Op basis van een nationale database van meer dan vier miljoen mensen hebben onderzoekers in Nieuw-Zeeland een sterk verband gevonden tussen de mRNA Covid-prik van Pfizer en nierschade, bericht Alex Berenson.

In de drie weken na een mRNA-prik steeg het risico op acute nierschade met 60 procent, zo ontdekten de onderzoekers. Zij rapporteerden bijna 1.800 extra gevallen – het equivalent van meer dan 100.000 extra gevallen van nierschade in de Verenigde Staten.

De bevinding werd op vrijdag 20 januari als “preprint” in de database van The Lancet geplaatst. Het is het derde signaal uit een grote door de overheid beheerde database dat de mRNA-injecties van Pfizer in verband brengt met ernstige bijwerkingen in slechts de laatste zes weken.

(Er is niets schattigs aan nierbeschadigingen! 2279+2370-1446-1425=VEEL. Of 1778, om precies te zijn.)

Bron

De auteurs hebben geen definitie gegeven van “acute nierschade”, een term die alles kan omvatten van relatief goedaardige veranderingen bij laboratoriumtests tot een ernstig verlies van nierfunctie.

Toch is de bevinding nog een ander signaal van de potentiële cardiovasculaire risico’s van de mRNA’s. De nieren functioneren in wezen als filters voor het bloed, en nierschade is vaak het gevolg van een verminderde bloedtoevoer naar de nieren.

De onderzoekers vonden ook verhoogde percentages hartontstekingen, bloedstolsels en schade aan bloedplaatjes in de weken na één of beide injecties. In totaal vonden zij een statistisch verband tussen de Pfizer-prik voor vier van de 12 onderzochte aandoeningen.

De bevinding is vooral sterk omdat de onderzoekers niet afhankelijk waren van vrijwillige rapportage. In plaats daarvan vergeleken zij de nationale gezondheidsgegevens van Nieuw-Zeeland met de nationale database van mensen ouder dan vijf jaar die het vaccin hadden gekregen. Iets meer dan 4 miljoen Nieuw-Zeelanders, waaronder 95 procent van de volwassenen en tieners, ontvingen de injecties, wat een grote groep oplevert die kan worden gevolgd.

  Familie van lerares die stierf na vaccinatie met AstraZeneca spant rechtszaak aan

De onderzoekers vergeleken vervolgens het aantal gevonden “ongewenste bijwerkingen” met historische achtergrondcijfers.

Bovendien had Nieuw-Zeeland relatief lage percentages Covid voor het grootste deel van de periode waarin mensen de Pfizer-prikken kregen, dus Covid zelf kan niet de schuld krijgen van het teveel aan verwondingen.

Vier van de vijf onderzoekers van het rapport werken voor de Nieuw-Zeelandse regering, die de injecties gretig heeft gepromoot. Het is waarschijnlijk slechts toeval dat zij hun bespreking van de bevindingen openden met het goede nieuws: “BNT162b2 vaccinatie bleek niet geassocieerd te zijn met de meerderheid van de geselecteerde AESIs. [adverse events of special interest, ongunstige gebeurtenissen van speciaal belang].”

Ja, de Pfizer-prik werd in verband gebracht met slechts enkele van de mogelijke bijwerkingen die de onderzoekers onderzochten, niet met alle.

Bekijk het van de zonnige kant, mensen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Vernon Coleman: “Er gaat iets heel gevaarlijks gebeuren met de nieuwe griepprik”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussisch Ministerie van Buitenlandse zaken verwerpt voorstellen van Blinken en Nuland, veroordeelt Scholz voor het herleven van Hitlers plan om Rusland te vernietigen
Volgend artikelGevechten bij Kreminna, Oekraïne – Russen gebruiken nieuwste infanterie-ondersteuningsvoertuigen (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Het is duidelijk: elke prik, waarvoor dan ook, is een potentieel risico. Ik heb besloten mij dus NERGENS meer voor te laten prikken. Het kan overal in vermengt worden, pneumokokken, griep, tetanus, pijnstilling etc.

  2. @Nehemia, ik ben geen voetballiefhebber, laat staan een kijker van voetbalinternational/-inside. Op 11 maart is het uiterst leugenachtige coronagebeuren drie jaar geleden gelanceerd. Tot voor zeer kort heeft Genee zich niet kritisch uitgelaten over lockdown, avondklok & spoedwet. Laat staan over vaccinazis, handen wassen, bekluier & 1,5m afstand bewaren.
    Wat voor rol vervult Genee eigenlijk?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in