Walmart aan nieuwe donker getinte klanten: “Welkom n****r!”

7

De woordvoerder van Walmart, een grote supermarktketen, zei “geschokt en ontzet” te zijn dat iemand “racistische berichten” had verzonden vanaf het Twitter-account van het bedrijf.

Tientallen mensen lieten maandag op Twitter weten dat zij “racistische e-mails” hadden ontvangen van Walmart – een bedrijf dat er prat op gaat “woke” en politiek correct te zijn.

Al snel rees de verdenking dat iemand of sommigen “valse accounts hadden aangemaakt met de adressen van bepaalde mensen met een donkere huidskleur” op de website van het bedrijf.

Een automatisch gegenereerd welkomstbericht, gestuurd naar pas geopende Walmart aankooprekeningen – bevatte het zogeheten n-woord. De boodschap begon met de zin:

Welkom bij Walmart, n****r!

“Wat is de beste manier om contact met jullie op te nemen in verband met een zeer ongepaste e-mail van jullie die mijn dochter in haar inbox ontving?”, schreef gebruiker @GdolceMiami op Twitter.

Walmart woordvoerster Molly Blakeman heeft in een verklaring uitgelegd dat “een externe slechte actor” nep gebruikersaccounts moet hebben aangemaakt “met de duidelijke bedoeling om onze klanten te beledigen”.

“Wij waren geschokt en ontzet toen wij deze beledigende en onaanvaardbare e-mails zagen. We kijken ernaar uit om ervoor te zorgen dat zoiets niet meer gebeurt”, schrijft Blakeman.

Walmart heeft nog niet bekendgemaakt hoeveel klanten de e-mail hebben ontvangen.

Vikram Thakur, technisch directeur bij Symantec, het beveiligingssoftwarebedrijf dat eigendom is van Broadcom, legt in een verklaring uit hoe hij denkt dat “de binnendringende racisten” toegang kunnen hebben gekregen tot de e-mailadressen die zij gebruikten.

Moslima eist dat twee hondjes aan boord verwijderd worden – wordt zelf het vliegtuig uitgekicktVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTucker Carlson: Fauci, WHO & MSM liegen al een jaar over COVID laboratoriumlek
Volgend artikelDe stille dood van de gevaccineerden – voorbode van een mensheidscatastrofe?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Waarom staat het woord nigger is de titel van het artikel geschreven als N????R
  Terwijl het in de afbeelding van de mededeling er wel gewoon staat.
  Het woord nigger valt voor zover ik weet hier nog niet onder de verboden woorden.

 2. Niggers beschouwen het als een belediging; net als ik witte als een belediging beschouw.
  Als zij nou stoppen met moorden verkrachten overvallen drugs en zo, zal ik zenetjes negers gaan noemen.

  Maar zolang die niggersnog een zwaar criminele junk als held vereren, zijn het voor zijn een kruising tussen boomapen en niggers.

  • Negers doen niks anders dan mekaar nigger noemen.
   En dat doen ze zelf al zolang ze bestaan waarschijnlijk.
   Dus zo verschrikkelijk vinden ze het nou ook weer niet.
   Een blanke witte noemen is heel wat anders.

 3. Een neger is een zwart persoon dat normaal doet.
  Een nikker is dat niet.

  Ik zie heel veel nikkers.
  Ik zie bijna nooit een neger.

  • Je moet eens weten hoe ze mekaar onderling noemen als ze het over negers of nikkers herbben.
   Daar vallen elke beledigingen bij in het niets.
   Wel een middag door gebrachtt onder Surinamers en Antilianen?

  • Ik zie flink wat gestoorde uitspraken op deze nieuws bericht. Ik dacht dat er mensen op deze site kwamen die ervan bewust zouden zijn dat er groepen tegen elkaar worden uitgespeeld. En ik was behoorlijk naïef zie ik, ook omdat ik had gehoopt dat er hier meer fatsoenlijke mensen tegen de onmenselijk ontwikkelingen zouden zijn. Blijkbaar kan je onmenselijke uitspraken doen, terwijl je zegt dat je er tegen bent. Erg hypocriet, maar zo is de wereld tegenwoordig geworden. Ik wens ondanks deze grote teleurstelling iedereen een fijne dag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in