verlaagd?
     o: Het was de Sovjet die zei dat er in Auschwitz 4 miljoen mensen waren omgekomen.
     Sovjet viel. Nu zeiden ze: “We moeten herzien. Er is informatie gelekt”.
     “Wat is het grootste dodental dat we nu kunnen claimen?”
     “Een miljoen. Misschien een komma vijf”
     Dus veranderden ze de borden in Auschwitz om 1,5 miljoen weer te geven.
     Het bord staat op zijn plaats.
     Ze vergaten het aantal Joden van zes miljoen te verlagen.
     Tjezus

     Tjezus
     In sommige landen word je nog steeds gearresteerd wanneer je twijfelt aan het aantal.

     Tjezus
     Ook al zeiden ze dat de meeste doden Joden waren..
     en ook al was het aantal met 2,5 miljoen verlaagd.
     In Duitsland kun je maximaal vijf jaar gevangenisstraf krijgen..
     als je “de holocaust bagatelliseert”.

     Twijfelen aan het aantal wordt beschouwd als aanzetten tot haat.
     En zij zijn degenen die zeggen dat er 1,5 miljoen stierven in Auschwitz.

     Tjezus, daar komen elke dag meer mensen achter.
     Erachter komen is aanzetten tot haat.

     Mensen komen erachter en de media noemen iedereen neonazi’s.

     Ik bedoel, tjezus, wetende dat wiskunde op de basisschool een misdaad is geworden!?
     En dat is niet alles.
     Ze zeggen: “Het dodental van Majdanek moet ook worden herzien”.
     “Twee miljoen werd weerlegd”.
     “350 duizend”.
     drie-honderd-en-vijftig.
     Ook dit aantal is herzien.
     Ze konden het niet volhouden. Nu is de officiële schatting 78 000.
     Tjezus

     Het Rode Kruis..

     Het Rode Kruis..

     Het Rode Kruis inspecteerde kampen terwijl ze operationeel waren..
     ze zeggen dat er maar 8831 stierven in Majdanek.
     En het weerwoord is dat ze zeggen dat het Rode Kruis..
     door Hitler moet zijn gefopt.
     x: Dat ze werden bedrogen?
     o: Dat ze werden bedrogen, precies.

     Vertel het aan de propaganda lampenkappen gemaakt van Joodse huid.


     Een triviale fout van 4,4 miljoen.

     ______

     “The Ugly Myth has numerous harmful impacts, both on normal Jewish people who just want to get on with a normal life and Germans who seem to quickly accept that their grandparents and parents were criminal. In fact, Holocaust Belief is a irrational sickness that debases history, threatens free speech and exploits the actual suffering of the millions of victims of WWII.
     Thank goodness for CODOH.”
     – M.

     ‘Er is een principe dat alle informatie in de weg staat, dat alle argumenten weerlegt en dat een mens altijd in onwetendheid kan houden – dat principe is minachting voorafgaand aan onderzoek.

     Niet eens perse de minachting voor Nazi’s maar, de minachting, onwil en het onvermogen om De Tweede Wereldoorlog naar waarde te schatten -en in het verlengde daarvan de oeverloze hedendaagse informatiestroom- wordt, is al gebleken, de ultieme ondergang van het westen (kleine letter).’

     Wees vooral geen NAZI/verheffende vinger – ‘Het is geen fascisme wanneer wij het doen’

  • Wat zegt mij dat?

   Dat jij zelf netzo gehersenspoeld bent als de Duitse nazi’s. Dat jij waarschijnlijk een moslim bent. Moreel verdwaald in een gebrek aan besef van eigen identiteit en geschiedenis.

   Als de nazi’s in jouw ouderlijk huis gewoond hadden, je familie gemarteld was, en joden, zigeuners, gekleurden, en iedereen met een eigen mening die het niet met hen eens was ‘verdwenen’… Dan zou je zo’n insinuatie niet tolereren.

   Onder islam wordt alles onderworpen aan 1 versie van ideologie, taal, cultuur, wet, geschiedenis en denken. Gericht op totale wereldoverheersing en vernietiging van de joden om hun historische recht op de tempelberg te ontzeggen.

   Islam is een doodscultus net zoals het nationaal socialisme is.

   • @Discipus…

    Waarom mag je hier geen vragen over stellen? Ik vind het heel vreemd dat er zo’n enorm taboe ligt op het stellen van vragen. Als er het allemaal waar is, dan kan dit toch gewoon worden besproken en onderzocht? De joodse elites anno 2023 zijn gigantisch machtig. Ze bezitten zo ongeveer alle msm’s in de USA en de mossad gewoon de kop van de deepstate.

    Je sleept nu de islam en moslims erbij, maar daar gaat het nu toch niet over? Relaxed, niemand valt je aan, niemand zegt dat de joodse mensheid niet heeft geleden. De elites zitten overal en er zijn wat joodse elites die destijds en nog steeds heel dubieus zoniet kwaadaardig zijn. Reageer nou niet uit emotie, maar help om antwoorden te vinden.

   • En daar is DS weer, onze getrouwe gatekeeper.
    Ga toch heen man, met je geïndoctrineerde ouwehoer-verhaal.

    Jij bent de pest hier, met je zogenaamde hoogdravende intellectuele reacties.
    Een wetenschappertje, een woord-denkertje.
    Wars van echte feiten, slaaf van het geschreven gelogen woord.

    Ik ben geheel niet onder de indruk van jouw gewauwel en ik sta hierin niet alleen, getuige andere reacties van reaguurders hier.

    Blijf rustig je onzin hier neerplempen, je doet ons daarmee een plezier.
    Hoe? Ja, dat gaat jouw pet te boven 🙂

   • @Disciplus Simplex Adde parvum parvo magnus acervus erit “Voeg een beetje bij een beetje en de stapel zal groot zijn”

    Quote”Moreel verdwaald in een gebrek aan besef van eigen identiteit en geschiedenis.”
    Baude stelling .
    Let God sort them out geeft je een uitstekend weerwoord Disciplus Simplex .
    Kun je van leren, inhoudelijk geef je weer van een ontzielde bitterheid met bovenstaande stelling .
    Mijn oudjes hebben ook W2 overleefd die zijn erbij geweest en weten ervan.
    De mantel over je schouder gooien en met je duimen onder je oksels en beweren dat anderen geen besef van geschiedenis hebben , is ronduit een parvenu uitspraak . “Over het algemeen gebruikt met de implicatie dat de betrokkene ongeschikt is voor de nieuwe sociale positie, vooral. door het missen van de noodzakelijke manieren of prestaties.” Herinner je Franco nog ?
    De coup in 1967 griekenland door de kolonels ? De stasi oostduitsland ? Enz .
    Je gooit de hele zaak in een blender . Ben jij weggevoerd? Inhoudelijk ben je best aanwezig , heb jij honger en verlatenheid gekend ? Zit je fijn in je leunstoel de les te lezen aan anderen? Wat ik aan goed gevoel voor jou had begint behoorlijk af te brokkelen . Zure betweter .

  • “de gruwel van Babi Yar”

   Eén fucking (kosher) HOAX !

   Goed gezien Joep

   ( ik heb dan ook altijd mijn (gezonde) twijfels gehad bij deze site )

 5. https://twitter.com/i/status/1707968006553296945

  Deze ‘Global Health Hub’ is de opmaat naar een totalitair mondiale dictatuur met een sociaal kredietsysteem, vormgegeven in een modern jasje. In de van 4 juli jongstleden zet de Zwitserse advocaat Philip Kruse ten overstaan van de EP uiteen wat de consequenties zijn.
  Tedros kan met een druk op de knop een gezondheidscrisis uitroepen.
  Alles wat de WHO aanbeveelt zal uiteindelijk verplicht worden.
  Er is geen effectieve bescherming meer van grondrechten op landsniveau.

 6. Geweldig om mee te mogen maken hoe de één na de ander van de reaguurders zijn/haar ware karakter/gezicht laat zien. Wat een hoop mensen hier die zo de moeite niet waard zijn.

  Disciplus Simplex heeft in elk geval wél mijn respect.

    • Ik kan niet anders dan lachen om deze reactie.

     Heb die conversatie ook gelezen.
     Was wel een beetje sneu ergens, toch?
     😉

     Anyway, in mijn beleving is de Bijbel is een soort van blauwdruk die een bepaalde manier van lezen vereist.
     Dit zeg ik vanuit mijn gevoel, inzicht en ervaring, welke ik heb opgedaan door de jaren heen.
     En dit ga ik niet verder uitleggen en ik ga ook helemaal niet andere mensen overtuigen.
     We zijn allemaal mensen die bepaalde keuzes maken.
     Die keuzes leiden ons tot wie we zijn en wat we denken / voelen.

     En ik voel dat ik de waarheid weet! HAHAHAHA 😉

  • @Antichrist…

   ‘Geweldig om mee te mogen maken hoe de één na de ander van de reaguurders zijn/haar ware karakter/gezicht laat zien.’

   Jij praat vanuit een ivoren toren. Wat voor ware aard laten reaguurders zien dan? Mensen hebben vragen en jij veroordeelt dat. Volgens mij ben jij degene die wat laat zien… jij vindt kennelijk dat jij over andere mag oordelen. Waarom doe je dat steeds? Mensen stellen vragen en jij schopt ze onderuit met een oordeel dat ze niet oké zijn. Ga in gesprek of zwijg gewoon. Jij probeert wel vaker mensen te veroordelen en ik snap echt niet waarom je niet gewoon een constructief gesprek kan voeren. We zijn hier allemaal op zoek naar antwoorden, praat gewoon mee ipv mensen te veroordelen. Als we in de afgelopen jaren één ding hebben geleerd, dan is het dat er niks klopt van de geschiedenis die ons is verteld. Boven alles… we kunnen ons liefdeloos of liefdevol gedragen, laten we gewoon uitwisselen en praten en vragen stellen en antwoorden zoeken.

 7. Als ik dit gemolesteerde meisje zie dan heb ik de film al gezien.
  Niemand had recht op haar onschuld en tranen. Alsof het de normaalste zaak is bezit te nemen van een ander puur om te vernietigen.
  Onbeschrijfelijk.

  • Hilde Plasman oktober 1, 2023 Bij 08:33

   Ben je daarom zo boos dat je geblokt was door dat imbecielen platvorm, hier op Frontnieuws kun je elke dag het echte rauwe nieuws lezen, in de prullenbak met dat verraders platform zou ik je willen aanraden, je kunt niet van 2 walletjes eten.

  • Laat je maar in de hoek zetten als een klein kind.
   Blijkbaar vinden sommige mensen dat prettig om als en klein kind behandeld te worden.
   Maar nou kan je vast een beetje afkicken met je 30 dagen.
   En denk er nog maar eens goed over waarom je daar nou eigenlijk een account aangemaakt hebt.
   En anders niet gaan lopen klagen op andere sites, helemaal niemand boeit het verder.

   • @Bert

    Geen speld tussen te krijgen, op dit soort platforms word je na het plaatsen van een niet politiek correcte reactie aangegeven door je mede Facebook gebruikers idioten, zo werkt het in de regel, je kunt mensen niet vertrouwen waarvan je de reactie style niet goed hebt doorgrond n.m.m.

 8. FB Fools Book….Nooit aan mee gedaan, niks anders dan een Futiliteiten Book, als ik de gevaxxte meute bekijk die er aan verslaafd is, weet ik dat het niks voor mij is …

  • Dat er nou eenmaal nog steeds zwakzinnige bestaan die daar een account hebben.
   Het is niet anders.
   Maar dat eeuwige geklaag over iets waar ze blijkbaar niet zonder kunnen leven wordt vervelend.

 9. Ik wil net opnieuw de foto van haar op mn pagina plaatsen, binnen gesprek met iemand, en PATAT, onmiddellijke blockage voor het plaatsen van foto’s gedurende 6 dagen !

  Ongelooflijk, hoe gefrustreerd de daders zijn over hun verleden wandaden ! Het mag niet aan het “LICHT” gebracht worden !

  • En toch weer blijven proberen.
   En dan nog een gesprek willen beginnen met iemand van smoelenboek.
   Heb je wel netjes je excuus aangeboden en dat je er voortaan op zal letten?
   Dan heb je toch echt wel een enorme plaat beton voor je kop.
   Want voor de 2de keer kom je hier klagen over je facebook vriendjes.

 10. Oke laat ik ook een duit in het zakkie doen

  Ooit zag ik een bootleg video van: ‘A Chainsaw Massacre” Dat groeide later uit tot een hele video cyclus van bot maar heel plastisch verbeeld rauw geweld dat tot amusement diende van een miljoenen publiek.

  Maar is het echt? nee natuurlijk niet, totdat ….

  Er zijn snuff movies van mexicaanse drug cartels en Wat die uithalen met mensen is zeker van: “A Chainsaw Massacre” en “Saw 1 2 en 3” caliber.

  >>>CARTEL Chainsaw Murders ,The Story Of Felix Garcia & Barnabas Castro. A tragic story of two men demise<<<

  En er zijn talloze andere voorbeelden te noemen van onmenselijke wreedheid opgedragen en uitgevoerd door heel sympathieke kerels zoals idi amin, joseph mengele, pol pot, adolf hitler, en vele andere.
  Idi amin had geen eigen techniek dus liet hij zijn tegenstanders levend opvreten door hongerige krokodillen.
  Het westen heeft wel moderne computer en bio tech, en dus bestaat de horror uit fijnmazige volg- en krepeer-sytemen. Het effect is het zelfde, een bange meute, een enkele dappere ziel die nog net stand houd, en een horde laffe collaborateurs / opportunisten.

  Ik denk dat het nog wel even duurt voor het fatsoen terug komt, sterker we staan pas aan het begin van een helse periode die de laatste voorbereidende stappen In gaat.

  Succes ermee allemaal.

   • Er zijn wel drie varianten van herrinner je naam nog
    De nederlandse is dat laffe muzakje van benny neyman
    De russische is de prachtige film van dit artikel
    En er is de mexicaanse versie met een kort filmpie
    https://watchpeopledie.tv/h/cartel/post/15474/the-mexican-chainsaw-beheading-no-watermark

    Ook prachtig en heel realistisch

    Ww2 en haar gruwelen en waarschuwingen zijn in nl blijkbaar erg sleets geworden.
    Door alle false romantiek, waardeloze shit films (Saving private rijan), emotie-porno en false huichelachtige herdenkingen. Je kunt niet staan rouwen om omgekomen verzetsmensen op de vaalservlakte terwijl jouw regime voorgangers het gehele henneicke commando gratie geschonken hebben – (joegen op verzet, joden en arbeitseinzats ontlopers).

    • @Antichrist Zit in´t Vaticaan
     E Tu Brute .👎🦶
     Je bent echt een pipo 🤣
     Zeker veel gepest op de lagere school ?
     Kansloos .
     Ik heb je al uitgenodigd in de loopgraaf.
     Stuur ik jou eerst want ik vertrouw mijn rug niet naar jou toe .
     Hilde Plasman Whats in a name ?

   • Nog een paar nachtjes slecht slapen, dan mag je weer terug komen bij je facebook vriendjes.
    Maar niet meer van die rare foto’s plaatsen.
    Dat vind mark suikerberg niet zo leuk en zet ie weer terug in je hoek voor 30 dagen.
    En kan je weer lopen klagen hier.

    En wat boeit het mij nou of je wel of niet geloof dat ik Bert heet.

    • Zeg Professor Bert, was u onlangs niet aan het zeiken hier over de uitnodiging welke je hebt ontvangen voor een griepprik? Waarom vervuil je deze site daarmee en val je ons ermee lastig? Voor klachten moet je bij je huisarts zijn. Onderwijl m.i. vervuil jij de site door keer op keer je mafketel reacties te plaatsen en op items door te drammen en/of anderen ervan te beschuldigen reacties te plaatsen die naar jouw idee niets met het artikel te maken hebben, onderwijl het zelf gewoon wel doen. Je bent overigens niet de enige hier die het ontbreekt aan zelfreflectie. Maar goed, parels voor de zwijnen.. Met domheid valt niet te discussiëren.

     • Omdat iedereen uitnodigingen krijgt voor of de griep prik of om je laatste gif dosis op te halen.
      Niet iedereen simpele ziel zit op facebook en komt hier klagen.
      Of snap je het verschil niet.

      Maar als je tegen mij wilt beginnen, ga je gaan.
      Maar gebruik daar geen andere voor lafbek.
      Aan mij heb een goede, dus kom maar op.

 11. Oh la la… ja, de meeste professoren zijn nu eenmaal “licht gestoord of zwaar gestoord in hun bovenkamer”, verwarde geesten door “volgepropte hersenen” !..Zijn volledige naam mag niemand weten omdat hij hier komt “spuwen als een gemene café dronkaard”….Zielige Ziel…

 12. Het internet vergeet niet
  Maar het narratief blijft schuiven

  In de jaren 50 werden de laatste homo’s nog gecastreerd
  In de jaren 70 was de laatste kerk scheuring
  In de jaren 80 was kernenergie uit den boze
  Tot in de jaren 90 was alles wat duits was verdacht, en fascisme en nazisme waren het ultieme kwaad laat staan dat iemand ermee sympathiseerde of een neo nazische meningen had.

  Vandaag,
  bij enige twijfel ga je aan een hormoon kuur voor je sex transitie
  Religie en de kerk interesseerd niemand wat, kerk bezoek is achterlijke tijdverspilling
  En kernenergie heeft mogelijk toch een veilige optie (Die zout reactors)
  En de nazis waren zo slecht nog niet, de sovjets waren veel erger, en neonazische ukrainse bewegingen zijn symphatieke patrioten (- zwijg over etnic cleansing of anders…).

  Dus het is puur stom om met je echte id online te gaan.

  Denk aan ontslag twentse leraar voor : 12 jaar oude tweet met harde grap over ondeugende puber.
  Niet aangenomen voor baan – ineens was er die foto: studenten societeit met jouw dronken kop.
  Het is heel moeilijk nu, kinderen zijn vanaf 10 jaar online, alles blijft beschikbaar, volks opinie veranderd – wat word hen later nagedragen? – zelfmoord voor een naaktfoto ? – werkelijk ? Terwijl je halve familie op het naaktstrand lag in de jaren 70 en 80 ? Moderne reklame nagenoeg alles laat zien ( mits echt fraai natuurlijk).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in