https://www.dailymail.co.uk/health/article-12699293/unvaccinated-sperm-shady-donors-Covid-shot.html

Het artikel in de Daily Mail is strikt genomen niet goed onderzocht. Het lijkt een bepaalde duistere figuur genaamd “Jonathan Rinaldi” te benadrukken, die zichzelf “de Sperminator” noemt. Mr. Rinaldi ziet er zo uit, hier gebarend met zijn rechterhand:

Deze “sperminator” heeft een Facebook-groep en doet het financieel erg goed. Daily Mail vond talloze voorbeelden van mensen die zochten naar “ongevaccineerd sperma”, schrijft Igor Chudov.

Gezondheidsexperts komen hier aan het woord en leggen uit dat de zorgen van de potentiële ontvangers ongeldig zijn:

“Er is absoluut geen reden om je zorgen te maken over de vruchtbaarheid met het Covid-19 vaccin”, zegt Dr. Lanny Wilson, voorzitter van de afdeling verloskunde en gynaecologie aan de Avalon University School of Medicine in Youngstown, Ohio, die benadrukt dat vaccins “geen onvruchtbaarheid veroorzaken en de vruchtbaarheid op geen enkele manier beïnvloeden.”

Of hun zorgen gegrond zijn of niet, of vroeger gegrond waren toen Covid-vaccins actief werden toegediend, is natuurlijk een zeer belangrijke vraag.

Geboortecijfers

Laat ik mijn persoonlijke hoop uitspreken dat, zelfs als Covid-vaccins mogelijk invloed hadden op de vruchtbaarheid toen ze massaal werden toegediend, hun effect na verloop van tijd zou verdwijnen – en dat we overblijven met een puur theoretische oefening in het uitzoeken wat er gebeurde met de geboortecijfers in 2022, wat we op deze blog hebben besproken.

Laten we met dat in gedachten het laatste geboortenieuws bekijken:

Het nieuws uit Zweden is niet bemoedigend: het geboortecijfer blijft dalen. Bijvoorbeeld, de geboorten in augustus voor 2021, 2022 en 2023 dalen jaar na jaar met een zeer ongebruikelijke snelheid van ongeveer 7% per jaar:

  Justin Trudeau's Ceausescu moment

De rapporten van het Duitse DeStatis zijn ook zeer ontmoedigend, inclusief verdere dalingen in 2023:

https://www.destatis.de/DE/Presse/Pressemitteilungen/2023/06/PD23_227_12.html

Er kunnen natuurlijk andere verklaringen zijn voor de bovenstaande verschijnselen, die DeStatis biedt, en ik raad aan om hun rapport te lezen. Ik hoop en bid dat ze gelijk hebben en dat geen enkele man of vrouw blijvende schade heeft opgelopen.

Een soortgelijk verhaal is gaande in Frankrijk.

https://www.insee.fr/fr/statistiques/7707986?sommaire=5348638

Wat denkt u? Zijn de zorgen van ontvangers van sperma volledig ongeldig?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gevaccineerde vrouwen liegen nu over hun vaccinatiestatus omdat steeds meer mannen hen als onvruchtbaarheidsrisico zienVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEr komt een enorme storm op de gevaccineerden af…
Volgend artikelDe oorlogsagenda van de VS en Israël zal de wereld in een economische DOOM LOOP brengen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Ik heb dus ook nog n toekomst, lol ….een financieel graantje meepikken van de antivaxx heisa noemt men dit ….hetzelfde voor het artikel van Dr McCullough deze morgen, hij verkoopt je ‘ontgiftigingpillen’ of wat dan ook , ik kan echt de moeite niet meer opbrengen om deze artikels grondig te lezen…

 2. Er is absoluut geen reden om je zorgen te maken over de vruchtbaarheid met het Covid-19 vaccin”, zegt Dr. Lanny Wilson, voorzitter van de afdeling verloskunde en gynaecologie aan de Avalon University School of Medicine in Youngstown, Ohio, die benadrukt dat vaccins “geen onvruchtbaarheid veroorzaken en de vruchtbaarheid op geen enkele manier beïnvloeden.”

  Kijk daar gaan we weer, onbewezen gelul want je kan dat niet zeggen. Zelfde als mijn huisarts die maar brieven bleef sturen dat ik de spuit moest komen halen. Ik mailde hem dat ik van van de lijst afwilde en hij belde mij op, ik vroeg hem “ spottend” of hij de spuit zelf wel nam, nou natuurlijk was het antwoord. Nou ik niet en heb geen post meer gehad. En dat ook aangeven bij het RIVM, en daar kregen we ook geen post meer van.

  Gezien het vorige artikel moet mijn zaad wel een hoop waard zijn, alleen zuip ik wat teveel vrees ik dus of het nog wel effectief is vraag ik me af. Wil niet zeggen dat ik het niet wil proberen met een lekkere ongevaccineerde milf. Maar daar zal mijn vrouw niet zo voor zijn vrees ik.

 3. ik kende wel de term “spuitgasten’, maar dit is meer een vertrouwens kwestie denk ik, hoe controleer je of het plakzooitje schoon en vrij van vreemde smetten is … en wat als je bent voorgelogen en je worp krijgt allerlei mankementen…geld voor het zaaigoed terug en sloppy product retour…?

  Ik denk dat er een markt is voor certificaten cq bewijs van oningespotenheid … gat in de markt, iemand…?

 4. In mijn regio Vlaams Brabant werd men schriftelijk uitgenodigd, daarna ook nog telefoontje gekregen van vaxxinatiecentrum, heb vriendelijk bedankt en dat was het dan. Als je de eerste spuit weigerde ging men ook niet vragen of je de tweede wou, laat staan de zogenaamde boosters. Mijn huisdokter, die zei dat het een vrije keuze was ….en merkwaardig genoeg, ‘dat ik misschien wel gelijk had’ … In het woonzorgcentrum kreeg zelfs mijn dementerende moeder (95), na overleg met mij, geen spuit omdat ik dit onnodig achtte vermits zij reeds voor de vaxxinatiecampagne Covid kreeg en genas. In sommige centra was het echter verplicht voor alle bewoners en ook voor de bezoekers , ik ben de directie daar dus dankbaar dat het bij hun niet fanatiek verplicht werd, zelfs in de cafetaria werd op geen enkel moment naar het idiote Covidpasje gevraagd. Middenin het krankzinnige gedoe waren er dus nog enkele mensen met gezond verstand en dat gaf de ongevaxxte burger moed en doorzettingsvermogen…

  • Niet iedereen was gek geworden Patrick, bij de bakker stonden we met de verkoopster al die gevaccineerden al uit te lachen als ze weer met hun mondkapje binnenkwamen.

   Bij de slager verdomde ook een vrouw ( een erg leuke vrouw zelfs ) achter de toonbank het mondkapje op te zetten. Andere dames wel maar zij niet. De slager bleef maar in zijn koelcel in die tijd.

 5. In mijn regio Vlaams Brabant werd men schriftelijk uitgenodigd, daarna ook nog telefoontje gekregen van vaxxinatiecentrum, heb vriendelijk bedankt en dat was het dan. Als je de eerste spuit weigerde ging men ook niet vragen of je de tweede wou, laat staan de zogenaamde boosters. Mijn huisdokter, die zei dat het een vrije keuze was ….en merkwaardig genoeg, ‘dat ik misschien wel gelijk had’ … In het woonzorgcentrum kreeg zelfs mijn dementerende moeder (nu 95), na overleg met mij, geen spuit omdat ik dit onnodig achtte vermits zij reeds voor de vaxxinatiecampagne Covid kreeg en genas. In sommige centra was het echter verplicht voor alle bewoners en ook voor de bezoekers , ik ben de directie daar dus dankbaar dat het bij hun niet fanatiek verplicht werd, zelfs in de cafetaria werd op geen enkel moment naar het idiote Covidpasje gevraagd. Middenin het krankzinnige gedoe waren er dus nog enkele mensen met gezond verstand en dat gaf de ongevaxxte burger moed en doorzettingsvermogen…

 6. Alles voor een kind.

  Ook aan adoptie gedacht?
  Of gaat het om de kick dat er ergens later een kind van jou rondloopt dat wanhopig wil weten wie zijn/haar vader is?

  Zijn die vrouwen ook reeds bezig met het laten onderzoeken van het zaad van een eventuele partner op toekomstige genetische problemen voordat ze er zwanger van raken?

  • Hele goeie samenvatting…..identiteit is voor de mens belangrijk….wie dat niet vind liegt tegen zichtzelf…

   Een vader of moeder is hij of zij die ene kind opvoed, sperma ergens in spuiten kan een mongool ook…

 7. Grafiek onder text: Een soortgelijk verhaal is gaande in Frankrijk.

  Laat duidelijk zien dat :
  – het aantal geproduceerde nazaten varieerd over het jaar.
  Januari minder geboortes dan july en september als top maanden.
  – er jaren zijn met duidelijk meer geboorten dan andere.
  – het jaar 2021 begon zelfs met een heel laag aantal om in de loop van het jaar op te klimmen tot normale aantallen.
  – en dat het jaar 2023 eigenlijk niet signifikant lager is dan de jaren voor con19 / vax WANT
  Als 2000 geboortes het gemiddelde is over vele jaren genomen
  Dan is het jaar 2015 met ongeveer 10 procent hogere waardes niet anders
  Dan het jaar 2023 dat zo’n 10 procent lager ligt.

  Het aantal geboortes word beinvloed door vooral psychologisch-sociale, politieke en economische factoren:
  – als het Krisis is (20080 dan wacht moeders maar even met een dure baby.
  – als er oorlog dreigt wil / durft moeke mischien ook geen kleine, is onhandig bij evacuatie etc.
  Als er veel reclame is voor moederschap door tv serie wil men ook weer meer kinderen.
  Dus bandbreedte van 20 procent kan best.

  Das mijn analyse, nah, er er is best wel wat om op af te dingen, laat maar horen.

  • ik meen te weten dat vele nu zoekende zijn naar ontspanning in Sexuele spelletjes, de smerigste eerst..dat de geboorte’s verminderen, meen ik te wijten aan de lokale bevolking, de blanken dus.. daarentegen de Afrikaanse origine… ONWAARSCHIJNLIJK ik bedoel hiermee duidelijk !! óók de Noord-afrikaanse bevolking.. het is hún moment van deze planeet…

 8. Tja, wel eens van shedding gehoord? Hoe schoon en zuiver is het sperma (of bloed, speeksel of andere vloeistoffen) van mensen die weliswaar niet/nooit zijn gevaxt, maar wel in nauwe aanraking zijn geweest met geprikten.
  Ik heb zo mijn twijfels over de zuiverheid van de lichaamsvloeistoffen.

 9. Hiv is bijna niet besmettelijk, maar zodra je gaat neuken wordt er vocht uitgewisseld en is Hiv op dat gebied zeer besmettelijk, waarom zou dat dan niet voor het MRNA gelden?

  • Tjonge, ik heb ook nog niet geneukt met een gevaccineerde. Ik heb het RIVM verteld dat ze konden oprotten (bewijs aanwezig) , de huisarts ook ( bewijs aanwezig)

   Dames, de veiling is begonnen. Moet ik het zelf injecteren of gaat het via een potje, maar ja, dan weet je het nog niet zeker toch? Kan je arts zijn eigen gevaccineerde zooi bij je inbrengen.
   Doe een goed bod en ik overleg mevrouw Gijp

  • Ik las ergens dat Aids / HIV helemaal niet besmettelijk is, maar dat het in stand wordt gehouden door de medicatie. Die was in de beginfase na het uitrollen van deze gifzooi te sterk en stierven de mensen door de medicatie. Toen hebben ze de gifzooi in de medicatie verminderd zodat de mensen chronisch ziek bleven en het verdienmodel in stand werd gehouden. En natuurlijk de mensen angstig bleven voor overdracht.

   • Kan zomaar kloppen dat het helemaal niet besmettelijk is. Ben de bron vergeten maar er was een arts die voor het publiek met een bloedende snee in zijn vinger, het met het bloed van een hiv patient ging mengen. Dat durfde die zo te doen want het was volgens hem totaal niet besmettelijk.

   • @Klien en @Keert.
    Over de HIVAIDS toestand valt nog veel te zeggen.
    (Ik geloof dat herr dr. Fauci daar in de jaren tachtig ook al een obscure rol in speelde)

    Wat ik van goed ingevoerde bekenden (A’damse medische wereld en andere professionals) begreep was dat bij (veel) wisselende contacten logischerwijs regelmatig besmetting met geslachtsziekten voorkomt. Zoals gonorroe, syfilis, Hepatitis B en C., genitale herpes, scabiës (schurft), platjes etc.
    (tegenwoordig in pc: seksueel overdraagbare aandoeningen = het woord ziekte moest weg = naar mijn mening het bagatelliseren van een ernstig probleem).

    Geslachtsziekten worden o.a. bestreden met antibiotica. ‘Seksueel actieve’ personen (die regelmatig honderden wisselende contacten per jaar hadden/hebben) ondergaan vaak 1 of 2 x per jaar een (‘onschuldige’) medische behandeling. Met vooral antibiotica. Na een jaar of vier/vijf/ de koek op. Het lichaam is immuun geworden voor antibiotica..
    Volgens de medisch geschoolden zijn er 8 antibioticum stammen. Daarna houdt het op.
    HIV betekent humaan immunodeficiëntievirus. Het immuun systeem is deficiënt. Dat werkt niet meer goed.
    Volgens heldere geesten wordt HIV/AIDS (vooral) veroorzaakt door een combinatie van extreem leven: grenzeloosheid, jarenlang nachtbraken, drank, drugs, nicotine, uppers en downers, ondervoeding, onrust, zelfafwijzing, angst en stress.

    Aanhoudende roofbouw en beperkte emotionele ontwikkeling kan mensen vellen.
    Ik was al in de jaren tachtig verbaasd dat deze groep (vaak extreme) seks- en alcohol/drugs/medicijn verslaafden amper correct werden gediagnosticeerd. Of werkelijk gesteund.
    Noch door de medische wereld werd doordrongen van hun levensgevaarlijke obsessieve toeren.
    In de zin dat deze zelfvernietigende ‘levensstijl’ vaak werd/wordt geromantiseerd als ‘bijzonder’…’ dat is pas vrijheid ‘…’lekker los gaan’… etc.
    Curieus en onverantwoord.

 10. Onzin want overal wordt gepland om kinderen te produceren en ze praten er over dat ze er nu gewoon gaan stoppen met de pil Niemand dacht/denkt aan onvruchtbaarheid door covid spuiten en de smart die de mannen doorlpend in hun broekzak hebben die onvruchtbaarheid zou verookzaken,,,,,,,
  Echter ik zie regelmatig ooievaars landen in huizen waar jonge mensen wonen
  Dus de jeugd denkt nergens aan en doen wat hun ouders ook deden zodat zij geboren zijn !!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in