Zowat alles wat Big Tech probeerde te verbergen over de “desinformatie” over het coronavirus blijkt uiteindelijk waar te zijn, aldus een nieuw opiniestuk van de Wall Street Journal.

Samen met de federale overheid blokkeerden social mediabedrijven zoals Twitter en Facebook belangrijke informatie over lockdowns, gezichtsmaskers en de “vaccins” die, als meer mensen toegang hadden gehad tot deze informatie, veel minder mensen de dood in hadden gejaagd, schrijft Ethan Huff.

Het blijkt dat het zogenaamde “virus” maar weinig of geen mensen heeft gedood. Al het andere dat verantwoordelijk was, van de angst en hysterie tot de gedwongen sociale isolatie tot het moeten dragen van een stuk stof en plastic over iemands ademhalingsgaten, droeg er het meeste toe bij dat mensen stierven.

Ook verkeerde ziekenhuisprotocollen (zoals remdesivir en beademingsapparatuur) hebben vele duizenden, zo niet miljoenen mensen het leven gekost. En Big Tech deed zijn deel om de waarheid hierover verborgen te houden door alle waarschuwingen die online gedeeld werden als “desinformatie” te bestempelen.

“Legioenen artsen hielden zich stil nadat ze getuige waren geweest van de demonisering van hun collega’s die de orthodoxie van de COVID in twijfel trokken,” bericht de Journal over de zaak. “Een beetje censuur leidt ertoe dat mensen uitkijken met wat ze zeggen. Miljoenen patiënten en burgers bleven hierdoor verstoken van belangrijke inzichten.”

“Gezondheidsautoriteiten en tv-artsen hielden vol dat jonge mensen kwetsbaar waren, eisten dat kleuters maskers droegen, sloten scholen, stranden en parken en wilden niet nadenken over cruciale kosten-batenanalyses. De economie? Geestelijke gezondheid? Nooit van gehoord.

COVID was nooit het probleem – het waren de “oplossingen” van de overheid die alles kapot maakten

Dan was er ook nog de censuur van waarheidsgetrouwe informatie over ivermectine en hydroxychloroquine (HCQ) die de massa beroofde van eenvoudige, veilige en effectieve remedies tegen COVID die het sterfvuur in het hele land aanwakkerde.

  Het narratief valt uit elkaar, stukje bij beetje

Ondertussen goot de regering 6 biljoen dollar in allerlei andere remedies, waaronder Operation Warp Speed en het treinwrak dat dat allemaal werd, met tientallen miljoenen mensen die verschillende bijwerkingen kregen of stierven als gevolg.

Deze injecties zijn aantoonbaar nutteloos als het aankomt op het daadwerkelijk stoppen van de verspreiding, maar dat heeft de overheid of de media of social media er nooit van weerhouden om ze te pushen en te pushen en te pushen. De enorme kosten voor de volksgezondheid van de gevolgen van deze push zijn nog maar net zichtbaar.

Het ergste jaar voor oversterfte was in feite 2021, het jaar van het “vaccin”. Daarvoor stierf er nauwelijks iemand aan echte COVID, ook al deden de media alsof er overal op straat mensen dood neervielen door een of andere spookbesmetting.

“Het sterftecijfer in de meeste landen met een hoog inkomen was in 2021 en 2022 erger dan in 2020, het eerste pandemiejaar,” legt het Journal uit. “Veel armere landen met minder overheidscontrole leken het beter te doen. Zweden, dat geen lockdown had, presteerde beter dan bijna elk ander geavanceerd land.”

“Nadat ze 2020 met relatief succes hadden doorstaan, begonnen gezonde mensen van jonge en middelbare leeftijd in rijke landen in 2021 en 2022 in ongekende aantallen te sterven. Gezondheidsautoriteiten hebben zich niet genoeg gericht op deze cataclysme van vroegtijdige sterfte door niet-COVID hartaanvallen, beroertes, longembolieën, nierfalen en kanker.”

Zelfs ondanks alle censuur komt de waarheid steeds meer naar buiten, dankzij de kracht van het internet. De autoriteiten erkennen dit en daarom proberen ze de vrije meningsuiting nog harder aan te pakken.

  Dr. Marble: Nu de COVID leugens ontmaskerd zijn, propageren de globalisten WERELDOORLOG om de wereld te ontvolken

“Digitale censuur is hun antwoord op deze gezagscrisis,” zo wordt het in de opiniebijdrage van de Journal verwoord.

Censuur voorkomt dat de waarheid naar buiten komt, waardoor mensen dodelijke, verkeerd geïnformeerde beslissingen kunnen nemen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wereldwijde kankercijfers exploderen na “vaccins” en worden in de doofpot gestoptVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBritse huurling over Oekraïense tegenaanval: “Het is een bloedbad – ze sturen Oekraïners om zonder dekking gedood te worden!”
Volgend artikelEen verhaal van twee steden – Moskou & Parijs
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. Ik verneem net dt de kaagse kut de politiek verlaat wegens doodsbedreigingen aan haar adres en tegen de kinderen. Nou dat heeft dan goed gewerkt. Opgeruimd staat netjes en ja hoor wij onthouden hoe jij ons land eigenhandig met je wefsnol rutte kapot hebt gemaakt. En Kaag Je gaat de geschiedenis in als wefhoer en communist. 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🤩

  • Mark Rutte en het kartel van verraders en psychopaten zouden tegen ons zeggen;

   Het waren geen doodsbedreigingen, het waren doodswensen aangezien zovelen van jullie massaal en vrijwillig euthanasie pleegden. Dat wij jullie disinformeerden is toch geen probleem… iedereen eet frikadellen terwijl ze niet weten wat er in zit, dus wat maakt het uit.

   Hun hele kaartenhuis gaat instorten zodra wij ons ALLEMAAL in het FvD verzamelen. Het maakt niet uit of je voor of tegen FvD bent… als je voor team mensheid bent is FvD de grote boom in het bos waar alle MENSEN zich kunnen verzamelen om samen één gigantische reus te vormen die de globalisten vertrappen tot ze allemaal dood zijn.

 2. woorden schieten te kort,..er rest ons nog wij..en de anderen,.. wraakroepend in de chaos zijn miljoenen kinderen verdwenen of geslachtofferd op het moord-altaar van de us/uk/eu/pfizer en co… kunnen we zeggen de Dollar ?? en de gewetenloze volgelingen..daar zijn véél gewetenloze betere-burgers bij hoor, en iedereen die ergens aan de top staan… iedereen hoor, de rest draagt mee aan de gevolgen…

  • Klopt. zijn lang niet alleen politici. Het kwaad zit thans op niveau van alle bestuurders van rijk, provincies, gemeenten, zorginstellingen, universiteiten, scholen, bedrijven, alles. Vrijwel alle sleutelposities zijn besmet met verraders, die hebben meegewerkt aan moord op hun medemensen en daaraan zullen blijven meewerken totdat de mensheid is gereduceerd tot volgens hen acceptabele aantallen. Allemaal dankzij de smerige geheime netwerken (secret societies – like the freemasons), die elkaar coöpteren in belangrijke functies, zonder dat de rest van de bevolking het door heeft.
   https://wendelllmalone.substack.com/p/is-deagels-2025-depopulation-forecast

 3. By the way cliff high voorspelde met zijn a.i. In april al dat deze informatie over de schade van de gifprik in eind juni zijn gezicht gaat laten zien in de media en hoog gaat oplopen tot in augustus toe aan artikelen die nota bene via de gewone media naar buiten gaat komen. En hij voorspelde ook dat er heel veel woke mensen hun boosheid en woede gaan laten zien daardoor omdat ze geschokt wakker worden van die artikelen. Kan er niet meer van wakker liggen, kijk er met groot genot naar uit de komende twee maanden hoe alles zich gaat ontvouwen. En hoe die idioten woke gegifprikte dommeriken gaan reageren, tijd voor de 🍿 🍺. 😂😂😂
  Ik heb het helemaal gehad met de gegifprikte en hun domme arrogante bewust weg te kijken. EIGEN SCHULD DIKKE BULT😜

  • Greet, het kon wel eens tegenvallen hoe dit uitwerkt. Je merkt dat achter de schermen op alle mogelijke manieren boosheid in de samenleving wordt gepompt, ook op deze manier maar ook door het tegen elkaar opzetten van bevolkingsgroepen, zoals onlangs in Frankrijk of in 2020 in de VS. Als het kookpunt wordt bereikt, maakt het niet meer uit waarom mensen boos zijn. Ze gaan dan hun woede koelen op alles wat in hun buurt is…en dat zijn niet de daders. Die zorgen natuurlijk dat ze altijd en eeuwig veilig buiten schot blijven. Wat ik steeds dichter bij zie komen het ‘het rode paard’ van Openbaring 6 ‘de vrede wordt van de aarde weggenomen, zodat zij elkaar zouden … slachten’ Ik denk dat we daarvan het voorspel al enige tijd meemaken.

 4. Dit is een mooie samenvatting. Helder. Ik hoop dat vele mensen dit lezen, en gaan beseffen dat die hele covid slechts het begin van de oplichterij door de regeringen was. En dat ze gaan beseffen dat ze niet alles meer voor zoete koek moeten slikken. Maar ook dat er mensen zijn die niemand laten vallen, waardoor ze toch nog in een ondersteunend systeem kunnen blijven toeven. Zelfs als je niet wilt, of niet kan, toegeven dat je er in getrapt bent, is het van groot belang dat je beseft dat je er niet alleen voor staat. Maar dat er heel veel mensen zijn die een mooie wereld willen, en die deze wereld met elkaar willen maken. Dus ook met jou! Deel deze informatie met anderen…. het is erg belangrijk voor het zelfbehoud van de mensheid!

  • Mensen die zich hebben laten prikken weten heel goed dat ze een risico hebben gelopen. Ze komen er niet meer mee weg bij mij. Ik ben onschuldig en heb mij laten meeslepen. Bulshit ja, zij keken bewust weg , dat is de waarheid. Gegifprikte zijn geen slachtoffer maar dader aan BEWUST wegkijken. NO MERCI HIER.

   • Beste Greet,
    Met alle respect.
    Ik begrijp jouw houding/reactie.

    De geprikte mensen hebben echter geen behoefte aan jouw medelijden danwel sarcasme.
    Dat de geprikte mensen zich hebben laten leiden door de overheid en hun helpers en onze waarschuwingen terzijde hebben geschoven is aan hun.
    Iedereen is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen keuzes.
    Dat ze vervolgens gevolgen ondervinden van hun gemaakte keuzes is ook aan hen zelf.
    Ze zullen deze gevolgen dan ook zelf moeten aanvaarden.
    Het heeft geen enkele toegevoegde waarde om te zeggen; “eigenschuld, dikke bult”.
    Het geeft jezelf slechts een soort van tijdelijke genoegdoening van het gegeven dat jij gelijk had.
    Het heeft ook geen toegevoegde waarde om medelijden te hebben met hun gevolgen, dat zal de gevolgen van hun gemaakte keuzes niet verzachten.
    Een aai over hun bol of een trap na heeft geen zinvol effect.

    Het lijkt mij zinvoller jou emoties te richten naar de misleiders van het hele Corona, en vax gedoe.

    John Lennon heeft ooit eens gezongen;
    ” Let it be”

    • Dat is een beetje het achterliggende idee van mijn voorstel… dat we de beulen aanpakken. Dat er mensen zijn zoals Greet beschrijft, helemaal mee eens, en ik kan er mee identificeren, maar strategisch gezien is het beter om nu menselijk te blijven om deze strategie uit te kunnen voeren. De ingespotenen zullen vanzelf wel neer storten. Daar hebben ze mijn haat en woede niet voor nodig… De gifspuit maakt vanzelf een einde an ze. Dus tot die tijd kunnen we die mensen tolereren en eventueel wat ondersteuning bieden ALS ze daadwerkelijk willen meehelpen aan een mooie wereld voor de toekomst van de weldenkende, oprechte mens. Nadruk op ALS. Zo niet, dan vallen ze vanzelf door de mand, vroeger of later, en rotten ze op als de gevallen van werkelijk verrotte mensen. Dus ik hoop dat ze naar voren zullen treden, om medestrijders te worden… Daarbij sla ik wel een arm om Greet heen.

    • Linksomof rechtsom… als dit voorbij is, want ALLES gaat voorbij… zullen we zien dat WIJ allemaal slachtoffers waren van de globalisatie nazi, pedo satanisten.

     Als we terugkijken naar WO2 dan maken we ook geen ruzie onder elkaar, dan zien we ook dat de mensheid slachtoffer was van een kwaadaardige elite die de mensheid als een schaakspel gebruiken.

     Boosheid is begrijpelijk, maar onderaan de streep zijn we 80jr (en als je echt diep gaat, al duizenden jaren) klaargestoomd voor dit zieke spel. Als de satanisten dit zieke plan niet hadden bedacht, was het allemaal niet gebeurt. Dat velen van ons zijn geprogrammeerd om gehersenspoelde monsters te worden… zo werkt hersenspoeling, hypnose, psychose. Je kan boos zijn op de gehersenspoelden, maar eigenlijk zijn dat nog grotere slachtoffers dan wij. Beeld je in dat je in de komende maanden als gehersenspoeld mens ineens wakker schrikt en beseft wat er is gebeurt en wat er speelt en dat je daar in angst en paniek en enorme sociale druk, volledig in mee bent gegaan… dan stort je wereld letterlijk in.

     Ik neem het voor niemand op… ik beschrijf gewoon de feiten. Feit is dat wij met zn allen gevangen zitten en slachtoffer zijn van een doodscultus die al honderden/duizenden jaren plannen maken om te zorgen dat wij met elkaarin conflict zijn en blijven. We worden met zn allen bespeeld en zolang wij boos op elkaar blijven en met elkaar blijven ruziën over wiens schuld het allemaal is, zolang wij niet verenigen blijven de daders buiten schot en gaat dit nog duizenden jaren zo door, OMDAT DE ELITES ZORGEN DAT WIJ ELKAAR DE SCHULD GEVEN IPV DE DADERS TE ZIEN.

     Laat je nie verdelen, we zijn met zijn allen slachtoffer van een club psychopatische pedo satanisten die ons hebben gekneed en gedresseerd om elkaar te slopen ipv de elites.

     • Ik ben geen slachtoffer, ben wakker geboren💪. Als je iedere gegifprikte vraagt waarom ze het hebben gedaan heb je binnen twe minuten ruzie met ze omdat ze arrogant worden naar je. Is mij al honderden keren overkomen, het goed willen bedoelen bij ze en naar de strot gebeten worden. Zelfs nu nog. Ik ga niet voor ze staan en praat hun lafheid al helemaal niet goed. Mensen die gevaxt zijn zijn laffe mensen zonder ruggengraat. Allemaal één voor éên. En als ze er ziek van worden of van dood gaan. Tja eigen schuld dikke bult je hebt hem helemaal zelf gewild. Heel kort door de bocht. Ik word al 3 jaar uitgespuugd als conspiracytheorist . Dat ze dan maar op de blaren gaan zitten ook. No merci . En anders test mijn idee maar is uit en ga maar is een gesprek aan met een gevaxte en je krijgt de wind van voor. Dus geloof ik niet dat er domme mensen zijn die zich door de media lieten beinvloeden. Gewoon door hun eigen lafheid of narsisme lieten zij zich prikken, dus hier geen medelij, never jamai.🙅‍♀️ Heb mn zakken vol van eigengereide mensen die zich verdedigen omdat ze zich uit lafheid lieten gifprikken.

      • Beste Greet,
       Ik heb met tientallen mensen gesproken die geprikt waren en nooit een conflictgesprek gehad.
       Ik ben in al die tijd nog nooit voor een conspiracy theorist uitgemaakt.
       Wellicht dat dat komt omdat ik mensen mijn mening niet opdring en/of probeer te overtuigen van iets anders waarin zij geloven.
       Ik zal ook geen mens veroordelen omdat ze mijn advies of raad niet opvolgen.
       Zoals ik al eerder schreef; ieder mens is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen keuzes.
       Dat jij een oordeel hebt over de keuzes van anderen laat iets zien van jouw sociale persoonlijkheid.
       Dat jij de wind van voren krijgt als je in gesprek raakt met iemand die geprikt is, zal waarschijnlijk liggen aan jouw manier van omgaan met de keuzes/mening van anderen.
       iemand met een vooringenomen oordeel is niet in staat om een open gesprek te voeren met een ander.
       Uit jouw bovenstaande reactie kan ik de conclusie trekken dat jij vast zit in jouw manier van denken.

       Jij verwijt anderen dat ze niet doen wat jij ze hebt geadviseerd en gaat nu over tot oordelen over hen.
       Hetzelfde als die geprikten niet wilden luisteren naar jouw goede raad, doe jij precies hetzelfde met die van mij in voorgaande reactie.
       Je blijft volharden in jouw standpunten en oordelen en laat niet een neiging zien tot nuance jammer.

      • Greet juli 13, 2023 at 15:53
       Ik heb respect voor je standvastigheid in deze keiharde trieste waarheid. Ik hoop wel dat de angstige, redbare schapen zich zullen melden en op ons durven te leunen om samen de wereld beter te maken. Daarom ben ik bereid die een kans te geven, en ze niet over dezelfde kam te scheren als de egoistische laffe ratten die op de giftrog afstormden. Maar jouw kristalheldere blik heeft kracht omdat hij ons op koers houdt. Ik kan helemaal de mist ingaan met mijn hoop dat angstige schapen nog rehabiliteerbaar zijn.

 5. Het was een IQ/EQ test en een gehoorzaamheidstraining.

  En in de meeste westerse landen, heeft 70/90% laten zien dat ze verstandelijk en emotioneel zonder vragen mee hebben gedaan met een sekte, een doodscultus. De hersenen van de massa zijn in 80jr na WO2 in comateuze toestand gebracht… blinde volgers, zombies.

  • Ik denk dat er wel velen waren die werkelijk bang waren, en dat het ze niet ging om op vakantie gaan en die stupide shit. Maar werkelijk bang om een ouder te infecteren, of de moeder niet meer te zien, of iets dergelijks. Die mensen mogen van mij een kans krijgen. Je haalt ze er snel genoeg tussen uit, tussen het kaf. De ‘reizigers’ en ‘horeca’ gasten herken je meteen. Fuck them. Maar die angstige schapen, die zich nu afvragen wat ze wel en niet kunnen geloven, tot wie ze zich kunnen keren, die kunnen we een zetje geven om op kracht te komen om mee te helpen met een weldenkende nieuwe wereld, de NEW. We nemen ze bij de hand.

   • Er is idd nog een verschil tussen mensen die het echt geloofden en doodsbang waren en zijn… en de egoïsten die gewoon meededen om voordeel te hebben. De waarheid gaat hun wereld vernietigen, daarom ontwijken ze de waarheid… wederom uit egoïsme.

    Anyway… wie heeft meegedaan om op vakantie te kunnen en lekker veel vrij wilde zijn met een fake pcr test… die mensen gaan het heel heel zwaar krijgen, want linksom de leugen in raken ze alles kwijt en rechtsom in de waarheid zullen ze instorten… er is linksom of rechtsom geen goede uitkomst voor de geprikten. Ik ben inmiddels gewoon blij dat ik de last van het wakker zijn moet dragen ipv dat ik straks ineens moet ontwaken in een nachtmerrie. Het is allemaal vreselijk, voor iedereen… terwijl de elites en hun slaven welig en uitbundig feest vierden terwijl WIJ ALLEMAAL in de hel werden opgesloten.

   • Beste Immortal,
    Helemaal mee eens.
    Jouw reactie geeft blijk van het feit dat niet alles zwart of wit is.

    Jouw gevoel voor relativering/nuance waardeer ik zeer.

    • Fijn Tigron. Ik denk dat we met menselijkheid wel een critical mass kunnen opbouwen om de NEW te beginnen en de tweestrijd uit te roeien. Ik haat die gifjunkies ook, met een passie net zoals Greet, maar ik weet dat er een paar zijn die echt in de valsheid meegesleurd waren, en niet voor eigenbelang. Ook in de VS, het hele leven stortte in, zonder werk, terwijl ze die vuile spuit echt niet wilden! Execution in broad daylight without due process. Dus ik hoop dat we de schapen die zich nu wat aan het afvragen zijn kunnen begeleiden naar een krachtige positie van bewust menszijn. En daarbij moeten ze zelf over de brug komen, ze moeten die hulp van ons ‘wakkeren’ wel zelf vragen!

 6. “Een BEETJE censuur”….

  Ze blijven de LEUGENS van de MASSAMOORDENAARS gewoon ontkennen en afzwakken!

  Ik denk dat dit “Wir haben es nicht gewusst!” gewoon bij de plandemie hoort, net als de ‘vergeving’ waar ze straks ook nog om gaan bedelen…

 7. ….nog even en sites als deze worden definitief verbannen wegens wrongspeech ….het komt er aan hoor…en dan hoeven corrupte woke msm idioten zolas WSJ niet langer ‘vijgen na pasen’ artikels uit hun mouw te schudden om een deel van hun nog niet zo idioot publiek gunstig te stemmen…

  • Beste Patrick,
   je kunt e.e.a. zien als een strijd tussen goed en kwaad.
   Die strijd kun je winnen of verliezen.
   Deze strijd winnen is geen zekerheid.
   Met moedeloosheid/doemdenken is verliezen wel een zekerheid.

   Denk in oplossingen, niet in problemen.

 8. en iedereen denkt dat het bij een volgend scenario gans anders gaat lopen. Volledig fout; al die miljoenen angsthazen gaan terug onderdanig alles opvolgen. De domheid van de bevolking is grenzeloos en zal zo blijven. Bewijzen genoeg.

  • Ik hoop het niet… ik hoop echt dat er genoeg mensen zullen zijn die moediger zullen worden, nadat ze hun vingers al hebben gebrand. Als ze een tweede keer weer vrijwillig door het ijs zakken, dan juich ik ze toe van de kant.

  • Ja Kläppe dat gaat zo gebeuren. Daarom hebben we de plicht ze wakker te schudden ook al is dat lastig. Ik ken aardige mensen die er zijn ingetrapt en je niet direkt kwaad willen doen maar hun volgzame houding maakt ze tot Judas. Jij wordt verraden waar je bij staat. Ik zou wensen dat ze eens praten met mensen die WOII hebben overleefd en over de periode 1933-1945 kunnen vertellen.

 9. Something happened… Geplaatst op: Woensdag 5 juli 2023

  ´In zijn 155 pagina’s tellende uitspraak zei rechter Terry Doughty dat er “substantieel bewijs” is dat de regering het Eerste Amendement heeft geschonden door deel te nemen aan een grootschalige censuurcampagne gericht op inhoud die de verhalen van het establishment over COVID-19 in twijfel trok of tegenwerkte.

  In een historische uitspraak dinsdag verbood een federale rechter tijdelijk verschillende biden-regeringsfunctionarissen en federale agentschappen om te communiceren met sociale mediaplatforms.

  In zijn 155 pagina’s tellende uitspraak zei rechter Terry Doughty van de Amerikaanse districtsrechtbank voor het westelijke district van Louisiana Monroe Division dat er “substantieel bewijs” is dat de regering het Eerste Amendement heeft geschonden door deel te nemen aan een grootschalige censuurcampagne gericht op inhoud die de verhalen van het establishment over COVID-19 in twijfel trok of tegenwerkte.

  Doughty zei dat het “tot nu toe geproduceerde bewijsmateriaal een bijna dystopisch scenario weergeeft.”

  Hij voegde eraan toe:

  “Als de beschuldigingen van eisers waar zijn, gaat het in deze zaak misschien wel om de meest massale aanval op de vrijheid van meningsuiting in de geschiedenis van de Verenigde Staten. In hun pogingen om vermeende desinformatie te onderdrukken, wordt de federale regering, en in het bijzonder de hier genoemde beklaagden, ervan beschuldigd het recht op vrije meningsuiting van het Eerste Amendement schaamteloos te hebben genegeerd. …

  “Tijdens de COVID-19-pandemie, een periode die misschien het best wordt gekenmerkt door wijdverspreide twijfel en onzekerheid, lijkt de regering van de Verenigde Staten een rol te hebben aangenomen die vergelijkbaar is met een Orwelliaans ‘Ministerie van Waarheid’.”´

  Verder lezen aanbevolen:
  https://greenmedinfo.com/blog/citing-orwellian-tactics-federal-judge-orders-white-house-stop-censoring-american

  Inclusief 155 blz. tellend Rapport:
  https://www.documentcloud.org/documents/23867004-08917380420?responsive=1&title=1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in