De stelling doet de ronde dat een groot deel van de mensheid zal worden vermoord door vaccinaties. Het is bewezen dat de vaccinatiecampagnes van Bill Gates in Kenia ertoe hebben geleid dat veel vrouwen niet meer kunnen bevallen. Maar een wereldwijde agenda met “COVID-vaccins” zou contraproductief zijn in de zin van de uitvinders ervan, schrijft Peter Haisenko.

Laten we er eens van uitgaan dat er een wereldwijde samenzwering is om zoveel mogelijk mensen met “COVID vaccins”van de aardbodem weg te vagen. Wat zou het resultaat zijn? Zou het niet waarschijnlijker zijn dat degenen die getroffen zouden worden, degenen zouden zijn die de machthebbers graag als braaf stemvee zouden zien? Degenen die zich kritiekloos onzin laten voorschotelen en het zelfs geloven? Niet alleen dat, maar degenen die in paniek raken als een bankbediende hoest en dan plichtsgetrouw alles aannemen en zich laten vaccineren? Wat zou er overblijven? Alleen de rebellen die nog voor zichzelf kunnen denken, alles in vraag stellen en proberen hun eigen beeld van de dingen te krijgen. De dwarsdenkers die zich niet laten inenten en zo kunnen blijven leven.

Valse indrukken met gerichte koppen

Met deze kleine overweging wordt het duidelijk dat er iets mis kan zijn met deze theorie. Tenzij men natuurlijk niet zo’n wijdverbreid verzet verwachtte en in zijn arrogantie en overmoed verwachtte dat iedereen in het bedrog zou trappen. Of dat ze vroeg of laat zouden toegeven aan de vaccinatieterreur. Maar er is nog een ander aspect. In Afrika wordt bijna niemand geïnjecteerd bij gebrek aan vaccins. Dus Afrika zal nauwelijks geraakt worden door de mogelijk geplande massamoord. Terwijl er in Europa bijvoorbeeld niet meer genoeg mensen zouden zijn om zelfs maar de meest elementaire structuren in stand te houden, zouden zelfs de felste critici van migratie waarschijnlijk smeken om immigratie uit Afrika.

  Gevaccineerden ontvangen nog meer slecht nieuws - POTS

Toegegeven, dit is een zeer vergezochte fantasie, maar wie kan weten wat er in de hoofden van deze perverse oligarchen omgaat om hun doel van wereldheerschappij te bereiken? Ik blijf dus, voorlopig althans, sceptisch over de theorieën die het doel propageren de mensheid te decimeren. En als dit het geval is, dan denk ik dat het absurd is om te proberen dit doel te bereiken met vaccinaties, want – zie boven. Wat echter overblijft, is de observatie van de perfide middelen die worden gebruikt om vaccinatie af te dwingen. Een ander voorbeeld van hoe verkeerde indrukken worden gewekt met gerichte krantenkoppen, werd gevonden in de persberichten van 02.08.2021.

Het nieuwsbericht luidde:

Incidentie blijft stijgen
De zevendaagse incidentie blijft gestaag stijgen. Volgens de RKI was het maandagochtend 17,8 – de dag ervoor was de waarde 17,5 geweest en bij het meest recente dieptepunt op 6 juli 4,9. Gezondheidsautoriteiten in Duitsland meldden binnen één dag 847 nieuwe besmettingen met Corona aan het RKI. Dit blijkt uit cijfers van maandagochtend, die de stand van het RKI-dashboard om 04.15 uur weergeven. Ter vergelijking: een week geleden bedroeg het aantal besmettingen 958.

Dat is het rapport. Heb je iets  gemerkt? Dit nieuwsbericht werd geformuleerd om de indruk te wekken dat Duitsland zich nog steeds in een stijgende infectiecurve bevindt. Vooral met de kop die bedoeld is om nog meer paniek te zaaien. Als men daarentegen een kalmerend effect op de bevolking wilde hebben, had de kop kunnen luiden:

De stijging van het aantal incidenten is gebroken
Terwijl een week geleden nog 958 gevallen werden gemeld, is dit aantal nu met meer dan 100 gedaald van 958 tot 847.
Mogelijk met de toevoeging: Dit heeft nog geen effect op de incidentie van zeven dagen, die stijgt van 17,5 tot 17,8, maar wij zijn blij een daling van de dagelijkse incidenties te kunnen melden.

  EXPLOSIEF - Pandemie van de gevaccineerden

Dit voorbeeld toont aan hoe tegenstrijdige boodschappen kunnen worden overgebracht met dezelfde feiten. En worden. Het is de kop die in aanmerking wordt genomen, terwijl de tekst eronder meestal nauwelijks wordt gelezen en zeker niet wordt geanalyseerd. Afgezien van het feit dat de kop een valse bewering doet. De incidentie blijft niet stijgen, maar alleen de zevendaagse incidentie. Het is hier duidelijk welke subtiele methoden worden gebruikt om angst en paniek in stand te houden en natuurlijk mag de vaccinatiedwang niet worden verstoord door onwelkome feiten.

Talloze middelen van bestaan zijn al vernietigd door het Corona Circus

Het blijft onduidelijk welke doelen worden nagestreefd door welke actoren met het hele Corona-circus. Eén ding is al grotendeels bereikt. Duizenden kleine en middelgrote ondernemingen hebben het faillissement moeten aanvragen en hun bedrijf voorgoed moeten sluiten. In de gastronomiesector is het duidelijk dat bedrijven worden overgenomen door grote systeemgastronomieconcerns. Kleine particuliere brouwerijen hebben de lockdown niet overleefd en in het algemeen is het waar dat een groot aantal particulieren en kleine bedrijven hun laatste reserves hebben opgebruikt en nu en voor de toekomst volledig in handen zijn van financierende banken. Vele daarvan zullen de verliezen van de laatste zestien maanden in de afzienbare toekomst niet kunnen goedmaken. Hoeveel van hen zullen nu moeten instemmen met een verkoop aan een grote onderneming, die zij tot dusver koste wat kost hebben willen vermijden?

Zal er iets veranderen na de verkiezingen? Hoogstwaarschijnlijk wel, maar slechts in één richting. Na de verkiezingen zal men nog gewetenlozer zijn en de inentingsdwang tot het uiterste doorvoeren. En als er geen massale sterfgevallen zullen zijn, dan zal het aantal zelfmoorden in ieder geval blijven stijgen, wat al een jaar lang wordt waargenomen. De psyche van kinderen is voor de nabije toekomst verstoord en die van veel volwassenen ook. De bevolkingen zijn nog dieper verdeeld dan zij al waren, en dus is het nog gemakkelijker om dingen door te drukken die vroeger ondenkbaar waren. Even ondenkbaar als de totale veronachtzaming van de grondwet, die ook door het “Constitutionele Hof” wordt gesanctioneerd. Het principe, creëer angst en paniek, verdeel en heers, wordt tot in de perfectie doorgevoerd. Is dit het ware doel? Als men grote delen van de mensheid zou uitroeien, over wie zou men dan nog kunnen heersen?

  COVID "Delta Variant" is gewoon een sjieke naam voor vaccinschade

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nieuw rapport werpt licht op het Doomsday VaccinVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBelgisch profwielrenner Van Avermaet: Enorme prestatiedaling na COVID-19 vaccinatie
Volgend artikelWaarom we gedwongen worden te vaccineren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Al ruim voor 2000 heeft de Elite al over decimeren van de wereldbevolking gesproken dan zullen ze vast wat “Cyborgs” achter de hand houden om middels hersenchip toch nog onder controle te houden voor wat dan ook. Het gaat bij EUGENISTEN om rasverbetering en controle. Dus hoeven wij daar onze hersenen niet over te breken. Wij moeten bedenken en acties ondernemen om dat te voorkomen.

 2. De auteur vergeet het 1e gebod can de NWO: “maintain humanity under 500.000.000 in perpetual balance with nature”.

  Bill Gates zei 10 jaar geleden al, dat hij de zgn overbevolking wilde reduceren middels vaccinaties (reduction world population) met 3 miljard! Hij kreeg groot applaus, terwijl in de tijd de gehele wereldpopulatie paste in de staat Texas, de rest can de aarde zou geen mens wonen.Hierbij zou iedere vrijstaande woning 5 personen huisvesten. Ik heb jaarlijks (nieuwe) studenten dit laten narekenen. Zij schrokken, dat de zgn overbevolking een hoax was.

  Om een geheelplastje te krijgen, moet je met alle interdependencies rekening houden.

  Of de wereld evoking inderdaad met wel 60% zal afnemen door de vaccins (zoals sommige specialisten zegfenl, moet ik eerst ook nog maar zien. Dat ze een ongekend dwaas medisch en gevaarlijk experiment zijn en ongezond, mag inmiddels duidelijk zijn.

  Regeringsleiders, WEF, NWO etc. zijn de verantwoordelijken voor wat er zich afspeelt, met het doel een wereldwijde economische meltdown. Hierdoor kunnen zij de totale macht over nemen (dat hebben zij feitelijk nu al gedaan). Helaas slaapt de wereld al 40 jaren, waarin tal van hoaxes zijn gelanceerd, die uiteindelijk als wetenschappelijk werden omarmt…..

 3. Als je een minimale, controleerbare hoeveelheid cyborgslaven wonend in mart cities die niets zullen bezitten het werk voor ‘de elite’ kan laten doen, dan is dat ideaal voor hun. Ze bezitten dan de hele wereld en hebben maximale controle. Geld = rente = schuld is voor het klootjesvolk, niet voor de elite.

 4. Niks vreemds aan. Al heel lang zijn ze bezig met name de BLANKE bevolking te verminderen.
  De elite wil geen blanken, behalve een zeer kleine groep die deel uitmaakt van die elite. Blanken passen niet in hun slavenbestand omdat ze veel te individualistisch zijn.
  Men wil een kruisras van zwarten en aziaten hebben. Aziaten omdat die al meer dan 3000 jaar zijn gevormd door ‘hive-mind’ samenlevingen waarin een blinde gehoorzaamheid de norm was en het kijken naar en volgen van de authoriteiten nog steeds de norm is. Zwarten omdat die gewoon niet het intellectuele vermogen hebben om wat dan ook te organiseren.
  Blanken zijn individualistisch, kritisch, ondernemend en nieuwsgierig. Geen eigenschappen die men in een slavenras wil hebben.
  Het kleine aantal kritische westerse overlevenden als dit plan zou worden uitgevoerd heeft nog een andere zwakte; het vraagt heel veel voordat ze zichzelf gaan organiseren en dus is het makkelijk om dergelijke kleine gemeenschappen onder de voet te lopen met hordes zwarten.

 5. Op de site deagel.com heeft tot vlak voor de corona ¨crisis¨ een pagina gestaan die per land aangaf wat het huidige bevolkings-aantal was en de verwachting is voor 2025. Je kon lezen dat de USA bijvoorbeeld meer dan 30 procent van zijn bevolking kwijt was. Afrikaanse landen en andere derde wereld landen werden juist minder hard geraakt. Ook in NL blijft de bevolking afname gering volgens hen voorspelling voor 2025. De pagina is geheel verwijderd en op vragen van het publiek en pers werd nooit gereageerd door deagel. Wie er precies achter de site zit is ook onbekend.

  • Ook ik heb deze pagina gezien en Ierland Duitsland Frankrijk en Spanje Belgie krijgen echt hele grote klappen. Van Frankrijk weet ik nog is de verwachte verdwijning 42 Procent van de bevolking. Ik verwacht een grote oorlog binnen kort met veel gif en andere rotzooi. Want een soldaat tegen een soldaat kan dit niet terweeg brengen en ja de vaccins zullen hierbij ook wel helpen.

  • In de site archive.org (wayback machine) vond ik nog de pagina´s waarop je de voorspelling voor 2025 kunt lezen met betrekking tot de bevolkingsafname. De voorspelling voor NL is erger dan ik dacht.
   van de huidige 17 miljoen is de voorspelling voor 2025 9.1 miljoen inwoners. Wereldwijd spreekt men over een afname van 300 miljoen mensen. De overlevingskansen zijn het best in agrarische gemeenschappen; oost-Rusland, polen, Thailand, indonesie, Bolivia, braziel. Landen waar de bevolking gewoon is om zelf voedsel te verbouwen hebben de hoogste kans op overleven…..

 6. Ik twijfel ook zeer aan het ontvolken verhaal. Ten eerste omdat het er te dik bovenop ligt (met dat beeld met geboden over 500.000.000 mensen b.v.), het te simpel en voor de hand liggend lijkt en ten tweede hadden er al veel meer overleden moeten zijn als je de situatie vergelijkt met eerdere Sars-Cov-1 dierenstudies. Alle dieren stierven, maar niet alle mensen sterven, ook niet nadat zij via natuurlijke weg een virus krijgen. Nu ook in Isreal, iets van 150 ouderen in verzorgingstehuizen kregen een 3e prik (booster). Iedereen zou nu feitelijk moeten sterven, maar “slechts” 4 stierven. Ik vraag me soms zelfs wel eens af of het wel een spike mRNA proteine is en niet iets totaal anders.

  Wat betreft het feit dat de globalisten liever met slaafs volk zouden achterblijven, daar had ik eerder ook al over nagedacht. Maar het zou eigenlijk best goed kunnen dat ze juist met de koppige over willen blijven. Zorg dat je de moeilijkste route pakt, voor een houdbaarder resultaat. Als je de koppigen hebt, ben je er. Als je enkel de schaapjes pakt en die krijgen later koppige kinderen, verstoort dat je gewonnen zieltjes en zal dat onrust creeeren. Maar als je eenmaal weet hoe je de koppigen kunt breken, ben je er. Misschien vinden ze het een uitdaging.

  Wat ik echter denk is iets anders. Ik denk dat ze ons momenteel gewoon ordinair misbruiken voor medische experimenten, om te kijken wat het beste werkt en waar de medische grenzen liggen van interne antennes met grafeen oxide, zodat “we” ons automatisch aanmelden of ontvangen bij 5G masten en wellicht in de toekomst ook terug kunnen communiceren met 5G masten. Gewoon een ordinair experiment. En ze geven er niets om als er doden vallen, lekker veel mensen, dus…

  • Want, als je veel mensen hebt waar je grotendeels vanaf wilt en je wilt tegelijkertijd een netwerk raster bouwen waarbij mensen in een “body of things” komen, nou dan ga je toch eerst lekker experimenteren op die enorme groep mensen, dan heb je 2 vliegen in 1 klap. Die groep kan je mooi gebruiken om je body of things medicatie mee te testen. Als er daarna nog te veel over zijn, kan je die altijd nog laten verdwijnen.

 7. @Frits de Spreker
  Ja, op zich klopt het wat u stelt wat betreft oppervlak. Echter, wat velen met u lijken te vergeten is dat
  1 niet het gehele oppervlak van de aarde geschikt is om voedsel te produceren
  2 de intensieve landbouw op de plekken waar dat wel kan (en daarom ook gebeurt) de bodem in snel tempo allerlei mineralen verliest die dan weer aangevuld moeten worden wat niet altijd correct of zorgvuldig gebeurt.
  3 De intensieve landbouw veel monocultuur is, met veel gebruik van pesticiden met veel schadelijke gevolgen. En tegenwoordig voor een heel groot deel met genetisch gemanipuleerde gewassen
  Kijkt men bv naar aardbei of tomaat dan zie je het verschil in omvang tussen wilde en gekweekte, de gekweekte zijn meer dan 10x zo groot, maar bevatten niet perse meer voedingsstoffen.

  Ik wil maar even zeggen dat vrijwel geheel Afrika uit de voegen barst met zwarten die als razende fokken maar voor het voortbestaan voor een zeer groot deel afhankelijk zijn van voedsel dat in het westen wordt geproduceerd.

  Nog even daargelaten dat mensen wel gezelschapsdieren zijn, maar dat agressie en misdaad direct kunnen worden gelinkt aan bevolkingsdichtheid. Hoe dichter op elkaar hoe erger het wordt.
  En toch is Afrika een stuk minder dichtbevolkt dan Europa als men kijkt naar mensen/km2, dus voor ruimte hoeven ze niet hierheen.

 8. Dit heb ik hier eerder maanden geleden al aangekaart. Het lijkt mij nog steeds een geldig scenario omdat de vijand exact weet hoeveel mensen, en vooral wie, de gifspuit hebben gehad.

  Ze kunnen de voor hun lastige figuren snel isoleren of anderzijds uitschakelen. Ze hebben alle opties voorhanden; ouders van kinderen scheiden, isoleren, uitsluiten van internet/eten/voorzieningen/medici, enz.

  • Je voor gek verklaring en rijp voor de psychiatrie; je magnetron en/of ‘S.M.A.R.T’ foon (wanneer je die hebt) laten exploderen; …

 9. In Afrika wordt bijna niemand gevaccineerd.
  In de westerse wereld en in delen van Azie juist wel.
  Zou het niet stiekem de bedoeling zijn juist de slimsten op deze wereld uit te roeien?
  Afrikanen zijn de beste slaven zoals de geschiedenis heeft bewezen. En zij zijn het makkelijkst dom te houden en te controleren. Bovendien zijn zij fysiek sterk.
  Bovendien is de vaccinatie graad onder de kansparels het laagst.
  Is dit niet stiekem hen plan? Ons vervangen door een ras dat wel aan de verwachtingen voldoet?

 10. Het is heel logisch dat we tegen een geplande genocide aankijken. Dit is al jaren bekent dat de globalisten dit willen. Ze hebben niet voor niets de Georgia Guide stones laten neerzetten…
  Als we alle feiten balanceren, dan duidt deze injectie wel echt op genocide.

 11. Gek he.. als je tien jaar geleden de woorden “new world order” uitsprak dan werd je meteen als een complotdenker betiteld. Maar nu roepen diezelfde mensen dat dit het is. En zo is er nog wel meer dat nog steeds als complot gezien wordt. Maar met een paar jaar is het ook de realiteit.

 12. Alles in bezit krijgen, zoals dit artikel ook duidelijk aangeeft…dan een leger van gewillige verslaafde zombies overhouden, eeuwig verdien-/regeermodel..En wat Afrika betreft : laatst een artikel over West-Afrika gelezen waarin beschreven werd dat men daar blijkbaar al zo verslaafd is aan en vergiftigd wordt door hier afgekeurde medicinale troep of met dat soort troep die daar uitgetest wordt–wat in India dus blijkbaar ook op grote schaal gebeurd is en nog gebeurt–dat ik sterk betwijfel of de mensen daar enig voordeel hebben t.o.v. er bij ons gebeurt…Als dit verhaal tenminste voor heel Afrika geldt..wat ik vrees…Vooralsnog gaat misschien China nog ooit de lachende derde worden met hun ‘gewone’ niet-mRNA-vaccin..Als dat misschien ook niet bewust zo gepland is…Zijn ze uiteindelijk misschien tóch slimmer dan wij. Of net iets minder gestoord, net hoe je wilt…

 13. Bedankt vooral Johnie en Spooked, jullie slaan de spijker op de kop betreffende twee punten die bij mij allang sluimerden maar nu weer even lekker scherp ib beeld staan ! Moeten sowieso eigenlijk alleen nog maar biologisch of biodynamisch voer of spul uit eigen moestuin e.d. accepteren…En inderdaad Spooked, gezien die dierproeven hadden er in ieders omgeving al bosjes dood moeten vallen…Zelfs de slechte batches halen dat scenario lang niet…Tenzij er–zoals nog steeds voorspeld, maar wat moet je nog geloven ?–er een op wat langere termijn werkende massale doodklap nog komt !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in