Het verschijnsel van MAC-uitzendingen van mensen die “gevaccineerd” zijn tegen Covid is een alarmerend feit dat een oorzaak-gevolg relatie aantoont, zo schrijft Corona2Inspect. Corona2Inspect heeft een korte video gemaakt om uit te leggen hoe het gebeurt en wat de mogelijke gevolgen kunnen zijn. Maar voordat u aan het eind van dit artikel bij de video komt, eerst een beetje achtergrondinformatie over de inhoud van Covid-injecties, zoals die in verband staat met het verschijnsel MAC, schrijft Expose-news.com.

Er zijn drie duidelijke bewijzen dat er micro- of nanotechnologie in verband met nano-communicatie in de Covid-injecties zit, legde Mik Andersen van Corona2Inspect uit tijdens een interview met RichPlanet eerder dit jaar.

Het eerste is de detectie van rechthoekige en vierhoekige voorwerpen die beantwoorden aan een morfologie van micro- of nano-” vlinderdas-antennes” of dubbele en viervoudige blad-“vlinderdassen”, die expliciet in de wetenschappelijke literatuur verzameld zijn in het kader van intracorporale draadloze nano-communicatienetwerken voor nano-elektronische apparaten.

Het tweede bewijs is de opsporing van voorwerpen met schijnbaar omcirkelde schakelingen, met een belangrijke overeenkomst met de demux-schakelingen van nano-routers, naast andere nog niet geïdentificeerde apparaten, zie de beelden die verkregen zijn door La Quinta Columna en het Nieuw-Zeelandse team van onderzoekers.

Ten derde, de lokalisatie van grafische bewijzen van epitexiale zelfassemblage op basis van synthetische of kunstmatige DNA-sjablonen. Onlangs is een nieuwe test verkregen van de zelfassemblage van synthetisch DNA en de nanotechnologie, waarbij een exacte overeenkomst is gevonden tussen het soort kristallen dat zich in vaccins vormt, vergeleken met die welke in de wetenschappelijke literatuur over DNA-nanotechnologie zijn waargenomen. Deze laatste bevinding staat op het punt gepubliceerd te worden, en wij hopen dat zij uiteindelijk alle twijfels daarover zal wegnemen.

  Het Westen waarin wij opgroeiden is verdwenen - Wat overblijft is een zieke, perverse linkse versie van de Twilight Zone waar mensen zich nu identificeren als katten en honden

Mik Andersen legde verder uit dat draadloze nano-communicatienetwerken voor intracorporeale nanodevices twee duidelijke doelstellingen hebben.

Het eerste is het bewaken en verzamelen van gegevens over de parameters, de activiteit of de neurologische, cardiale en fysiologische gegevens van het individu, en het vergemakkelijken van de transmissie daarvan naar servers en databanken op afstand, op het Internet, om de Big Data te vormen en de analyse daarvan door middel van kunstmatige intelligentie (“AI”) software.

Het tweede is de interactie met het individu, vooral in het neurale gedeelte en de menselijke psyche.

MAC-adressen worden ingesteld in geheugencircuits (wij denken ook geconstrueerd met synthetisch DNA en grafeen). Op die manier ontvangen zij de elektromagnetische signalen en coderen die automatisch in een ander eenvoudiger soort signaal, TS-OOK genaamd, waarmee de gegevens weer binair worden doorgegeven aan een volgend niveau in de topologie, namelijk de nano-interface … De nano-interface is een ander zelf geassembleerd elektronisch apparaat dat in staat is de binaire TS-OOK gegevens te coderen voor transmissie buiten het lichaam.

De nano-interface zendt berichten met zeer specifieke headers, waarin het MAC-apparaat wordt geïdentificeerd, het IP-adres waarheen de informatie wordt gezonden en de binaire inhoud met de informatie die door de knooppunten in de basis van de topologie is verkregen. Deze berichten moeten ontvangen worden door een “gateway” – een mobiel toestel of een smartphone met een Internetverbinding – die verantwoordelijk zou zijn voor het verzenden van het bericht naar de bestemming, zonder dat de eigenaar het weet, en verborgen blijft in het dataverkeer. Met andere woorden, elke mobiele telefoon in de buurt van het gevaccineerde individu zou de door het nanonetwerk gegenereerde gegevens kunnen doorgeven.

  Media Blackout: 'Grote hoeveelheid onwelwordingen' tijdens marathon Amsterdam

Mik Andersen legde ook uit dat de MAC-adressen niet “altijd aan” staan.

Een gevaccineerde zendt niet altijd deze MAC-adressen uit, die zichtbaar zijn via de Bluetooth-ontvanger van de mobiele telefoon. Dit wordt in de wetenschappelijke literatuur beschreven, met name in de draadloze nano-communicatieprotocollen DCCORONA en EECORONA. Zoals aangegeven, is een van de problemen van nano-communicatienetwerken de beperkte energie die zij hebben om te werken. Dit betekent dat zij niet altijd aan staan, werken, of signaleren. Dat gebeurt alleen wanneer zij signalen van buiten het lichaam ontvangen of wanneer er informatie wordt verzameld die moet worden doorgegeven.

Mik Andersen raadt aan een driedelige documentaire te bekijken, “Brain Jabbed”, gemaakt door Richard Hall, presentator van RichPlanet TV, die veel van de onderwerpen uitlegt die in zijn interview met RichPlanet aan de orde komen. Het eerste deel van Brain Jabbed kunt u vinden door deze LINK te volgen.

Lees meer: RichPlanet’s interview met Mik Andersen en Covid vaccin analyse

In een recente video heeft Mik Anderson het verschijnsel MAC-adres samengevat. Wat de oorzaak zou kunnen zijn, waaruit het bestaat, welke implicaties het heeft voor de persoon en de samenleving, de rol van MAC protocollen in het netwerk en nog veel meer.

Aan het eind van de video is een gedeelte gewijd aan speculaties over de mogelijke toepassingen, op basis van die welke in de wetenschappelijke literatuur worden vermeld en de inhoud die in vaccins, grafeen en afgeleiden wordt bevestigd en onthuld.

Aangezien de besproken onderwerpen voor de meesten van ons ingewikkeld kunnen zijn om te begrijpen, hebben wij een kopie van het transcript van de video bijgevoegd, die u misschien nuttig zult vinden.

 

  In een wereld gedomineerd door massale ILLUSIE, lijken de echt verstandige mensen buitenstaanders

Na het bekijken van de video van Corona2Inspect hieronder wilt u misschien zelf het MAC-fenomeen testen met uw smartphone. Om u daartoe in staat te stellen, geeft Corona2Inspect in het artikel “Summary of the MAC phenomenon and the intracorporeal network of nano communications, de toepassingen en MAC OIU vinders om te controleren of de MAC-adressen die uw telefoon detecteert, bij een fabrikant van elektronische apparaten horen. Onder deze aanwijzingen heeft Corona2Inspect talrijke wetenschappelijke artikelen vermeld, die u kunt gebruiken om dieper onderzoek te doen.

Corona2Inspect: Summary of the MAC phenomenon and the intra-body nano-network of communications, 8 mei 2022 (24 min)


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GRAFEENOXIDE DOSSIER

Studie: Covid vaccins lijken een “MAC COMPUTER ADDRESS” te installeren in de gevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHoera, Poetin heeft de klimaatverandering afgeschaft!
Volgend artikelG-7 waarschuwt voor wereldwijde voedselcrisis door Russische “tarweoorlog” in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

52 REACTIES

 1. Heb dit verschillende keren getest, maar nog nooit iets van een signaal kunnen ontdekken bij gevaccineerden. Ik werk met patienten die bijna allemaal gevaccineerd zijn en van mijn collega’s is 90% gevaccineerd. Nog niet een keer heb ik iets van een mac adres kunnen detecteren. Dus volgens mij is dit een broodje aap verhaal.

   • Tot op heden geen problemen. Patiënten zijn dubbel gevaccineerd en geboosterd. Hiermee wil ik niet zeggen dat de vaccinaties veilig zijn, ik ben zelf tegen vaccinatie en dus ongevaccineerd. Ik observeer de patiënten en let daarbij op veranderingen in zowel fysieke als psychische toestand. Wanneer ik iets opmerk, zal ik het zeker hier posten.

    Wat betreft die MAC adressen en scannerapps, ik heb verschillende apps geprobeerd, maar kreeg geen meldingen wanneer er geen apparaten in de buurt waren. De adressen die ik kreeg waren steeds van mensen die een telefoon of een of andere draadloos device bij zich droegen. Patiënten hebben deze niet en ook op de afdeling lopen collega’s niet met devices rond. Dus tot zover blijf ik het een sterk verhaal vinden.

    • lijkt me ook een vreemd verhaal, magoed tegenwoordig kan je bijna niks uitsluiten.

     wat bv wel zou kunnen is dat die pas komen als mensen gechipt worden, dat ze dan via ook al die rommel genjecties e.d. ze meer gaan uitzenden, of beter? WHO knows.

    • Okay White Lion. 🙂 Met dank voor de inzichten in de patienten. En fijn dat u zich om ze bekommert.

     Wb de mac adressen, het lijkt mij niet mogelijk met wat er ingespoten wordt.

     Wb de inspuitingen, ik vermoed dat enige kwalen afhankelijk zijn van dosis, ingredienten per batch nummer, gestel van de ingespotene, algemene gezondheid van de ingespotene, dosis van de herhaling, batch nummer van de herhaling, etc. Er zijn teveel variabelen die een rol spelen om met zekerheid een voorspelling te kunnen doen die op iedereen van toepassing is. Dit is imo op deze manier zo listig opgezet.

     Per batch nummer gekoppeld aan de ingespotene kunnen de fabrikanten en andere betrokken partijen inzicht krijgen in de werking van het brouwsel. Voorts kan men met deze informatie nog andere wegen inslaan. Helaas, ja, maar laten we hopen dat dit gestopt kan worden.

     • Ik denk zeker dat het vele testen een functie heeft gehad in het geheel. Wanneer je een onderzoek doet en een experimentele manipulatie toepast, wil je meten wat deze manipulatie doet. Ik denk dat al die testen tweeledig waren: één; om de maatregelen te kunnen blijven verantwoorden (vele valse positieven) en twee; om vast te stellen wat de vaccinaties voor veranderingen in het menselijk DNA teweeg brengen. Ik denk dat ze proberen om de ‘de mens’ te veranderen/transformeren in de mens 2.0 en zo tot slaaf te maken van heet systeem…..

      Alles draait om controle, of het nu via vaccinatie, 5G cameratoezicht gaat, iedereen zal en moet al dan niet fysiek gekoppeld worden aan het systeem (de supercomputer/AI) en iedereen zal slaaf (moeten) worden van dit systeem. En dit uiteraard tot meerdere eer en glorie van de elite. Je zult niks meer bezitten en gelukkig zijn (Great Reset, agenda 2030)

      Of we dit kunnen stoppen? De elite hebben alleen de macht die wij hen geven. Zolang ze landen, legers, geheime diensten en politie kunnen kopen. kunnen wij als klootjesvolk hier niet veel tegen beginnen. Kies je strijd daarom zorgvuldig en zorg dat je leert hoe je kunt overleven in een post apocalyptische wereld. Vorm betrouwbare netwerken, leer zelfverdediging, leer over hoe en waar je voedsel kunt vinden, hoe te conserveren, over kruiden, medicijnen uit de natuur etc…… Zorg dat je voorbereid bent op het ergste, dan kan het alleen maar meevallen 🙂

      Als ik nieuws heb, veranderingen zie in onze patiënten, laat ik het weten.

      Groet,

      WL

      • Met dank voor uw bijdrage hier. Zie ook https://zonderreden.substack.com/

       De plannen voor 2030 omvatten ook een zonsverduistering tegen de zgn global warming. Courtesy Bill Gates. Er bestaat een link met de vax en de doelgerichte functionaliteit van de S antigenen die aangemaakt worden door het mRNA in de spuit.

       • Update

        SInds een tijdje zie ik verschillende patienten die constant met een vol hoofd rondlopen te snotteren. Dit zijn allemaal volledig gevaccineerde en geboosterde patienten. Allemaal met de holtes vol. De enige niet gevaccineerde heeft nergens last van.

        tijdens een gesprek met gevaccineerde collega’s hoorde ik dat zij last hadden van allerlei klachten na vaccinatie. Eerst nooit ziek en nu kwakkelend door de dagen heen. Wat hier het meest opviel waren de klachten van pijn op de borst. Jonge vrouwen met bijna constante pijn op de borst, zijn na vaccinatie vaste bezoekers van de huisartsenpost.
        Van iemand weet ik dat een familielid trombose heeft gekregen na vaccinatie.

        Deze mensen zijn zelf overtuigd dat het door het vaccin komt, ze laten zich ook niet verder vaccineren.

        Ongetwijfeld gaan we veel meer van dit soort verhalen horen en ik denk dat iedereen (straks) wel zo’n verhaal kent vanuit eigen netwerk.

        Hoewel ik nog geen ernstige dingen heb gezien, verwacht ik dat dit slechts het begin is van een aaneenschakeling van ziekte en sterfgevallen.

        Mochten er veranderingen zijn laat ik het weer weten hier.

        Groet,

        WL

  • Ja, hoe test je de bullshit story van de eeuw. Artikel niet eens gelezen. Daar ga ik mijn tijd niet aan verspillen. Sjezus zeg. Heeft die schrijver niet door dat je zo’n shit niet in de krant moet zetten om enigszins geloofwaardig te blijven?

 2. Heb nooit een ‘mac address’ kunnen zien. Heb het getest met collega’s en de laptops die er staan. Bluetooth op iphone aan. Collega (vaxxed) op de hoogte. Maar niks. Alleen de laptop adressen kwamen te zien.

  • Ook ik heb dat al verschillende keren geprobeerd met colleg’s die gevaccineerd zijn… geen resultaat gezien. Misschien zoutoplossingen gehad?

 3. Tja ik heb thuis niets en op het werk en bij de supermarkt heel war Mac adressen.
  Waarom zou het niet kloppen, die zooi regeert ook op de telefoon.

  • Alle MAC adressen die je ziet komen van de mobiele telefoontjes en b.v. draadloze oorjes die vrijwel iedereen op zak heeft. Er is stiekum een software update verspreid waardoor alle mobieltjes regelmatig broadcasts doen. Zogenaamd om track&trace van covid besmettingen te kunnen doen. Het is eerder track&trace van mensen die hun mobieltje bij zich hebben.

   • Voor die updates had ik jullie onlangs gewaarschuwd.
    Er kwam, doordat ik flink naging wat de update inhield nog net een mogelijkheid om dit te blokkeren tegenkwam. Of dat dan ook gebeurt heb ik mijn twijfels.
    In dat rotapparaat moet je ook continu dingen als verloren telefoon terugvinden uitzetten.

    En de nieuwere hebben achter het scherm camera’s verstopt zitten. Afplakken van camera is ook niet meer genoeg.

    Uit, nooit meenemen en weggooien nog veel beter!

 4. Broodje aap verhaal. Totale fantasie, er zit geen bluetooth transponder in de “vaccins” hou toch op. Mensen dit is echte desinformatie. Ik kan wel weer met technische argumenten komen (ben elektrotechnicus), maar het heeft geen zin, men blijft toch nog steeds in “wonderen” geloven. Ik durf er m’n leven op te zetten dat geen enkel mens via een “vaccin” spuitje vanuit z’n lichaam een bluetooth verbinding kan maken of MAC adressen kan broadcasten. Enige wat nu kan is een chip onder je huid ter grootte van een rijstkorrel (vergelijkbaar met die van dieren) die als men deze met een sterk magneetveld activeerd een klein signaal terug kan zenden. Net zoals je pinpas tegenwoordig draadloos kan communiceren. In elk geval moet je dan bewust zo’n chip onder de huid plaatsen. Zo’n chip is passief (heeft geen batterij, maar een klein oppik spoeltje) en moet van zeer dichtbij (max. enkele cm) aangestuurd worden. De huidige chipjes werken echt niet met bluetooth maar met de NFC standaard (Near Field Communication). Ja en pacemakers, die zijn groot genoeg en hebben een batterij, daar kan je een communicatie mee opzetten vergelijkbaar met bluetooth (werkt via een andere medische standaard).

  • Ok wat je zegt klinkt ook logisch. Kan je dat iets verder uitleggen?
   Maar waarom worden de mensen dan met deze geleidende rotzooi ingespoten. Is dat alleen om uit te dunnen of komt er in de toekomst nog iets extra’s? Feit is dat het reageert op straling van een telefoon. Dat heb ik nu iets te vaak voorbij zien komen.

   • In de toekomst liggen nog plannen, ja. Vandaar dat er nu al ge-experimenteerd wordt met geleidende stoffen. Welke het lichaam van de mens moeilijk kan assimileren. Leidt tot kwalijke gezondheidsproblemen, en zelfs de dood. Je bent toch niet wijs om mensen in te spuiten met grafeen… je bent echt knettergek om te verwachten dat het menselijk lichaam dit netjes gaat consumeren en op zijn plek gaat zetten. Nanodeeltjes zijn zgn ‘self-assembling’ materialen; onder straling kunnen ze zich vormen tot een groter, bewegend geheel. Daar kun je filmpjes over vinden. Maar het is niet duidelijk of het ‘gericht vormen’ is – vooralsnog lijkt het op een soort van symmetrische vorm, maar niet bijvoorbeeld een ‘chip’ of een klapperpistooltje, of een vork, of weet ik wat ze hopen dat de troep gaat worden… snap je. Je kan er best wel veel over vinden. Ik vermoed dat dit ook gebruikt is om de ‘corona’ te bevorderen.

 5. Dat zou dan betekenen dat je altijd en overal gedetecteerd gevolgd en gevonden
  kunt worden.Dan is er geen mogelijkheid om je voor de overheid of wat dan ook te verbergen onderduiken verstoppen weghouden etc vinden doen ze je.Tja dan ben je van hun hun eigendom.
  En tevens iets op je richten of 5 G hoger te zetten en je ben historie by by.
  Of je word gek dus zombie zie oefeningen us.
  Bij mij neee! Nooit geen prik wat er ook gebeurd.
  Leve de zuiver bloedigen!!

 6. In theorie zou het kunnen, ik meen dat men proteïnes kan opwekken via de mRNA techniek die statische eigenschappen hebben en dus eventueel een netwerk kunnen vormen als je daarbij de zeer goed geleidende Graphene oxide bij kan intrigeren zou je al tot een interne Bio-Sensor kunnen komen in het menselijke lichaam, waarbij een smart phone dient als de waarnemer van deze interne bio sensor en via het 5G netwerk je direct kan opnemen in de virtuele “track and trace” bank.

  Het nadeel is wel dat je om de 6 maanden een nieuwe injectie moet hebben aangezien de meeste menselijk cellen zich vervangen bij 6 tot 8 maanden, tenzij men de mogelijkheid krijgt om mRNA in het voedsel verwerken maar dan is het hek van de dam en kan je de Westerse Wereld als verloren gaan beschouwen.

  • Die 6 maanden, dat is ook de bedoeling met het EU digitale paspoort. Mensen krijgen hun grafeen-update. Hahah, zo’n zieke shit…

 7. Een iPhone laat deze signalen niet zien. Hiervoor moet je een BLE scanner app installeren, bv ‘LightBlue’ of ‘BLE scanner’.
  Wat je dan gaat zien is onvoorstelbaar. Zelf veel testen gedaan in bv natuurgebieden, waar je totaal niets ontvangt, tot er mensen in de buurt komen, dan komen er vele zogenaamde ‘unknown’ devices in beeld. Echte apparaten zoals telefoons televisies enz zijn nooit unknown maar identificeren zich. Test en huiver!

  • klopt die app heb ik ook erop. In de supermarkt en op het station lopen de adressen volop binnen en vrijwel allemaal unknown’ devices.
   Autoradios ed zijn allemaal met naam genoemd maar al die andere niet.
   Kunnen dit evengoed niet de telefoons van al die mensen zijn?

   • Niet normaal… als dit echt waar is, niet normaal. Vandaar dan dat Ingespotenen patent objecten zijn. Nou, laat ze barsten met zijn allen.. ze zullen er nog wel trots op zijn ook.

 8. Aanvullende info: als je zoekt naar het waarom van deze BLE adressen, raad ik aan om de uitzending van DVO met advocaat Arno van Kessel te kijken, over 3 zaken, de EU roadmap vaccination, de EU roadmap 5G, en een juridisch patent hieromheen, geen complot theorie naar gewoon open en bloot plannen;
  https://youtu.be/3rc6YWOWgpM

 9. Dit fenomeen van wandelende MAC-adresses is waar.

  BEKIJK VACCIN NANO BOTS DODEN NA GEACTIVEERD DOOR EEN MOBIELE TELEFOON
  https://www.bitchute.com/video/IAcFTBxkzGuS/

  5G is een wapensysteem voor het verwerven van doelwitten – Dit is niet voor controle, maar een uitroeiingstechnologie
  https://www.bitchute.com/video/GWjhq7VGQVEG/
  https://www.bitchute.com/video/vq4gZLzOy15c/

  ASTRAZENECA BLUETOOTH-BIJWERKING
  https://www.bitchute.com/video/1vhcVM5ydvV5/
  De laatste video geeft definitief uitsluiting hierover

 10. Ik ken een techneut die werkt bij Qualcom, dat is het bedrijf achter bluetooth, 3g, 4g,5g, 6g, 7g en 8g(komt er nog aan) en achter wifi5/6/7/enz. Hij zegt ook dat dit technisch nog niet mogelijk is.
  Hij geeft ook aan dat 5g niet schadelijk is en niet omdat hij voor een bedrijf werkt wat dat verkoopt, want hij kan overal werken als hij dat wil.

 11. Ik zie de MAC adressen wel terwijl er verder niets qua apparaten in de buurt is, mijn gevaccineerde collegas vind ik bijna allemaal terug in mijn bluetooth scherm, ook kan ik ze namen geven, en opslaan, verder kan ik er niets mee.
  Ook gestest met mijn collegas; iedereen eerst zijn naam aan het mac adres gekoppeld, toen ben ik in een hoek gaan zitten met mijn telefoon, collegas kwamen (vanaf 30 meter) in het kantoor, ik zat in een hoek dus kon niet zien wie maar mijn telefoon wist het wel al vanaf 10-15 meter afstand, dus ik zei precies wie er binnen kwam, bizar, vinden mijn collegas ook, ik als niet gevaccineerde ben niet traceerbaar.

   • onzin mensen hebben een DNA unieke BIO resonance https://www.natuurlijkbijmarianne.nl/therapieen/bioresonantie-hoe-werkt-het De mens is één elektromagnetisch veld. Alle onderdelen van het menselijk lichaam zijn opgebouwde uit vele ontelbare lichaamscellen. Deze lichaamscellen zijn weer opgebouwd uit complexe verbindingen die weer zijn gemaakt van moleculen. Elk molecuul heeft zijn eigen atomen en elk atoom heeft een eigen elektromagnetisch veldje. Dit ‘magneetje’ wordt in stand gehouden door de positief geladen protonen in de kern en de daaromheen draaiende negatief geladen elektronen.

    Als onze metabolische processen (stofwisseling) worden bestuurd door een bovengeschikt systeem van elektromagnetische frequentiepatronen. Het lichaam is gezond als alle systemen op elkaar zijn afgestemd. en iedereen heeft een mobieltje met bluetooth en Hardware MAC adres die wordt gebroadcast dus BLUETOOTH is gewoon hun mobieltje we doen dat overal om bijvoorbeeld de vulling van mensen in de trein in kaart the brengen…

 12. Zijn er vertalingen van de Links die hier alle op z‘n Spaans staan !
  Of zijn ze ergens op Engels t er vinden ?
  Ik vindt het namelijk heel interessant!

 13. Ik ken zowel de techniek van MAC adressen en heb het zelf getest voor de zekerheid. Wat mij betreft een broodije aap verhaal. Het zelfde gaat op voor dat magnetisme verhaal. Heb ik ook getest en niets gevonden. Is overigens stil rondom dat verhaal. Voor de duidelijkheid, ik weet niets van de techniek van magnetisme.

  Groeten,
  Hugo

 14. Beste reaguurders, ik adviseer met nadruk die video van Jan hierboven te zien.

  https://youtu.be/3rc6YWOWgpM

  Het is maar 15 min en Arno van Kessel legt het helder uit, met feiten ondersteund. Geen complot gedoe, niks, gewoon de feiten en de documenten die naar de feiten wijzen. Het is heel belangrijk dat je begrijpt wat er dit jaar, 22, wordt bekokstoofd als we dit niet stoppen.

  VACCINATIE PASPOORT EU
  https://ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/coronavirus-response/safe-covid-19-vaccines-europeans/eu-digital-covid-certificate_en

  ROADMAP 5G
  https://5g-ppp.eu/

  PATENT 5G
  US 2021/0082583 A1

 15. Vergeet niet dat die hele Agenda2030 ook een smoke screen is voor de geoengineering die gaande is – daar wordt met geen woord over gerept, en het wordt heel stiekem boven je hoofd uitgevoerd. Het luchtruim is nu ook al gekaapt, en de gevolgen daarvan worden ‘global warming’ genoemd. Zodra je de bescherming boven ons hoofd hebt vernield, dan is het zo goed als voorbij. Gates wilt al een krijtwolk om de aarde plaatsen in 2030. Waarom moet dat gebeuren? Vraag het je eens af… Dit wordt een enorme ramp.

 16. Mensen ontkennen graag meteen iets waar ze niet aan willen. Naast broodjes aap zijn er ook nog broodjes als: niet meteen overal op reageren of niet meteen alles ontkennen of negeren omdat je het eigenlijk liever niet wilt weten.

  Deze signalen worden het beste opgevangen met een Android-apparaat en dan gaat het er vooral om dat je in de BT-instellingen de optie activeert waarbij naamloze apparaten kunnen worden gedetecteerd.

  Inmiddels heb ik een hele lijst met MAC-adressen waarvan ik precies weet welke hoort bij welke buurman of -vrouw. Deze adressen laten geen bekend icoon zien zoals van een Tv of koptelefoon. Ze zijn niet afkomstig van een echt apparaat omdat je niet kunt koppelen. Wanneer je tracht te koppelen met een echt apparaat, krijg je een schermpje te zien waarin een code moet worden ingevoerd en dit lukt niet met een MAC-adres dat van mensen afkomstig is. Daarnaast zie je bv. in een restaurant een dusdanig lange lijst met MAC-adressen waardoor je ook zeker weet dat er niet zo veel apparaten aanwezig kunnen zijn. Interessant is dat je op Urk beduidend veel minder resultaten krijgt dan elders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in