De stille dood van de gevaccineerden – voorbode van een mensheidscatastrofe?

21

Meer en meer dode “vaccinatiehelden” bevruchten de grafvelden van de pandemie – maar in tegenstelling tot de politiek gretig geëxploiteerde (voorgewende en werkelijke) Corona-doden, komen wij weinig te weten over de ware achtergronden van deze sterfgevallen, behalve dat zij plaatsvonden in de temporele nabijheid van de vaccinatie. Alleen al het aantal bekende of zelfs prominente personen dat in de laatste vijf maanden voor hun dood een vaccinatie heeft gekregen, wijst op een duister veld van vermoedelijk angstaanjagende afmetingen – en in tegenstelling tot Covid zelf zijn het vooral niet-bejaarden.

Terwijl voor het narratief van de Covid-sterfte praktisch de gecumuleerde sterfte van twee griepseizoenen (die tegelijkertijd verdwenen) werd gebruikt, zijn omgekeerd sterfgevallen ten gevolge van een experimentele vaccinatie, die in nog geen achtste van de normaal daarvoor voorgeschreven ontwikkelingstijd tot markt- en massa-gebruiksrijpheid werd geklopt, veeleer een taboe, dat onder de hoogste propagandistische en informatie-politieke inspanningen klein moet worden gehouden en verborgen moet worden gehouden. In de perceptie mogen de vele bomen in geen geval een bos worden – met andere woorden, precies het tegenovergestelde van Corona zelf, aldus het Duitse nieuwsportaal journalistenwatch.com.

Vorige week overleed William Shakespeare, niet alleen de naamgenoot van de beroemde Britse dichter, maar ook de tweede persoon na hem die internationale media-aandacht heeft gekregen – omdat hij de eerste persoon was die in december “onafhankelijk van de fabrikant” de eerste Covid-vaccinatie kreeg. Hij overleefde de inenting met ruim vijf maanden, maar is nu op 81-jarige leeftijd aan een beroerte overleden. De Britse BBC, die hetzelfde patroon volgde als de vaccinatiecampagne-media in de rest van de wereld, haastte zich om de dood van Shakespeare vrij te pleiten van verdenking van enig verband met de vaccinatie: Er was “geen enkel verband met de Corona pandemie”; bovendien was hij als langdurig patiënt in behandeling geweest bij het Coventry-ziekenhuis.

  YouTuber bespotte voorheen Covid-19 vaccinatie-critici - Nu geeft hij toe: "Ik heb vaccinschade"

In de aanmoedigings-propaganda na zijn vaccinatie, waarin hij er lyrisch over sprak als “geweldig” en “baanbrekend”, was er geen sprake van deze kwetsbaarheid. Volgens Bild zei Shakespeare destijds letterlijk dat dit “vanaf nu het verschil in ons leven zou kunnen maken. Het is het begin om ons leven en onze levensstijl te veranderen”. Het feit dat deze getuigenis nu ook opvallend vroeg is overleden, geeft veel mensen nog steeds aanleiding tot nadenken.

Van vaccinatiegetuigenis tot vaccinatieslachtoffer?

Het is niet toegestaan deze vraag in het openbaar te stellen (en wie het toch doet, wordt beschouwd als een onmens die het midden houdt tussen een spelbreker en een paniekzaaier) – maar wat zou er eigenlijk gebeuren als de genetisch ontworpen serums die voor het eerst in de Covid-vaccins worden gebruikt, op middellange of lange termijn (dit is niet praktisch getest vanwege de korte beschikbare tijd) daadwerkelijk een effect zouden ontwikkelen dat bedreigend of zelfs potentieel dodelijk zou blijken te zijn? Wij zijn er thans getuige van dat de helft van de mensheid, door hun meegaande deelname aan de inentingscampagne, hun nobele politieke leiders en de altruïstische, door en door humanistisch gemotiveerde wetenschap een ongekend teken van vertrouwen schenkt (zolang zij zich niet door indirecte of directe dwang laten inenten). Wat als dat vertrouwen een fatale fout blijkt te zijn?

Er kunnen situaties zijn waarin risico’s moeten worden genomen omdat het alternatief noodzakelijkerwijs oneindig veel dodelijker of schadelijker is. Dit zou zeker het geval zijn indien Corona een soort Ebola was geweest, een pandemie die zo dodelijk is voor potentieel iedereen dat zelfs de ernstigste bijwerkingen en mogelijke late gevolgen van experimentele vaccins worden aanvaard omdat zij nog altijd meer hoop beloven dan te proberen te ontsnappen aan een echt dodelijk virus. Maar voor een virus dat, buiten het manipuleren van cijfers en het opzettelijk aanwakkeren van hysterie, objectief gezien geen andere gevolgen heeft dan eerdere, ernstiger (of ook gemiddelde) griepgolven, is dit iets heel anders.

  Dr. Robert Malone zegt dat de mensheid momenteel te maken heeft met 5e generatie oorlogvoering: "Je weet niet wie je tegenstander is"

Dat het om gentherapie en niet om vaccinatie gaat, kan niet langer worden ontkend, aangezien geen enkel Covid-vaccin aan de voor een vaccin gestelde eisen voldoet: het beschermt de drager niet tegen herinfectie, het beschermt niet tegen het doorgeven van het virus, het zorgt slechts voor een tijdelijke en vluchtige aanzienlijke hoeveelheid antilichamen in het lichaam – EN het slaagt er duidelijk niet eens in om met de vereiste betrouwbaarheid bescherming te bieden tegen de “ernstige ziekteverloop”. Dit betekent realistisch: wie nu als gevaccineerde Corona krijgt en een mild ziekteverloop krijgt, zal dit toeschrijven aan de vaccinaties; er is echter geen bewijs dat hij hetzelfde milde ziekteverloop zou hebben gekregen zonder vaccinatie.

Sterftegolf onder gevaccineerden vanaf de herfst?

Men hoeft zich niet te storen aan de buitenissige uitspraken van rampenpredikers van de alternatieve wetenschap waarop men zich in diverse blogs beroept, die bijvoorbeeld voorspellen dat de eerste gevaccineerde mensen geleidelijk al in de herfst zullen beginnen te sterven, waarna er een regelrechte massale sterfte zal volgen die binnen twee jaar door geen enkele gevaccineerde zal worden overleefd, omdat de mRNA-werkingswijze het DNA verandert of intracellulaire stofwisselingsstoornissen veroorzaakt. Hoewel enkele prominente wetenschappers zich bij deze apocalyptici hebben aangesloten, zoals de Franse Nobelprijswinnaar voor geneeskunde Luc Montagnier, zo erg zal het waarschijnlijk niet worden.

Er zijn echter ook ernstige stemmen met gewicht die zich in feite ernstige zorgen maken over de zogenaamde onschadelijkheid van de mRNA-vaccins die al maanden aan het publiek wordt gesuggereerd. Zo deelde Dimitris Giannakopoulos, een van de bekendste farmaceutische ondernemers van Griekenland, vorige week op Instagram dat hij zich niet zou laten vaccineren tegen Covid-19. Normaliter wordt deze weigering gerechtvaardigd door de extreem korte ontwikkelingstijd van het vaccin en de daaruit voortvloeiende risico’s; de reden van Giannakopoulos was echter anders.

  Shedding - Volksgezondheidsfunctionarissen weten: onlangs gevaccineerde mensen verspreiden de ziekte

Pharma CEO wantrouwt mRNA-vaccins

Hij schreef: “Veel mensen vragen me of ik ben ingeënt en met welk vaccin. Nee, ik ben niet ingeënt en ik zal niet worden ingeënt. Niet omdat ik bang ben voor de bijwerkingen, maar omdat ik mijn DNA niet wil verknoeien”. Blijkbaar doelde hij op de mRNA-vaccins, aldus het gerenommeerde portaal heise.de, dat ook opmerkt: “Het mag niet te wijten zijn aan een gebrek aan deskundigheid. Giannakopoulos is voorzitter van de raad van bestuur van het farmaceutische bedrijf Vianex en tevens CEO van het bedrijf”. Dat vaccinaties het DNA “vervormen” is tot nu toe altijd beschouwd als een onwetenschappelijke samenzweringstheorie – hoewel natuurlijk genoomcomponenten erdoor kunnen worden veranderd en verwisseld.

Maar wat als Giannakopoulos hier iets weet of vermoedt waar de grote massa van gevaccineerden wereldwijd geen weet van heeft of zich niet bewust van is? Met alle vertrouwen en nuchterheid: laten we hopen dat we over een paar maanden of jaren niet in een nachtmerrie terechtkomen, zoals we die alleen kenden van Hollywood shockers à la “World War Z” – en er dan werkelijk een wereldwijde catastrofe uitbreekt, waarbij mensen sterven als vliegen – niet door een virus, maar door de onvoorziene gevolgen van een experimentele inenting.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Schoolleiding verbiedt Covid-19 gevaccineerden hun school te betredenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWalmart aan nieuwe donker getinte klanten: “Welkom n****r!”
Volgend artikelVóór het COVID-vaccin was haar zoon een gezonde atleet – nu kan hij “amper lopen”, zegt zijn moeder
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. De Britse begrafenisondernemer John O’Looney heeft aan architect en filmproducent Robin Monotti laten weten hoe hij deze ‘neppandemie’ heeft ervaren. “De sterfte lag op normaal niveau en was zelfs iets lager dan 2019,” schreef hij in een bericht op Telegram.

  O’Looney zei dat veel van zijn collega’s rond kerst hun koelkasten uitdeden omdat ‘niemand stierf’. “We begonnen hier op 6 januari te vaccineren, waarna het aantal sterfgevallen vrijwel meteen door het dak ging. Ik heb in 15 jaar als begrafenisondernemer nog nooit zo’n hoge sterfte meegemaakt.”
  Lees verder……………
  https://www.ninefornews.nl/begrafenisondernemer-aantal-sterfgevallen-ging-na-aftrap-coronavaccinatie-door-het-dak/

  • Rondgestuurd, naar iedereen die ik kende.
   Kreeg veel boze reacties en ik hoefde niks meer te sturen.
   Zo zie je maar, hoe blind en dom ze zijn.
   Hun mailadressen zijn nu gewist, hoef ik er mij ook niet druk meer over te maken, zal ze wel tegenkomen als ik mijn overleden pa bezoek.

   • Ja, zo gaat dat.
    Ze willen van alles weten en zoveel mogelijk.
    Tot het moment dat ze het niet meer kunnen verwerken of begrijpen.
    Dan zijn ze gekwetst en boos, en heb jij het gedaan.
    Zo zitten de messte mensen in elkaar, is mijn ervaring.

    • Sommige gaan dan ook nhhog lopen klagen bij gemeenschappelijke kennissen op zo een lijst dat je ze beledigd hebt.
     Waar andere jou dan weer over gaan aanspreken over hoe en wat.
     Dat zijn de ergste.

    • Het leukste wat ik ze wel eens heb horen is zeggen is dan,
     Oh, dat mag je niet tegen mij zeggen. Weet je wel wie ik ben.
     Waarna ik meestal niet meer bijkom, zo ga jij ook nog bepalen wat ik wel of niet zou mogen zeggen en tegen wie.
     Ze zijn dan wel vergeten dat ze er eerst zelf om vroegen als je iets wist.

   • “Zo zie je maar, hoe blind en dom ze zijn.”
    Ze zitten in de ontkenning-fase.
    Daarna volgt de erkenning-fase.
    De boosheid-fase.
    En uiteindelijk de onvermijdelijke fase.

  • Ja ik weet het als eenvoudig mens dat het allemaal ongeloofwaardig was en werd ook vaak binnen eigen familie voor gek verklaart maar helaas ze weten wel beter maar de twijfel is er nog steeds niet uit en hebben die zooi in laten spuiten, een zus overleed 6 weken later naar de injectie Zwager 2 maanden later het maak mij bang maar ook heel onzeker.

 2. Dit is niet de eerste keer dat een experimentele genoomverandering als wildvuur om zich heen greep: Sandoz is destijds onder vuur gekomen toen het gen van “bacillus thuringiensis” in het genoom van de plant zelf werd ingebracht. Tot grote schrik begon het daar in dusdanig hoge mate geproduceerd te worden dat de plant giftig werd. Consumptie van de plant had slechte gevolgen voor de eters, geperforeerde darmen bij babies waren bijvoorbeeld een onvoorzien gevolg van de over-expressie van deze genomische verandering in de mais plant.

  Voorheen werd het proteine dat door de gen aangemaakt werd in de bacillus zelf, tijdens het proces van sporulatie, geëxtraheerd en geprepareerd om op de gewassen gespoten te kunnen worden. Afwasbaar dus, en alleen giftig voor bepaalde gewas insecten. Dit valt allemaal na te zoeken, en het overblijfsel van deze nuttige spuitbare insecticide wordt nog steeds door ex-collega’s van me geproduceerd en verkocht, en is bijvoorbeeld bij Intratuin te koop (op het doosje kun je lezen dat het middel gebaseerd is op b. thuringiensis.) Zelf gebruik ik deze natuurlijke verdelger ook in mijn tuin. Maar toen de gen tussengevoegd werd in het gewas zelf, toen liep het goed uit de hand. Nu kun je je dus afvragen of deze over-expressie ook gaat gebeuren met het tussenvoegsel dat door de gifspuit geintroduceerd wordt in het menselijk genoom – voor altijd veranderd. Voor altijd!!! Het zou mij niet verbazen.

  Ik heb al eerder getracht dit gevaar onder de aandacht te brengen, onder meer met de link
  https://in-this-together.com/covid-19-evidence-of-global-fraud/#comment-4050
  maar ik sta niet bekend als Beroemde Dokter of Beroemde Celebrity of Beroemde Wetenschapper, ik stond slechts genomen te knippen en aan elkaar te plakken, dus het zal wel larie zijn wat ik herhaaldelijk schrijf.

  Maar gelukkig komt er nu een Beroemde Pharmabaas, die keihard zegt dat hij zijn “DNA niet wilt laten verknoeien” als reden waarom hij de gifspuit niet neemt. En daar komt het op neer: de gifspuit verknoeit je DNA. Ik hoop dat mensen luisteren naar deze Beroemde Pharmabaas, want hij heeft echt gelijk. Laten we hopen dat de gifspuit nog niet zo goed ontworpen is dat het helemaal uit de hand gaat lopen, maar ik zie het somber in. Vandaar dus dat ik dit ook herhaaldelijk heb neergezet op verschillende pagina’s van FN. Het DNA wordt niet alleen verknoeid, maar het wreekt zich op de epifyse, een zeer belangrijke klier in de hersenen. De machthebbers hebben er belang bij deze klier kapot te maken. Volg het advies nou maar van deze Beroemde Pharmabaas die bovendien ook nog eens op Beroemde Celebrity Johnny Depp lijkt. Hij zegt het kort maar krachtig en het is de waarheid.

  “You can lead a horse to water, but you cannot make him drink.”

 3. Bert , bedankt voor deze info. Er gaat de komende tijd steeds meer in de openbaarheid komen. En dat zal voor de volgzame mensen die zich al hebben laten vaccineren niet zo best uitpakken is zo mijn inschatting.

 4. Het probleem is dat het grootste deel van de mensen helemaal niet naar de alternatieve media (willen) kijken of luisteren.
  Dit deels ook omdat ze daar geen toegang toe hebben of gewoonweg er niet van weten. Vooral bij ouderen en de jongsten onder ons zal dat spelen.
  Ik ben toch wel erg ongerust over de periode van de herfst.

  • Ze willen het niet weten.
   De meeste mensen zijn ondertussen vergroeid met hun smartphone/dumb people, dus als ze aan info willen komen, kan dat 24/7, maar dan moeten ze zelf nadenken en dat willen ze niet meer.

 5. We kunnen helaas er nog niks van zeggen. Het kan meevallen en dan zullen de gevaccineerden misschien zeggen “zie je wel dat het meeviel”. Maar ja, als je net een potje Russisch roulette speelt, de kans dat de kogel voor de slagpin zit en je het dus niet overleefd is 1 op 6, dus ook meer kan dat je het wel overleeft dan niet. Ga je dan het zelfde roepen?

  De framing tegen de onafhankelijke journalistiek lijkt aardig succesvol. Al deze nieuwskanalen worden nu als complotkanalen gezien, nog voordat men een letter vernomen heeft van waar ze over berichten en uit te zoeken hoe ze aan dat nieuws komen. Da’s makkelijk, zo blijkt.

 6. Mensen wat een goede site is dit. Zit er nu een paar maanden op, vroeger dacht ik dat Frontnieuws er was voor mensen die How-To-Be-Hitler wilde zijn.

  Gisteren collega’s geteld:
  9 zijn er geprikt †
  1 twijfelt
  2 laten zich nooit prikken (ik)

  Ben bang voor het shedden en wil zo snel mogelijk weg daar, maar ik ben een loonslaaf. Help.

  • HTBH. Ook (maar niet precies)

   Want jij denkt dat er niet gelogen wordt over een bepaalde oorlog (of twee) met tirannieke censuur
   En dat andere mensen niet al tientallen jaren opgejaagd en onderdrukt worden vanwege een uitgesproken mening; dat je gewoon een debat hoort te kunnen voeren over wat revisie dan zou inhouden.
   Sommigen mensen hebben eerder dan het afgelopen jaar een schop onder de kont gehad.

   Het onderwerp is ..minder dringend, wel het meest makkelijk om inmense dwaling(en) aan te tonen door de stellige en duidelijke claims die continue herhaald worden.
   Stijger met stip is natuurlijk dat corona gebeuren.
   Maar ja, lastig onderwerp, naast juridische sancties en verontwaardige ijveraars heb je nog de goed georganiseerde tegenbewegingen.
   Dat komt niet elk platform ten goede.
   Staat ook allemaal niet los van elkaar, het T4 gebeuren (misvattingen en al), dan de laatste grote oorlog, nog wat dingen en dan nu ‘dit’.

   Maar, ‘dat’ blijft dus fundamenteel belangrijk.
   Als je dat ziet als howtobehitler, dan ben jij dus eerder bijv pro mondmasker, injectie etc en voor eenduidig nieuws om allerlei fakenews en vermoeiende discussies te vermijden, dat riekt naar slachtofferig van gestuurde informatie, ..de gelijkenissen, de godwins, de ironie!?
   Na Neurenberg 2.0 gelijk 2.1 en 2.2 please.

   Resistance is Obligatory, Germar Rudolf
   ‘In dit boek spreekt de “gedachtecrimineel” Germar Rudolf de Duitse kangoeroerechtbank toe voordat ze hem veroordelen voor zijn niet-gewelddadige en vreedzame publicatieactiviteiten. In Duitsland (evenals in vele andere landen) is het een misdrijf om te twijfelen en vragen te stellen, maar alleen in bepaalde arena’s. De Heilige Koe van de Holocaust-religie wordt door het strafrecht beschermd tegen onderzoek en analyse. De heer Rudolf – die een aantal zeer serieuze vragen heeft gesteld en een aantal zeer ernstige obstakels heeft opgeworpen voor de voortzetting van het officiële Holocaust-verhaal – houdt zeer welsprekend zijn toespraken voor de rechtbank en toont aan dat zijn geschriften van wetenschappelijke en wetenschappelijke aard zijn. Een ander Kafkaësk aspect van Duitse rechtbanken (om de rechtbanken te beschrijven als Kafkaësk is erg aardig zijn, ik zou meer zeggen een combinatie van gerechtigheid in Sovjet- en Oost-Duitse stijl) is dat het presenteren van bewijs om zijn stellingen te ondersteunen of het oproepen van deskundige getuigen om te getuigen in zijn verdediging is verboden, om nog maar te zwijgen van het feit dat er geen dossier wordt bijgehouden in de rechtbank. Ik raad dit boek ten zeerste aan en ben ook op zoek naar andere titels van dezelfde auteur. Sommige daarvan kunnen eerder op Amazon zijn gekocht, maar helaas hebben de censoren Amazon kunnen beïnvloeden om verschillende titels over revisionisme en andere gerelateerde onderwerpen te verwijderen. Een eenvoudige Google-zoekopdracht zal onthullen waar men The Chemistry of Auschwitz kan kopen, wat geweldig is om te lezen, evenals andere titels van dezelfde auteur.

   De standvastigheid van de heer Rudolf tegenover een agressief, onlogisch en leugenachtig systeem dat probeerde hem het zwijgen op te leggen, moet worden toegejuicht. Zijn onderzoek is wetenschappelijk, en zo niet, dan moet het wetenschappelijk worden weerlegd. Dat is nog niet gebeurt en zijn werk staat nog steeds.’

 7. Als je omgang met vers gevaxxxten niet kan vermijden:
  Gebruik 3 maal daags mok dennennaalden thee of sparren, gewoon plukken in het bos (let op!! Géén buxus of taxus, =dodelijk) half uur op zacht vuur laten trekken, ev met klein scheutje rum, dat haalt nog meer werkzame stoffen uit de naalden. Dat zuivert enorm!
  Neem ook dagelijks 600 of 750 mg NAC, (is N-Acetyl Cysteine), is ook een goede zuiveraar van het lichaam. Eet veel zeevruchten, schelpen, oesters, crab etc. Veel alcohol breekt die spikes ook af maar dat is niet aan te raden. Hou ’t maar bij thee, nac en zeevruchten. O, en dagelijks veel Vit D3 met K2, Zink picolaat 50mg, gebufferde vit C 1000mg, als je je ziek voelt tot 10.000 pdag. Gebufferde vit C, wordt ook wel magnesium ascorbate genoemd, is dan samen met magnesium, (ook goeie combi) is veel beter opneembaar in het lichaam dan gewone vitC pillen. Zachter voor de maag.
  Verder is 500 tot 750 mg Quercitine goed om Covid te voorkomen, zit oa in het wit van de citrusvruchtenschil, en lijkt op de werking van HCQ, HydroxiCloroQuine het anti malaria middel dat ook tegen Covid werkt maar snel verboden is omdat anders de Vaccines niet er door geduwd zouden kunnen worden.
  Alles is te koop bij de vitamine winkels. Google effe op prijsverschillen en de juiste dosis.
  Ik meen zelf op te merken dat gevaxxeden na een tijdje minder gaan shedden, maar in het begin als ze “vers” zijn, is het vreselijk! Ik krijg fysieke klachten in het bekkenbodemgebied als ik in één ruimte met zo iemand ben, of lang buiten in de nabijheid …. Pas op met wie je zoent en de liefde bedrijfd; die rotzooi wordt ook via slijmvliescontact over gegeven. Helaas.
  Succes, en blijf gezond!!

 8. Wij ongevaccineerde worden mee de dood in gejaagd hoelang blijven wij toekijken naar de prik is geen weg meer terug maar wat doe je mensen aan die er niet zijn geprikt ga je deze vrijwillig mee vermoorden wat voor een gevaarlijke mensen leven in ons land en als ik het nu vergelijk met Hitler zijn zij nog erger.

 9. De hele wereldbloedbank is ge-infecteert met het vaccin en zal moeten worden vernietigd.
  Er zal een nieuwe bloedvoorraad moeten worden aangelegd met bloed van ongevaccineerden.
  Je bloed zal gewild worden.
  Verkoop je bloed duur, dan houd je nog wat over van deze toestanden. 🙂

 10. Vanaf het eerste moment was duidelijk dat de prikjes niet deugden. In ons land zijn we door overheidsinstanties zoals het RIVM en de Gezondheidsraad zwaar belazerd. Er is gewoon een medisch experiment uitgevoerd. Dat betekent dat een ieder die hieraan heeft meegewerkt, de Nürnbergcode heeft overtreden en derhalve een oorlogsmisdaad heeft begaan. Het wordt hoog tijd dat de verantwoordelijken voor de rechter komen. Dit mag niet onbestraft blijven. Dus waar blijven de tribunalen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in