Hier is een raadsel: Waarom wilden Duitse politici in de zomer van 2021 zo graag kinderen vaccineren? Waarom oefenden ze publieke druk uit op vaccinregulatoren om de vaccinatie van kinderen aan te bevelen? schrijft Eugyppius.

Zelfs een paar maanden geleden zou ik gezegd hebben dat dit geen groot mysterie was. Vóór augustus 2021 ging iedereen nog uit van de krankzinnige veronderstelling dat de vaccins Covid zouden uitroeien. Ze geloofden (of beweerden te geloven) dat een vaccinatiegraad van meer dan een magisch getal een einde zou maken aan de pandemie en dat magische getal werd onbereikbaar geacht als kinderen de injecties bespaard bleven. Ik zou nog steeds zeggen dat dit het geval was, maar door een recent nieuwsbericht ben ik dieper op deze vraag ingegaan. Waar kwam de specifieke druk vandaan? Wat dreef bijvoorbeeld willekeurige regionale ministers van Onderwijs ertoe om hun eigen oproepen te doen om schoolkinderen te vaccineren? Wat wisten deze domme mensen ooit over virussen of reproductieaantallen of immuniteit onder de bevolking? Wat was er aan de hand?

In de Duitse pers wordt veel gesproken over de noodzaak van een evaluatie van het pandemiebeleid. Dit gepraat is omgekeerd evenredig aan de bereidheid van iemand om daadwerkelijk iets te evalueren. Bijna de enige uitzondering is het deelstaatparlement van Brandenburg, waar Alternative für Deutschland sterk genoeg is om de bijeenroeping van een onderzoekscommissie Corona af te dwingen. De onthullingen tot nu toe zijn zeer ontluisterend, ondanks de beperking van het onderzoek tot Brandenburg en de aanzienlijke tegenwerking van het politieke establishment.

De commissie publiceert geen protocollen, veel van hun sessies zijn gesloten voor het publiek en op een paar uitzonderingen na vermijden de media angstvallig berichtgeving over hun werk. Desondanks komt er elke keer dat de leden bijeenkomen iets nieuws en heel bizar aan het licht. Tijdens hun derde zitting, in oktober, ontbood de commissie Britta Ernst, minister van Onderwijs in Brandenburg van 2017 tot 2023 en sinds 1998 ook de vrouw van kanselier Olaf Scholz. Op een bepaald moment in de procedure stelde CDU-politica Saskia Ludwig een zeer belangrijke vraag aan Ernst, namelijk de vraag die aan het begin van deze post staat:

Waarom pleitte Ernst voor de vaccinatie van kinderen in 2021?

De Nordkurier doet verslag van de woordenwisseling die volgde:

Ernst had altijd campagne gevoerd voor vaccinatie en zei in november 2021 dat een “hoge vaccinatiegraad” “cruciaal was voor het welzijn van kinderen.” Ludwig vroeg … of Ernst deze uitspraak zou herhalen gezien het huidige kennisniveau over het risico op bijwerkingen bij het vaccineren van kinderen tegen Covid.

Ernst … antwoordde dat de aanbeveling van STIKO [het Permanent Comité voor Vaccinatie] voor haar doorslaggevend was geweest.

  Het proces van het ontwikkelen van het vaccin is te snel en te riskant

STIKO “zette de standaard” en ze had “geen twijfels over het werk van STIKO,” en daarom had ze “natuurlijk hun bevindingen overgenomen, die ze op wetenschappelijke basis doen.” Over haar verklaring van november 2021 zei ze: “Ik vermoed dat dit citaat over de vaccinatiegraad vooral betrekking had op volwassenen.” Ernst vervolgde: “Daarnaast heeft STIKO ook de vaccinatie van kinderen en adolescenten aanbevolen, en we hebben deze aanbeveling opgevolgd.”

Met andere woorden, Ernst was gewoon Following the Science. Ze deed gewoon wat de deskundige regelgevers van STIKO haar opdroegen.

Behalve dat dit absoluut niet waar is. Ernst riep al in juli 2021 op tot de vaccinatie van tieners, ruim voordat STIKO zo’n aanbeveling had gedaan. Ze verspreidde flyers onder Brandenburgse scholieren die hen verzekerden dat ze zich misschien zelfs zonder toestemming van hun ouders zouden kunnen laten vaccineren. En wat meer is, ze eiste dat STIKO haar aanbeveling zou uitbreiden naar iedereen ouder dan 12 jaar.

Uit een rbb artikel over terug naar school, gepubliceerd op 29 juli 2021:

Over iets meer dan een week begint het nieuwe schooljaar in Brandenburg. Basisschoolleerlingen zullen dan verplicht zijn om maskers te dragen en er zal volop geventileerd blijven worden. Volgens de minister van Onderwijs staan de scholen er goed voor – maar moet er nog wel actie worden ondernomen op het gebied van vaccinatie.

De Brandenburgse minister van Onderwijs Britta Ernst (SPD) roept op om kinderen en jongeren vanaf 12 jaar te vaccineren …

Tot nu toe heeft het Permanent Comité voor Vaccinatie (STIKO) geadviseerd om 12- tot 16-jarigen alleen te vaccineren als ze bepaalde reeds bestaande aandoeningen hebben. Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) heeft de vaccins van Moderna en Biontech/Pfizer al goedgekeurd voor deze leeftijdsgroep.

Ernst riep STIKO op om een duidelijke aanbeveling te doen voor deze vaccinaties. De commissie heeft al vastgesteld dat de incidentie van infecties bij kinderen niet gevaarlijk is en dat ziekten bij kinderen niet ernstig zijn. “Dit geeft ons nog meer steun om scholen open te stellen,” zei Ernst. Een duidelijke aanbeveling van STIKO zou echter “in elk geval nuttig zijn, omdat veel ouders natuurlijk onzeker zijn over hoe ze moeten handelen.”

Het was niet alleen Ernst. Een dag eerder had ook de minister-president van Brandenburg, Dietmar Woidke, opnieuw geëist dat STIKO de vaccins voor gezonde adolescenten zou goedkeuren:

Op de rbb-televisie riep de Brandenburgse minister-president Dietmar Woidke (SPD) opnieuw op om de vaccinatie van kinderen vanaf twaalf jaar in overweging te nemen. “STIKO beveelt vaccinatie al aan voor kinderen met reeds bestaande aandoeningen”, zei Woidke. Hij zou het toejuichen als … STIKO een aanbeveling zou doen voor de vaccinatie van adolescenten met het oog op de verspreiding van de Delta-variant. Volgens Woidke heeft Delta de risico’s voor kinderen en jongeren vergroot. STIKO moet nu een afweging maken tussen “het risico van Covid en het risico dat vaccins kunnen opleveren voor jongere leeftijdsgroepen.”

  Uruguayaanse justitie eist van Pfizer opheldering over samenstelling van Covid-19 vaccins, inclusief eventuele aanwezigheid van "grafeenoxide" of "nanotechnologische elementen"

Geconfronteerd met deze tegenstrijdigheden in de commissie vorige maand, werd Ernst vreemd ontwijkend. Ze zei vaag dat “veel ouders wachtten op een aanbeveling van STIKO” en dat ze “zich leek te herinneren dat kinderen in andere landen al gevaccineerd waren.” Ze verwees niet naar Woidke of beschreef geen bredere discussies binnen de Brandenburgse regering, hoewel de eisen voor kindervaccinatie duidelijk groter waren dan zij. Ze verwees ook niet naar druk van lerarenorganisaties of specifieke epidemiologische doelen.

Het excuus over ouderlijke druk is erg vreemd en onbevredigend als je erover nadenkt. Ten eerste waren de vaccins al goedgekeurd door de EMA voor de groep vanaf 12 jaar. Ouders die hun kinderen echt wilden prikken, hoefden alleen maar een bereidwillige arts te vinden. Ten tweede, en dat is nog belangrijker, is het niet de taak van de ministers van Onderwijs om de zorgen van lokale ouders die bang zijn voor prikken via de media door te spelen aan nationale medische regelgevende instanties. Waarom kan Ernst haar motieven niet duidelijk beschrijven? Waar komt de vraag om kinderen te vaccineren vandaan?

Op een ander onthullend moment vroeg Ludwig Ernst naar een pro-vaccin flyer die onder Brandenburgse schoolkinderen werd verspreid. Deze flyer verzekerde kinderen dat “er nauwelijks bijwerkingen op de lange termijn zijn; het vaccin wordt snel door het lichaam afgebroken.” Er stond ook enthousiast op: “In sommige gevallen kun je zelfs zonder toestemming van je ouders gevaccineerd worden.” Ook hier had Ernst geen goede antwoorden. Ze wilde alleen maar zeggen dat de flyer slechts “de wettelijke situatie” beschreef en “dat minderjarige meisjes voorbehoedsmiddelen krijgen van artsen zonder toestemming van hun ouders.”

Ik heb deze flyer bekeken, die een griezelige oefening is in het verkopen van vaccins aan kinderen. De versie die in Thüringen werd verspreid staat nog steeds online:

Klik voor groot

Ernst kon niet veel zeggen over de inhoud omdat die van hogerhand kwam. De flyer werd gefinancierd door de ministeries van Volksgezondheid en Onderwijs van Thüringen en bedacht door de verfoeilijke gezondheidscommunicator, Erfurt professor en schurk-van-de-blog Cornelia Betsch. Later zou Betsch de regering gaan adviseren over hoe de Duitse vaccinatiegraad omhoog te krijgen. We hebben hier dus te maken met de top van het Duitse vaccinatie-industriële complex. De flyer werd ontworpen aan de hand van interviews die de auteurs ervan hielden met tieners aan het Henfling Gymnasium in Meiningen, om uit te zoeken hoe kinderen het best kunnen worden gemanipuleerd om enthousiast te worden over vaccins.

  WEF en Agenda 2030: Corona als aanjager van de culturele revolutie

Er zijn twee dingen aan dit document die het extreem onaangenaam maken. Het eerste is dat het vol staat met zeer manipulatieve propaganda. Het vertelt kinderen dat “het virus zich voornamelijk verspreidt onder ongevaccineerden”, dat “als je niet gevaccineerd bent, je een groter risico loopt om geïnfecteerd te raken”, dat “het virus steeds besmettelijker wordt”, dat “het zeer zeldzaam is om geïnfecteerd te raken ondanks vaccinatie en dat het zeldzaam is om anderen te infecteren” en dat “als je gevaccineerd bent, je ook anderen beschermt die niet gevaccineerd kunnen worden”. Er staat een specifiek gedeelte in waarin wordt uitgelegd dat de vaccins geen invloed hebben op de vruchtbaarheid, dus ik verwacht dat het speciaal gericht was op meisjes, voor wie de ondertekst “laat je vaccineren om je familie te beschermen” vooral effectief zou zijn.

Het tweede aanstootgevende punt is dat deze flyer, waarin tieners worden geadviseerd om de prikken te halen, zelfs zonder toestemming van hun ouders, en waarin de contactgegevens van lokale vaccinatiecentra worden vermeld, werd gepubliceerd op 14 juli 2021. Dat wil zeggen, hij kwam uit voordat er een officiële STIKO-aanbeveling was gedaan om deze leeftijdsgroep überhaupt te vaccineren, en slechts twee weken voordat vooraanstaande Brandenburgse politici zoals Ernst en Woidke begonnen op te roepen tot STIKO om hun aanbevelingen uit te breiden naar tieners.

In de zomer van 2021 was er dus een ongeoorloofde vaccinatiecampagne voor kinderen aan de gang, die bestond uit enerzijds vaccinpropaganda die onder schoolkinderen werd verspreid, anderzijds publieke druk op de toezichthouders voor vaccins en wie weet wat nog meer op de vele andere niveaus. Het was getimed rond de zomervakantie, met het duidelijke doel om kinderen bang te maken zodat ze de prikken zouden halen voordat ze weer naar school zouden gaan. Om de een of andere reden wil Ernst het parlement van Brandenburg niet vertellen waarom ze aan deze campagne meedeed, en ze wil ook niet zeggen wie de organisatoren waren.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Kinderen doden voor winst: Europa lijdt onder 1580% piek in kindersterfte na goedkeuring door EMA van COVID-vaccin voor kinderenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNa het zien van DIT, begrijp ik nu waarom zovelen “Pro-Israël” zijn
Volgend artikelHoe je de samenleving genocide kunt laten accepteren en omarmen met deze ene simpele truc
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

  • Geert bleek altijd al gecontroleerde oppositie te zijn, maar is sinds corona times ook een mede moordenaar en of ernstig lichamelijk letsel toedoen aan het volk.

   Geert is mede schuldig en medeplichtig.

   • Ook al wordt de pvv de grootste partei dan hebben ze niets in te brengen nu niet en toen ook niet want de meerderheid van de kamer bestond en bestaat uit splinter parteien van de VVD die het heft weer in handen neemt Bovendien als Wilders iets wil veranderen dan moet Nederland per direct uit de EU stappen en dat gebeurt dus pertinent niet!!!!!!!

  • Klopt, maar Geert Wilders is ook een zionist, die verlekkert kijkt als er weer gepofte Palestijnen uit het puin getrokken worden….!!!!

  • Nederlanders zijn toch ook van deutsche blut. Het wordt niet voor niets gezongen, dezelfde mensen dus en vijwel hetzelfde als hun ideale zionisten.

   • Beste Keert, ik ben het niet helemaal met je eens, ik een 50/50 mix heb het van beide kanten zeer verschillend ervaren.
    1. De Duitse kant was meer van Befehl ist Befehl, verader, moordenaar, je moet het want die zegt dat, trappen er nog steeds in in 80 jaar niks geleerd.
    2. De Nederlandse kant was erg vatbaar voor samen gaan we het doen (dat Grapperhaus niet meedeed stoorde verder niemand) de beste motivatie was van het ik ben slim want als ik die prik haal kan ik lekker naar de kroeg en op vakantie.
    3. Cyprus, waar ik woon, als ze het op het nieuws zeggen is het waar, de laatsten zijn gevallen toen ze gok tenten en horeca niet meer in mochten.
    Ja veel geld voor testen betaald, veel hoon en aanvallen gehad, veel kennissen verloren (waren geen vrienden achteraf gezien) .
    Samen met 1 neef en nicht van mijn vrouw op Cyprus zijn wij de enigste niet geprikten.
    Ik heb vastgesteld dat vooral praktische mensen, ambachtelijk er kritischer tegenover stonden dat de hoger opgeleiden, maar dat kan voor iedereen zijn omgev6anders zijn

    • Door de testen ben je ook aangetast door het schorem. Lees over hollow fibers met DARPA gel, micro-grippers, graphene-hydroxide, en andere mogelijke nano deeltjes op de teststaafjes.

     Maar een houding is de correcte, GEEN PRIKKEN, GEEN TESTS, GEEN MASKERS. Probeer me te prikken en zeg vaarwel aan het leven.

    • IDD, tienduizenden als SS-er naar het oostfront en het hoogste percentage van verlinkte, gearresteerde en naar KZ lagers op transport gezette mensen.

 1. De vraag in de kop van het artikel is NIET beantwoord: het “waarom”?
  Is de regering door big pharma omgekocht?
  Welke bewijzen hadden ze toen dat het ‘vaccin’ zogenaamd ook op langere tijd bescherming zou bieden terwijl er nog niet eens de minste gegevens waren over die ‘langere termijn’?
  Wat zeggen ze nu terwijl duidelijk bewezen is dat die injecties NIET beschermen tegen overdracht?
  Hoe verklaren ze de oversterfte?
  Hoe verklaren ze het fors aantal gestegen hartaanvallen bij jongeren?
  En tot slot, hoe komt het dat de lijst van bijwerkingen zoveel pagina’s telt en nog langer wordt? Hebben ze die wel gelezen?
  Uitleg graag!
  De vraag blijft dus; waarom?
  Genocide op lange termijn?

  • Antwoord op je vele vragen::::::::: is dat nu al reeds 1.5 miljoen mensen in Nederland die prik weer gehaald hebben Ja ze steken de weg over omdat het licht op rood staat en als nog aangereden worden, uen gevaar in de wind slaan omdat ze er snel bij willen zijn,,,,, met het gevaar de dood door risico geen rekening houden…… ondanks dat velen hen zijn voorgegaan Kortom!!!!!!!! MEELOPERS????? Ook nu nog twijfelen mensen alsnog naar de priktent te gaan en meestal door invloed van anderen (reeds geprikten) toch weer die prik laten zetten.. kortom,,,,,,, wederom meelopers en angst hazen!!!!

 2. Het verschil tussen voor en na het christendom is voor de hand liggend. Voor die tijd draaide alle zonde om seks. Daarna draaide de kern van opvoeding en beschaving om hetzelfde, en zelfs als je doodgaat is dat het enige waar je aan denkt, ook voor de ander.
  De vernedering van corona (plus vervolg) is van eigen makelij, hoewel veel mensen eraan gewend zijn en er nu nog sterker de bevestiging van hun eigenwaan in zien.
  Ik ging even koffie halen om mee te nemen naar buiten, het was een paar euro duurder, rond de 4 euro en ik kreeg een klein bodempje mee. Ze waren des te fatsoenlijker. Er liep ook nog een stuk rond. Dus ik zei maar niks.
  Als ze oud zijn gedragen ze zich nog even geil, of alsof (ik weet niet zeker hoe ze het bedoelen) omdat ze niets anders kunnen. Vrouwen in een land als Nederland begrijpen hun rol pas als ze oud zijn en afstotelijk, en dan gaan ze juist willen scoren.
  Zie de democratisering.
  Ik ging ergens buiten in de zon zitten. Het regent vaak. Er zat een donker mannetje, een ingeburgerde asielzoeker, hij was volkomen spastisch, wat verderop zaten twee Jehova’s getuigen. Ik ging maar wat verder zitten. Het wordt steeds moeilijker. Een Marokkaan kwam langs met zijn vriendinnetje. Hij zag me niet. Eerder kwam hij altijd naar me toe om me een hand te geven. Ik heb geholpen bij de sociale acceptatie van hem. Ik dacht dat hij al vertrokken was. Een vette neger met een dikke vlezige kop zei: “Alles goed?”
  De vrouw, manager van Xenos waar ik weleens een praatje mee maakte is pas bevorderd, ze gedroeg zich plotseling hautain. Knap is ze niet. Al doe ik alsof. Ze heeft een iPhone. Maar nu de feestdagen komen is het erg druk, overal geschenken voor Sinterklaas, stond er. Een verantwoordelijke functie.
  De Hema was dicht.

 3. Ik vermoed dat bepaalde Duitsers hun eigen volk onvruchtbaar willen maken en zichzelf uitroeien, zodat Duitsland op den duur ‘her bevolkt’ kan worden met honderden verschillende nationaliteiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in