Een lerares demonstreert het gebruik van een voorbinddildo, een onderdeel van het Common Core leerplan in veel staten.

Een lerares op de El Dorado High School in Placentia, Californië, werd opgenomen terwijl ze leerlingen expliciete aanwijzingen gaf over anaal plezier, waar ze naar verwees als het “kontgaatje”, en ze stelde voor dat de kinderen seksspeeltjes voor prostaatstimulatie zouden kopen bij Target, bericht Thepeoplesvoice.

“Je hoeft niet in de booty hole te gaan, je kunt eigenlijk gewoon op de naad duwen, en dat stimuleert ook de prostaatklier. En dat vinden ze blijkbaar erg leuk,” zegt de lerares in een video tegen haar leerlingen.

“Maar ja, daarom is anale seks voor mannen met mannen nog steeds erg plezierig, omdat het de prostaat raakt en er ook veel zenuwuiteinden in je kontje zitten,” vervolgde de onderwijzeres.

De lerares zei verder dat de prostaatklier gelijk staat aan de “G-spot” voor vrouwen en vertelde haar leerlingen waar ze seksspeeltjes kunnen kopen die deze gebieden stimuleren.

“Dus, de meisjes, de G-spot, prostaat, ze zijn gelijkwaardig aan elkaar, maar blijkbaar is dat de reden waarom Target ze nu heeft. Seksspeeltjes,” zei de opvoeder.

“Als je naar Target gaat, serieus, als je naar Target gaat en naar de tampons en maandverband gaat, hebben ze – ze zien er gewoon uit als een klein doosje, maar als je het opent, zit er een soort klittenband aan de voorkant van het doosje, je opent het en dan, BAM, seksspeeltje,” voegde de lerares eraan toe. “CVS heeft ze ook, heel veel.”

“Dus daarom zien veel van de speeltjes er zo uit,” zei de lerares tegen het einde van de video, voordat ze een handgebaar maakte met een gehaakte vinger.

  Het einde van de vrijheid: Explosief rapport uit het VK onthult plannen voor radicale reset en CO2-dictatuur

Breitbart meldt: De video van de lerares van de El Dorado High School die met haar leerlingen over anale seks praat, werd op sociale media geplaatst, waar het reacties en kritiek kreeg.

“Het is nu kink ed,” reageerde een Twitter-gebruiker. “Wanneer is reproductieve voorlichting veranderd in Sex Ed?”

“Ze hebben tijd voor DIT, maar niet genoeg tijd of geld voor STEM en kunst! Wat een aanfluiting!” schreef een ander.

“Ik heb geen probleem met seksuele voorlichting in de HS-omgeving. Condooms gebruiken om ziektes te voorkomen. Geboortebeperking, hoe bronnen te vinden en er met volwassenen over te praten. Maar, simpel gezegd, hen leren hoe ze de clitoris en prostaat moeten vinden en hoe ze ‘mensen moeten laten klaarkomen’ en waar ze seksspeeltjes moeten vinden?” twitterde een derde.

Het Placentia-Yorba Linda School District reageerde op een mediaverzoek van The Post Millennial en vertelde in een verklaring dat de leraar na het incident met verlof was gestuurd:

Het Placentia-Yorba Linda Unified School District (PYLUSD) is zich bewust van een video die circuleert op sociale media waarbij een medewerkster van de El Dorado High School (EDHS) betrokken is. De betrokken persoon is met administratief verlof gestuurd in afwachting van een grondig onderzoek; vanwege de vertrouwelijkheid van de werkneemster worden echter geen verdere details over de status van de persoon bekendgemaakt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Bill Gates pompt miljoenen in legalisering pedofilie: “Kinderen zijn seksuele wezens”Volg Frontnieuws op Telegram

  Natuurlijk moeten we de staat bespotten

Lees meer over:

Vorig artikelDe zaak Ursula von der Leyen
Volgend artikelHoe MEER, hoe DODELIJKER: Hoe meer COVID-“vaccins” u neemt, hoe groter uw kans om COVID op te lopen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

52 REACTIES

 1. De medische wereld en het onderwijs gebruiken voor bevolkingsreductie is een idee dat afkomstig is van de Rockefeller-familie en sinds de oprichting van hun gelijknamige instituut heeft men dit concept continu in de praktijk gebracht sinds het begin van de 20ste eeuw.

  Op 20 maart 1969 vertelde dr. Richard Day als lid van de New Order of Barbarians tijdens een lezing voor artsen in Pittsburgh dat men toen al over alle benodigde informatie beschikte om bijna iedere vorm van kanker tegen te gaan en te genezen. Hij kon redelijk vrijuit spreken omdat alle aspecten voor het nieuwe systeem volgens hem toen al op hun plek waren zodat niemand dit nog zou kunnen tegenhouden.

  De focus van de lezing ligt op populatiecontrole en geboortebeperking. Sex moet losgekoppeld worden van voortplanting. Chemicaliën in water of voedsel worden wat dat betreft gezien als onhandig. De tactiek is bijgevolg om sexuele activiteit te vergroten maar wel op zo’n manier dat mensen zich niet voortplanten door hen zó te programmeren dat sex automatisch aan contraceptie wordt gekoppeld. Alle vormen van sex die NIET tot voortplanting leiden, moeten worden gestimuleerd.

  • In India is zo de kaste van de paria’s ontstaan, ze houden die lui een beetje bezig met seks enz. Het wordt ook gebruikt om religieuze conflicten op te lossen.

   • Klets toch niet. Het kastesysteem is puur racisme. Van de blanke ‘arische’ Brahmanen tot de bijna zwarte parias. Verpakt als religie.

    Wat heeft dat nou met bovenstaande te maken?

    • Los ervan dat het huidige kastensysteem waar de Hollander zo fel betweterig afwijzend over is, door vermenging met het klassensysteem ontstond, is de achtergrond heel anders, ook ooit roulerend geweest en het meest humane ter wereld. Dezelfde imbeciliteit met betrekking tot de Meesters; een Hollander kan dat niet vatten zonder aan (zijn, dualisme, eigen fascistische fobie met) slavernij te denken. Ik ben afgestudeerd in dit soort dingen toen ik 15 was en heb erover gesproken op het hoogste niveau, waar ik mijn info van heb, (een niveau dat, los daarvan niet in Nederland bestaat, dus u zult niet door de buren beschimpt worden). De Hollanders met hun intellectuele aberratie staan daar slecht bekend en worden standaard schoften genoemd. De diamantindustrie in Amsterdam en Antwerpen was gebaseerd op hun diefstal, trouwens voornamelijk Joden, voor de maharadja’s een pact sloten met de Britten om ze eruit te gooien en ze als troostprijs Ceylon en Indonesië te geven. Naar aanleiding van het soort brutaliteit van u naar mij hebben sommige van de grootste multinationals alle Hollanders op straat gezet. Het is er ook de oorzaak van dat wij nu economisch omlaag gaan (vernietigd worden) en India omhoog.
     In Nederland dringen ze me zelfs seks met een negerin op, om niet racistisch te zijn. Dit is statistiek en officiële politiek geworden.
     Helaas hebben ze wel Gandhi Mahatma genoemd, daar hebben ze hun ellende aan te danken voordat ik me er weer mee begon te bemoeien, het was intellectuele diefstal op mij.
     Ja ik hoor bij de kaste van de hoogste blanke Ariërs.

    • Als je zo’n kritiek heb top dit land waarom vertrek je dan niet?
     Omdat je in je arrogante harses enkel aan geld denkt.
     En ik hier ben om de geschiedenis te herschrijven.
     En je – bij wijze van spreken (ik word altijd letterlijk genomen en zelfs daarin geïmiteerd – in je kont te pakken.

     • Nog een reden dat ik hier ben. Zonder 1 cent kan ik overal (binnen) komen. Terwijl de Nederlanders hoofdzakelijk zo gierig zijn (dat zit in hun genen) om te reizen; dat ze meestal op vakantie zijn. En als ze weg zijn heb ik de wereld voor mezelf, anders kom ik ze weer tegen.
      Actueel.
      Wat betreft dat geld dat ik niet heb, nog een begoocheling waarin ik net als dat kontneuken letterlijk wordt genomen, hierom hebben ze het ideaal opgevat het concrete geld weg te halen. Zie het WEF.
      U kiest zelf wie uw leiders zijn.

 2. 🤔 Mmmmmmh . . . This maar wat je lekker vindt !
  Mijn gaatje wordt ook dagelijks bevredigd !
  . . . als ik mot schijten !!! 😜✌️

 3. De feministische golf is zo extreem doorgeslagen dat die types er alles aan doen om mannen te beledigen, kleineren en te vernederen.
  Gelukkig is zijn de moslimmigranten binnenkort in de meerderheid.

  • Jep , twee van mm vrijgevochten tantes kwamen met een man terug van vakantie uit Egypte.
   Trouwden en mochten daarna hun vrijheden inleveren.
   En hun bedrijven erbij overigens.
   Elke dag een paar flinke meppen of blauwe ogen terwijl ze nu nog roepen als geemancipeerde feministen als ik vraag?,
   Waar moesten jullie nu dan van bevrijd worden?
   Zucht en steun …, ja nou ja , het was wel heel erg!
   Wat dan? , ja weet ik niet maar het was wel erg in de jaren 60/70 .
   wat causatie van daden , oorzaak en gevolg?verantwoordelijkheid afleggen?
   Waarom trouw je dan met een man die je elke dag meppen geeft?
   Ja ik moest hem veranderen , waarvan? , van hoe hij was/Is.
   Dus je probeert van iemand die is wat hij is iets te maken wat hij niet is?
   Waarom? Omdat jij beter weet wat hij is dan hijzelf?
   Oorverdovende stilte volgt…

   Tegenwoordig betaal ik 900 euro aan mn vrouwelijke tandarts voor 40 minuten werk met garantie tot de deur,
   Om sweekeinds door een noodtandarts de zelfde tand met spoed te laten trekken vanwege de ondragenlijke pijn
   en slecht gelevert werk.
   Een Arabische mannelijke tandarts nog wel. 40 euro , tand weg pijn weg.
   Dank u E”man”cipatie….
   Ik werk 80 uur om een huis te renoveren met giftige stoffen machines die mm vingers of handen eraf kunnen rukken op hoogtes die voor bassie en adrian bij val einde oefening betekenen en mag daarbovenop 5 tot 10 garantie leveren.
   Het glazen plafond zit , ik bedoel zat er blijkbaar niet voor niets.

   Feminisme …penisnijd.

   • Het valt op dat ‘me too’ acties altijd ‘veilig’ tegen blanke mannen gericht zijn, terwijl iedereen weet dat deze acties veel meer nodig zijn tegen moslim mannen.
    Maar daar hebben onze feministen blijkbaar het lef niet niet voor. Moraal van het verhaal “vrouwen zijn als koteletten, hoe meer men ze slaat, hoe zachter ze worden”.

   • Jij snapt het !!!!!
    Plan ontwricht de traditionele samenleving zoals wij die kennen.
    VADER,MOEDER en KINDEREN !!!
    Dat moet gesloopt worden stapje voor stapje.
    De hele seksindustrie in handen van Khazarennepjoden.
    Mensen houd je rug recht want er kom een tijd dat we af gaan rekenen
    met alles wat is ons aangedaan.
    100%
    AMEN !!!!!

 4. Deze sex ed is zo’n onsmakelijke, ordinaire shit, vooral met die aanbevelende uitspraken over wat ‘lekker’ is en de Target spullen. Voor wb de reactie van Reaguurder Matthijs, als dit het doel is, kan het doel niet op een beschaafde manier bereikt worden…

  Sex is éen van de drijfveren van het mensdier (eten, sex en domineren) en geboortebeperking is echt geen slecht idee. Kijk naar deze berekening: je bent nu met twee – dan krijg je er 4. Dat is binnen jullie generatie 4 man extra. Deze 4 krijgen er per stuk minsten 1, ook binnen jullie generatie, dat maakt 8. Je hebt je binnen 1 generatie dus vervierdubbeld. De kans bestaat bovendien dat de 2e levering van 4 er ook nog een paar produceren binnen jullie generatie. En zo gaat het door, tel maar op, generatie na generatie, een exponentiële toename, met weinig morbiditeit tegenwoordig. En ondertussen zijn er veel dysfunctionele gezinnen die hun produkten niet goed begeleiden. En kijk naar die asielzoekers die maar raak welpen. De kwaliteit van wat er geproduceerd wordt waar dan ook is niet hoog. Dat zie je ook om je heen, heel veel aso’s en stomkoppen. Je hoopt zelfs dat ze neerstorten aan de gifspuit.

  Maar om van mensen te eisen dat ze ophouden c.q minderen met welpen is vergezocht en moreel verwerpelijk. Echter, het probleem is als mensen niet zelf tot deze conclusie komen, dat er parasieten tevoorschijn komen die misbruik gaan maken van de voortplantende meute. Dan krijg je psychopaten zoals Bill Gates die gaan experimenteren op mensen, en perverselingen die zich verzadigen aan de kindermisbruik. Het parasitair gedrag bestaat al 100en jaren, maar wordt duidelijk bevorderd door uitdijende bevolkingsgroepen waardoor roofdier en prooi in grotere proporties voorkomen. En de minachting en onverschilligheid voor elkaar’s medemens daarbij ten grondslag, dat is duidelijk geworden door de covid plandemie.

  Het vreemde is dat er weinig druk om minder te produceren op ‘minder ontwikkelde’ bevolkingsgroepen zit, alhoewel er smerige experimenten uitgevoerd worden op ze door Bill Gates. Het lijkt er op dat de ‘populatiebeheersing’ vooral onder witte mensen gestimuleerd wordt. En dat is heel vreemd. Er hangt dus wel degelijk een heel vies luchtje aan al die programma’s die zgn het ‘vrij denken’ en ‘acceptatie’ en ‘diversiteit’ etc willen bevorderen.

  Het lijkt meer te gaan om het uit de kast halen van de perverse mentaliteit van de heersende klasse, zodat ze net als homo’s vrij kunnen bewegen in de samenleving. Vandaar dus ook dat Grappenhauser een onafhankelijk onderzoek naar de vermeende kwaadaardigheden omtrent kinderen zo tegenzit met zijn egocentrisch geblèr. Daar heeft hij echt goede redenen voor! Ook die schuinsmarcheerder weet wat er speelt…

  • Geboortecijfer autochtone bevolking ligt flink onder de 2, De westerse mens sterft al vanzelf uit. Om de bestaande bevolking hetzelfde te houden zou een gezin gemiddeld gezien 2 kinderen moeten krijgen.
   Gelukkig nemen ‘de totaal niet in milieu geïnteresseerde’ Afrikaanse migranten het over. Over 20 a 30 jaar spreekt niemand meer over co2 uitstoot. Feminisme en regenboog zijn dan volgens de democratisch gekozen sharia niet meer aanwezig. Het komt vanzelf goed.

  • Immortal juni 3, 2023 at 12:42
   Reden:wij hebben geen natuurlijke selectie meer.pil,poeder,SPUIT
   In de natuur,als er teveel konijnen zijn,breekt er mixomatose uit.
   Dan sterven er een hoop en is er weer ruimte voor die paar die over bleven.
   Ik herinner mij nog een biologie-les.
   Als je 10 ratten neemt en ze in een ruimte zet,waar ze allemaal hun natje en droogje hebben,vrede.
   In diezelfde ruimte,met veel meer ratten maar dezelfde hoeveelheid voer en ze maken elkaar af.
   Wij waren ontwikkelde dieren.
   En die laatste alinea is erg raak!

    • Ron, zo langzamerhand begin ik echt te denken dat alle ziektes uit de koker van Big Pharma komen. Nou ja, op die dan na die te voorschijn komen als gevolg dat het lichaam teveel rotzooi heeft binnen gekregen. Of dat het resten lichaamsproducten als dode cellen opruimt.
     Hippocrates was toch niet zo gek, evenals de anderen, artsen. echte wetenschappers, kruidenkenners etc. Zij wisten het lichaam te reinigen en te ondersteunen.

  • Al tientallen jaren verbaas ik mij dat de fokpremies maar niet worden stopgezet.

   De kinderbijslag is ook als bevolkingsreguleringsmiddel na wo II ingezet om weer meer jongetjes in de toekomst gereed te hebben voor oorlogje voeren.

   Waarom wordt deze onzin niet gestopt (wat mij betreft zelfs belasting per kind dokken!).

   Zeee tegenstrijdig met bevolkingsreductie.

   • Ja die fokpremies! Dat zie je bij mijn weten alleen in NL. Ook bewust ongehuwde meisjes die alsnog kindjes willen, krijgen deze premies zodat het kind ‘zonder armoe opgevoed kan worden’ en het meisje niet hoeft te werken. Ik kende er wel een paar die zich op die manier bedropen. Toen het eerste kind bijna 18 zou worden, werd de moeder snel weer zwanger om die premie te behouden. En met wat zwart bijwerken ging het niet gek bij ze. De fok premie was inderdaad om kannonenvoer te stimuleren, dus dan vraag ik me af waarom er geen hordes NLse kerels plus Kutte zelf naar Oekriestan gaan. Er is voor betaald, voor die premie-gefokten, ook voor Kutte, dus laat ze hun doel bewijzen nu.

  • De welvaartstaat zorgt ervoor dat zelfs de grootste marginalen zich kunnen voortplanten waardoor hun aantal steeds groter wordt tot de welvaartstaat niet meer in staat is om hun te onderhouden en alles in mekaar stort. De welvaartstaat draagt de kiemen van haar eigen ondergang in zich.

 5. Clownworld 2.0
  Alles wat werkt voor een overheid graag door het riool spoelen dan hebben we nog maar 1 probleem. En dat is het probleem dat we geen problemen meer hebben waar ik zelf dan weer geen probleem mee zou hebben.

 6. Die Mw had een groot probleem als mijn kids toen ze nog jong waren hieraan waren blootgesteld…Denk dat ze na schooltijd gestikt was in die voorbind dildo ff goed in de mond en neus afplakken met ducktape…Stelletje gestoorde wokies..

  • Ik heb geen kids.
   Maar ze was er gebrekkig afgekomen,dat kan ik je beloven.
   En dat hoef ik niet eens zelf te doen.
   In het VN program voor 4 jarigen,staat disse shit.
   Mijn zus geloofde mij niet,zoek maar op zei ik.
   Week later,hey het staat er echt.
   Pedofilie willen ze normaliseren,zodat die beesten niet meer opvallen.
   Waar blijven die 8.000.000 kinderen,die jaarlijks wereldwijd verdwijnen?

 7. De meest walgelijke zieke lui lopen rond op scholen. En maar zich zelf zo goed vinden met kinderen…..brand echt in hel.

 8. “We the consumers are being consumed.” On today’s ‘Good Morning CHD,’ Ilana Rachel Daniel takes viewers through the overt and covert methods of propaganda society faces at the hands of corporations and their own governments. In the age of black mirrors, the prevalence of force-fed mind manipulation through violent video games, subliminal advertising and pornography is undeniable. This episode contains content not suitable for minors. Viewer discretion is advised.´

  https://live.childrenshealthdefense.org/chd-tv/shows/good-morning-chd/mind-manipulation–who-is-in-control-part-1

 9. Dat mens is goed ziek en heft hulp nodig van een man met een dikke grote plasser.
  De vraag is wie wilt haar helpen?

  Ik verwacht dat er dadelijk hier een paar gaan roepen Kaag. 😀
  Het antwoord HE de Jonge is wat voor haar, die verwacht ik niet hier, want die heeft te veel spuitjes gehad op 1 dag of zo en vele zullen daarom vermoeden dat het daar voortaan alles blijft hangen.
  Dus blijft Rutte ook nog over, maar ik vermoed dat die op mannen valt of zo.

  Maar ja de meeste mensen in de politiek zitten er niet om mensen te helpen, dus ik denk dat ze met de reuk blijft zitten.

  • Als onze MP op mannen viel had het al lang groot in het nieuws gestaan.

   Hij valt blijkbaar niet op vrouwen…

   Blijft over… Hij is een MAP. Net als zijn vader. Wie is dat? Weten we ook niet. Goed geregeld allemaal.

   PS: waar zijn al die kinderen gebleven van de toeslagen affaire? Ja, nee. Dat weten we niet. Dat is privacygevoelig.

   • Las een wat langere tijd geleden ergens dat Demmink zijn vader zou kunnen zijn.
    Wat ik vreemd vind is dat men in de kamer wel heeft over de vergoedingen, maar nooit tot zelden van, waar zijn die kinderen. Gideon van de partij FVD heeft er ooit eens over gehad over al die verdwenen kinderen en niet veel later was in de garage van de tweede kamer zijn wiel los gedraaid. Dit zegt al genoeg. Verschillende maanden terug had hij ook over de pedo’s ect en hop hij kan klappen vangen. https://www.ninefornews.nl/gideon-van-meijeren-fysiek-belaagd-zo-reageert-het-openbaar-ministerie/ Het valt mij op dat het iedere keer is als hij over de pedo praktijken is begonnen.

 10. Het filmpje is een andere dan de avatar. Die avatar gaat om een safe-sex campagne. Alleen maar goed … als je toch al een lichaam hebt….

  En daarnaast, als je denkt dat je deze kids shockeerd … ze hebben alles al op internet gezien.

 11. Jongens wacht even , ik heb niet opgelet door alle commentaar hier

  Wat is nu het huiswerk ?

  Hahahahaha

  Kostelijk dit, bah

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in