De Holocaust begon niet met vernietigingskampen. Het begon met propaganda, bangmakerij, zondebokken maken en segregatie, schrijft Amy Mek op Rairfoundation.com.

Thierry Baudet, leider van de Nederlandse populistische partij Forum voor Democratie (FFD), veroorzaakte verontwaardiging bij het establishment toen hij het discriminerende beleid van zijn regering ten aanzien van de ongevaccineerden vergeleek met dat van de Joden tijdens de Tweede Wereldoorlog.

In een bericht op Twitter verklaarde Baudet verleden week zondag (14-11-2021): “De situatie van nu ís met de jaren ‘30 en ‘40 te vergelijken. De ongevaccineerden zíjn de nieuwe joden, de wegkijkende uitsluiters zíjn de nieuwe nazi’s en NSB-ers. There, I said it.”

Baudet’s uitspraken zijn een reactie op een nieuwsbrief van opiniepeiler Maurice de Hond, waarin hij zijn zorgen uit over het kabinetsvoorstel om alle ongevaccineerden te weren van bepaalde locaties.

De Hond, die Joods is, herkent hetzelfde patroon van langzame, systematische uitsluiting van mensen dat “de ervaringen van mijn ouders uit een periode die de zwartste bladzijde uit onze geschiedenis is” nabootst.

Het was voorspelbaar dat links onmiddellijk de aanval inzette op de populaire leider. Demissionair vicepremier van Nederland en minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge noemde Baudets uitspraken “walgelijk, totaal ongepast en zeer kwetsend voor veel mensen”. Ook Sigrid Kaag, fractievoorzitter van de linkse Democraten 66, zei op Twitter: “Hij doet ernstig afbreuk aan het gezag en de waardigheid van de Kamer. Ik schaam me daarvoor.”

Om de onthutsende waarheid in de uitspraken van Baudet verder te illustreren, riepen velen op tot zijn gevangenneming.

Het ontmenselijken van de ongevaccineerden

Het is gevaarlijk om mensen (de ongevaccineerden) te kwalificeren als zondebokken, bronnen van ziekte, of profiteurs, legt de FvD partij uit. Historisch gezien waren (en zijn) er uitgebreide en overtuigende voorbeelden van het genocidale draaiboek die allemaal beginnen met de politieke en sociale ontmenselijking van de “aanstootgevende” bevolking.

Baudet’s partij beschreef in detail dat in de aanloop naar en tijdens WO2, gewone Duitsers zo verblind waren door propaganda dat ze de jacht op de Joden zelfs toejuichten. Ze waren zo erg gehersenspoeld dat ze zich moreel verplicht voelden om de langzame en ellendige ondergang van onschuldige mensen en families te helpen vergemakkelijken. De parallellen met het huidige beleid zijn schokkend.

Volgens Hugo de Jonge hebben alleen gevaccineerden hun sociale verantwoordelijkheid genomen. Ongevaccineerden zijn “asociaal” en verdienen het daarom om uit de samenleving te worden gezet. Verder doet iedereen die zich laat prikken dat belangeloos “voor een ander”. Wie zich niet laat prikken “leeft alleen voor zichzelf”.

  Boerenzoon Jouke die bijna werd doodgeschoten door een politieman spreekt zich uit

Volgens de staatspropaganda doden ongevaccineerden de gevaccineerden door ziekenhuisbedden in te nemen en goede gevaccineerden te verhinderen een operatie te ondergaan.

Schokkende parallellen

Zes miljoen Joden stemden er niet mee in om in gaskamers te sterven. Het begon met kleine, weloverwogen stappen.

Baudet vergeleek de systematische uitsluiting van de ongevaccineerden met de uitsluiting van de Joden in de jaren 1930 en 1940. Schokkend genoeg is er veel gelijkenis in de manier waarop de Joden werden behandeld in de jaren voor de oorlog. Er is ook deze overeenkomst in de “maatregelen” die werden genomen. Al op 1 april 1933 organiseerde de Duitse staat een boycot tegen Joodse ondernemers en beroepsbeoefenaren. In september 1935 nam de staat een uitgebreide en beperkende wetgeving aan inzake nationaliteit en staatsburgerschap. Joden werden met deze wetten buiten de “Duitse volksgemeenschap” geplaatst.

In Nederland begon het toen Joden op 1 juli 1940 werden verboden om bij de luchtbeschermingsdienst te werken. Dit werd gevolgd door een verbod voor Joden om in overheidsdienst te werken. Daarna waren Joden niet meer welkom op Amsterdamse markten. In november werd bekend dat Joodse ambtenaren zouden worden geschorst; zij zouden later op 21 februari 1941 worden ontslagen. Op 7 januari werd het Joden verboden bioscopen te bezoeken. Een paar dagen later moeten alle Joden zich laten registreren. Op verschillende openbare plaatsen verschijnen borden met de tekst “Joden niet gewenst”.

Lockdown voor Joden

Oostenrijk en Nederland hebben onlangs lockdowns ingevoerd voor alleen de ongevaccineerden. Ook Nederland kende in het verleden alleen lockdowns voor Joden. Baudet’s FvD partij heeft de maatregelen die tegen de Joden werden genomen vóór WO2 in detail beschreven:

10 januari 1941: Verplichte registratie in Nederland van alle personen “geheel of grotendeels van joodschen bloede”.

12 maart: Joodse studenten mogen niet meer aan de universiteit studeren. Joden mochten niet langer een eigen bedrijf hebben.

1 mei: Joodse artsen krijgen een verbod om niet-Joden te behandelen

1 april: Joden mogen in Haarlem niet meer naar binnen in cafés, restaurants, bioscopen, theaters, bibliotheken en zwembaden.

31 mei: Joden kregen een verbod om zwembaden en stranden te bezoeken. Ook mochten zij in sommige badplaatsen geen kamers meer huren en geen openbare gelegenheden in die gebieden meer bezoeken.

1 september: Voor joodse studenten wordt het verboden om reguliere scholen en onderwijsinstellingen te bezoeken.

15 september: Voor Joden werd het verboden om parken, dierentuinen, cafés, restaurants, bibliotheken, hotels, theaters, bioscopen en musea te bezoeken. Ook mochten Joden niet langer reizen of verhuizen zonder een vergunning. Vanaf dit moment verschenen er ‘Verboden voor Joden’ borden in het straatbeeld.

  Nederland begint met euthanasie van gehandicapten om 'de planeet te redden'

20 oktober: De Joodse Raad werd verplicht alle Joden in Nederland te registreren. Ook kwam er een nieuwe verordening die het joden verbood bepaalde beroepen uit te oefenen.

22 oktober: Joden moeten niet-joodse verenigingen en stichtingen verlaten.

5 december: Alle niet-Nederlandse joden moeten zich melden voor ‘vrijwillige emigratie’.

9 januari: Openbaar onderwijs voor joden werd verboden.

23 januari 1942: Persoonsbewijzen van Joden worden voorzien van de letter ‘J.’

3 mei: Invoering van de Jodenster, waarmee het lot van de Joden in
Nederland is bezegeld.

5 juni: Er komt een volledig reisverbod voor Joden.

12 juni: Joden mogen op bepaalde tijden niet meer buiten winkelen en slechts een beperkt aantal winkels binnengaan. Ook mochten zij niet meer sporten.

30 juni: Avondklok ingesteld. Joden moeten tussen 8 uur ’s avonds en 6 uur ’s morgens thuis zijn.

6 juli: Joden mogen niet langer niet-joden bezoeken.

De overeenkomsten met de huidige ongevaccineerden in Nederland en vele landen wereldwijd zijn schokkend. Wetten worden uitsluitend veranderd om het vaccinatiebeleid uit te voeren, waardoor ongevaccineerden in dezelfde angstaanjagende positie terechtkomen als de Joden in het Europa van de jaren dertig. De ongevaccineerden worden in veel landen al ontslagen, wat de Nederlandse premier, Mark Rutte, ook als wet probeert door te voeren. Mensen zonder vaccinatiepas, of “Groen Paspoort” (zoals het in een groot deel van Europa wordt genoemd), mogen niet meer met het openbaar vervoer reizen. In Canada mogen de ongevaccineerden zelfs hun land niet meer uit.

Oostenrijk probeert zo’n twee miljoen ongevaccineerden aan een lockdown te onderwerpen. Nu stelt de staat vaccinaties verplicht voor de hele bevolking. Bekijk de volgende clips van Oostenrijkse politieagenten die toezien op de naleving van de lockdown voor de ongevaccineerden:

Austrian Police Officers Monitoring Compliance with the Lockdown for the Unvaccinated:

Auschwitz is niet uit de lucht komen vallen

Begin vorig jaar hield de 94-jarige overlevende van Auschwitz, Marian Turski, een toespraak tijdens de herdenking van de 75e verjaardag van de bevrijding van het kamp. De Pool, die in 1944 in het kamp gevangen zat, had een waarschuwing: Herken de tekenen. “Auschwitz is niet uit het niets ontstaan. Dus men zou kunnen zeggen, zoals wij in het Pools zeggen: was niet een impliciete vanzelfsprekendheid.”

  FvD onthult het werkelijke doel achter het 'Corona herstelfonds'

Het nazi-kamp kwam niet uit de lucht vallen, herinnerde hij zijn publiek, maar was het eindpunt van een proces dat begon met uitsluiting: van bankjes in het park, levensmiddelenwinkels, koren, zwembaden en sociale verenigingen. Zodra zij een nieuwe realiteit van stigmatisering, segregatie en uitsluiting hadden gevestigd, was het een gemakkelijke volgende stap om die minderheid van nog meer rechten te beroven, te ontmenselijken en op brute wijze uit te roeien.

“Maar pas op, pas op, we beginnen er al aan gewend te raken om te denken, dat je iemand kunt uitsluiten, stigmatiseren, vervreemden van iemand. En langzaam, stapje voor stapje, dag na dag, zo raken mensen langzamerhand vertrouwd met deze dingen. Zowel de slachtoffers als de daders en de getuigen, diegenen die wij omstanders noemen, beginnen gewend te raken aan de gedachten en ideeën, dat deze minderheid die Einstein, Nelly Sachs, Heinrich Heine en de Mendelssohns heeft voortgebracht, anders is, dat zij uit de samenleving kunnen worden verbannen, dat zij vreemde mensen zijn, dat zij mensen zijn die ziektekiemen, ziekten en epidemieën verspreiden. Dat is verschrikkelijk, en gevaarlijk. Dat is het begin van wat zich snel kan ontwikkelen.”

Turski, die samen met zijn familie in het getto van Lodz werd gedwongen en later naar Auschwitz werd gedeporteerd, riep mensen op om niet onverschillig te blijven wanneer mensen worden gediscrimineerd en “telkens wanneer een regering reeds bestaande, gemeenschappelijke sociale contracten schendt.”

De overlevende smeekte mensen om trouw te blijven aan zijn Elfde Gebod: Wees nooit een toeschouwer. Vervolgens richtte hij zich tot zijn dochters en kleinkinderen en waarschuwde hen om “de grondwet te verdedigen, uw rechten te verdedigen, uw democratische orde te verdedigen, de rechten van minderheden te verdedigen” en bovenal: “Gij zult niet onverschillig zijn.” Turski legde uit: “Als u zelfgenoegzaam wordt, zal voor u het weet een soort Auschwitz plotseling uit het niets verschijnen en u en uw nakomelingen overkomen.”

Bekijk de krachtige toespraak van Marian Tursk:
Warning From an Auschwitz Survivor: ‘Recognize the Signs’

De Holocaust is niet begonnen met vernietigingskampen. Het begon met propaganda, bangmakerij, zondebokken maken en segregatie. Helaas zijn de vergelijkingen met nazi-Duitsland uit de jaren ’30 en ’40 terecht. Laat niemand u iets anders wijsmaken.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Thierry Baudet legt het kwaad blootVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe moderne kwakzalvers
Volgend artikelWat de “Covid Pandemie” ons heeft geleerd is dat we alleen NUL VERTROUWEN kunnen hebben in de medische wereld, politici, en media
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. In deze omgekeerde wereld is het niet slim om de waarheid te zeggen.
  Dan wordt door de levende doden meteen aangesproken.

  Maar hun tijd komt wel, ik zeg er ook niet veel tegen.
  Ik spreek niet tegen doden.

 2. En wat doen jullie?
  Zwijgen.
  En dat noemt zich ‘krant’ of ‘nieuwsbrenger’?
  1940 herhaalt zich en jullie staan (weer?) aan de verkeerde kant.
  Kijk maar eens goed in de spiegel.
  Je weet het, ergens weet je het, maar je ‘durft’ niet op te staan.
  ———–
  Deze mail vandaag verstuurd naar:

  [email protected]
  [email protected]
  [email protected]
  ———-

  Kunt u ook doen.
  Wijs ze (netjes) maar eens op hun gedrag.

 3. Er is wel DEGELIJK een groot verschil. Helaas weten weinig nog de WARE geschiedenis omtrent deze materie. ALLES is de geschiedenis die ons wordt aangeleerd is één grote leugen, maar die twaalf jaar zou WEL volledig conform de waarheid zijn?

 4. Niet vaccineren is egoïstisch,associaal, je vaccineert je ook voor de ander, en zo houd je de boel voor iedereen ook veilig als je jezelf op tijd laat vaccineren; Doet me op één of andere manier altijd denken aan de vervrongen, wat grappige term “mijn volksgezondheid” van Gerard Reve…

 5. Baudet is de top,in belgistan is zo iemand onbestaand niettegenstaande we er 75 van die politieke nietsnutten hebben.die graaien liegen en bedriegen er lustig op los.

 6. De serie “Europa – The Last Battle” is veel ‘wakkere’ volksgenoten nog onbekend. Wil je echt wakker worden en zinnige vergelijkingen maken? Geen dank.

 7. Wat veel mensen zich niet realiseren is dat WO II is opgezet door dezelfde landen die later in de VN, opgericht door de gebroeders Rockefeller, het VETO recht hebben. De 5 landen hebben in Zwitserland, altijd neutraal bij oorlogen net zoals het Vaticaan, toeval?, overleg gepleegd en de grenzen van West en Oost Europa verdeeld. Het is ook niet vreemd dat Hitler vrijgeleide kreeg naar Argentinië, waar hij tot zijn 60 ste leefde. Josef Mengele is zelfs tot zijn 70 ste ergens gaan wonen. De land die het meest aan WO II heeft verdiend, is de VS. Aan het eind zijn ze ook nog onbeschaafd om 1700 artsen, psychologen, techneuten etc. mee genomen naar de VS. Die mensen bekleden hoge functies in verschillende organisaties. Bijv. de WHO. Dus laten we niet vergeten dat WO II een experiment is geweest om te kijken hoe mensen reageren op propaganda kanalen( MEDIA). Al die dingen worden nu ook weer toegepast om mensen angst aan te jagen en verdeeldheid te creëren bij de bevolking! Wat nu gebeurt is dus niet iets nieuws.

 8. In het filmpje van de Auschwitz overlevende zie je de koning en Rutte klappen. Waar klappen ze voor? Ze zijn precies hetzelfde aan het implementeren waar de overlevende voor waarschuwt. Maxima zit er wat verveeld bij. Het is zo’n schijnheilige vertoning. Volgens mij is het enige wat die mensen in het publiek geleerd hebben, hoe herhalen we dit zo spoedig en efficiënt mogelijk. Verder waarschuwt de overlevende, wees nooit onverschillig als je onrecht tegenover minderheden voor je ziet gebeuren. En alweer kun je zien dat de onverschilligheid ervanaf druipt bij al die Nederlanders die iets aan dit discriminerende convid beleid kunnen doen. Je merkt het aan het beleid dat ze uitvoeren. Deze toespraak heeft gelukkig wel zin gehad voor alle mensen die deze video gezien hebben en niet onverschillig zijn.

 9. De idioot die dit geschreven heeft probeert ons weer te programmeren met vervalste geschiedenis. Europe the last battle. De bolsjevistische communistische revolutie vid van Juri Lina. Ashkenazi joden hebben gewoon normaal europees DNA. Door bekering krijgt iedereen het label alsof/dat ze van Abraham afstammen, wat genetisch natuurlijk onmogelijk is. De bloedlijn van een mannelijke verwekker is alle generaties terug te voeren. Itt tot de vrouwelijke bloedlijn die verandert. Israel wordt volledig gedomineerd door Ashkenazi joden. Oa in ieder geval Khazaren. Een specifieke groep van 3000 mensen maakt hier handig gebruik van en heeft op dit moment de wereldmacht, Hen geschonken in WW II. Getoonde document in Europe the last battle heb ik geverifieerd, op internet te vinden. Zelfde narrative werd gebruikt in WW I, Excuus in UK door regering hiervoor en degene die het bedacht had.

 10. De tijd zal het uitwijzen, de geschiedenis zal zich herhalen of we het nu leuk vinden of niet.
  Blijkbaar moeten mensen met ellende hun oogkleppen eraf slopen voordat ze de waarheid gaan zien.

  Alles in mij zegt dat we het bij het juiste eind hebben.
  Volledig gevaccineerde landen hebben de meeste ellende op dit moment. Ra ra hoe dat zou komen!?
  De fake media zal zeggen dat het de griep is maar wij allen die wakker zijn, weten dat het vaccin het gif is die de mensen langzaam doet doden.

  Ik voel mij alert en zal mij blijven uitspreken naar anderen als zij er een rare denkbeeld op nahouden.
  Ik hoop dat meer mensen hun bek gaan open trekken.
  Want het enige wat ik nu op veel profielen lees is dat ze verontwaardigd zijn door de actie in Rotterdam maar ik hoor ze never nooit iets posten dat ze het niet normaal vinden wat de politiek nu allemaal uitvoert en dat ze afstand doen van bizarre tweedeling. Ik noem die mensen slappe hap en hoop dat ze later hun kinderen nog recht in de ogen kunnen aankijken en zeggen dat ze er alles aan hebben gedaan.

  De wereld gaat niet kapot door de slechte mensen maar door de goede mensen die weg kijken en niets doen!

  KOM SAMEN WANT ER IS MAAR 1 RAS, HET MENSELIJKE RAS. HELP ELKAAR EN KOM VERDORIE SAMEN!
  ALLEEN SAMEN KRIJGEN WE DE OVERHEID ERONDER!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in