Uit een lang rapport over de blootstelling aan 5G is gebleken dat deze nieuw ontdekte stralingsbron de gezondheid van in het wild levende dieren schaadt, bericht Ethan Huff.

Het 150 pagina’s tellende rapport, opgesteld door onderzoekers van de University of Washington en Johns Hopkins University, bevat drie delen, waarvan het eerste bekeek hoe de EMF’s (elektromagnetische frequenties) in het milieu de afgelopen jaren radicaal zijn toegenomen.

In het tweede deel wordt nagegaan hoe levende organismen door deze EMV’s worden beïnvloed. Het laat zien hoe “effecten zijn waargenomen bij zoogdieren zoals vleermuizen, hertachtigen, walvisachtigen en vinpotigen, en bij vogels, insecten, amfibieën, reptielen, microben en vele soorten flora.”

Het derde deel richt zich op blootstellingslimieten aan EMV en het vooruitzicht van nieuwe regelgeving om levende wezens beter te beschermen tegen de schade die wordt veroorzaakt door deze constante stroom van niet-ioniserende straling.

“Dit welsprekende overzicht geeft inzicht in gemiste kansen voor kankerpreventie die geïllustreerd worden door asbest, tabak, bepaalde pesticiden en nu RF (radiofrequente) straling,” zegt een woordvoerder van de Environmental Health Trust (EHT).

“De auteurs benadrukken hoe economische overwegingen de voorkeur kregen in plaats van kankerpreventie. Een strategie om twijfel te zaaien over kankerrisico’s is decennia geleden al opgezet en wordt nu op een meer geraffineerde manier overgenomen en uitgevoerd door de telecomindustrie met betrekking tot RF-EMF-risico’s voor mens en milieu. De industrie heeft de economische macht, toegang tot politici en media, terwijl bezorgde mensen niet worden gehoord.”

D.C. Hof van Beroep beslist in het voordeel van petitie die oproept tot meer FCC-regulering van cellulaire straling

  De "Mysterie Ziekte" van Wuhan is de basisleugen van Covid

Devra Davis, de oprichtster van EHT, zei dat het al geruime tijd bekend is dat alle soorten gsm-straling gevaarlijk is voor zowel wildleven als mensen. En toch heeft de federale overheid de wetenschap de rug toegekeerd en in plaats daarvan de belangen van Verizon, AT&T en T-Mobile behartigd.

“We hebben meer dan genoeg onderzoek om nieuwe regulerende maatregelen in gang te zetten om het wildleven te beschermen,” wordt een woordvoerder van EHT verder geciteerd.

“De FCC had een volledig onderzoek moeten doen naar de milieu-impact van de uitrol van 5G-netwerken voordat ze honderdduizenden 5G-celtorens door het hele land stroomlijnde.”

In augustus oordeelde het Hof van Beroep van D.C. in het voordeel van een petitie die door EHT was ingediend tegen de Federal Communications Commission (FCC). Het hof oordeelde dat de FCC bij lange na niet genoeg heeft gedaan om de groeiende hoeveelheid bewijsmateriaal dat EMV’s in verband brengt met negatieve gevolgen voor de gezondheid aan te pakken, zelfs op niveaus die lager zijn dan wat de FCC als “veilig” beschouwt.

De rechtbank merkte ook op dat de FCC niet adequaat heeft gereageerd op het Ministerie van Binnenlandse Zaken nadat dit de kwestie van de milieuschade die EMV’s specifiek bij trekvogels veroorzaken, aan de orde had gesteld.

De bedrijfsmedia aan de andere kant, die worden gekocht en betaald door de draadloze industrie, hebben het idee bespot en veracht dat 5G iets anders is dan verbazingwekkend en wonderbaarlijk.

Nepnieuwsgigant CNN publiceerde bijvoorbeeld een propagandastuk uit 2020 met de titel “Waarom samenzweringstheoretici denken dat 5G slecht is voor uw gezondheid en waarom deskundigen zeggen dat u zich geen zorgen hoeft te maken.” De inhoud van dit nepnieuwsstuk is precies wat je zou verwachten.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

5G DOSSIER

Activering van 5G-masten kan mensen doden die COVID-19-vaccins hebben genomen, waarschuwen analistenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe meest foute president van de pandemie
Volgend artikelIsraëlisch onderzoek: Vaccins voorkomen geen ernstige COVID-19, maar vitamine D wel
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. ‘Je ziet er stralend uit,’ zal in het verschiet een hele andere lading gaan krijgen als ze de boel gaan volplempen met die knetterende 5G masten.

 2. Dit is gewoon verschrikkelijk.. voor ons mensenras en zeker ook onze dieren die er ook de dupe ervan zijn!

  Wie heeft dit bedacht, dan maar een vaste telefoon!

 3. Logish dat ze die 5G en binnenkort 6G door onze strot duwen want die zijn van China.
  Ze willen ons volgen en updaten via die brol…
  Goede raad gebruik in je slaapkamer veel beton en lood.
  Ook de wifi signalen kan je met lood goed tegenhouden (slimme meters).
  Lood (Pb) heeft een hoog atoomnummer… maar beton wordt wel wat zwakker bij verhoogde temperaturen.
  Ook bestaat in de handel verf, maar nooit getest of deze iets tegenhouden.
  In Frankrijk worden clandestien veel 5G-masten vernield en naar beneden getrokken.
  Tip: de enige zwakke plek van Achilles was zijn hiel, haha

  • @ Jossi,
   Voor de ramen kun je spiegelfolie zonwering plaatsen, want hoge frequenties kun je ook reflecteren. Die bewuste verf is een koolstofverf. Want koolstof absorbeert stralingen, deze kun je m.b.v. een aarde strip naar de aarde/grond leiden. Je kunt ook een kooi van Faraday van je huis maken met kippengaas of ander metaal gaas. ijzer geleidt/buigt elektromagnetische frequenties, zodat je het via een aarde kunt geleiden. Je kunt ook waterpanelen maken waar er minimaal 10cm water tussen zit. Want water absorbeert ook stralingen. Daarom zijn die hoge 5G stralingen zo schadelijk voor mens, dier en planten/bomen omdat ze alle uit de hoofd bestanddelen van water en koolstof bestaan. We absorberen de hoge stralingen en deze ontregelen onze eigen bio resonantie en dat resulteert in griep achtige symptomen, wat nu covid-19 genoemd wordt. Dit is tevens het bewijs dat overheden en de telecom bedrijven de oorlog aan het volk hebben verklaard.

   • OK, thanks Qvic
    Ik heb betonnen muren met veel betonijzer aan elkaar gelast, daartussen lood van 3mm en verbonden aan de equipotentiaal verbinding aan de aarde.
    Koste mij een fortuin aan lood en ijzer maar het is alleen de slaapkamers.
    Voor de rest heb ik nooit vertrouwen gehad in overheid en alle wetenschappers.
    En nu zeker niet meer!

  • Ook niet zomaar meer electronische apparaten meer aanschaffen.

   Zo kan je bijna niets meer kopen zonder usb/wifi (geen veilige printertjes, zelfs vriesdroogmachines…)
   Overal (ook bepaald kinderspeelgoed) zit controletechniek in verstopt.

  • >>> Goede raad gebruik in je slaapkamer veel beton en lood. <<<

   Zg. 'pocket vering' matrassen zijn ook uit den boze evenals die metalen spiraal bedden.
   Die spiralen werken ongeveer als een spoel. Die vergelijking kun je gerust trekken.
   Was heleboel over te vinden op het web. Geen idee of dat nu nog zo is.

 4. er is een agenda die stelt dat alle biologische leven onlogische kenmerken en gedragingen vertoont en dus kunstmatig dient her schept te worden.
  alles , van gras tot insect tot bacterie
  van hond tot mens.
  weer en seizoenen.
  zee en aarde.

  kustmatig bewustzijn is al veel langer aanwezig als normies denken.
  we gingen op deze vlakte al 6 x een eindsenario door zoals Noah,s vloed.
  ongeveer elke 1000 jr.
  we staan voor nr 7.
  al is de theorie dat deze vlakte al miljoenen jaren deze 7×1000 jaar cyclus doorgaat.

  ik vemoed door studie dat dit van buitenaf word getriggert om biologisch leven te redden van volledige assimilatie in the hive.

  de chemicalien gif en stralings slaven/zombi agenda is ia.

  een planetaire holocaust door rampen
  door onze levende schepper.

  dit komt tot een einde
  en dat duurt niet meer lang.

  the great reset vs the great clean up.

  ooit koos leven kunstmatig te evolueren.
  afgescheiden van biologisch leven en evolutie.

  dit lijkt of schijnt een dualistische vlakte te zijn waar men opnieuw de keuze kan/mag maken.

 5. Heb geen internet en tv thuis. Zet avonds mijn telefoon uit. Die nog g4 heeft. Als er g5 voor nodig is dan zeg ik mijn pakket op en dan kan iedereen ouderwets brieven sturen als ze wat van me willen.

  • Het maakt niets uit of je telefoon aan of uit staat.
   Als je 4G/5G niet uit je eigen modem of router de wereld instuurt dan doen de buren dat wel, en verder natuurlijk ook nog de vele zendmasten die overal in Nederland staan. Als je ontvangst hebt op je telefoon dan wordt je automatisch gebombardeerd met straling, in elk geval 4G, en waarschijnlijk nu al en anders binnenkort ook 5G.

 6. doch is ai door zn empathielose calculerende op belangen gefundeerde agenda de gene die dient te worden gestopt.
  een trein raast rustig een vol station binnen als er niet op de rem getrapt word of het commando gegeven word.

  dus is biologisch leven of de levende schepper de gene die op de noodrem trapt in dit construct.
  hopelijk!
  5g is om de woedende massa tegen te houden.
  de overal opgeworpen baricades rond corporatie bedrijfs regeringen te beschermen.

  nooit opgevallen hoe vreesloos de ministers gewoon de euter-nazi spuit als beste gevoelose emphatie lose oplossing /final solution brengen?
  zelfs de kinder euter-nazi spuit promoten?
  en gewoon op het fietsje stappen…
  onaantastbaar als ze blijken ondanks het besef van een steeds grotere massa wakkeren.

  “zes gee” is via led het besturingssysteem.
  overal goedkoop in huis gekocht.
  3 miljoen x aan en uit in 1 seconde.
  onwaarneembaar voor het oog.
  alle kleuren en infra rood plus ultra violet.
  het menselijke bestuuringsysteem.

  maak eens zon led lamp open.
  er zitten pc chips in en een ontvangsysteem.
  3 eutjes voor zoveel tech?
  ken nie…

 7. Ik werk als.boswachter. wij hebben in een half jaar tijd 6x melding van overleden bosuilen gekregen. Allemaal in schuren met bliksemafleiding die in mijn optiek het 5g signaal versterken en de uil doet desorienteren. Wij hebben in de omgeving diverse 5g masten die amper een jaar geleden actief werden. Maar niemand.die.t wil geloven

  • Een jaar of twee geleden waren er een aantal nieuwsberichten over vogels die spontaan dood uit de lucht vielen, vooral uit Amsterdam kwamen er diverse meldingen. En blijkbaar durfde niemand de link te leggen naar het 5G systeem dat op dezelfde dag voor het eerst getest werd…

 8. Het is walgelijk, en het meeste heb ik mogen voelen. Ik liep al jaren te knokken tegen vreemde klachten, maar pas op eind 2014 kwam het echt tot leven. Laatste kerst dat ik nog kon “genieten” van kerstnummers; het kerstgevoel wat je altijd had kwam daarna niet meer. Merkte al snel dat vreugde er niet meer bij leek te horen. 4g.

  Heel licht slapen, obsessieve “gestuurde” gedachten waar ik mee op stond en mee naar bed ging. Ik kreeg deze eindeloze keten van narigheid niet uit elkaar en dacht gek te worden. Eenmaal uit huis gevlucht en mijn toevlucht had gezocht bij moeders, om even op adem hopen te komen en uit te vogelen wat mij is overkomen.

  De setting zou natuurlijk vredig moeten zijn en de klachten in het bijzijn van de zachtaardige moeder(die zelf ook onverklaarbare klachten met zich meezeulde –en dat al jaren) moesten verdwijnen als sneeuw voor de zon, en het enige wat nodig zou zijn was tijd.

  Het leek even wat beter te gaan, maar toen begon andere ellende. Paniekaanvalletjes uit het niets. Het leek op een grabbel van gewone situaties of ervaringen, dingen die tegen mij gezegd waren in het verleden, en dat werd dan tot iets negatiefs(terwijl dat eigenlijk vaak niet eens negatief was) en als in een mortierpijp werd gegooid en tot ontploffing werd gebracht. Ik kon het niet stoppen, en het vreemdste was, wanneer het op een hoogtepunt(of eigenlijk dieptepunt) kwam, ik “troost” name in de wetenschap het met zelfmoord over zou zijn. Heel vreemd want ik had helemaal geen doodswens, en wilde dat ook niet. Maar toch werden deze gedachten gestuurd op een of andere manier.

  Telkens wanneer ik op de bank zat in de woonkamer leek het niet lang te duren voordat ik er weer een te pakken had. Er knipperden lichtjes van de wifi-router die op 2 meter afstand stond. Ik kon het even niet verdragen en zette het uit.

  90% van de klachten, en ook “state of mind” die ik in de laatste 15 jaar gaandeweg had ontwikkeld, verdween. Zonder gekkigheid. Ze verdwenen en wat ik in de plaats terugkreeg was een bijna hemelse ervaring. Ik kon weer voelen!! en alles kwam weer binnen zoals het hoort. Ik kon ergens naar kijken zonder door een dik glas te kijken, en ik kon weer denken op het niveau van toen ik nog veel jonger was.

  Het was mijn wake-up call. Stralingsgevoeligheid dus. En de jaren daaropvolgend wens ik mijn ergste vijand nog niet toe. 4g+, IoT, 5Ghz Wifi(zorgt voor abnormale veroudering van de huid!), IoT2, Nieuwe generatie Smartphones die hersenschade lijken te geven, en toen de eerste 5g frequenties, maar er is nu zo veel dat het moeilijk te onderscheiden is van elkaar.

  Ik kan maar een ding zeggen: Bekabeld internet zo veel als het kan, ’s nachts alles uit, en zorg dat je kinderen zo min mogelijk worden blootgesteld. Want hoe ik, en velen zoals mij deze, als het ware: deken van straling ervaren, verkort dit ons leven dramatisch.

  • klopt ,we zaten een keer een uur of 3 zonder stroom .storing in het stroomnet ,wat ons opviel was een soort intense rust ,heb gelijk alle draadloze spul uitgezet en bekabeld

  • Wow, goed dat je de schuldige hebt gevonden!
   Weet niet of je in een stad woont dicht bij de straling van je buren?
   Daarom kan je best zorgen dat je slaapkamer weinig straling heeft!
   In een bestaande woning plaats je gyproc-profielen met lood, kippengaas of ander metaal/materiaal verbonden aan de aarde. Lees draadje met Qvic.
   Je maakt eerst een box op schaal met opening naar en tegen je raam, je huurt een stralingsmeter en die plaats je in die box dan weet je welk materiaal beste resultaat geeft. Elk materiaal laat steeds beetje straling door dus testen is nodig. Ze verkopen veel dure brol in de winkels en veel laten zich vangen.
   Ik bestuur mijn wifi via het internet en beslis wanneer die aan of uit moet.
   Computer is uiteraard met CAT6 aangesloten, zo weinig mogelijk die wifi.

   Probleem is vooral dat je bij straling niet onmiddellijk kanker zal krijgen dat blijkt meestal een proces te zijn van 20 of 25 jaar. We kunnen daarom nooit de kanker linken aan die stralen.
   Denk niet dat er studies bestaan die zich daar 25 jaar mee gaan bezighouden.
   Wetenschappers zien naar 1 toestel zoals gij nu met die wifi-router.
   Maar het gevaar zit (normaal) niet in 1 toestel maar alles bij elkaar!
   Ook je tv, computer monitor, microwave, slimme meters, phone,…
   Huur zo eens een stralingsmeter en doe ook een meting met je wifi-router uit, dan ben je zeker.
   Het kost beetje geld maar gezondheid gaat voor!

   • @Jossi

    Bedankt voor je suggesties. We zijn inmiddels 6+ jaar verder sinds ik met de neus op de feiten ben gedrukt en heel wat slapeloze nachten moeten doorstaan, geleidelijk mijn muren gaan beplakken met RF-dempend materiaal, van alles over mij heen moeten leggen om dat slaapgevoel te kunnen krijgen om zo toch eindelijk in slaap te mogen vallen.

    Iedere keer als je het ergste denkt te hebben gehad, komt er weer wat bij. Een hogere G, IoT, nieuwe 5Ghz wifi frequentie die een enorme invloed heeft op de huid(veroudering), daarna IoT2, en nu zitten we in de eerste fase van 5g. Maar ook sterkere netwerken en steeds verregaande Smartphone technologie dat nog beter door muren dringt en als een gespiest signaal je hersenen doorboort, en schade achterlaat. Snerpend hoge frequenties als deze naar je gericht worden, en mijn gehoor dramatisch is verslechterd. Afscherming lijkt amper te helpen.

    In de laatste 2 jaar is het venijniger geworden, alsof er met de knoppen zijn gedraaid om zo tot ons diepste wezen te kunnen penetreren en zo de schade ernstig en acuut te maken. Een explosie van Dementie, Hersenbloedingen, Kankers, maar ook Autisme, en andere ziektes die door deze blootstelling versnelt de kop op gaan steken.

    Bekabeld internet, geen Smartphone, geen Wifi, alleen een 2g mobieltje die 99,9% van de tijd uit elkaar ligt. Maar zoals je weet ben je met deze technologie ook afhankelijk van je buren. Hun gebruik voel je en beschadigt je. In zekere mate wordt er rekening gehouden, maar men kiest toch voor het “nieuwste” en daarbij veranderen de spelregels weer wat er wel of niet binnenkomt, en hoe sterk dat zal zijn.

    Men moet ONMIDDELLIJK stoppen met de draadloze verbindingen. Zeker dat van de Laptop/Tablet/Pc en nieuwe generaties Smartphone die verbonden zijn met 4g/5g/5Ghz. Dat zegt mijn lichaam, en die vertrouw ik. Het is gewoon niet anders, als je geen blijvende schade er aan wilt overhouden.

    We zijn op onszelf aangewezen, want degelijk onderzoek wordt niet gedaan in Nederland. Omdat de uitkomst al bekend is. Al jaren.

    Ik hoop echt dat meer mensen wat verder durven kijken, en de moeite willen doen zo veel mogelijk draadloze verbindingen te vervangen door bedraad. Het is het echt waard.

 9. Weet iemand hoe je wifi kan uitzetten? Ik heb alles bekabeld al heel lang. Moet er niets van hebben met die afstands- bedieningen. Ook de Microwave de deur uit gedaan. ’s Nachts alles uit. Maar de Router heeft ingebouwde wifi, dus als ik de PC ( Desktop) wil gebruiken zonder de wifi Kan dat niet.
  Telefoneren doe ik met een vaste telefoon, maar voor bankzaken moet je toch weer een androit foon heben. Soms word je er geek van.

  • Is het ook niet uit te zetten als je inlogt op de Router? Sommige hebben dat. Of een fysieke knop die je 5 seconden moet indrukken om de Wifi uit te schakelen.

   En anders een Router kopen die deze functie(s) wel heeft.

 10. Je kunt je huis afschermen tegen de straling, maar zodra je buiten komt, ben je er alsnog aan blootgesteld. Op iedere 10 tot 100 meter worden 5G-antennekastjes geplaatst. Apeldoorn wordt de eerste Smart City, zie: https://ezaz.nl/apeldoorn-levert-inwoners-uit-aan-dataverzamelaar/ En daarna is het de bedoeling dat alle steden veranderen in Smart Cities. 5G is gekoppeld aan het sociaal kredietsysteem en direct gelinkt aan de digitale paspoorten, vaccinaties, Internet of Things, alle apparaten aan elkaar gekoppeld. Privacy volledig weg en alles en iedereen gaat kapot. Lees ook het artikel in De Andere Krant editie 5, en teken de petitie: https://petities.nl/petitions/stop-smart-city-apeldoorn-en-de-uitrol-van-de-kastjes-van-radioled?locale=nl
  De uitrol van 5G is een essentieel onderdeel van The Great Reset. Steun Stichting Stop5GNL: http://www.stop5gnl.nl/ Drie mensen werken al jaren keihard om hiertegen een halt te roepen en krijgen daarbij geen enkele steun. Er is nog veel en veel te weinig bewustzijn hieromtrent!

 11. Jaren geleden kreeg ik allerlei klachten en ik kon niet meer slapen, lag de hele nacht te woelen. Dan ga je de oorzaak zoeken. Bleek dat er een zendmast vlakbij mijn slaapkamerraam was geplaatst. Ik heb toen de muren afgeschermd met 3 lagen koolstofverf en alles in huis aan een kabel. Dat loste het probleem binnenshuis op. Een jaar geleden begonnen de klachten weer terug te komen. Bleek dat de zendmast was uitgebreid met 5G-antennes en de buren hadden een sterkere Wifi-router. De koolstofverf was niet meer afdoende. Heb toen nog 2 lagen afschermende doeken tegen de muren en plafond geplakt, over de koolstofverf heen. Daarna ging het weer goed. Maar zodra ik buiten kom is het weer mis. Toen de lockdowns kwamen, veranderde er voor mij niets: ik verblijf al jaren in lockdown, want overal Wifi, zendmasten en draadloze telefoons. Aluhoedje, 5G-gekkie, zo word dit alles weggezet en ontkend. Laten we eens afwachten hoe het de inwoners van Apeldoorn vergaat… De verklaring zal dan wel luiden: Apeldoorn getroffen door nieuw virus. De leugens over straling zijn net zo groot als de leugens over Corona.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in