We hebben allemaal dezelfde vraag: Waarom zien de mensen het overduidelijke niet? Waarom geloven de mensen niet wat er gaande is en staan ze niet op om er iets aan te doen? schrijft Todd Hayen.

En we hebben een heleboel mogelijkheden gehoord als antwoord, van massapsychose tot 5G die de hersenen aantast, tot totalitaire hersenspoeling, tot rauwe angst voor dood en ziekte, tot het verlies van kritisch denkvermogen.

Al deze, of de meeste van deze dingen kunnen zeker op hun plaats zijn, maar dit is mogelijk geen “één reden” antwoord op de vraag. Ik heb mensen gezien die doodsbang zijn voor het “virus”, maar ook mensen die überhaupt niet bang zijn voor de ziekte, maar die er geen belang bij hebben tegen het gezag in te gaan in een stabiele en gestructureerde cultuur (zo denken zij).

Ik heb mensen gezien die geen idee hebben dat er weerstand is tegen de mandaten en als die er is, komt die van boerenkinkels die geen voeling hebben met de werkelijkheid. Zelfs de “Nieuwe Wereld” Google definitie van “psychose” bevat een voorbeeld:

“[psychotische mensen] kunnen bezorgd zijn dat de overheid hen en hun geliefden kwaad wil doen.”

Dat geldt ook voor u en mij, mensen. Welkom in het gekkenhuis.

Ik zag laatst een bericht van een oude Facebook vriend: “Nou, het heeft me eindelijk te pakken, na 3 jaar binnen blijven en weg van mensen, twee Covid-vaccins en drie boosters, kreeg ik eindelijk Covid. Het is verschrikkelijk! Ik kan niet stoppen met hoesten, ik heb koorts, en elke keer als ik slik heb ik het gevoel dat ik glas doorslik.”

Het bericht wordt gevolgd door tientallen sympathieke reacties: “Heb het ook! Hou vol!” “Gebeden voor jou, vijf prikken later heb ik hetzelfde.” Enzovoort.

Wat is dat toch met die mensen? Hebben ze ECHT niet minstens een gerucht gehoord dat de vaccins MOGELIJK onveilig zijn, MOGELIJK niet effectief? Echt?

Die vraag kan ik oprecht niet beantwoorden. Misschien hebben ze echt niet eens een gerucht over de waarheid gehoord, wat een hele nieuwe discussie opent. En als ze dan toch iets gehoord hebben, waarom heeft dat hen dan niet op zijn minst een beetje nieuwsgierig of voorzichtig gemaakt?

  De Dodelijke COVID-19 Vaccin Doofpot

En je zou denken dat als deze persoon trots uitroept dat hij de pech heeft getroffen te worden door de bug, nadat hij zo zorgvuldig alles heeft gedaan om hem te vermijden, hij de zaken op een rijtje zou zetten en niet zo trots zou zijn op zijn onuitsprekelijke domheid.

Ik had bijna mijn luchthartige antwoord gepost: “Nou, godzijdank heb je al die prikken gehad!”. Maar ik zag ervan af omdat ik wist dat de ironie van mijn opmerking verloren zou gaan, met als antwoord: “Ik weet het!!! Ik zou waarschijnlijk dood zijn als ik dat niet had gedaan!!!” Dat kunnen ze ALTIJD zeggen.. .volledig negerend dat iedereen aan die kant van de heuvel vanaf dag één zei: “U krijgt geen Covid als u deze prikken neemt.”

“Ach, … dat is oké, ze zeiden dat, ze wisten het gewoon niet. Weet je, ze wisten niet ALLES over de prikken, ze moesten zo snel handelen om de mensheid te redden,” zo zeggen de lammetjes.

Hoe komt het dat als ze dat gemakkelijk als excuus aanvoeren als het gaat om de werkzaamheid, waarom kunnen ze dan niet dezelfde verklaring geven als het gaat om de vermeende veiligheid van het vaccin? “Oh, ik weet dat duizenden sterven, maar, weet je, ze wisten eerst niet ALLES over de prikken…blah, blah, blah, baa, baa, baa” Selectieve logica.

Misschien is het omdat ze niet zijn gestorven, of gruwelijk zijn aangetast, behalve de “niet zo erg” glasscherven in hun keel en een week lang een temperatuur van 40 graden hebben. “Ik ben tenminste niet dood.” Ik vraag me af of ze, wanneer ze echt sterven aan het door het vaccin veroorzaakte falen van hun immuunsysteem, vlak voor hun laatste adem zullen zeggen: “Nou, ik ben tenminste niet gestorven aan COVID… sterven aan het vaccin is gewoon de prijs die we moeten betalen om niet te sterven aan dit gemene virus.”

Ik ontmoette laatst een man die me vertelde dat hij Bell’s palsy opliep vlak na de vierde vaccinatie. Hij behandelde het zoals je een zere arm zou behandelen na een prik. “Oh, dat is niets.” Echt? “Ik ben tenminste niet gestorven.” En waarom zou dat zelfs een acceptabele mogelijkheid zijn na het nemen van een vaccin voor iets (Covid) dat waarschijnlijk minder ingrijpend is dan Bell’s palsy? Wat een rare logische redenering, “griezelige wetenschap.”

  "Het kaartenhuis stort in, ze hebben gefaald!"

Meer dan waarschijnlijk schamen deze mensen zich om toe te geven dat hun beslissingen totaal belachelijk en irrationeel waren. Ze moeten een reden verzinnen voor hun daden. “Oh, ik dronk dat glas arsenicum dat mijn maagwand verbrandde en me op mijn sterfbed bracht (nog maar een paar uur te leven!), omdat ik parasieten in mijn maag had. Die klootzakken zijn zeker dood, ik ben tenminste niet aan DAT gestorven.”

Hoewel dit een mogelijkheid kan zijn, zou het een onbewuste realisatie moeten zijn. En het zou afhankelijk moeten zijn van de veronderstelling dat ten minste hun onbewuste zich bewust was van de waarheid. Ik heb nooit de indruk gekregen dat de ego’s van mensen zo groot zijn dat zij bewust een verhaal moeten verzinnen om hun gezicht te redden. Voor sommigen kan het zover komen. Maar op dit moment denk ik echt niet dat het besef dat ze voor gek staan bewust is.

Mensen verzinnen altijd dingen om hun irrationaliteit bij het nemen van domme beslissingen te rationaliseren. Veel mensen verzinnen dingen om te voorkomen dat ze er dom uitzien of zich dom voelen. De sleutel hier is dat deze rationalisaties onbewust worden afgedwongen.

Anders zouden wij (degenen onder ons die dit doen) leugenaars zijn. En de meeste mensen zijn geen chronische leugenaars (ik ben misschien soms een onbewuste leugenaar, maar ik denk niet dat ik al te vaak een bewuste leugenaar ben). Wat dat Covid-gedoe betreft, zou de onbewuste reden om verhalen te verzinnen die bij onze handelingen passen, grotendeels kunnen zijn om een ongemak te vermijden.

  Schokkende sociale experimenten tonen aan waarom conformiteit en blinde gehoorzaamheid aan gezag gemeengoed zijn geworden

De meeste mensen die dit doen zijn waarschijnlijk (op dat moment onbewust) gekrenkt dat ze iets zo belachelijk stoms hebben gedaan als het toestaan van een injectie in hun lichaam zonder goede reden (en eerlijk gezegd was er nooit een goede reden). Ik denk wel dat wanneer de waarheid echt aan het licht komt, ze boos zullen worden en iedereen die tegen hen loog de schuld zullen geven, misschien niet, maar als ze dat doen, zal dat vreselijk lastig zijn.

Ze zullen dan moeten schreeuwen en schelden op iedereen die verantwoordelijk is, politici, artsen, vrienden en familie, enz. Dat is veel werk en veel energie. Aangezien dit bewustzijn nog niet geheel bewust is, waarom niet gewoon allemaal meegaan (in de illusie). Accepteer enkele ongemakken zoals een slecht geval van iets dat symptomen veroorzaakt – wat zij gemakshalve Covid noemen, of griep, of wat het ook moge zijn.

Een andere ongemakkelijke waarheid die zij zouden moeten aanvaarden is dat wij “anti-vaxxers” allemaal gelijk hadden, en al hun schapenvrienden ongelijk. Dat is heel lastig.

Hun hele wereld zal instorten, en dat is de meest ongemakkelijke gebeurtenis denkbaar. Het is veel gemakkelijker om gewoon mee te blijven spelen, totdat er geen andere keuze is dan de waarheid te aanvaarden, die voor het grootste deel behoorlijk duister is, en natuurlijk heel onaangenaam.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bill Gates verklaart enthousiast dat zijn experimentele vaccin ons DNA zal veranderen Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGevechten bij Kreminna, Oekraïne – Russen gebruiken nieuwste infanterie-ondersteuningsvoertuigen (Video’s)
Volgend artikelIran onder vuur!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Veel mensen denken, dat alles “wel overwaait”, volkomen misleid door de regeringen en MSMedia.

  Ons probleem is :
  we hebben al generaties, vrede gehad; en weten niet wat een nood-situatie is
  we hebben – nog ?! – veel welvaart
  we zijn ongewapend
  er is geen open debat
  we hebben bijna geen vrijheid meer

 2. We hebben TEVEEL vijanden
  Dat is het probleem
  Nu ziet men door de bomen het bos niet, kan geen onderscheid maken omdat het er zoveel zijn, de strategie is geslaagd.
  De aanjagers van deze hoax zijn voor 90% NSB’ers/ SS , “ je doet het voor de ander” het zou veel erger zijn geweest als je geen vax had genomen.
  Het zijn netwerken binnen organisaties.
  Vandaar ook dat het programma op rolletjes is gelopen.

 3. De nazi’s are everywhere. Het zijn je buren, collega’s, kennissen, familie en ‘vrienden’. Overal zijn ze, verpakt in schaapskleren. Echter met mensenkennis, levenservaring en intelligentie kun je ze gemakkelijk ontmaskeren.

 4. De meeste kijken nog steeds het NOS journaal of de krant uit de buurt, zijn niet op de hoogte over politiek, ik ken mensen die niet weten wat het WEF is, krijg ze ook niet van gedachte veranderd of aan te horen, als antwoord krijg ik dan, na mij de zondvloed, zo gemakkelijk.

 5. Ik zit al drie jaren met deze vraag… hoe komt het toch dat mensen niet willen horen of zich al minstens niet informeren ( buiten de mainstream box) over wat er gaande is.
  Volgens mij heeft dat niet 1 reden… mensen kunnen vanuit verschillende redenen blijven “ volgen”. Wat ik wel voel is dat het met zelf- bewustzijn te maken heeft. Je krachtig genoeg voelen in jezelf om autonoom te denken en te voelen en dat ook nog te vertrouwen.Ze kampen ahw met een soort van misplaatste ondergeschiktheid aan wet , staat , overheid en vooral aan wetenschappers.Ik vind het altijd heel intressant om mensen hun argumenten te horen waarom ze alles slikken… meestal gaat het over zich te klein en onwetend voelen over een materie waar ze geen weet van hebben….

 6. Verkeerd mensbeeld ! That’s all ! De overgrote meerderheid bestaat áltijd, in alle tijden en overal uit ‘schapen’, zijn gelovers, volgers, vertrouwers, opportunisten en meent dat dat ook moet kúnnen gezien de gekende eigen beperkte capaciteiten… Dit werd en wordt ook nóg als een grote déúgd gezien…Zijn als kleine kinderen… Maar deze hebben wel de piramiden gebouwd (niet ontworpen of getekend..) en altijd alle legers gevuld.. Altijd maar een héél kleine minderheid is kritisch, twijfelaars, uitzoekers, overwegers, overdenkers ! Om deze reden is (al dan niet directe) ‘democratie’ in feite ook nonsens..
  Een (uiteraard níet erfelijke) ‘aristocratie’ op basis van moraal, eerlijkheid/integriteit, échte kennis valt te prefereren.. Een éérlijk, rechtvaardig systeem dient gebaseerd op waarheidsvinding en bewijzen, op échte wetenschap–geen kwakzalverij en waanideeën zoals nu–en een absoluut gegarandeerd onafhankelijk wetenschappelijk gefundeerd rechtssysteem (dus níet op ‘consensus’ en ‘peer reviews’ maar op ter zake bekwame rechters en natrekbare bewijzen ), dat op zich ook altijd bevraagd en gecheckt mag blijven worden op integriteit.. Níet op wat enige meerderheid toevallig in de kop heeft of wenst te volgen…Maar beide soorten blijven nodig.. Wat heb je aan hersens als er geen lichaam met ledematen is om aan te sturen of als elk been bij ingeving maar eens een andere kant op wil ? Dat is wat Gates en Harari c.s. in de kop hebben. Ze willen letterlijk van het lichaam helemaal af of het tot dood machien maken, vergetend dat het oneindig veel meer is (ja, de ‘schapen’ dus ook..) dan alleen maar ‘uitvoerder’ Maar we weten dat die twee (en WEF en WHO enz. enz. enz.) gevaarlijk de weg kwijt en gestoord zijn.

 7. Het is inderdaad ongelooflijk hoe mensen hun eigen domheid “ verwerken”
  Het is ook angst, en dit wordt weg gepoetst door grootspraak.

  Maar je ziet bij de “ overledenen” de jaren DALEN. D.W.Z. Nu zie je veel mensen die tussen 1940 en 1950 geboren zijn overlijden. Dit gaat vrijwel gelijk op met de vaccinatie oproepen…….
  Nu zijn het nog vrijwel allemaal de “ jongere oudere”, gepensioneerden, net van je pensioen genieten en nu overlijden…..❗️

  Deze jaartallen zullen steeds verder zakken.
  De beroepsbevolking is nu nog “ aan het werk” maar ook daar zullen slachtoffers gaan vallen.
  Het wordt pas “ klokkenluider gevoelig “ als de één na de ander ziek wordt op een bedrijf en na ziekmelding overlijd.

  Er zijn uitzonderingen, in beide situaties. Want het is en was een EXPIRIMENT ; en de ene batche ( flesje waaruit de geprikt bent, zie je registratie nummer ) is risico voller dan de andere.
  Zie de website van Craihg Paardenkooper “ How bad are my batche”.

  Wat mij opvalt is, dat wanneer ik in de stad loop dat er zoveel jonge mensen lopen met “ loophulpmiddelen”
  En als ze dat niet hebben trekken met één been. Jonge mensen!! 40.tigers 50 tigers….
  Ook hoorde ik een verhaal van iemand die plotseling een “ zwarte teen” had.
  Geen doorbloeding in de benen. Weer een beetje opgelapt maar wat is de oorzaak???
  Allerlei, de meest vreemde complicaties zie je voor je ogen gebeuren.
  Maar ja…… zegt men dan ik ben tenminste niet overleden aan covid.
  Deze mensen hebben nooit gehoord van het fenomeen “ dat het middel erger dan de kwaal “ kan zijn.

  Nog even dit WEEST OP UW HOEDE BILL GATES EN ZIJN KAMERADEN IN HET KWAAD BERADEN ZICH AL OP EEN NIEUWE PANDEMIE. PAS OP….. DIT KOMT ER GEHEID AAN ‼️

 8. Omdat de meeste mensen níet zelf kunnen of durven denken–van jongsaf namelijk ervarend dat anderen daar beter in zijn–zijn ze van begin af aan gewend om bepaalde zaken als houvast aan te nemen die dan als onvoorwaardelijk–geïndoctrineerd, héilig–gegeven boven alles staan…vaak op straffe van al dan niet vermeende uitsluiting (bijv. geloofsdogma’s, ‘volwassenen’, artsen en politici hebben eigenlijk het beste toch met je voor, gestudeerde mensen met titels weten alles beter etc. etc. etc.) en alwat daar van afwijkt wordt bij voorbaat uit zelfbescherming afgestoten…Deze mensen zijn dus niet bereikbaar voor argumenten, menen deze namelijk helemaal niet te kúnnen beoordelen, maar selecteren op basis van aangenomen/geïndoctrineerde dogma’s…Vandaar dat je aan de vaccinatietraditie en verplichtingen niet mocht twijfelen, dat Galileo in zijn tijd overheden en kerk niet kon overtuigen en noem nog maar duizend dingen op… De kleinste kinderen, nog in totale afhankelijkheid hebben ook geen keus en net zo zijn de ‘schapen’ ook niet intrinsiek ‘slecht’… Hoe lastig het gegeven ook is…

 9. De persoon hier boven zei; eindelijk heb ik covid.
  Wat voor soort covid bedoeld hij. ?
  Hij geloofde toch in vaxxen.
  Hij wilde het krijgen.
  Hoe gaat hij verder?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in