AT&T en Verizon zijn van plan om deze woensdag nieuwe 5G-diensten uit te rollen, maar de CEO’s van Delta Airlines, United Airlines, FedEx, UPS en anderen hebben een brief gestuurd naar de Biden-regering waarin ze waarschuwen dat C-band 5G-straling vliegtuiginstrumenten verstoort waardoor “enorme stukken” van de Amerikaanse luchtvaartvloot onbruikbaar zouden kunnen worden, door de grote luchthavens van de natie te onderwerpen aan 5G-gerelateerde vliegrestricties van de Federal Aviation Administration (FAA), omdat deze frequenties interfereren met gevoelige vliegtuiginstrumenten, zoals hoogtemeters en de landing van het vliegtuig aanzienlijk kunnen belemmeren, wat het meest cruciale en gevaarlijke deel van elke vlucht is, schrijft Forbiddenknowledgetv.net.

De CEO’s zeggen dat de inzet ervan in de buurt van luchthavens zal resulteren in duizenden geannuleerde vluchten en honderdduizenden passagiers en pakketten zal doen stranden. “Om het ronduit te zeggen, de handel in het land zal tot stilstand komen,” zeiden ze.

Ze dringen er bij ambtenaren op aan om te verbieden dat 5G wordt geïmplementeerd binnen 2 mijl van de betrokken luchthavens totdat de FAA een manier kan bepalen waarop luchtvaartmaatschappijen veilig kunnen vliegen om een “catastrofale verstoring” van passagiersvluchten en van de toeleveringsketen te voorkomen.

“Onmiddellijke interventie is nodig om aanzienlijke operationele verstoring van luchtreizigers, expediteurs, de toeleveringsketen en de levering van noodzakelijke medische benodigdheden te voorkomen,” schreven ze in een brief aan Witte Huis National Economic Council Director Brian Deese, Transportation Secretary Pete Buttigieg, FAA Administrator Steve Dickson en Federal Communications Commission Chairwoman Jessica Rosenworcel.

Sean van SGT Report vraagt: “Stel je voor wat er zou kunnen gebeuren met mensen die grafeenoxide door hun aderen hebben stromen omdat ze de experimentele mRNA doodprik hebben genomen?” verwijzend naar een CCTV video die vorige week door Dr Ricardo Delgado in de La Quinta Columna werd gepubliceerd van iemand op een fiets, waarbij we duidelijk een signaalstoring in de video zien die wordt veroorzaakt door een soort elektromagnetische puls, die tegelijkertijd de fietser tegen de grond slaat en hem kennelijk doodt.

  Patholoog Burkhardt laat zien: Vaccin spike-eiwit stapelt zich op in testikels, vervangt sperma

Houdt wat we in deze video zien verband met de duizenden meldingen van mensen die “plotseling stierven“, waaronder de meer dan 300 internationale voetballers die op het veld in elkaar zakten of een hartaanval kregen, waarvan er vijf stierven tijdens de kerstvakantie? Alsof we niet al geen voorspellende programmering hebben gehad over een “Kill Switch“.

Sean vraagt zijn gast, advocaat Todd Callender, wat hij denkt over het verband tussen 5G en de slechte effecten van het vaccin en hij zegt:

Charles Lieber, die net veroordeeld is in een federale rechtbank, voor het steunen van de Chinezen in hun ontwikkeling van al dit spul. Hij was beroemd om het atomair lassen van transistors in deze nanodeeltjes, waardoor ze in nanobots veranderden.

De reden waarom hij dat deed was om ze ontvankelijk te maken voor gsm-signalen, stralingssignalen, net zoals die waarover we het hebben met 5G, 33-66 GHz-bereik, zoals ik het heb begrepen. Wat ook interessant is, zoals je zei, in Wuhan, toen ze hun 5G-netwerk aanzetten, waren het 10.000 zenders die allemaal werden aangezet op 30 oktober, het was Halloweenavond, als ik me goed herinner, 2019 en binnen een zeer korte periode begonnen mensen ziek te worden en te sterven.

Het gebeurt ook zo dat, op dat specifieke bereik van de frequentie – en we hebben de studies gedaan om dit aan te tonen – als het intensief genoeg is, als je dicht genoeg bij de zender bent, die frequentie voldoende is om de zuurstof van de stikstofmoleculen [in de lucht] te scheiden en ze kunnen letterlijk iemand op zijn plaats verstikken. Die persoon weet misschien niet eens dat hij gestikt wordt, omdat hij stikstof inademt en geen zuurstof krijgt.

  Proberen meer dan 100 dode Amerikaanse piloten ons een boodschap te sturen over de veiligheid van vaccins?

Dus, 5G is op zichzelf een wapensysteem … Active Denial System, de militairen en het leger gebruiken het. Je hebt een grote schotel op de top van een Humvee, ze richten het op mensen, het laat mensen voelen alsof ze worden opgebrand. Dat is het 60 GHz signaal. Ze zijn mensen aan het microgolven. Dat is waar we het over hebben.”

5G DEATH TOWERS ACTIVATED: FLU-LIKE SYMPTOMS WILL FOLLOW


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GRAFEENOXIDE DOSSIER

Franse verzetsstrijders vernietigen massaal 5G-netwerkenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet narratief valt uit elkaar, stukje bij beetje
Volgend artikel43-jarige hardcore vaccinzeloot verdwijnt maandenlang van sociale media, dood na “ernstige ziekte” na Moderna injectie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

36 REACTIES

 1. Ik ben benieuwd hoeveel oude mensen zullen sterven binnen een week na dat 5g is geactiveerd. Of gewoon hoeveel mensen die ingeent zijn …..of een peacemaker hebben etc……?

 2. Ja, ik vroeg me ook al af hoe dat gaat met ICD/pacemaker?
  Ik zal contact opnemen met Thorax afdeling van UMCG; niet dat
  ik daar veel van verwacht, zij zijn overheid en gaan mee in het narratief
  van de overheid. Eerst maar contact opnemen met bevriende artsen.
  Inge

 3. Toen ik een jaar geleden problemen had met de ontvangst van bepaalde kanalen op mijn tv vertelde de provider me dat dat kwam door 5G. Daar was mijn tv niet geschikt voor. Nieuw kabeltje erin en hij deed het weer. Moraal van dit verhaal: niet vandaag maar al veel langer geleden werd 5G uitgerold. Hou toch op met dat paniekzaaien steeds. Jullie lijken af en toe de Story wel.

  • By the way als je tv er niet voor geschikt is troll, dan is dat ook niet met een kabeltje op te lossen. Maar meer met een nieuwe tv?????

  • Hoi Frank,

   Ik heb gewerkt bij een bekende provider… toen was de uitrol van 4G (= 4e generatie) van toepassing. Nu is 5G (=5e generatie) van toepassing om uit te rollen.
   Net als bepaalde softwareapplicaties zijn deze allicht beschikbaar maar niet geactiveerd (moeten éérst geïmplementeerd worden). In uw geval lees ik wat u schrijft en begrijp ik wat u bedoeld. Ook laptops kunnen al op 5G (net zoals telefoons op 5.0 bluetooth kunnen communiceren) maar dat betekent niet dat de frequentie ook daadwerkelijk actief is.
   Dat kan ook niet want de ingebruikname is pas sinds 2020. De uitrol verloopt gefaseerd…
   Begrijpt u toch wel?

   Wat gaande is, is als volgt; de implementatie van 5G was al sinds jaren ’90 op sommige plekken en op de meeste plekken vanaf 2014, in het land.
   De uitrol, is nu gaande… zo legt T-Mobile glasvezel aan in steden…dáár vanuit kunnen ze verder…

   De daadwerkelijke activatie.. de “switch” om het zo maar te zeggen, zoals we met de aankondiging van 4G hadden in 2016… DAT is nog helemaal niet van toepassing of gaande……

   Terwijl ik dit typ hoor ik wéér een ambulance voorbij rijden maar ik laat me niet afleiden….

   Ziet u de link van Nicole die hier gedeeld is?
   Dat is: https://antennekaart.nl/kaart/5g?lat=52.42482596&lng=5.51651001&zoom=11

   Dit is goed om (letterlijk) in kaart te hebben.
   Wat opvalt is dat de uitrol (plaatsing) verschilt; de ene mast is geplaatst in de jaren ’90 en de andere mast is geplaatst vanaf het jaar 2000 en meeste zelfs 2014/ 2018. U kunt zelf kijken welke bij uw buurt van toepassing zijn…

   Maar bij ALLEN is een overeenkomst en dat is; de “ingebruikname”.
   Het jaar, is overal 2020. Dus wat u aangeeft over uw televisie kan kloppen… de beschikbaarheid/ zichtbaarheid was er.. maar activatie is geen sprake van geweest, dat is namelijk campagne gewijs…

   Enfin, ook zie ik dat KPN en T-Mobile koplopers zijn (26+ masten) maar wat opvalt is dat NIET elke mast een “hoogspanningsmast” is…

   Goed om dit in kaart te hebben maar ik krijg (echt waar) spontaan hoofdpijn en druk achter mijn ogen van het idee alleen al dat dit eraan gaat komen. Met dit bedoel ik de activatie… de frequenties (MHz) staan er ook overal bij..lopen op tot wel 1835MHz de hoogte ook…gemiddeld 30+ en deze die ik zie is wel 45.4 meter hoog… en het vermogen… is wel tot 32.4 dBW in dit geval.. (van de mast frequentie en MHz welke ik nu beschrijf)….

   Ik heb masten in mijn buurt, meerdere, maar dat zijn géén “hoogspanningsmasten”.
   Geen idee of dát veel uit maakt want straling is straling.

   Wat ik wel weet is dat T-Mobile al sinds 3 maanden geleden aankondigde glasvezel te willen uitrollen en dat nu sinds deze weken gaan doen (akkoord van VVE en woningbouw verenigingen en gemeente). … ze zijn as we speak deze weken de straten aan het open breken om glasvezel uit te rollen…

   HIEROP (op glasvezel) kan de 5G definitief geactiveerd worden (dit staat duidelijk ook in de briefing van T-Mobile bevestigd als beweegreden voor de uitrol van glasvezel).

   De “Great” RESET begint nu wel een andere vorm aan te nemen….

   • Beste Lee1990,
    Hartelijk dank voor dit meer dan duidelijke verhaal. Dit is fantastisch en begrijpelijk uitgelegd. Ik heb helaas niet zoveel kennis van bovengenoemde zaken en ben daarom ook afgegaan wat de monteur mij destijds vertelde. Ik woon in een klein dorp en de provider zit op de hoek dus je hoopt dat hij het je vertelt zoals het is. Bovendien dacht ik: Zal wel want van een kabeltje wordt hij niet rijk. Ik ben blij dat iemand de moeite heeft genomen het zó duidelijk te verklaren. Dat vraagt toch even wat meer tijd en energie dan simpel “troll” te roepen, wat tegenwoordig bijna standaard gedaan wordt door mensen die maar wat roeptoeteren.. Laten we die maar houden om the great reset te bestrijden en wakker te blijven.

  • Die storing kwam van de aan 3G/4G toegewezen frequenties in de UHF (eerst 800 MHz, later ook in 700 MHz band – google op digitale dividende). Ooit in gebruik door de tv-torens, sinds jaren 60 door analoog (‘Lopik’etc) later door DVB-T (‘Digitenne’), maar sinds een paar jaar ontruimd en toegewezen aan mobiele netwerken. KPN was de eerste 4 G provider die op 800 MHz actief werd. En laten de kabelboeren daar wèl nog hun tv-signalen op doorgeven. Slechte coax achter de tv? Dan storing. Niks 5G.
   Hetzelfde verschijnsel deed (doet) zich voor bij satellietontvangst. Zet maar eens een DECT-basisstation van de huistelefoon pal naast/op de satellietontvanger en bingo: sommige kanalen zijn gestoord.

  • Ik heb bij KPN gewerkt en zag 5G staan op een korte wifi verbinding van de benedenverdieping/waar het modem staat naar wifi apparatuur. Dat is niet dezelfde 5G die bedoeld wordt.

 4. Great, ik ben geen trol en je hebt geen idee wat voor een tv ik heb. Dus dom commentaar kan je beter achterwege laten. Misschien is wat info inwinnen ook handig dan weet je waar je het over hebt.

  • misschien zou je een keer naar je eigen advies kunnen luisteren mbt dom commentaar en info inwinnen…
   je hebt duidelijk, om het met de woorden van pietje bell te zeggen, de kok horen fluiten want hij weet niet waar de lepel is.

  • Jij hebt het erover dat de man verteld dat je tv niet geschikt is, jij maakt die domme woordkeuze, ik niet. Als je tv niet geschikt is dan helpt een kabel niet, narcist dat je bent, is duidelijk dat je een heel dominante betweter bent.?????kwestie van logisch nadenken….

   • Beste Greet,
    Altijd fijn te constateren dat er mensen zijn die zich uitgeven voor dame maar het totale tegendeel blijken te zijn. Je bent van het soort waar Nederland het nou net niet van moet hebben.. Bah.

   • U heeft geweldige cartoons; creatief vooral zeg!!

    Humor én een boodschap.
    De meest grappige (eigenlijk allemaal ook educatief en informatief!) vind ik;
    – De tabak rol (roken kán gevaarlijk zijn…wanneer u de mondkap af zet en dood kunt gaan door……Corona – en varianten!).

    – De weegschaal met welke kant het op gaat.. ook een mooie synoniem want de weegschaal lijkt gelijk maar… als je goed kijkt….heel goed kijkt….. weten we welke kant het op gaat!

    – Verplichte vaccinatie voor de misdadigers wanneer schuldig bevonden….

    – Compensatie problemen tekening… (hoe meer lawaai aan de bovenkant….).

    – Het eerste virtuele congres op 14 maart 2021 (BE) mooi om de Grey en Reptillian te zien. Die Grey is prachtig getekend!

    – Zomer 2021; openbaar en privé haha heftig wel maar zó waar!!

    – Veiligheidsmaatregelen van kappers met een heggeschaar haha!!

    – Controlepas (6 kaartjes uitgeklapt!!) en 2 bordjes : OUT en EXIT haha!!

    – Vicieuze circels (planning Schwaub en ook gebrek aan oplossingen in huidige “aanpak”) !!

    – Vaccin; Russisch roulette (a b s o l u u t !).

    – Zoek de verschillen van Zorro heb ik hier op FN gezien!! Leuk bedacht!!

    – De nieuwe smiley; leuke!

    – Zelfgemaakte (gaas) mondkap – hilarisch!

    – Café de nieuwe norm !!! lig dubbel ervan!

    – En hoe het Corona virus “toeslaat” op “kwetsbare plekken” die is echt in de roos ook!

    – De Bill Gates club in het bootje en de agressie hoe ze de zwembanden leksteken! gewoon mensen-haat! En de namen van die reddingsboeien hi-la-risch!

    – Doofpot land! Het Rijk van de onderste stenen.

    – info over Rutte… 100% kloppend overigens.. maar dat hij Toyota Jeeps (met belastinggeld) aan de zogenaamde gematigde rebellen in Syrië heeft geschonken dát wist ik niet!!!

    – De gezichtsherkenning oplossing heb ik…. zie deze link en bestel zou ik zeggen :-); https://maskalike.com/collections/novelty-masks/products/double-vision-face-mask en anders is deze ook heel gaaf… vind ik; https://maskalike.com/collections/novelty-masks/products/human-skull-face-mask..

    – Trollenfriet; frietje oorlog HAHAHAH!!!

    Ik kan zo nog wel even doorgaan maar de recht toe recht aan – dubbelzinnigheid in uw cartoons vind ik geweldig!!!

    Ik zie de grey en reptillian wel maar weet, er zijn ook andere “ET’s” hier op aarde….. en ik geloof erin dat de Reptillian agenda voorbij is..

    U bent trouwens ook echt goed in het weergeven van gezichtsuitdrukkingen. De emotie spat er gewoon echt vanaf!!!
    P.s. de certificaten ga ik uitprinten !! “Ik voel me goed…meer hoef je niet te weten” !! Maak ik een button van en doe ik op mijn jasje als ik naar HR stap op werk 🙂 haha.

    Zelf ben ik niet zo van het onderverdelen van “culturen” omdat corruptie voor mij veel belangrijker is om met z’n allen scherp op te zijn dan zoeken naar verschillen in mensen, zondebokken zoeken..pak liever de voeding aan maar..

    Misschien vind u het trouwens ook interessant om cartoons te maken n.a.v. politieverhoren. Eerlijke prettige agenten en rechercheurs die vertellen hoe heftig het er aan toe gaat in het korps; https://bpoc2020.nl/politieverhoren. Ik waardeer deze ambtenaren!!

    • Dank voor je lovende woorden, Lee, daar doe ik het voor.
     Trouwens dat certificaat met het groene vinkje heb ik op de achterruit van mijn auto geplakt, 25 cm groot.
     Alle cartoons zijn vrij van © dus je mag er mee doen wat je wil, liefst zoveel mogelijk verspreiden want mijn boodschap is om, middels humor, de mensen aan het denken te zetten en bij jou is dat prima gelukt, waarvoor mijn dank.
     Trouwens, ik heb aan de BPOC aangeboden om cartoons voor hun te maken, maar daar heb ik na 1,5j. nog steeds geen antwoord op gekregen.

  • Dank, goed om (letterlijk) in kaart te hebben. Wat opvalt is dat de uitrol (plaatsing) verschilt; de ene mast is geplaatst in de jaren ’90 en de andere mast is geplaatst sinds 2018.

   Maar bij ALLEN is een overeenkomst en dat is; de “ingebruikname”. Het jaar, is overal 2020.

   Ook zie ik dat KPN en T-Mobile koplopers zijn (26+ masten) maar wat opvalt is dat NIET elke mast een “hoogspanningsmast” is…

   Goed om dit in kaart te hebben maar ik krijg (echt waar) spontaan hoofdpijn en druk achter mijn ogen van het idee alleen al dat dit eraan gaat komen. Met dit bedoel ik de activatie… de frequenties (MHz) staan er ook overal bij..lopen op tot wel 1835MHz de hoogte ook…gemiddeld 30+ en deze die ik zie is wel 45.4 meter hoog… en het vermogen… is wel tot 32.4 dBW in dit geval.. (van de mast frequentie en MHz welke ik nu beschrijf)….

   Ik heb masten in mijn buurt, meerdere, maar dat zijn géén “hoogspanningsmasten”. Geen idee of dát veel uit maakt want straling is straling.

   Wat ik wel weet is dat T-Mobile al sinds 3 maanden geleden aankondigde glasvezel te willen uitrollen en dat nu sinds deze weken gaan doen (akkoord van VVE en woningbouw verenigingen en gemeente). … ze zijn as we speak deze weken de straten aan het open breken om glasvezel uit te rollen… HIEROP kan de 5G geactiveerd worden, staat in de briefing van T-Mobile als beweegreden voor de uitrol van glasvezel.

   • Hoi Lee1990,

    Zoals ik het straling verhaal begrijp (ik ben geen expert, gevorderde amateur is beter haha) is lang niet elke straling hetzelfde is. Voorbeeld, als je je debieltje aan je oor houdt is dat voor je hersenen heel wat anders dan als je oortjes gebruikt (met fysieke kabel). Dit doordat de zeer korte goven (dus snelle haleveringstijd van het signaal) minder en minder schade aanricht aan je hersenen hoe verder en verder die golven van je schedel verwijderd zijn.

    Dat geldt ook voor hoogspanningskabels. Zo goed als overal staan die in the middle of nowhere. Dat is niet toevalilig. Middenspanning stations (waar ze die hoogspanning omzetting in middenspanning) staan ook altijd afgelegen. Randen van industrie gebieden. Die laagspanning, ja, die straling die doet nog amper wat dus who cares en staan dus overal.

    Wat ik niet begrijp is je stelling over glasvezel. Wat mij betreft is dat een prima en zeer toe te juigen alternatief voor 5G (en 4G).

    Laat me even toelichten waarom via een analogie zoals ik m begrijp. Ik weet het echt niet zeker en sta open voor tegen argumenten.

    Hoe hoger de spanning / golflengte hoe schadelijker. Om op de hoogspanning vs laagspanning electra netten te vergelijken. 5G en 4G is 5G is hoogspanning overal, 4G middenspanning.

    Wat glasvezel doet, nogmaals, zoals ik het begrijp, is om bij de analogie te blijven is de wijken laagspanning te houden. Dan verzamelen in middenspanning en dan uiteindelijk in de hoogspanning te verzamelen.

    Dus twee totaal verschillende systemen. 5G brrr maar glasvezel, waar hetzelfde mee te bereiken is zonder al die midden- en hoogspanning risicos.

    Ik hoor graat hoe jij dit ziet.

    Groeten,
    Hugo

    • Hoii Hugo,

     Dank voor je comment!
     Ik ben altijd blij jouw reacties te lezen, ik vind mijzelf vaak in jouw mind-set en hoe jij je communicatief uit kunt spreken.

     Klopt helemaal wat je zegt hoor.. maar ik wilde Frank laten weten dat activatie van 5G los staat van de implementatie en dat we op dit moment nog in de beginfase verkeren van de 5G uitrol (dus de masten staan er wel en daarbij ook Hoogspanningsmasten) en het dus mogelijk is wat hij vertelt hier (dat zijn televisie een reset..(..of boost… wat een termen hedendaags…) nodig had…maar dat het dus niet af doet aan zijn bagatelliseren over 5G. Hij noemt dit artikel namelijk “conspiracy” en daar haakte ik op in bij ém..

     Maar je bent op het gebied van zendingsmasten toch wel méér expert dan ik..

     Staat nog een mooie praise in de brieg vanuit T-Mobile: ” Het is belangrijk dat alle bewoners meewerken, alleen dan kan iedereen die dat wil, gebruik maken van glasvezelinternet. Meewerken is makkelijk en verplicht je tot niets; er zijn geen kosten verbonden aan de aansluiting en je bent ook niet verplicht een abonnement te nemen. Maar het is wel zo handig als de aansluiting er is; je bent dan klaar voor de toekomst!”

     Lijkt de politiek wel….

     Verdere info;

     Ik zal de brief van T-Mobile even uittypen. Is als volgt;

     “Met trots presenteren wij: 5G van T-Mobile in heel Nederland! We bieden nu met ons gloednieuwe 5G-netwerk landelijke dekking. Dit betekent dat 90% van de inwoners van Nederland woont in het 5G-dekkingsgebied van T-Mobile. Zo blijf jij overal verbonden met de mogelijkheden van nu en van straks. En dit is pas het begin. Wat eerder onmogelijk leek, is gerealiseerd in Nederland: een tatoeage laten plaatsen op afstand via mobiel internet. Actrice Stijn Fransen heeft een tattoo laten zetten door een robotarm die op afstand werd aangestuurd door een tattoo artist. De besturing verliep via 5G-internet van T-Mobile. 5G is de opvolger van 4G. Ons 5G-netwerk met landelijke dekking biedt je in de toekomst ongekende snelheden, eindeloze mogelijkheden en een nóg betere netwerkervaring. 5G van T-Mobile gaat je leven makkelijker, leuker en veiliger maken. Glasvezel internet van T-Mobile is écht heel snel: met tot maar liefst 1 Gbit/s kun je probleemloos thuiswerken, videobellen tot je erbij neervalt, soepel online gamen met je vrienden én in 4K video’s en series streamen. Bovendien gaat up- en downloaden even snel. Op dit moment is het 5G-netwerk van T-Mobile landelijk dekkend. Dit betekent dat 90% van alle inwoners van Nederland in het 5G-dekkingsgebied woont en toegang heeft tot de ongekende mogelijkheden van 5G. Het netwerk van T-Mobile is het meest bekroonde 4G-netwerk van Nederland. Al 5 keer op rij komen we als beste mobiele netwerk uit de test. En met 5G gaan we zelfs nog een stap verder. “….

     Ze zijn nu dus breed in gemeenten glasvezel netwerk aan het aanleggen.

     P.s. ter info, zie (en hoor) deze video; https://www.nu.nl/291028/video/mysterieus-havana-syndroom-treft-diplomaten-uit-de-vs-dit-weten-we-nu.html

     Diplomaten klagen over gezondheidsklachten en hebben geluiden gehoord. De geluiden vonden ze opmerkelijk dus hebben ze opgenomen…wordt afgespeeld en NOG zegt Nu.nl… “gezondheidsklachten”; MAAR HET IS LETTERLIJK FREQUENTIE WAT ZE OPGENOMEN HEBBEN DUIDELIJK TE HOREN OP OPNAME!!!!!

     • Hoi Lee1990,

      Dank voor je uitgebreide en heldere reactie(s). Wordt ik altijd blij van om te lezen! Ik hoop dat Frank wat van ons geleerd heeft (smile).

      Bij mij in de wijk heeft KPN glasvezel heeft uitgerold. Nooit geweten dat een glasvezel netwerk nodig is voor 5G. Ga ik zeker even induiken. Dank voor die info. Ik zag glasvezel nl als alternatief voor 4- en 5G.

      Eens dat die giga corporaties net politiek zijn. Feit is dat zijn ze. Overheid en giga corporaties zijn samen de overheid geworden. Hoe noemde Musolini dat ook al weer…… Oh ja, het model dat we ergens vorige eeuw hadden en heel veel bewonderaars had.

      Deze uit jouw post is wel heel absurd om als argument voor voor 5G aan te halen ”Wat eerder onmogelijk leek, is gerealiseerd in Nederland: een tatoeage laten plaatsen op afstand via mobiel internet. ”’

      Nou nou poe poe, daarom moeten we al die straling hebben. Eind jaren ’90 of begin 2000 werkte ik voor een mondiale Internet provider en via dat (fysieke) netwerk kon je toen al een chirurg uit Austalie (of zo)al open hart chirurgie laten uitvoeren via een robot arm.

      Who cares dat dat nu ook mobiel kan gezien alle risico’s die er aan verbonden zijn. Ik ben er van overtuigt dat 5G voor militaire doelen is en verkocht wordt aan de populatie middels onzin zoals zo mooi blijkt uit wat jij prachtig hebt gesteld.

      Dus ja, 5G is wel een conspiracy zoals als Frank stelt maar een heel andere dan hij denkt haha.

      Dank weer en een heel fijne morgen, middag of avond als je dit leest!

      Groeten,
      Hugo

 5. Ik zie déze video NET op Nu.nl (stond er sinds gisteren blijkbaar!!);

  https://www.nu.nl/291028/video/mysterieus-havana-syndroom-treft-diplomaten-uit-de-vs-dit-weten-we-nu.html

  Diplomaten klagen over gezondheidsklachten en hebben geluiden gehoord. De geluiden vonden ze opmerkelijk dus hebben ze opgenomen…wordt afgespeeld en NOG zegt Nu.nl… “gezondheidsklachten”; MAAR HET IS LETTERLIJK FREQUENTIE WAT ZE OPGENOMEN HEBBEN DUIDELIJK TE HOREN OP OPNAME!!!!!

  • Wat vreemd dat ze hier nu weer mee komen. Dit heeft zich al ruim een jaar geleden op meerdere plaatsen ter wereld afgespeeld. Maar ja, nieuws is geen nieuws, zelfs geen nepnieuws meer.

 6. Opnieuw een artikel waarin verwarring gezaaid wordt over 5G. Zonder verdere uitleg wordt een – foutief – verband gelegd tussen de (huidige) 5G masten voor mobiele communicatie en militaire systemen.

  De genoemde C-Band, waarin 5G moet gaan plaatsvinden (rond 4 GHz), is echt iets anders dan het vermelde 33-66 GHz bereik, waarin sterk gebundelde elektromagnetische straling als wapen kan worden.

  Een korte, maar ook voor leken begrijpelijke uitleg:
  https://www.pcmag.com/news/what-is-c-band

 7. als je de vraag op een juridisch juiste manier stelt , zijn ze verplicht de vraag te beantwoorden.
  niet alleen onder hun eigen regelgeving gepresenteerd als vermeende wetgeving.

  corporatie regels vs grondwetgeving.

  maar ook vanwege causale verbanden en verrantwoordelijkheid.
  de stelling is deze , verwittig de mens dat je iets zult gaan doen , onstaat er geen verweer , ben je juridisch en causaal uitgezonderd van

 8. Moeilijk om het allemaal te bewijzen tot dat 5G en straling over het algemeen gewoon eens totaal wordt uitgezet om oorzaken honderden ziekten van 5G e.a straling buiten te sluiten. Gaat niet gebeuren.

  Wat je wel ziet zijn van dat soort posts als een kind met een hersentumor die met een zware ontvanger/straler een selfie neemt.

  Hoe dan ook…..mij en vele duizenden die dit thema belangrijk vinden en wel actie hebben gevoerd = niets gevraagd. Eén van mijn natuurlijke basisleefregels is, dat ik geen nieuwe schadelijk turbotechnologie in mijn natuurlijke leefmilieu wil. Maar dat is niet te ontwijken.
  Ik laat mij daarom lekker onderhouden door de gigantische Nederlandse gemeenschap van meelopers die mijn basisinkomen mogen betalen, die overigens even rap omhoog moet (SDG-doelen toch?)
  Het liefste wens ik voor mij en andere medestanders een eigen natuurlijk echt zelfvoorzienend (verdeling) land met veel ‘echte’ natuur.
  Die betaald en opgebouwd moet worden door het schapenvolk wat alleen maar aan inkomsten en (niet te delen) superluxe kan denken.

  Ik mijn acties wel gevoerd de afgelopen jaren, en neem weer een poos mijn rust.
  Maar als ik nog meer negatieve klachten krijg (speakers die opeens nog meer verstoorgeluid maken met aanroepende en uitgaande (simpele) telefoongesprekken, en als ik nog meer gedachtenlees technologie bemerk sinds invoering 5G, dan ga ik een verantwoordelijk telecom-bobo slopen.
  En dat is dan ook een natuurlijke eigen basisleefregel.

 9. 5G als crowd control. Ik heb een stuk gelezen waarin werd uitgelegd hoe 5G antennes ingezet kunnen worden als crowd control mogelijkheid. De antennes worden op een menigte gericht. Vervolgens kreeg men eerst jeuk op de huid en hierna ontstonden brandwonden. Dusdanig dat men niet kon blijven op de plek waar men stond. De menigte moest hierdoor uit elkaar, wat precies de bedoeling was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in