Dubravka Šuica, vicevoorzitter van de Europese Commissie, heeft voorgesteld dat Europa de migratie uit Afrika en andere gebieden moet opvoeren om de demografische problemen op te lossen waarmee het continent wordt geconfronteerd als gevolg van de vergrijzing.

Šuica verklaarde deze week dat ongeveer een vijfde van de Europese bevolking in 2021 ouder is dan 65 jaar en dat het aantal 65-plussers in elke lidstaat van de Europese Unie toeneemt, bericht Breitbart.com.

“Volgens de voorspellingen zal Europa in 2070 slechts 4 procent van de wereldbevolking uitmaken. We moeten dit dus in evenwicht brengen. En dit is de reden waarom we geïnteresseerd zijn in wereldwijde demografie,” zei ze.

Šuica, die EU-commissaris voor democratie en demografie is, verklaarde dat immigratie uit gebieden als Afrika, dat gemiddeld de jongste bevolking van alle continenten ter wereld heeft, de manier zou zijn om de dreigende demografische crisis waarmee Europa wordt geconfronteerd op te lossen, meldt Euractiv.

De opmerkingen zijn niet nieuw voor een lid van de Europese Commissie: voormalig Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker verklaarde in 2017 dat Europa miljoenen migranten uit Afrika moest toelaten.

De vicevoorzitter van de Commissie voegde er ook aan toe dat ze meer gedaan wilde zien om migranten te helpen in plattelandsgebieden van de lidstaten van de Europese Unie te leven.

De opmerkingen volgen op soortgelijke opmerkingen van de Franse president Emmanuel Macron in september van dit jaar, waarin hij voorstelde plattelandsgebieden in Frankrijk te bevolken met migranten, omdat veel van dergelijke gebieden te kampen hebben met demografische achteruitgang als gevolg van de vergrijzing.

Morgen heten we allemaal Ali

“De omstandigheden voor hun opvang zullen veel beter zijn dan wanneer we ze in gebieden plaatsen die al dichtbevolkt zijn, met een concentratie van enorme economische en sociale problemen,” betoogde Macron.

Eerder deze week werd bekend dat minister van Immigratie Robert Jenrick in het Verenigd Koninkrijk een soortgelijk beleid wilde voeren. Hij zou politici hebben verteld dat de regering van premier Rishi Sunak asielzoekers wilde vestigen in landelijke gebieden in het hele land.

“Wij proberen nu op grotere schaal huisvesting te vinden in kleinere steden en dorpen, en in sommige gevallen zelfs in plattelandsgebieden,” zei minister Jenrick.

“Dat betekent, vrees ik, dat zolang de aantallen zo hoog zijn, meer delen van het land met dit probleem te maken krijgen, maar het zorgt wel voor meer rechtvaardigheid in de manier waarop wij dit als land aanpakken.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

Het Coudenhove-Kalergi plan – De volkerenmoord op de volkeren van EuropaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom landen instorten: Exorbitante schulden, problemen in de energiesector, corrupte politieke systemen, elites met waanideeën
Volgend artikelAmerikaanse senator roept op tot vervanging van mensen die geen baby’s kunnen krijgen na mRNA depopulatieprikken
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

36 REACTIES

 1. Het is allemaal smerig, doortrapt beleid om de blanke bevolking van het Westen uit te roeien. Er moet uiteindelijk maar 10% vd mensheid overblijven, en dat moeten niet de slimsten zijn. Die kun je niet controleren. Dus invasie van vreemdelingen, rasvermenging, gifprik etc. That’ll do the trick.

  • Er moet uiteindelijk maar 10% vd mensheid overblijven, en dat moeten niet de slimsten zijn.

   Dus met andere woorden de niet slimste zijn gekleurde mensen, want je blanke bevolking zou uitgeroeid moeten worden en dat zijn dan de slimste. Idd helemaal mee eens gekleurde mensen zijn vele malen intelligenter op allerlei vlakken dan de slimme sluwe witte mensen, toch?

    • Adriaan W.

     Als je bijvoorbeeld nog echt gelooft dat IQ dagelijks onder alle omstandigheden hetzelfde is, loop je echt achter. Die data die getoond wordt op die link zal ook hoogstwaarschijnlijk door een wit iemand vastgesteld zijn. Een vaststelling waarbij het logisch is dat waar meer en of beter geschoolden in landen een beter antwoord klaar hebben volgens het programma, waarbij men dan zogenaamd een hoger IQ heeft.

     Tja die vervalste geschiedenis volgens witte maatstaven. Alles wat wit is is: beter, goed, slim, beste atleten, beste pornoacteurs, ondekkers, beste pedofielen, eerste de beste uitviinders en gekleurd tot zwart het tegenovergestelde, toch?

     https://www.blackhistory.com/2019/06/marie-van-brittan-brown-black-woman-inventor-home-security-system.html

     Joh zelfs een vrouw was al de uitvinder en voorloper van alarmachtige systemen, maar d.m.v een wit aanpassings tintje eraan werd er natuurlijk met de eer gestreken als eigen idee en uitvinding zoals alles, achterbaks pervers.

   • Beste Mensen

    Inderdaad van alles de Grootste mede dankzij bezetenheid door het Blanke
    Grootste Zeerovers Grootste Pedofielen Grootste Kannibalen Grootste Leugenaars enzovoorts enzovoorts

    Mensen Mensen
    Blank heeft niks met mensen zijn te maken
    Blank is een Super Negative Geest
    Helaas is de Witte mens het snelst aangetrokken door die Negative EngelGeest
    Vereenzelvigd U Witte mensen alstUblieft niet met Blank zijn
    U bent nooit blank geweest
    Bent het Nu niet
    En zult dat ook nooit worden

    U bent geen Kwallen Ras
    Komt tot Zelf Besef

    Allerlei belichamingen kunnen door het Blanke worden Bezeten
    Blank dat is een Energie Kracht Geest
    Die belichamingen kunnen doordringen Over nemen
    In bezit nemen

    Komt daar achter
    Er zijn en bestaan wezens die het weten aanvoelen
    Kunnen zien
    Zoals voorbeeld : Levende Ziel houdende Wezens Belichamingen dus als Honden Uilen Wolven Koeien Geiten Katten Adelaars en veel meer

    Helaas geen gewone Mensen
    Wel verlichte mensen zoals : God Allah Jahweh Krishna Buddha en meer

    Dank U

 2. Beste Mensen

  Heel kort Samen gevat
  Ken de terroristische Geschiedenis

  Dit is nou Alweer een nieuwere jasje verzonnen om slaven drijven gelegaliseerd te krijgen net als in de Columbus tijdperk 1400 – 1975
  Trouwens Hij Columbus was niet de enige
  Hij heeft concurrenten gekend
  Die vervolgens onderling gingen vechten

  De mensen hebben niet lang van de vrijheid mogen proeven
  1975/80 – 2022
  Wat een verschil

  Dank U

 3. “Niet alleen de top van de VVD is totaal de liberale weg kwijt, dat geldt ook voor de leden van die partij – de leden die nog over én actief zijn, tenminste. Bij het partijcongres van vandaag hebben de leden namelijk in overgrote meerderheid voor de spreidingswet gestemd. Geert Wilders is verbaasd.”

  https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/vvd-leden-geven-zich-massaal-over-aan-kaag-77-partijcongres-is-voor-de-spreidingswet

  “De VVD is totaal de weg kwijt. Vóór spreidingswet, vóór het opzij zetten lokale democratie, vóór door de strot duwen van massa’s gelukzoekers in onze provincies + dorpen. De totale capitulatie voor Sigrid Kaag.”

  https://twitter.com/geertwilderspvv/status/1593926260442501121

  • Hein is hier ook heel erg van geschrokken.

   Maargoed, de VVD is de partij van de rijken die op hun landgoederen en chique buurten geen last hebben van migranten. Die hun vastgoed en diensten verhuren aan het COA die onze belastingcenten krijgt.

  • Beste Mensen

   Nu ….
   Wij blijven lekker thuis
   Met om ons heen
   Al die Spionage Camera’s de Computers
   &
   Al die Robottennn waar zijn die voor gemaakt ?
   Van welk geld ?
   Belasting geld welk de Burgers afdragen ?!
   Dus die Robotten gaan ook in naam van ons al het werk doen
   Wij hoeven alleen maar te Eten Drinken Poepen Plassen en te genieten
   Proberen zo gezond en fit mogelijk te zijn
   Jaaa zelfs koken op allerlei manieren
   Dat kan de computer voor ons doen

   Dit op èèn voorwaarde
   Het voltallige Koningshuis en alle Kabinetsleden gaan eerst eten van die brouwsels onder toezicht van het volk

   Vervolgens eten de burgers van het land
   Dat troep ook ….
   Tenminste die genen die dat willen

   Aangezien heden ten dage velen afstand hebben gedaan van kannibalistische voer
   Dus 100% vegan zijn gaan leven
   Te weten onschuldige liefdevol levende bloed houdende wezens gelijk als mensen alsook Mensen zelf als voedsel nuttigen hebben gelaten
   Dus geen Vis geen Vlees geen eieren op wat voor een manier dan ook nuttigen
   Bekend als Rottende Kadavers
   Aangezien de verrottingsproces direct na heen gaan van de ziel in werking treed
   En dat is dan ook de echte betekenis van Kannibalisme
   Het totaalpakket

   Dank U

  • @ NIKNOK.
   En van mij nog daar bovenop : kinkhoest, knokkelkoorts, malaria en rode hond !
   Wát een zootje daar in die EUSSR-“leiding” !!!!

 4. Ja mooi nietwaar….deze rassen vermenging….en het gaat maar door en gaat maar door en heel Neanderland staat erbij en kijkt ernaar……en juist dat lost niets op aan dit feit!!!

  Wisten we maar hoe veel macht WIJ bezitten…..helaas krijg ik dit er niet in gefilterd…..als wij zouden willen was het in pak ‘m beet een weekje of 2 helemaal klaar en over!!!

  We worden trouwens niet alleen maar omgevolkt maar er vindt nu op dit ogenblik ook WITTE GENOCIDE plaats en wel op enorme schaal.

  Kinderen worden niet meer veel geboren, op sommige plekken is er een kleine 80% doodgeboren baby’s…….en geloof het of niet, het zijn voor het merendeel BLANKE KINDEREN!!!!!!!!!!!

  Wij typen wat, staan erbij en kijken ernaar terwijl we er morgenvroeg een einde aan zouden kunnen breien!

  Bah, begin langzaamaan toch een beetje te walgen van zoveel domheid, naïviteit, indoctrinatie, maar vooral lafheid…….

  Ik zie om me heen alleen nog maar boys lopen in hun fucking skinny jeans met daarin een paar opgebonden aardappeltjes en dan daaronder een paar enorme Nike Airs o.i.d.

  Kan het bijna niet meer aanzien…..wat een ellende. Met zoiets een oorlog winnen….hahahahahahaha…denk het echt niet…..

  En dan daarbij…..manwijven, ja ook dat valt me op….helemaal in het kader van vrouwen zijn gelijk aan mannen….nou ik denk het niet en dat kan ook niet eens.

  Toen deze achterlijke onzin begin jaren 60-70 begon zei ik al, ik geloof het pas als ik net zoveel dames als heren (50-50) stoeptegels zie leggen, op de steiger in de bouw zie staan, achter de vuilniswagen zie hobbelen en ga zo maar door….maar nee……het bleven lekkere warme kantoorbaantjes…..

  Niet te geloven dit….en ja, dit moest ik gewoon even kwijt. Kom maar op met commentaar……..

  Onze zwakheid wordt onze ondergang en deze zwakheid is kunstmatig gemaakt door niemand anders dan het tuig wat nu aan de basis van de prikjes staat!!

  Gladiator
  ps oh ja, nog even vergeten te vermelden, de ondertekenaar voor Neanderland inzake het verdrag van Marakesch was de VVD er Mark Harbers….dat vuil stuk tuig! I’ll never forget!

  • Best Gladiator,
   Ik begrijp je frustratie.
   Het is ook mijn frustratie.
   Het volk heeft alle macht als het gezamenlijk opstaat, dan is het binnen no time afgelopen met die vieze smerige kliek.
   Maar ik zie het niet gebeuren, we zijn een slap gemakzuchtig volkje geworden.

  • Beste Mensen

   Groot gelijk
   Blanke kinderen
   Gelukkig geen Witten
   Immers Blank is kinderen van de God/Duivel Kannibalen Moordenaars
   Moordenaars Kannibalen die Roeien dus zichzelf uit
   Dus dat komt goed uit

   Zo blijven er dus alleen de echte Witte Europese mensen over

   Helaas komen er straks ook nog bij
   DonkerWit LichtjesWit SpierWit SuperWit
   Enzovoorts
   Maar dat moet kunnen en dat mag ook

   Dank U

   • Beste Mensen

    Misschien heel per ongeluk heeft ook schrijver dezes een setje in de rug naar realiteit gegeven omtrent deze zelfs aan de Nederlandse Staat
    Maar het Zij Zei zo

    Immers in andere wereld delen lopen nu ook veel niet officiële kleuren rond
    Zoals Brazilië Blank i.p.v. Rood
    Amerika Blank i.p.v.Rood
    Suriname verkracht naar allerlei i.p.v. Rood
    Quracau verkracht naar allerlei i.p.v. leeg en veel meer
    Om te voorkomen dat deze voorval zich ook zal voltrekken met Europa
    Begrijp het dan
    Anders bestaat straks ook het Witte Ras niet meer in zo een groot getal

    Dank U

 5. Dubravka Šuica … Nog nooit van gehoord! Net zoals het geval is met 95% van de rest van die Commissie leden die dus wel zo ongeveer alles in de EU beslissen. Laat staan dat ik op een van die gasten heb mogen stemmen. Wie zijn die poppetjes die alles over ons beslissen en vinden dat ze alles over zo ongeveer alle aspecten van ons leven te vertellen hebben? Vrijwel niemand weet het! Hoe zijn zij aan hun positie gekomen? Zijn ze wel zuiver op de graad? Welke geheime connectie’s hebben ze? Nobody knows. En dat is volgens mij ook precies de bedoeling: “onzichtbare” mensen die zonder jouw of enige andere inspraak jouw toekomst bepalen. Dat moet maar eens heel erg snel gaan kappen!!!

 6. “De opmerkingen volgen op soortgelijke opmerkingen van de Franse president Emmanuel Macron in september van dit jaar, waarin hij voorstelde plattelandsgebieden in Frankrijk te bevolken met migranten, omdat veel van dergelijke gebieden te kampen hebben met demografische achteruitgang als gevolg van de vergrijzing.”

  Ik was er vorig jaar westelijk van Parijs, de meest authentieke Franse dorpjes en alles wat je zag was pikzwart en Afrika schreeuwend vanuit hun poriën. Hoe lang het duurt om bij een historisch huis alle deuren en wandpanelen op te stoken om in de woonkamer op een kampvuur te koken weet ik niet, maar wel dat immigratie een moordaanslag is op de Europese cultuur en het Europese volk. Iedere politicus die stelt dat Europa immigranten nodig heeft uit andere culturen is een volks verrader en behoort als dusdanig te worden bestraft, de rechtszaak hoeft niet gevoerd te worden want de rechtbanken zijn hun eigendom en volgen hun politieke beleidslijnen.

  ..een volksrechtbank is goed en behoeft uit niet meer dan 3 mensen te bestaan.
  Waar twee mensen misschien nog beide zaken niet in perspectief zien is er bij drie mensen in elk geval 1 die het wel goed ziet. Bij een unaniem vonnis kan dus worden gehandeld.

  Een volksrechtbank word door burgers zelf georganiseerd, niet door regering of overheid. Zeker niet als deze gekocht zijn en een dictatuur maken van ene vrij land. Over twee tot drie jaar zal vrij reizen in Europa niet meer bestaan, maar zal er weer met paspoort en met andere bewijzen moeten worden gezwaaid om van A naar B te komen.

  De dictatuur word in Brussel gekookt en gebakken en door de nationale regeringen geserveerd.

 7. Eerst was het het Sudden Death Syndroom, toen klimaatverandering en nu de vergrijzing als oorzaak van de gifinjectiedoden. What’s the next step?

 8. EU blijft gelijkwaardige nonsens van Klaus Schwab uitbraken.

  Gehersenspoelde weffers.

  Landverraders.

  Te ridicuul voor woorden.
  Zijn ze nog wel geestelijk gezond?
  Dat vraag ik me trouwens van alle WEF bezoekers af, of gaan ze in een soort van massahysterie mee.

  Het is wat als je ten koste van je integriteit bij zo’n club wilt horen.
  Het disrespect van de massa lijkt hen niet te interesseren.

  Hoe diep kun je zinken.
  Nog dieper m.i.

  • Beste Mensen

   Wat doet het Grootste Blanke Aliens Militaire basis buiten Nep Amerika dan op Japans grondgebied ?
   Neuken de Japanners plat naar Aliens
   Zo ook tweede plaats grootste kamp in Duitsland
   Buurland van Nederland
   Zelfde liedje

   De heele Aardbol vergiftigen met Bommen en Granaten
   Doet denken aan Bassie en Adriaan
   Ja baas Slimme Jaapie de bommen maker

   Israel is ergens in de jaren 48 te weten 14 mei gesticht door Amerika om ook daar in Azie de vinger in de pap te houden
   Denk Zelf na beste mensen AlstUblieft

   Dank U

 9. Vreemd dat er zo’n aanslag is op blanken. Wat zou er acher zitten? Ik bedoel, voor wie, en wanneer? Uiteindelijk gaat dat clubje etterbakken in de regeringen toch ook dood? En die troosteloze parasieten bende in de EU toch ook? Wat blijft er dan over voor wie? Wie heeft er dan nog plezier van deze verwoesting waar ze nu mee bezig zijn? Of zouden ze in hun eigen kortstondige levenscyclus heel veel geld verdienen met deze verwoestingen? Zou het daar om gaan? Snel effe lekker vet geld binnenharken voor je ook de pijp uit gaat? En de verwoesting laat je dan gewoon achter voor een ander.

  p.s. Mooi gedaan door FN, deze twee artikelen die hetzelfde vertellen over de VS en de EU. De twee continenten doen precies hetzelfde – de ene met de smoes dat mensen zich niet meer voortplanten, en de ander met de smoes van de vergrijzing. Heeeeeeeeeel gek. Maar ja, het meeste geld zit bij de blanken, en niet bij die stumperds in de derdewereld.

  • Ik zou willen zeggen: lees het boek ‘Praktisch idealisme’ uit 1926 van graaf Richard van Coudenhove-Kalergi (1894 – 1972) waarin hij zijn plannen voor de omvolking van Europa Unverfroren uiteenzet. Uiteraard ingefluisterd door secret societies als the Round table.
   Dit boek is een verdere uitwerking van zijn eerste boek ‘Pan-Europa’ (1923). Tussen 1923 en zijn dood in 1972 was hij voorzitter van de door hem opgerichte PanEuropese Unie. Hij werd opgevolgd door lid van de soevereine orde van malta en (titulair) koning van Jeruzalem Otto von Habsburg (1912 – 2011)

 10. Franse president Macron pleit tijdens APEC-top voor wereldorde

  De Franse president Emmanuel Macron beschrijft de huidige wereld als ‘een jungle’, waarin de Verenigde Staten en China ‘twee grote olifanten zijn die steeds nerveuzer proberen te worden’.

  “Als ze heel nerveus worden en een oorlog starten, zal dat een probleem zijn voor de rest van de jungle,” zei hij op de APEC-top, het economische samenwerkingsverband voor Aziatische landen en landen grenzend aan de Grote Oceaan.

  https://www.ninefornews.nl/franse-president-macron-pleit-tijdens-apec-top-voor-wereldorde/

   • Er was ook nog een illegaal vluchtelingenkamp in Calais wat door de bewoners ‘de jungle’ werd genoemd. Waarschijnlijk wil macron het liefst de hele wereld in zo’n ‘jungle’ veranderen.

 11. De hel is hier en niet ergens anders maar wordt echt gecreëerd op aarde en in sneltrein vaart wel te verstaan. Zogenaamde ‘goede’ zoals Trump en Musk zijn misleiders…De 1 rolde genocide spuuten via Warpspeed uit en het Ambrahamic Family house project in Abu Dhabi, de ander de complete wef agenda van Yuval Harari. En met zoveel blinde,dove, domme mongolen schapen van mensen ben ik niet echt positief meer.(wel in mijzelf uiteraard maar niet voor de wereld)..We zijn fucked…En eerlijk, een groot deel verdient het zelf om te sterfen.

 12. Deze reacties gelden ook voor Vlaanderen , wij hebben ook z’on peter de Sutter ;o sorry Petra 🙂 die hij-och sorry ook heeft late aansluiten als ‘Wefje -allemaal een bende klootzakken en ik hou men mond Niet als ze iets lullen — ik moest voor men werk het spuitje nemen zeggen ze dan 🙁

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in