Dat is de conclusie uit “Het Vaccinatie Doden Rapport”, opgesteld door David John Sorensen en Dr. Vladimir Zelenko, beschikbaar hier (Nederland transcript) – en hier (Engelstalige pdf). U zou het hele rapport moeten lezen om te begrijpen hoe wreed en opzettelijk u misleid bent, en om te begrijpen dat de sterfgevallen door het Covid “vaccin” waarschijnlijk nog lang niet voorbij zijn, schrijft Paul Craig Roberts.

Ik ben bekend met veel van de afzonderlijke stukken informatie in dit rapport en heb er op deze website over bericht. Deze uitgebreide samenvatting van de feitelijke bewijzen van de wereldwijd door de Covid-“vaccins” veroorzaakte sterfgevallen en verwondingen is mede opgesteld door Dr. Vladimir Zelenko, die een vroege behandeling met HCQ gebruikte om zijn Covid patiënten te genezen. Omdat een kuur een bedreiging vormde voor het noodgebruik van het “vaccin” zonder vereiste tests, werd de kuur verboden en werden artsen ontslagen en hun medische licenties ingetrokken omdat zij mensen met HCQ en Ivermectine hadden genezen.

Nu echte wetenschappers, in tegenstelling tot de door de Big Pharma ingehuurde public relations bedriegers, het bewijs van een massale genocide geleverd hebben, leiden de corrupte Westerse regeringen, die er allemaal bij betrokken zijn, en de hoerenmedia, die er allemaal bij betrokken zijn, wanhopig onze aandacht af naar hun vervangingsnarratief van vermeende Russische oorlogsmisdaden in Oekraïne. De ware feiten van de dwangmatige Covid-“inenting” moeten begraven worden, willen de schuldigen geen verantwoording hoeven af te leggen.

Wij moeten eerlijk zijn tegenover onszelf en inzien dat wij geregeerd worden door misdadigers die veel meer waarde hechten aan hun macht en hun winst dan aan onze levens en onze gezondheid.

  Er komt een enorme storm op de gevaccineerden af...

Het kwaad is nu zo geïnstitutionaliseerd in de Westerse wereld dat het lijkt alsof ons lot hopeloos is. De mensen zijn blind voor wat hun wordt aangedaan, en hun blindheid maakt hen machteloos. Velen haasten zich zelfs tot de verdediging van hen die hen vernietigen.

In de Westerse wereld zijn feiten vervangen door verzinsels en waarheid door leugens. De hele Covid-operatie was een proces van het verbieden en buiten sluiten van feiten. Het proces van het verdringen van feiten door verzinsels is al heel lang aan de gang. Alleen al in de laatste 60 jaar hebben wij er een groot aantal gehad – de moord op president Kennedy, Vietnam, 9/11, de “massavernietigingswapens” van Saddam Hoessein, de demonisering en vernietiging van Libië en zijn leider, “het gebruik van chemische wapens door Assad”, “Iraanse atoombommen”, het grote aantal georkestreerde demoniseringen van Rusland – vermeende vergiftigingen, neerhalen van een Maleisisch vliegtuig, invasies – en de “Covid-pandemie”.

Hand in hand met deze georkestreerde gebeurtenissen gaat de erosie van de burgerlijke vrijheid en de opeenhoping van oncontroleerbare macht in regerings- en particuliere handen, zoals die van de sociale media en de farmaceutische bedrijven die de regelgevende overheidsinstanties controleren. Ouders hebben de controle over hun kinderen verloren aan indoctrinatie op openbare scholen en aan de kinderbescherming, die onder elk voorwendsel een kind bij de ouders kan weghalen. Rechten behoren nu alleen toe aan de gezagsdragers, en deze mensen zijn grotendeels onberekenbaar. Het rechtssysteem is gecorrumpeerd door het gebruik ervan in politieke machtsstrijd en door het gebruik ervan om de maatschappij te herstructureren in woke richtingen en het scheppen van speciale rechten voor “onderdrukte groepen”. Het recht is ons ontvallen, samen met de integriteit en de moraal.

  Zullen de KLONTERPRIKKEN een wijdverspreide mentale achterstand en onvruchtbaarheid veroorzaken?

De overheersing van het kwaad en van onberekenbare macht is overal om ons heen. Het volk heeft leiders nodig, maar waar zijn de leiders?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het Vaccinatie Doden Rapport – Miljoenen mensen sterven of worden zwaar beschadigd door de experimentele COVID-19-injectiesVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEU op zelfmoordmissie: Europees Parlement roept op tot volledige stopzetting van Russische energie
Volgend artikelNAVO-sancties en de komende wereldramp met dieselbrandstof – Welkom bij de eugenetica-agenda van Davos Great Reset
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. En nu…We vooespelden en constateren wat af.

  En klauSSje lachte zich slap met zijn hoogeplaatste medesecteleden.

  Zonder zwaar geweld is het einde.
  (dood of misschien strijdend ten onder, meer keus zie ik niet)

 2. Het is overduidelijk, de mensheid moet kapot. Eerst via de ” vaccins ” en om de zaak te versnellen wordt er energie-en -voedseltekorten, oorlog, nog meer weermanipulatie etc. bij geplempt.
  Ik hoor steeds meer dat mensen zich chronisch niet goed voelen, hoe gezond zij ook proberen te leven.
  Mijn zoon hoort die uittingen ook o.a op de sportschool waar mensen aangeven zich chronisch niet lekker te voelen, ondanks hun gezonde levensstijl.
  Daarbij zijn de ambulance-geluiden ( door de geprikten in acute nood ) sinds geruime tijd fors toegenomen in de plaats waar ik woon.
  Niet vreemd dus dat ik vandaag dit las:

  ” Artsen slaan alarm om de toenemende drukte op spoedeisende hulpafdelingen.”
  https://www.nieuwsnos.nl/nieuws/binnenland/artsen-slaan-alarm-om-de-toenemende-drukte-op-spoedeisende-hulpafdelingen-62564476d0432

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in