Geconfronteerd met stijgende infecties en een nieuwe COVID-19 variant, zijn universiteiten in de V.S. opnieuw gedwarsboomd in hun streven naar een terugkeer naar de normaliteit en beginnen ze booster injecties te eisen, mondkapjesverplichtingen uit te breiden, sociale bijeenkomsten te beperken en, in sommige gevallen, terug te keren naar online lessen,” lezen we in een recent bericht van Associated Press, schrijft Vasko Kohlmayer.

Het stuk noemt drie prestigieuze universiteiten in het noordoosten in verband met deze verontrustende wending van gebeurtenissen:

“Cornell University sloot dinsdag abrupt alle activiteiten op de campus en verplaatste eindexamens online nadat meer dan 700 studenten in drie dagen positief hadden getest… Uren later verplaatste Princeton University zijn examens online en drong er bij studenten op aan de campus “zo snel mogelijk” te verlaten in verband met een toename van het aantal gevallen. Woensdag annuleerde de universiteit van New York alle niet-academische evenementen en spoorde de professoren aan de examens online te zetten.”

En dan komt de clou:

“Cornell, Princeton en NYU melden allemaal vaccinatiepercentages van meer dan 98%.”

Je vraagt je af met wat voor fantasie de vaccineerders zullen proberen de schuld van dit debacle af te schuiven op de ongevaccineerden.

Ze hebben hun handen vol werk, want de feiten zijn niet in hun voordeel.

Het waren de gevaccineerde leden van die academische gemeenschappen die het virus opliepen en het naar de campussen brachten. Deze studenten infecteerden vervolgens andere gevaccineerde studenten, die op hun beurt het virus weer overdroegen aan nog meer gevaccineerden. En die geïnfecteerde gevaccineerden gaven het virus weer door aan nog meer gevaccineerden, enzovoort.

  Het grote sterven is begonnen: De vaccinatiepandemie onthult de genocide

Zoals ze zeggen, het was allemaal een inside job. Het was een inside job door de gevaccineerden!

Uiteindelijk hebben de vaccins niet veel goeds gedaan. Hun falen wordt nog schrijnender als we bedenken dat bijna alle getroffen universiteiten ook strenge testprocedures hadden ingevoerd tijdens het herfstsemester.

Zelfs met behulp van strenge tests konden de vaccins de bijna 100 procent gevaccineerde populatie niet beschermen tegen Covid-19.

Herinnert u zich nog dat Fauci en zijn groep van establishment wetenschappers ons vertelden dat vaccinatiepercentages tussen 60 en 70 procent kudde-immuniteit zouden bewerkstelligen?

Eerder dit jaar vertelde Joe Biden de natie dat de gevaccineerden hun geduld met de ongevaccineerden aan het verliezen waren. De implicatie was dat de ongevaccineerden het werk verpesten door infecties te verspreiden.

Joe Biden beloofde ook dat als je je laat vaccineren, je geen Covid zult krijgen. De man heeft dat echt gezegd.

Wat het vaccinfiasco aan de universiteiten laat zien, is dat zelfs honderd procent vaccinatie pieken en uitbraken niet voorkomt. Evenmin brengt het kudde-immuniteit teweeg.

Eén ding is al enkele maanden duidelijk: de gevaccineerden raken even gemakkelijk geïnfecteerd als de ongevaccineerden, zo niet nog gemakkelijker.

Omicron lijkt zich vooral te richten op de gevaccineerden, omdat veel sterk gevaccineerde landen en regio’s te maken hebben gehad met wijdverbreide uitbraken van Covid.

Alex Berenson postte onlangs een opmerkelijke grafiek uit Ontario. De grafiek laat zien dat de gevaccineerden meer dan drie keer zoveel Omicron oplopen als de ongevaccineerden.

In het licht hiervan is het duidelijk niet rationeel voor de gevaccineerden om de ongevaccineerden te vrezen.

  Moderna COVID-19 vaccin in Zweden gestopt - verondersteld hartschade te veroorzaken

Om FDR te parafraseren:

“Het enige waar de gevaccineerden bang voor moeten zijn, is het virus zelf.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccindoorbraak? – Totale vaccinmislukking!Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWanneer de Gevaccineerden dood en levend zijn: Nanobots muteren in Zwarte Smurrie
Volgend artikelZwitserland: Opzettelijk oplopen van Covid kan je 5 jaar gevangenisstraf opleveren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Lijkt me overduidelijk dat inspuitne niet werkt, en gezien de boosterprik waarmee ze nu lopen te leuren niet echt iets waardevols bijdraagt. Maar ja, er zijn honderderden miljoenen dosis “vaccinatie” besteld en waarschijnlijk nog niet volledig betaald, en de politici en ambtenaren daarbij betrokken hebben hun aandeel waarschijnlijk dus nog niet volledig binnen, het zal wel in schijven gaan…

  Weet je gelijk waarom die vaccinatie dwang er is….op het moment dat blijkt dat dit zooitje niet werkt staan die lui die ons dit aansmeren te kijk….wat hun geld kost en ons nog meer….

  Beste wat je kunt doen is bij vacinaitedwang al je werkzaamheden waar de overheid iets aan heeft te stoppen en je leaseauto of bedrijfswagen op een kruispunt te parkeren in de ochtendspits. ( kruispunt weg en spoor is misschien geen goede plek).
  Alles stil leggen is de snelste en beste optie en kan door iedereen alleen worden uitgevoerd…

  Inspuiten is moord met vertraagde werking, maar zelfs als na de spuit niet direct een overlijden komt of bloed te zien is, het blijft moord.

  • hi Duchesne,

   Als het verplicht wordt hebben velen een baan waar je veel meer schade mee kan aanrichten dan een leasebak ergens op een kruispunt neerzetten. Aangezien ik dat kan dient dit uiteraard niet als dreigement te worden gezien welke ik zal uitvoeren. Dit is gewoon een feit weergeven in deze discussie.

   Uiteraard kan je ”stapelen” met je acties. Voorbeeld, aangezien ik weet waar de Jonge woont heb ik overwogen een lief kaartje door zijn brievenbus te stoppen maar wil de aangifte tegen hem niet in de weg te zitten.

   De tekst die ik had bedacht was; Beste voornaamgenoot, jij hebt aangegeven mij een wappie te vinden en hebt aangegeven dat je weet waar ik woon en van plan bent langs de deur te komen om een naald in mijn arm te zetten. Zoals je ziet weet ik ook waar jij woont. Ik verlaag me echter niet tot dreigen en zo en wens je fijne kerstdagen en hoop dat je tot nieuwe , menselijke, inzichten komt. Fijne kerst en wens je betere inzichten toe in een vrolijker nieuw jaar.

   Een andere Hugo.

   Groeten,
   Hugo

   Groeten,
   Hugo

   • Ik vraag me af of de brievenbus van meneer Snuif-Bloemschoen nog toegankelijk is en/of hij niet al een of ander postadres heeft. Realiseer je in elk geval dat er camera’s op z’n woning zijn gericht en je na het eventueel deponeren van je kaartje benaderd zult worden door een paar agenten die op je worden afgestuurd omdat ‘men’ jou door de camera zag lopen. Sterker nog: heden ten dage is er een vaste politietoezicht geplaatst voor het huis van je zielverloren naamgenoot. Hoe dacht je overigens door een kaartje in zijn brievenbus te deponeren de aangifte tegen deze onmens in de weg te zitten?

    • Hoi Greengo,

     Je vraag ”Hoe dacht je overigens door een kaartje in zijn brievenbus te deponeren de aangifte tegen deze onmens in de weg te zitten?”

     Heb je eigenlijk al beantwoord in je eigen reply. Doordat ik geframed zal worden als ”bedreiger” etc. Dus de aangifte onderuit halend.

     Groeten,
     Hugo

 2. Zoals voorspeld, gaat dit gedoe nog jarenlang zo door.

  Het is wonderbaarlijk dat het gros van de bevolking alsmaar braaf volgzaam blijft doorgaan met het gebruik en de mantra-achtige herhaling van begrippen die er kennelijk vooral voor dienen om de gevoelsmatige werkelijkheidswaarde van iets te vergroten terwijl “het” fysiek gezien echter niet zonder meer objectiveerbaar is (en nog steeds niet geïsoleerd).

  Nog steeds is het zo dat mensen in hun eigen dagelijkse praktijk niet meemaken dat hun familie, vrienden of buren massaal omkomen (wat je wel zou verwachten indien er werkelijk een categorie-A-pathogeen via de lucht zou worden verspreid) en dus moet het drama in een virtuele setting plaatsvinden via pseudowetenschappelijke onzin of sprookjes op Tv en internet. Met getallen en woorden kan men goochelen wat men wil, waarbij angst en onwetendheid de rest doen.

  • Hoi Hendrik,

   Eens maar heb wel een aanvulling. Mensen worden al decennia gedemesticeerd via de kanalen die je noemt maar het gevolg van ”onderwijs” moet je niet onderschatten. De ”Wetenschappelijjke Waarheid” is te leren door het juiste vakje aan te vinken in een multiple choice vraag. Geen ruimte tot nuance, eigen mening, twijfel of wat dan ook. Het is A, B, C, D of E. Op zijn best is het een combo.

   Groeten,
   Hugo

   • Hoi cas,

    Ik ben het eens met het deel van het stuk dat ze je vertellen wat ze gaan doen. Voorspellem wat ze gaan zeggen heb ik het wat minder mee want speculatie.

    Zeker op basis van een boek welke, wat is het 1500 of 2000 jaar geleden door mensen is geschreven, zeggen wat er gaat gebeuren kan ik niets mee. Als jou dat helpt om deze absurde tijd door te komen. prima natuurlijk.

    Ik laat mijn leventje daar niet door leiden. Ik doe wat mij juist lijkt. Meer hoef je niet te doen. Helaas zijn veel gelovigen in de illusie dat bidden wat uitmaakt. Of dat God ze komt redden. Gebeurt niet.

    God doet alleen zijn werk als genoeg mensen iets doen. Iets wat gelovigen niet doen want God doet t. Een treurige staat van de wereld.

    Vergeet niet dat de Staat de nieuwe God is. Iets wat eea nog lastiger maakt voor vrij denkende mensen.

    Groeten,
    Hugo

   • Huiveren is niet nodig, het meeste is gewoon bangmakerij:
    “Dit is niet mijn mening, maar informatie verkregen van Amerikaanse en Russische inlichtingendiensten!”
    en deze staan bekend om hun betrouwbaarheid natuurlijk.

  • dat is indoctrinatie. ze beschouwen de verhaallijn van de msm als enige waarheid en willen kritische geluiden en andere inzichten niet eens horen.
   ik heb dat zelf ook wel, maar andersom. ik kijk geen msm, dus de angts en prikdrang bij mensen vind ik verwonderlijk.
   maar ik ben wel kritisch en ben in staat zelf onderzoek te doen. dat zal ook de reden zijn dat ik de msm al vele jaren niet meer volg

 3. Ik heb de laatste jaren je commentaren gevolgd, wou dat ik het zo kon verwoorden.
  De ontwikkelingen die ik om mij heen zie, zijn als volgt… “goh niet gevaccineerd, wat maak jij jezelf het toch moeilijk”.
  Een van mijn beide zoons heeft zich laten vaccineren, ik was in shock.
  Reden.. Anders mag je niks grrrrr. Hugo eens zul je je moeten verantwoorden en ik zit vooraan.
  Maar wat ik eigenlijk wil zeggen is, dat ik het best op prijs zou stellen om gelijkgestemden te zien/spreken.

  Deze kerst doen we hier gezelschapspellen, met 1 vaxx en 2 non vaxx. 6yb

 4. 6 En het opende zijn mond tot lastering tegen God, om Zijn Naam te lasteren, en Zijn tabernakel, en die in den hemel wonen.
  7 En hetzelve werd macht gegeven om den heiligen krijg aan te doen, en om die te overwinnen; en hetzelve werd macht gegeven over alle geslacht en taal en volk.
  8 En allen die op de aarde wonen, zullen hetzelve aanbidden, welker namen niet zijn geschreven in het boek des levens des Lams, Dat geslacht is, van de grondlegging der wereld.
  Openbaring 13

  het beest in deze Bijbeltekst = het WEF. In 40-45 kregen de Joden de schuld, nu zullen net als nu al decennia overal in de wereld gebeurt; de Christenen vervolgt worden.

  Het is 2600 jaar geleden voorspeld !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in