Ik ontving vanmorgen een video die me in één klap uitlegde waarom zovelen van jullie Israël steunen. En weet je, ik moet het je nageven, je hebt echt geschitterd in je steun aan Israël dat zichzelf verdedigt … schrijft Hal turner.

In feite, na dit gezien te hebben, weet ik niet zeker wat ik dacht toen ik Israël bekritiseerde. Dacht ik dat mijn kritiek op de een of andere manier gerechtvaardigd was? Dacht ik dat ik rationeel was?

Waarom was ik zo “extreem” tegen het arme Joodse volk?

Kijk zelf maar eens naar al die HAMAS-aanhangers die de Israëlische defensiemacht gisteravond heeft “geneutraliseerd”. Gods uitverkorenen doen het vuile werk om het terrorisme een halt toe te roepen!

RAH! RAH! Israël.

Ik hoop dat je trots bent op jezelf.

/sarcasme


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Israël bombardeert Palestijnse vrouwen en kinderen die Noord-Gaza ontvluchten, vermoordt er 70 (18+ Video’s)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Vreemder dan historische fictie: Het Haavara-akkoord
Vorig artikelUraniumdeeltjes uit Oekraïne gedetecteerd in Europa die gezondheidsproblemen veroorzaken
Volgend artikelWaarom wilden Duitse politici zo graag kinderen vaccineren en waarom liegen ze er nu over?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Alle Israëlische grenzen zijn zo goed bewaakt dat letterlijk alles groter dan een muis ergens een alarm af laat gaan.
  Maar het is volkomen logisch dat Hamas terroristen bijna 7 uur lang ongestoord tekeer kunnen gaan…
  Wordt eens wakker.

 2. Ja die Hal toch, in een paar woorden…een pracht vent velen kunnen niet aan hem tippen, het verwrongen egocentrische wereldbeeld dat ze erop na houden, kerk en staat gescheiden OMG.

 3. De VS kan Israel binnenvallen waarom doen zij niet of ingrijpen zij niet? Zij willen Iran binnen vallen die ondersteund Russia en maakt niet uit hoeveel kinderen en mensen gaan dood dat is de vieze spel van de westeerse landen die bijna economisch falliet zijn. De VS is een terreur land geworden die de hele aarde kapot heeft gemaakt de onderdrukking voor zijn idiote comsumptie, de troep cultuur van de VS.

  • De joden bezitten de VS en de rest van de westerse wereld. Daarom hebben ze een streepje voor, ze kunnen in feite doen wat ze willen. De beelden van de dode kindjes vertellen hoe ziek onze wereld is geworden, wat een poel van verderf en dat allemaal om macht en rijkdom.

  • Marisa november 19, 2023 Bij 10:46

   Net als in WOII willen ze de Russen een hak zetten zoniet vernietigen.
   Dit is niet nieuw.
   Alleen hebben we nu electronica die heel snel alles over de wereld kan sturen.
   Dus de strijd is nu:het westen tegen de rest van de wereld.
   Africa moet ze niet(meer),China is op de hoogte en maak de Russsen nix wijs.
   Ik weet niet hoe het af gaat lopen,maar onze welvaart gaat wel een aar tandjes zakken vrees ik.

 4. Timmermans zei vandaag nog bij Buitenhof dat het geen genocide is, de zionistische staat wenst het hele gebied indien nodig kapot te bombarderen maar er is geen sprake van een genocide, artsen zonder grenzen zijn radeloos want nergens zijn de mensen veilig!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in