Foto Credit: Strategic-culture.su / (Public Domain)

Het bericht in de New York Post dat Zoraya ter Beek, een lichamelijk gezonde maar chronisch depressieve 29-jarige Nederlandse vrouw, onlangs “met extreme vooroordelen werd geëlimineerd” is, in het grotere geheel der dingen, alleen maar meer bewijs dat de eugenetica-ideologie van de nazi’s de moeder van alle comebacks blijft maken, schrijft Declan Hayes.

Dit blijkt zowel uit de theorie als uit de praktijk, die we zullen bekijken door het prisma van de badkuipcurve, die de levenscyclus beschrijft van consumentenproducten, die relatief veel defecten vertonen aan het begin en aan het einde van hun levenscyclus, maar over het algemeen zonder al te veel ophef tussen die twee uitersten in voortbewegen.

Voor de NAVO zijn mensen gewoon nog een geldkoe die dezelfde badkuipcurve volgt, met even voorspelbare massale verliezen door afkeur en defecten aan het begin en aan het einde. De eenvoudigste manier voor Wall St om die extremen te manipuleren is met abortus aan de voorkant en euthanasie aan de achterkant. Als een ontluikende Beethoven een persoonlijke of maatschappelijke hoofdpijn gaat worden, elimineer hem dan gewoon met extreme vooroordelen en luister in plaats daarvan misschien naar Madonna van de vele facelifts.

Het was voor “dat grotere goed” dat de strijdkrachten van Uncle Sam één van de eerste grote sponsors van de abortusindustrie waren. Je kunt je zwangere vrouwen niet zomaar de oorlog in sturen, tenzij je natuurlijk de steeds wanhopiger wordende Oekraïense junta bent, voor wie draagmoederbevallingen een belangrijk geldgewas waren. Omdat Uncle Sam vrouwelijke moordenaars nodig heeft, geen vrouwen met “vrouwenproblemen”, is abortus economisch gezien een goed idee.

Hoewel wijdverspreide abortus verderop knelpunten op de arbeidsmarkt veroorzaakt, kan dat worden opgelost door massale immigratie en alle secundaire problemen die daaruit voortvloeien kunnen worden weggewist als ze zich voordoen. Voor de NAVO is de wereld hun oester en Oekraïense vrouwen die gedwongen worden hun baarmoeder te verhuren aan narcistische westerlingen zijn hun speelgoed. Zolang het geld blijft stromen en er genoeg hoeren zijn om de top van Orgy Island te verzadigen, is alles goed.

Als ons eerste levensjaar het gevaarlijkst is, dan zijn onze gouden jaren het duurst als verschillende delen van ons lichaam het loodje leggen. In mijn geval zijn mijn voeten, nek en ogen in bijna openlijke opstand en, hoewel ik nog steeds kan motorrijden, is de voorkeursoplossing voor problemen zoals de mijne voor degenen die niet over de nodige middelen beschikken om uitstel te kopen; in Zwitserland, Nederland en Canada, de Endlösung, “hulp bij zelfdoding met extreme vooroordelen.” De situatie in Canada is zo extreem dat veteranen van het leger die klagen over elke ziekte, groot of klein, worden aangemoedigd om zichzelf te elimineren voor het grotere goed. Het is een heel verhaal in het rijk van Blackface Trudeau.

  We leven nu onder een totalitaire democratie - Eis om het eens te zijn met de staat of anders...

Wijlen paus Johannes Paulus II onttrok zich bewust aan die utilitaristische benadering. Ondanks de zeer vergevorderde, zeer slopende en zeer merkbare ziekte van Parkinson, zette wijlen de paus zich tot het bittere einde in om zijn missie als plaatsvervanger van Christus op aarde uit te voeren.

Maar Blackface Trudeau deelt de missie van de paus niet. Het is zijn taak om kosten te besparen en winst te maken. De kosten kunnen het best worden gedrukt door degenen die hun economische nut hebben overleefd, zoals de ouderen, af te maken en degenen die meer kosten dan ze waard zijn, af te maken. Het is een economische, geen morele beslissing.

Nadat de voor- en achterkant van de badkuipcurve zijn bijgesneden, is het de taak van Trudeau en zijn klonen om het midden uit te melken, om het maximale voordeel uit ons te halen tijdens onze “productieve jaren.” Dit is waar Raytheon om de hoek komt kijken, want bommen belichamen het kapitalisme op zijn best. Bommen zijn duur en als ze eenmaal gedropt zijn, zijn ze weg en moeten ze vervangen worden door nog duurder oorlogsmateriaal. Voor Trudeau’s stakeholders is het een no lose situatie, temeer daar de bommen van de NAVO een reeks landen uit balans houden. En hoewel het geld dat wordt uitgegeven aan de bommen van Raytheon ook elders zou kunnen worden besteed, aan gezondheidszorg en onderwijs, zoals zijn critici zeggen, hebben ze geen schijn van kans om de winsten te evenaren die de wapenindustrie oplevert voor Trudeau’s kern stakeholders.

  Duitsland: "Spotten met de staat" moet strafbaar worden gesteld

Dit wil niet zeggen dat de wapenindustrie de enige speler in de stad is; dat is niet zo. Big Pharma is de favoriete plek van Wall St, omdat de winsten daar alle andere sectoren ver overtreffen. We hebben allemaal de grote reten van de freakfamilie Kardashian gezien, maar het marketingwonder is dat miljoenen jonge vrouwen en meisjes misvormd willen worden naar hun evenbeeld en dat ze bereid zijn er grof voor te betalen. De oplossing voor de problemen van het leven, zo wordt hen wijsgemaakt, is meer plastic in hun borsten, meer filler in hun lippen of meer botox in hun jonge gezichten en in die van hun chihuahua’s. Ze zijn bereid om er veel geld voor te betalen.

Terwijl ik vroeger moest lachen om Filipijnse vrouwen die nepcrèmes kochten om hun benen langer te maken, zijn er in de Verenigde Staten nu dergelijke chirurgische ingrepen beschikbaar, tegen een prijs, voor degenen die denken dat ze te kort zijn. En ongetwijfeld zijn er ook ingrepen voor mensen die hun benen of romp een paar centimeter korter willen maken.

Hoewel we hier allemaal om kunnen lachen, is de markt voor cosmetische chirurgie niet alleen zeer lucratief, maar ook extreem gelaagd, op een manier waar andere industrieën die geen deel uitmaken van NAVO’s transmenselijke gezicht, of die niet de top van Maslov’s hiërarchie van behoeften manipuleren, alleen maar jaloers op kunnen zijn.

En dan zijn er natuurlijk nog de ISIS chop shops, waar mensen in stukken worden gehakt voor hun lucratieve lichaamsdelen om te voorzien in de behoeften van oudere Zwitsers of Israëli’s die een nieuwe nier, long of stukje huid nodig hebben. En hoewel wijlen paus Johannes Paulus II hier verbijsterd over zou zijn geweest, was hij een priester en geen NAVO-econoom, ook al leefde hij toen het Derde Reich pionierde met al deze hightech wreedheid, die is genormaliseerd door bijvoorbeeld de voormalige Nederlandse premier Drie van Agt, die ervoor koos zichzelf en zijn vrouw met extreme vooroordelen te laten elimineren.

  WEF overladen met doodsbedreigingen: Open Forum in Davos afgelast

Terwijl Van Agt en zijn vrouw het leven afwezen en hun o zo tolerante Nederlandse samenleving ter Beek verleidde hetzelfde te doen, ging de Poolse pontificaal door tot het einde en door zo te laten zien dat het leven iets meer is dan NAVO’s griezelige kleine badkuipcurve, verdient hij niet alleen lof, maar ook navolging.

Hoewel de grote Steven Weinberg ooit zei dat het leven zinloos is, miskent hij daarmee de essentie ervan, die niet alleen te vinden is in de Desiderata, maar ook in de kleine kinderen die op dit moment hun kinderspelletjes spelen in het park voor mijn raam of in mijn buurman van middelbare leeftijd, een happy go lucky Liverpool supporter, die zeer ernstig kreupel werd in een busongeluk toen hij nog maar net uit de luiers was, maar die zijn dagen doorbrengt met zijn slechtere voet achter zich aan slepend terwijl hij rondjes “loopt” in zijn frame rond datzelfde park waar die kinderen, blij als de dag lang is, in spelen.

Ik ben eigenlijk een beetje terughoudend om over hen te vertellen, anders zal Raytheon een luchtaanval tegen hen inzetten omdat, in NAVO’s badkuipcurve, deze kinderen, jongens die jongens zijn en meisjes die meisjes zijn, geen economisch nut hebben tenzij en totdat ze tot op het bot kunnen worden uitgemolken.

En wat mijzelf betreft en degenen zoals ik: non serviam. Ik verwerp de Kardashians, hun neppe badkuipcurves, hun nepborsten en alle andere nepafleidingen van de NAVO en ik hoop, uit Poolse eigenwijsheid, als er niets anders is, dat ik en miljoenen zoals ik de NAVO en al haar pompen tot het bittere einde met extreme vooroordelen zullen blijven bestrijden.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Voorzitter van Belgische zorgverzekeraar promoot euthanasie als oplossing voor vergrijzingVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEr gaat niets veranderen totdat wij veranderen
Volgend artikelOorlog met Rusland normaliseren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. ‘Hoewel de grote Steven Weinberg ooit zei dat het leven zinloos is, miskent hij daarmee de essentie ervan’

  En zo zijn we door handpoppen van de elite nihilistisch gemaakt. Voor ego’s is het aardse leven zinloos, omdat ego’s het spirituele afwijzen. Hopeloosheid en angst is wat ze ons leren in het ONDERwijs, zodat wij nihilistische en egoïstische consumenten worden ipv liefdevolle mensen.

  De echte pandemie is egoïsme.

  • *Theme : aanvullend :
   een van de beste uitspraken die ik ken – van een oud-leraar :

   ———————- de mens is een zin-gevend wezen ———————

 2. Depressieve mensen zijn juist vaak de intelligentste en gevoeligste.
  Creativiteit uit de uitweg.

  En : euthanasie is, net als abortus, gewoon moord.

  We moeten streven naar natuurlijke menselijkheid – voor iedereen.

  • @Cool Pete…

   Aanvulling; depressie is de uitgang uit het ego. Depressie is een signaal dat je niet langer in je ego kan blijven, maar onze hele maatschappij heeft geleerd dat we een depressie moeten verhelpen… wat gewoon neerkomt op de deksel op de beerput houden. Een depressie is een geschenk dat je kan bevrijden als je het doorleeft.

   In onze huidige wereld leidt depressie tot een breakdown en heel veel werk om terug in het ego te komen, terwijl depressie eigenlijk een breakthrough hoort te zijn om definitief uit het ego te komen. Een depressie is een teken dat je het ego moet doden ipv verzorgen en in stand moet houden. Depressie hoort je te bevrijden van het ego, maar in plaats daarvan worden depressies gebruikt om te terug in het ego te douwen… DAAROM BLIJVEN DEPRESSIES TERUGKOMEN. Omdat we depressie niet begrijoen en daardoor niet tot een breakthrough komen.

   Depressie is het ego dat sterft, als je dat toestaat en groeit, kom je tot de breakthrough en sterft je ego… en daarna wordt je NOOIT meer depressief. Ik spreek trouwens uit persoonlijke ervaring.

   • De grootste wijsheid lijkt mij die welke uit eigen ervaring is gekomen. Pas wanneer iemand iets er-vaart, be-leeft, pas dan wordt kennis wijsheid. En ja, ik spreek ook uit eigen er-va-ring.
    Wanneer het wezen verdrietig wordt, dan is daar wijsheid, denk ik. Tranen lijken wijsheid. Liefde is de grootste wijsheid. De eigen kleinheid en onwetendheid inzien is een begin van wijsheid.

    Dank jullie, Cool Pete en Theme, voor het benoemen. Je kwetsbaar opstellen is sportief!

   • Ik heb een zware depressie gehad door een verkrachting en verloor mijn kind die ik droeg en dat heeft niks met een ego te maken deze depressie of had ik vrijwillig moeten laten misbruiken, zodat het geen verkrachting was?

    • @ster…

     Wat verschikkelijk dat jou dat is overkomen en wat knap dat je er nog bent.

     Ik verduidelijk het. Het ego is je trauma lichaam. Alles wat jou ooit heeft getraumatiseerd, zit opgeslagen in jou ego. Zo werkt dat bij elk mens. En door je verkrachting zit dat ego zo vol met trauma, dat je in een depressie bent gekomen. Zolang jij je ego niet loslaat, blijft het trauma bestaan en kan je depressie terugkomen, want je beerput met trauma’s (ego) zit vol en elk nieuw trauma kan teveel zijn.

     Ik heb ook een ego en ik draag ook zware trauma’s die je hele leven kunnen beheersen/verzieken. Maar dat wil ik niet, dus ik ben hard aan het werk om mijn ego en alle trauma’s los te laten. En hoe meer ik loslaat, hoe meer ik inzie dat depressie ontstaat als het ego te vol zit met trauma en dat er zonder ego wel trauma kan zijn, maar geen depressie.

     Hopelijk kan je mijn verhaaltje lezen als dat van een lotgenoot. Ik ben niet verkracht en ik heb geen kind verloren, maar ik heb ook op de bodem van mijn ego gezeten. Ik ben mijn trauma’s inmiddels aan het onstijgen door uit mijn ego te klimmen. Als lotgenoot adviseer ik je om je te verdiepen in meditatie en wat het ego is. Sterkte, jij bent een goed mens, volg je hart ipv je hoofd, je kan het.

    • @Ster
     wat een zeer vreselijke ‘harte’ pijnervaring! Knap dat je dit wilt delen. Heel veel sterkte!
     Heeft idd niets met ego te maken. In een depressie wil je meestal ‘de wereld’ om je heen buitensluiten om jezelf weer bij elkaar te rapen en geen idee hebt hoe en heeft ruimschoots tijd nodig en hopelijk mensen die dit begrijpen.
     lieve groet

   • Depressie is inderdaad onbegrepen. Vaak stuit ik met mijn methode op een onderliggende boosheid die mensen platslaan. Zonder dat ze het weten. Vraag ze hierover na te denken en dat is de eerste stap om uit deze put te komen.

   • UIt ervaring, ontstaan van depressie komt vaak voort op de herkenning of confrontatie van de wereld om je heen. Met andere woorden, je ziet het door een andere (heldere ?) bril. En dat dwingt je tot concessies b.v. het nemen van afstand als je dat kan. Kun je dit niet, dan blijft de herkenning of confrontatie je parten spelen. Vandaar dat mensen tegenwoordig deze tijd depressief noemen, ze herkennen en worden geconfronteerd met de wereld om zich heen, maar hebben geen oplossing, het afstand nemen of loslaten.

 3. “de eugenetica-ideologie van de nazi’s”

  …blijkt, als men ff goed in de materie duikt, in de Verenigde Staten ‘uitgevonden’ te zijn. Zo is de familie van KillBill er al sinds het begin vorige eeuw steeds heel diep bij betrokken te zijn (geweest)!

  Niks nieuws onder de zon, en zeker niet ‘bedacht’ door die bastaard van Rothschild.

  • Vergeet de eugenitica zoals die beschreven staat in het Boek? Wanneer ik dat O.T. lees, dan begrijp ik waar sommigen hun ‘inspiratie’ vandaan halen.

   Lezen en schrijven maakt de mensen soms gek en brengt ze op verkeerde ideeën, het maakt de wereld vaak en uiteindelijk tot een hel, want men vindt opeens allerlei troep uit en ‘wetenschap’, en de ‘medische wetenschap’, de techniek, de chemie, enzovoorts uit. Het komt vaak door die ellendige boeken en het lezen en schrijven zelf dus, want opeens komt sinds 1600 (uitvinding boekdrukkunst) een ongelofelijk grote bak intelligentie uit het volk vrij, en dat op een in de geschiedenis van de mens voor het eerst ongecontroleerde manier. Het IQ van het totale volk komt vrij en wordt dus misbruikt sinds het volk had leren lezen en schrijven. Daarom waarschijnlijk, zijn er universiteiten e.d. opgericht, meen ik; die maken de machtige rijken nog rijker en nog machtiger dan ze al zijn, en ze krijgen niet te controleren absolute macht die ze nog nooit hadden. Al die vrijgekomen kennis wordt misbruikt door machten die zich als beschaafd voordoen, maar oh, wee als je ze leert kennen en de gevolgen ziet! Het is te schandalig voor woorden. Maar ja.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in