De vermeende COVID-19 pandemie heeft elk aspect van ons leven beïnvloed, en de goedkeuring van het COVID-19 vaccin voor kinderen werd gezien als een sprankje hoop door degenen die alles geloven wat hun televisie hen vertelt, schrijft The Exposé.

Uit recente statistieken die aan EuroMOMO zijn verstrekt door de officiële autoriteiten van 27 landen in Europa, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Spanje en het grootste deel van Duitsland, blijkt echter een aanzienlijke toename van het aantal oversterftegevallen onder kinderen sinds het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) de COVID-19-injectie heeft goedgekeurd voor 12- tot 15-jarigen in 2021, en slechts enkele maanden later voor 5- tot 11-jarigen.

Zozeer zelfs, dat ze met een zorgwekkende 1.580% zijn gestegen in vergelijking met dezelfde periode toen het zowel het hoogtepunt van de vermeende pandemie was, als de Covid-19 injectie niet aan kinderen werd aangeboden.

Vóór de goedkeuring van het Covid-19-vaccin voor kinderen was het aantal oversterftegevallen onder kinderen in Europa onbestaande.

Volgens EuroMOMO waren er in de eerste 21 weken van 2021 346 minder sterfgevallen dan verwacht, wat betekent dat er min-346 of 0 extra oversterftegevallen waren.

Bron

Zodra het EMA echter in week 22 van 2021 het Covid-19-vaccin voor 12- tot 15-jarigen goedkeurde, begon het aantal oversterftegevallen aanzienlijk te stijgen.

Bron

Deze stijging van het aantal oversterftegevallen werd natuurlijk niet gepubliceerd in de mainstream media. Maar kwam niet als een verrassing voor degenen die al op de hoogte waren van de zwaar gecensureerde schade die de Covid-19 vaccinatie toebracht aan volwassenen.

Als het bekend was gemaakt, in plaats van onder het tapijt te worden geveegd, zou het een brede bezorgdheid hebben gewekt onder ouders die ervoor hadden gekozen hun kinderen te vaccineren omdat ze alles geloofden wat hen op de televisie werd verteld.

  Gerenommeerd viroloog waarschuwt voor onvermijdelijke "ineenstorting van ons gezondheidssysteem" als gevolg van complicaties door COVID-vaccins

Het zou ook hebben voorkomen dat andere ouders hun kinderen dwingen een vaccin te krijgen dat ze gewoon niet nodig hebben, toen het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) slechts een paar maanden later de vergunning voor noodgebruik van de Pfizer Covid-19-injectie verlengde voor gebruik bij kinderen van 5 tot 11 jaar.

Bron

Dit had dus de schokkende stijging van het aantal sterfgevallen bij kinderen in Europa tot eind 2022 kunnen voorkomen.

Maar de gevolgen van de keuze om de vergunning voor noodgebruik van het Covid-19-vaccin uit te breiden tot kinderen heeft in de huidige situatie verstrekkende gevolgen gehad.

En het is een bewijs van de prioriteiten en de onmenselijke benadering van de volksgezondheid door de autoriteiten, die de gezondheid en veiligheid van kinderen zo achteloos negeren in het streven naar een vaccinatiecampagne die niets anders heeft gedaan dan op grote schaal verwoesting aanrichten en enorme winsten voor Big Pharma creëren.

Volgens EuroMOMO waren er in heel 2020 op het hoogtepunt van de vermeende pandemie 466 minder sterfgevallen onder kinderen in Europa dan verwacht.

Bron

Maar zoals we weten heeft de vermeende pandemie Europa pas rond maart 2020 echt getroffen.

Helaas voor de autoriteiten maakt dit de beslissing om kinderen te prikken nog erger, aangezien er 616 minder sterfgevallen onder kinderen werden geregistreerd op het hoogtepunt van de vermeende pandemie.

Bron

Koppel dit aan het feit dat deze trend zich in 2021 voortzette tot de EMA de vergunning voor noodgebruik van de Pfizer Covid-19 injectie verlengde voor gebruik bij 12-15-jarige kinderen, dan kunt u zien waarom deze cijfers ernstige vragen oproepen over waarom regeringen, NGO’s, regelgevende instanties voor geneesmiddelen en door de belastingbetaler gefinancierde wetenschappers en artsen zo graag een experimentele mRNA gentherapie in de armen van kinderen wilden krijgen.

  Voedsel als vaccin - Bill Gates financiert onderzoek

De cijfers bewijzen dat het vermeende Covid-19 virus geen enkel risico vormde voor kinderen, en dat ze er in feite beter aan toe waren dan ooit.

Daarom is het werkelijk ongelooflijk dat kinderen zijn onderworpen aan experimentele vaccins met bekende bijwerkingen en onbekende gevolgen op lange termijn.

Tragisch genoeg werden na de noodgoedkeuring van het Covid-vaccin voor kinderen maar liefst 1.953 extra oversterftegevallen geregistreerd tussen week 22 van 2021 en week 52 van 2022.

Bron
Bron
Bron

Ter vergelijking: tussen week 22 en week 52 van 2019 werden 334 extra oversterftegevallen bij kinderen geregistreerd.

Bron

Tussen week 22 van 2019 en week 52 van 2020 waren er dus 132 minder sterfgevallen dan verwacht onder kinderen van 0-14 jaar in heel Europa.

Hierdoor kunnen we een vergelijking maken met de cijfers van na de toelating van het vaccin Covid-19.

Maar omdat vóór de toelating van het Covid-19-vaccin voor kinderen en op het hoogtepunt van de Covid-19-pandemie een negatief aantal oversterftegevallen werd geregistreerd, is het voor ons moeilijk om de exacte toename van het aantal overlijdensoverschrijdingen gelijk te stellen.

De procentuele toename van 1.953 extra oversterftegevallen tussen week 22 van 2021 en week 52 van 2022 tegenover -132 extra oversterftegevallen tussen week 22 van 2019 en week 52 van 2020 komt neer op -1.580%. Natuurlijk weten we dat het oversterftegevallen in feite is toegenomen en niet afgenomen, dus we zouden kunnen zeggen dat de oversterfte is toegenomen met 1.580% / 16,8x.

Of we kunnen van de -132 extra doden in 19/20 het getal 1 maken, en hetzelfde verschil optellen bij de 1.953 extra doden in 21/22. Dit komt neer op 2.086 extra doden. De toename van het aantal extra doden komt dan neer op een schokkende en ongelooflijke toename van 208.500% / 2.086x.

  Na "Booster" injecties sterven 4 verpleeghuisbewoners en moeten er nog meer in het ziekenhuis worden opgenomen

Maar hoe we het ook bekijken, zowel de cijfers als het verband zijn duidelijk. De goedkeuring van het Covid-19 vaccin voor kinderen door het EMA veroorzaakte een aanzienlijke toename van het aantal oversterftegevallen in heel Europa, terwijl er vóór de goedkeuring minder oversterftegevallen waren dan verwacht.

Bron gegevens

De conclusie is dat de toename van het aantal oversterftegevallen in heel Europa sinds de goedkeuring van het COVID-19 vaccin voor kinderen belangrijke vragen oproept over de veiligheid van het vaccin en de keuzes die de autoriteiten hebben gemaakt.

Het feit dat de autoriteiten blijven aandringen op de vaccinatie van kinderen, ondanks het overweldigende bewijs van schade, is zowel onmenselijk als een verraad van het vertrouwen van het publiek.

Het is absoluut noodzakelijk dat er onmiddellijk een onderzoek wordt ingesteld om de oorzaken van deze tragedie bloot te leggen en de verantwoordelijken ter verantwoording te roepen.

We kunnen niet toestaan dat dit nog langer doorgaat. De veiligheid en het welzijn van onze kinderen moeten onze hoogste prioriteit zijn. We moeten transparantie en verantwoording eisen en een einde maken aan dit voortdurende experiment met vaccins voor onze kinderen.

Het is tijd voor ouders, opvoeders en gezondheidswerkers om zich te verenigen en stelling te nemen tegen deze verwoestende realiteit.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Hoe lang zullen de gevaccineerden leven?” Het antwoord van de uitvinder van grafeenoxide zal je doen gruwelenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVerliezen Oekraïne versus Rusland
Volgend artikelGEEN ONGELUKKEN: De onwetende massa’s hebben geen idee dat ze systematisch worden uitgeroeid door een reeks geplande rampen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

  • Nee, SCHANDALIG. Deze troep had nooit goedgekeurd mogen worden door de overheid. Verantwoordelijken als van Dissel, Rutte en de Jonge hebben de Nürnbergcode overtreden en dienen berecht te worden voor hun misdaden.

 1. Het ergste ervan is dat zij dit wisten en dit opzettelijk hebben goedgekeurd. Ik ben benieuwd hoe lang deze mensen nog zouden rondlopen als de ouders die hun kind eraan verloren weten wie en waar ze te vinden zijn.

  Helaas is dat ook het deel wat nergens van wilde weten en vooral met zichzelf bezig was om het “gemakkelijk” te hebben en natuurlijk “het goede deden” voor de ander…

  Te triest hoe mensen erin zijn gestonken maar ze waren toch te beroerd dus kunnen ze gemist worden, zij vinden/vonden alles prima. Zij wilden niet hun tijd steken in verdieping en willen dat anderen alles voor ze regelen en geloofden maar al te graag dat zij dit dan ook ten goede van hen zouden doen.

  Ik sta er nog steeds dubbel in, ergens denk ik zie maar ff hoe het loopt en los het zelf maar lekker op. EN anderzijds vind ik het ook weer triest.

  • Kale Yuga…tijdperk van duisternis. Zeggen de Indiase Veda’s. Over deze tijd. De IJzeren Tijd.
   Kali is de godin van evil, destructie en duisternis. (Calcutta is naar haar genoemd).
   Dat is de enige verklaring die kan geven voor de massale blindheid, kinderlijke gehoorzaamheid en
   zombie bereidheid om jezelf en anderen letterlijk op te offeren. Spooky..
   (De hersenspoeling richting vernietiging…. is al minstens 70 jaar aan de gang. Vergeet dat niet.
   De Stones gebruikten de gespleten tong van het Kali beeld als logo of meme. En ze wisten goed wat dat betekende. De Britten hielden India 150 jaar bezet.). Zoek goed gezelschap. Helaas zijn sommige mensen niet te redden.

 2. 1. Alles wat van de overheid komt , klopt niet
  Deze cijfers neem ik met zak zout.

  2. Bijna de helft van de gevaxten heeft een zoutoplossing gehad.
  Deze nazi jihadisten zijn georganiseerd, eerder verteld. Om anderen de dood in te jagen.
  “ Nederland is toch zo’n leuk landje’ jij wilt ich ook dat alles weer als vanouds wordt “ 🥳

 3. Sorry hoor dit is vreselijk. Maar als je als ouder met een beetje gezond verstand.je gezonde nooit zieke kind laat inenten .ben je net zo schuldig aan hun dood.

  • Mensen zien vaccins bijna als de verzamelacties bij de supermarkt of de Mac Donalds of een andere willekeurige winkelketen die mensen heeft geprogrammeerd om blind te volgen. Verzamel ze nu allemaal. Mensen zijn sinds WO2 veilig geweest en in slaap gesust, waardoor ze BLIND vertrouwen op de overheid. We zijn 80jr gehersenspoeld. Er zijn triljoenen miljarden uitgegeven om de mensheid volkomen zwakzinnig te maken.

   • @Naam….Ja dat klopt…die hersenspoeling…. Ten dele.
    Veel moeite om via oa onderwijs, reclame, kunst en massamedia mensen te hypnotiseren.
    Maar ik ervoer de naoorlogse tijd niet als veilig. In tegendeel.
    De voortdurende dreiging van WO3 met atoomwapens en neutronenbommen. Koude Oorlog. Hysterisch gedoe over socialisme. Milieuvernietiging: DDT resten op voedsel en op landbouwgronden, fosfaat schuim (van wasmiddelen) in oppervlakte water: dode vissen, zure regen, gat in de ozon laag, giftig asbest in huizen en bedrijven, nicotine alom.
    Nederland werd ook door internationale maffia groepen getarget om de bevolking goed verslaafd te krijgen aan drugs. En alcohol. En aan stress, medicijnen, anonieme seks en porno. Over- en onder eten, shoppen. In de jaren 80 kwam daar opgefokt hard werken bij. Niet voelen, niet nadenken..de hele dag spelen cq werken..
    Dat aanjagen van de verslavingen is heel goed gelukt.
    De NL. bevolking is ..naar mijn mening…oa daardoor en daarna na vervallen in een soort na-koude-oorlogse puber staat (oohh het kan weer…..we gaan feesten, brood en spelen, auto’s, computers, telefoontjes….. alles willen hebben en wel onmiddellijk)

    Matiging, zelf beperking, zelfkennis, voorzichtigheid, bewustzijn van eindigheid en kwetsbaarheid en gezond wantrouwen tav zogenaamde autoriteiten werden verdacht gemaakt. Uit je plaat gaan….eindeloos. Vroeg zwangere moeders aan het bier.
    (Zie bv de Meilandjes: mislukte projecten, doen en kunnen weinig. En maar wijnen. Door NL geaccepteerde alcoholics. Zogenaamd leuk.

    Door…de grote hoeveelheid middelen en gedragsverslavingen… is…..volgens mij…het denk vermogen van veel mensen aanzienlijk aangetast.
    Gemiddeld stevig drinken vernietigt per jaar 3% hersenmassa. Dat is in 10 jaar meer dan 38%. Onomkeerbaar proces. Drugs idem dito: onomkeerbare hersenbeschadigingen en uitval. Sterke synthetische medicijnen vaak ook. Stress…voedsel manipulatie….ook.
    Het onderscheidingsvermogen is verminderd. Dat is een gevaar voor een samenleving.

    Volgens Hindoeïsme is ook de sterrenstand/de kosmos… van invloed.
    We staan op aarde nu sterk onder invloed van stand Saturnus en Jupiter.
    (Ik weet weinig van astronomie en astrologie. )
    Maar aangezien de verblinding zo groot is en zo alles omvattend…houd ik me soms vast aan deze optiek: dat we leven in een Donker en Duister Tijdperk.

  • Gelukkig hebben zij de dodelijke prik nog gehad voor ze dood gingen en ze hebben het voor een ander gedaan je zou toch niet willen dat je jouw opa of oma dood zouden gaan schaapjes zijn helden zij spuiten zich liever dood maar wij wappies staan ook op de lijst van Rutten en Kaag want de wereld is alleen van de elite en rijkste deze aarde nutteloos volk moet verdwijnen en dat wordt met de dag erger, stem maar lekker op jullie moordenaar Rutte schaapjes.

 4. Nederland staat al decennia lang in de top van Europa met een van de hoogste baby en zuigelingensterfte. Gezondheidszorg voor kinderen is slecht geregeld in ons land. Met een ziek kind, baby of zuigeling eerst naar de huisarts of na kantooruren zon en feestdagen naar de huisartsenpost is levensgevaarlijke gezondheidszorg voor kinderen. Steeds minder gezondheidszorg voor onze kinderen. https://www.ad.nl/politiek/kabinet-kiest-alleen-in-rotterdam-en-groningen-nog-kinderhartchirurgie~ae5d11b4/ Gezondheidszorg in ons land wordt geritseld door criminelen. Miljarden voor een nutteloze oorlog en ellende voor miljoenen mensen, man man hoe kan dat toch.
  https://www.youtube.com/watch?v=77SrFyc7-tc

 5. Alsof je op de wereld bent gekomen om allerlei vreemde stoffen in je lijf te laten stoppen om maar niet of minder ziek te worden en/of zogenaamd te sterven. Maar natuurlijk ze ervoor gezorgd dat baby’s in de buik een 22 weken prik moeten krijgen, met vreemde stoffen. Vandaar dat je zoveel hermafrodieten ziet tegenwoordig, jongetjes krijgen meisjes chromosomen ingespoten en vice versa. Dat is een van de hoofd ingrepen die je mee krijgt om in de wereld te kunnen leven, nu ben je een geboren LHBGT’er.

 6. OP houden met zeuren neem die giftspuiten hoe sneller je van deze goddeloze wereld af ben een ieder die ze nam heeft dat bij willens en wetens gedaan zij brachten zelfs hun kinderen naar de moord afdeling GGD jullie weten wel waar het alleen om het geld gaat, ezels.

 7. Even heel kort door de bocht… Iedereen wil graag geld verdienen en rijk worden en de Pharma heeft een manier gevonden. gewoon big business !!! dat er mensen en kinderen daardoor sterven interesseert niemand. Als we werkelijk humaan waren en van onze medemens en kinderen hielden hadden we twee jaar geleden al die covid-priesters opgeknoopt met Rutte en de Jonge als eerste. We lullen in Nederland liever als dat we iets doen dus ga lekker genieten van je dode kind !!

 8. De goedkeuring van het mRNA-vaccin van Biontech/Pfizer was mogelijk gebaseerd op onjuiste documentatie. Er zijn steeds meer twijfels over de gegevens van de cruciale fase 3-studie. Pfizer ontwijkt de beschuldigingen en weigert te herzien.AToen de patiënt met het nummer 12312982 naar buiten kwam, vermoedden de managers van het Amerikaanse farmaceutische bedrijf Pfizer dat het wel eens heel oncomfortabel zou kunnen worden. https://doezelfnormaal.nl/nieuws/goedkeuring-van-het-mrna-vaccin-van-biontech-pfizer-gebaseerd-op-onjuiste-documentatie/

 9. Maar een reden voor, bij die leeftijd goedgekeurde vaxx word het bedrijf immuniteit verzekerd. Er kan ze nu dus weinig meer gedaan worden en de schuld kan bij ema cdc en alle die dommerds gelegd worden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in