Een groot deel van de historische stad Lahaina, de voormalige woonplaats van ongeveer 12.000 mensen in het westen van Maui, is verwoest door de bosbranden die afgelopen dinsdagavond uitbraken. Er wordt gezegd dat deze tragedie de grootste “natuurramp” in de geschiedenis van Hawaï is, maar niet iedereen is ervan overtuigd dat dit überhaupt een “natuurramp” was. In plaats daarvan gelooft men dat deze werd aangewakkerd door een Direct Energy Weapon (DEW).

De branden verrasten de eilandbewoners en toeristen en sommigen vluchtten zelfs de oceaan in om aan de vlammen te ontsnappen. Duizenden inwoners van Maui werden gedwongen om te evacueren en tragisch genoeg zijn er minstens 99 mensen omgekomen en honderden families zijn ontheemd geraakt. schrijft Patricia Harrity.

“Nu de stroom en de mobiele telefonie in het westen van Maui zijn uitgevallen, weten de functionarissen niet hoeveel mensen die geprobeerd hebben te ontsnappen, nog steeds worden vermist,” zeiden de functionarissen die eraan toevoegden dat “de verwoesting zo wijdverspreid is – en zo catastrofaal – dat het moeilijk is om te schatten hoeveel gebouwen tot de grond toe zijn afgebrand of beschadigd, maar ze schatten dat honderden structuren zijn getroffen,” aldus CBS.

“Wat we zagen was waarschijnlijk de grootste natuurramp in de geschiedenis van de staat Hawaï,” zegt gouverneur Josh Green. Niet iedereen is er echter van overtuigd dat dit überhaupt een “natuurramp” was.

Wat was de echte oorzaak van de bosbranden?

Wat was de echte oorzaak van de bosbranden? Het officiële verhaal van de mainstream media is dat een omgevallen elektriciteitsleiding een klein vlammetje heeft doen ontstaan, dat vervolgens werd aangewakkerd door de krachtige winden van een orkaan, maar wat is nu echt de oorzaak van de enorme bosbranden die een groot deel van het paradijselijke eiland Maui in Hawaï hebben verwoest? Nou volgens Edward Hendrie van Great Mountain Publishing: Lahaina werd vernietigd door een gericht energiewapen.

  Reiner Füllmich: "Onze regeringen zijn overgenomen door het Economisch Wereldforum"

Lahaina werd vernietigd door een Directed Energy Weapon (DEW)

Er waren enkele vreemde dingen aan de vermeende natuurbrand in Lahaina, Hawaii. Met name de woordvoerder die uitlegde wat er gebeurde was GEEN brandweerfunctionaris of iemand van de lokale overheid met enige kennis van brandbestrijding of noodsituaties. In plaats daarvan vinden we generaal-majoor Kenneth Hara, de bevelvoerende generaal van de Hawaii Army National Guard. Hij verklaarde dat hij niet wist waardoor de branden ontstonden. Maar hij was van mening dat een lage vochtigheidsgraad en harde wind “de voorwaarden voor de bosbranden hebben gecreëerd“. Hij is een legergeneraal; wat weet hij over bosbranden?

Er is reden om de bewering van de generaal in twijfel te trekken. De bosbranden zouden alleen logisch zijn als een woud van bomen de stad Lahaina omringde. Dat is het eerste probleem met het verhaal. Er is geen bos in de buurt van de stad. Op de satellietfoto hieronder is te zien dat de hoogste bomen in de buurt van de stad toebehoren aan de Maui Kuaia Estate Cacao Farm. Cacaobomen zijn vrij klein en variëren in hoogte tussen 4 en 8 meter. Maar deze bomen staan aan de overkant van een snelweg, honderden meters van het dichtstbijzijnde gebouw. Hoe zit het met de bomen in de stad zelf?

Er staan veel bomen in de stad. Maar als we de foto’s van de stad na de vermeende brand bekijken, zien we dat de bomen in de stad grotendeels intact zijn. Vreemd genoeg worden gebouwen die zogenaamd door brand zijn verwoest, omringd door bomen die niet door de vlammen zijn aangetast. Er is hier iets anders aan de hand.

  Hun plan werkt niet

Dat iets anders is gerichte energie. De gebouwen zijn vernietigd door gerichte energiewapens. Gerichte energiewapens gebruiken microgolven. Ze veroorzaken moleculaire vernietiging van materialen die ze absorberen; hout blijft onaangetast omdat hout heel weinig microgolfstraling absorbeert. Het is vergelijkbaar met hoe u een papieren bord in een magnetron kunt stoppen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat het in brand vliegt. Maar als u aluminiumfolie in diezelfde magnetron stopt, zal het snel gaan vonken en in vlammen uitbarsten.

van Great Mountain Publishing:

De Mensen Worden Wakker en De Waarheid Zal Uitkomen

X, het platform dat officieel bekend staat als Twitter, heeft ook veel berichten gezien met mensen die tot dezelfde conclusie zijn gekomen dat dit geen natuurramp was. Ze zeggen dat de branden te plotseling zijn begonnen en te hevig hebben gebrand om een gewone natuurbrand te zijn en er circuleren ook foto’s van wat een inslag uit de lucht lijkt te zijn.

Hieronder vindt u enkele van die berichten:

Het is misschien nog vroeg, maar de mensen zijn wakker voor het kwaad in deze wereld en zeer binnenkort zal de waarheid aan het licht komen!

  EU-parlement verklaart fossiele brandstof tot "groene" energie terwijl het klimaatverandering narratief zichzelf vernietigt

De kwaadaardige daders hebben oorlog gevoerd tegen nietsvermoedende mooie mensen op het paradijselijke eiland Maui, ze mogen hier niet mee wegkomen Het laatste woord hier is van een Maui-eilandbewoner.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Hier zijn een paar dingen die u aan het denken zetten over de Maui-brandenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe zomer van rafelende draden
Volgend artikelHet Amerikaanse kapitalisme en waarom de overvloed aan “wonderwapens” naar Oekraïne geen verschil zal maken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

54 REACTIES

 1. Bedankt voor dit verslag….

  Het lijkt ze werkelijk geen flikker meer te interesseren of mensen er niet meer in trappen. Ze roven en jatten gewoon door. Ongeacht de moorden die ze plegen.

  • De elites nemen misschien vast de paradijsjes op aarde over om zich daar te verstoppen terwijl ze ons in de ellende gaan storten?

  • Beste Immortal, 100% met je eens. Maar de mensen trappen er toch ook gewillig in. Neem nou het klimaat, er zijn al verhalen op het internet opgedoken dat mensen zelfmoord pleegden voor het klimaat. ( mag ik effe op de tafel bonzen?) ik zweer het je, ze krijgen mensen zelfs zover dat ze halve teugjes ademhalen om het klimaat te redden. Onzin, denk aan Corona.

   Lemmingen komt zo wel heel dichtbij toch? Maar fascinerend om te zien

   • Een van de beste chirurgen van Nederland zei tegen zijn vader om onder een boom te gaan zitten voor de zuurstof, voor zijn genezing. Dit soort dingen wordt meestal niet gezegd tegen de normale klanten (patiënten). Zuurstof is overal al behoorlijk afgenomen. Hij vertelde zelf dat het straks belast gaat worden via een teller-machientje voor je mond. Dit was nog voor 2010. Ja, het menselijk lichaam is flexibel, maar niet zo. Ik heb al heel wat cynici/atheïsten gehoord die op hun knieën hebben gebeden tot God. Maar bepaalde soorten arrogantie worden niet vergeven.

    • Weet je. Omdat je het zegt, ik ken dat van vroeger uit de Betuwe, in de boomgaarden was de lucht veel aangenamer. Natuurlijk omdat je de bomen kon ruiken door de seizoenen maar volgens mij veel frisser. Zeker bij een onweersbui. Die honden zijn ons aan het verstikken. En ze lachen zich kapot,

     • Ik zat van de week trouwens ergens onder een ouderwetse appelboom bij een terras. (De nieuwe appelbomen zijn genetisch kort gemodificeerd zodat de appels niet op je hoofd kunnen vallen en ze makkelijker geoogst kunnen worden.

      Iemand zei: je zit hier lekker in de schaduw.

      – Ja maar ik hoop dat er geen op mijn hoofd valt. De zwaartekracht is al bewezen.
      Ze zei ja daar is niets spiritueels aan.

 2. Turkije gooide zijn kont tegen de Amerikaanse krib……daar ontstond die megascheur in aardbevingsgevoelig gebied.

  Maar Maui…….???

  Waarom in godsnaam??!!

  • Lahaina moet een 15 min stad worden. Dat plan was al bekend. Build back better he. Betekent dat eerst de boel afgebroken moet worden. Bij deze is dat actiepunt nu versneld afgehandeld ….

  • Zou het kunnen dat ze daar hun ideaalbeeld samenleving gaan bouwen voor zichzelf…? Oprah heeft er al een huis, en andere rijkaards ook. Lekker ver weg van de rotzooi die ze overal maken. Ik kan me dit eiland nog goed herinneren, hoe prachtig het was… en heel vochtig. Hoe kan het zo fikken… Ongelooflijk duivelse tijden.

   • Proeftuintje? En goed onder controle te houden want je ontkomt op zo’n klein eiland dan niet aan de registratie enz.

    En mbt Lahaina: er was ook geen bos om die stad heen, dus geen/weinig hout om te branden, dus waar kwam de brandstof/energie vandaan…

 3. Tja 😐’ Quote van Vrijland . Ken deze gast niet , heb dit eruit geplukt .
  “Inmiddels doen er geruchten de ronde dat het allemaal te maken zou hebben met de originele bevolking die vastgoed op Maui zou hebben en die niet bereid zou zijn haar grond en vastgoed te verkopen aan de rijken der aarde (aan miljardairs of aan bedrijven als Black Rock en Vanguard). De huizen van Jeff Bezos, Lady Gaga, Bill Gates, Morgan Freeman, Will Smith, Julia Roberts en Oprah Winfrey (groot grondbezitter op Maui) zijn ongedeerd gebleven, terwijl de huizen van de inheemse bewoners getroffen zijn. Het doel daarbij zou zijn die inheemse bewoners te onteigenen en het 15 minuten steden (gevangenis) concept uit te rollen.

  Er gaan geruchten dat de brandsirenes niet zijn afgegaan en ik heb zelfs berichten voorbij zien komen dat een groot deel van de brandweerbemanning op oefening was in de VS. Die geruchten kan ik echter niet bevestigen.

  Het heeft er in elk geval alle schijn van dat we hier met een aanslag met behulp van een Directed Energy Weapon (DEW) te maken hebben. Die gedachte zien we inmiddels overal op social media voorbij komen en dat dat zo in groten getale op social media doorgelaten wordt is op zichzelf dan ook al weer verdacht. De AI-scripts zijn tegenwoordig namelijk zeer goed in staat om elk ongewenst geluid te onderdrukken. Het lijkt er dus op dat dit idee van de inzet van een Directed Energy Weapon bij de massa door mag dringen.

  Wat je op X (Twitter) niet voorbij ziet komen is dat er een Directed Energy Weapon afdeling van het Amerikaanse leger op Maui zelf gevestigd is. Daarvoor moest ik echt zelf flink zoeken. Het is echter wel behoorlijk nuttig om dat te weten. Het is op z’n zachtst gezegd uiterst relevant. De aanwezigheid van zo’n wapensysteem op Maui mag je toch wel breaking news noemen, ondanks dat het misschien iets te overduidelijk is dat zo’n wapensysteem direct naast de rampplek gelegen is.

  Maar niet getreurd; ook daar is een antwoord op: Het waren de goede aliens die dit systeem probeerden uit te schakelen. Ja, serieus! Die theorie duikt nu op. Er zouden zich kwaadaardige Grey aliens onder Maui bevinden en de goede aliens zouden nu deze kwade aliens hebben willen uitschakelen. In die theorie zou het Directed Enegry Weapon systeem op Maui vermoedelijk een verdedigingssysteem van de deepstate (plus de kwaadaardige Grey Aliens) zijn en zou die Grey aliens basis zich onder het getroffen residentiële gebied bevinden. Opmerkelijk is dan wel dat die goede aliens dat Directed Energy Weapon systeem van de deepstate dan niet eerst even daadwerkelijk uitgeschakeld hebben voordat ze de bewoonde gebieden troffen.

  Dat van de aliens neem ik met een kruiwagen zout .
  De grootgrond bezitters daar zou ik nog wat kunnen uitgraven .
  Het stinkt dat is duidelijk .
  De vroegere SF deeltjes spraken al van omdergrondse (werk en productie) slavernij en de elite verpoosde in enorme parken en landschappen . Bof anyway er is duidelijk veel veranderd sinds de radio op zondag 1
  aan uurtje kon voor stichtelijk nieuws . 😛

  • Ik begrijp iets niet want langs de eene kant zijn ze dagelijks met angstporno bezig dat de zeespiegel ongelooflijk zal stijgen en dat dan alles onderwater zal komen te staan langs de kustlijnen …en dan willen die rijke sinkaards landje pik daar gaan doen..ze verspreiden zoveel leugens dat ze zelf niet in de gaten hebben wat een onnozele wartaal ze orakelen en weet je die stinkende brei zal regelrecht in hun nadeel gaan komen wees daar maar zeker van de mensen die het hebben overleeft en alle kwijt zijn geraakt kunnen nu voor mijn part al die beroemde villa’s die zogezegd vrij van brand zijn gebleven inpalmen en daar gaan wonen.

   • Zo gaan narcisten te werk; als op moment A argument 1 tot hun voordeel werkt, voeren ze argument 1 aan. Als een minuut later voor moment B argument 2, wat argument 1 compleet tegenspreekt, voeren ze toch argument 2 aan. Die argumenten ervaren wij als leugens, maar zij ervaren ze als waar, al zeiden ze een paar minuten geleden het tegenovergestelde . Daarom kunnen ze zo overtuigd liegen, want voor hen ist waarheid en realiteit.

    Ze leven in een illusie waarbij ze ervan overtuigd zijn dat alles en iedereen doet wat zij willen. Ze leven in een illusie omdat ze de realiteit niet aan kunnen. Iedere bedreiging van hun illusie is voor hen als dat ze dood gaan. Zo groot is hun angst. Iedereen en alles die hun illusie wil doorprikken, moet dus besteden worden.

    Verdiep je in narcistisch en psychopatisch gedrag en je snapt waarom ze doen wat ze doen.

    • Heel mooi Tiswat, goed geschreven. Dekt de lading niet helemaal, bij mij is de ene keer het een zeggen en de andere keer het andere , opgedonderd. Ben kennelijk moet gevoelig voor narcisten. Heb ik ook geen donder aan. Bovendien maken ze me pissig. Wegwezen dus, alleen werkt dat niet als onderdaan. De ubernarcist van hooggeboren is maar niet aan te pakken.

  • Ja, inderdaad, die zwarte opdinges had aan de andere kant van da eiland al lang geleden veel grond gekocht.
   Nu voor die brand had ze, dat wat is aangestoken natuurlijk, heel het gebied al gekocht. En bil gat hoor er ook bij natuurlijk, en andere.

  • Jij lees dus ook Martin Vrijland, we komen elkaar echt overal tegen de man is een grote denker, geef ik toe. Noemt zichzelf filosoof. Maar ik lees Martin Vrijland altijd met een glimlach, hij geniet ervan mensen te manipuleren terwijl het anderen verwijt. Ik mag hem wel.

 4. Als men werkelijk onze aarde wil beschermen in plaats van moedwillig platbranden zou men op kritieke plaatsen voldoende blusvliegtuigen klaar houden; Neem nu australie, waar ieder jaar miljoenen ha opgestookt worden, en voor de show vliegt men dan met een paar helikopters met grote emmers rond. Hetzelfde gebeurt nu in canada. Men doet alle moeite op de temperatuur te doen stijgen. Indien men bv. een poel blusvliegtuigen, bv. 2 dozijn BE-200, of het drievoud met canadairs, de BE-200 is minstens 3 x efficiënter dan de canadair CL-415 strategisch zou plaatsen in de EU, en met de beschikbare spionage satellieten, waar men zelfs een nummerplaat kan lezen, is het niet moeilijk om een beginnende bosbrand van enkele vierkante meters te detecteren. Met de nodige middelen kan men zelfs een bosbrand van tientallen km³ in minder dan 48 uur doven, zeker als men onmiddellijk en efficiënt ingrijpt. (Zelfs de gigantische bosbranden in Griekenland jaren geleden (2007) werden op enkele dagen met een 2-tal BE-200 blusvliegtuigen gedoofd, iets wat nu door de EU führer v.d.l. verboden is.). Men moet haast geloven dat alle middelen worden aangewend om de temperatuur te doen toenemen!

  • Veel beter nog is niet de boel in de fik te steken. Alle grote (bos-)branden zijn aangestoken. Sommige door stupiditeiten, de meeste moedwillig. De doodstraf of levenslang op brandstichting zou passend zijn.

 5. https://www.ninefornews.nl/heel-nederland-vol-spandoeken-en-dagvaardingen-petje-af/

  Als je naar de facebook pagina gaat samen voor nederland zie je deze mooie doeken ook staan deel het bericht massaal van samen voor nederland van deze prachtige spandoeken. De mensen mogen niet met de misdaden wegkomen dus delen die handel.

  https://www.ninefornews.nl/covid-19-the-great-reset-nederlandse-bodemprocedure-misschien-wel-de-belangrijkste-video-van-2023/

  Ook staat er een filmpje over deze advocaten bij samen voor nederland deel dat filmpje ook massaal

  • Dit geeft het beste signaal. Hoofdelijk verantwoordelijk stellen. Zo zullen voortaan politici zich wel twee keer bedenken want ze kunnen het niet afschuiven op de partij , sorry zeggen en lekker blijven plakken.

   Misdadigers moeten zelf gestraft worden. Geen sigaar uit eigen doos zoals een boete voor de staat.

 6. Amerika is een van de grootste landen die zijn burgers doodt zonder met de ogen te knipperen, het is een onbewezen publiek geheim dat natie onder God over ruimtewapens beschik de zgn. Direct Energy Wapon deze is eerder ingezet en wéér krijgt de bovengrondse power lines de schuld dat een of meerder omgevallen zouden zijn en daardoor de brand is gestart, gelul natuurlijk het is om de klimaat idioterie meer wind in de zeilen te geven, net zoals in het land waar Fidellito de baas is op 200 plaatsen de bosbranden tegelijkertijd waren begonnen.

  • En Fidellito is dan de kleine van Fidel Castro en mevrouw Trudeau.

   Inderdaad, waarom moeilijke doen als het ook makkelijk kan. Met 2 doosjes lucifers. De daders zijn zelfs gevat maar het bleven natuurlijke bosbranden veroorzaakt door klimaatverandering.

 7. En, ook het wonderlijke gebeuren met de schepen/boten die in de zee dobberen, in de haven…. Die bleken ineens ook allemaal in de fik te staan?

  Het is eenzelfde psyop als bij de Canadese bosbranden waarvan de satellietbeelden van dat moment laten zien dat al die verschillende branden in een zeer groot gebied ineens allemaal tegelijk uitbraken…

  We worden zoals gebruikelijk weer enorm voorgelogen door de gebruikelijke verdachten, die steeds weer leugens blijken te verspreiden!

 8. Hebben linkse nuttige idioten van het globalisme die de opwarming van de aarde pushen de dodelijke Hawaiiaanse branden gesticht om klimaatangst en angst te verspreiden?

  De laatste cijfers uit het door brand geteisterde Hawaï zijn 55 doden in Maui en de volledige verwoesting van de historische stad Lahaina.
  Tientallen extra mensen zijn gewond geraakt door de branden, sommigen van hen kritiek, in wat de dodelijkste natuurramp van de staat wordt genoemd sinds 1960, toen een tsunami 61 mensen op het Big Island doodde.

  Vanaf donderdag is 80 procent van de brand onder controle en het schuldspel vindt nu plaats waarbij de ene partij zegt dat de branden slechts een natuurlijke gebeurtenis zijn, terwijl de andere de schuld geeft aan de opwarming van de aarde en de klimaatverandering. >>>>

  https://www.naturalnews.com/2023-08-11-leftist-global-warming-zealots-hawaii-fires-climate.html

  *

  Maui-brandoverlevenden beschrijven nachtelijke plunderingen en omgeleide bevoorradingsdroppings, terwijl ze zeggen dat lokale leiders de noodhulp verprutsen

  ▪De noodhulp bij de branden die aan minstens 93 doden hebben geleid, is mislukt, zeggen de lokale bevolking.

  ▪Ontheemde bewoners vertelden Insider dat ze steeds wanhopiger op zoek zijn naar eerste hulp, voedsel en water.

  ▪Lokale bewoners beschreven omgeleide bevoorradingsdroppings, plunderingen en confrontaties met de politie op bijna rellenniveau.
  Inwoners van Maui worden steeds wanhopiger op zoek naar lokaal leiderschap om de noodhulp in handen te nemen van de catastrofale branden die delen van het Hawaïaanse eiland met de grond gelijk maakten en waarbij minstens 93 doden vielen .

  Terwijl reddingsploegen zich een weg baanden over het eiland met water, voedsel en eerste hulp, vertelden de lokale bevolking dat de leveringsdroppings van Insider werden omgeleid en dat gekwelde bewoners het heft in eigen handen namen. >>>

  https://www.msn.com/en-us/news/us/maui-fire-survivors-describe-nighttime-looting-and-rerouted-supply-drops-as-local-leadership-botches-emergency-response/ar-AA1fe9dL?cvid=20b9d4a882414c4ca68c80124cb574e8&ei=13

 9. Oprah Winfrey koopt 870 hectare in Maui voor $ 6,6 miljoen

  De mediamagnaat kocht de afgelopen maanden vier grote percelen Hawaïaans land

  Door Katie Schultz

  7 maart 2023

  Na meer dan 15 jaar parttime in Maui te hebben gewoond, heeft Oprah Winfrey de afgelopen maanden haar eigendommen in de staat Aloha aanzienlijk uitgebreid , volgens een rapport van het lokale nieuwscentrum KITV4 . De mediamagnaat gaf volgens Maui Now ongeveer $ 6,6 miljoen uit aan vier percelen landbouwgrond van in totaal 870 hectare in Kula, Maui . Twee van die percelen werden vorige maand verkocht door ʻUlupalakua Ranch: een perceel van 520 hectare voor $ 3,89 miljoen en nog eens 330 hectare voor $ 2,47 miljoen. Tegen het einde van vorig jaar verwierf Winfrey nog eens twee stukken land van 10 hectare, elk voor $ 100.000. >>>

  https://www.architecturaldigest.com/story/oprah-winfrey-buys-870-acres-in-maui

  • Tis misschien n magere troost, maar Winfrie bitch gaat ook sterven, zelfs als ze’ baby’s bloed drinkt(LOL), en haar erfgenamen ook trouwens ….het enigste dat IK, met de nadruk,op IK, hoop, is dat IK nog enkele jaartjes gelukkig, dus zonder medische noch financiele problemen mag leven ….ET APRES MOI LES (fucking) MOUCHES !!!

   • CorNietdus augustus 15, 2023 at 17:46

    “Tja 😐..De huizen van Jeff Bezos, Lady Gaga, Bill Gates, Morgan Freeman, Will Smith, Julia Roberts en Oprah Winfrey (groot grondbezitter op Maui) zijn ongedeerd gebleven, terwijl de huizen van de inheemse bewoners getroffen zijn. “

 10. Het probleem is niet dat ik er niet in geloof, in DEW’s. Het probleem is dat er hele bataljons beroepsophitsers, imbecielen en IT autisten in hun kelder- en zolderkamertjes met adobe after effects laserbeams en lichteffecten in filmpjes zitten te knutselen, dat op het internet gooien en zich zitten te verkneukelen over de verwarring die ze daarmee veroorzaken. Wat kan je vandaag de dag in Godsnaam nog geloven? Als iemand mij 20 jaar geleden had verteld dat een pedofiele demente imbeciel in amerika president kan worden…

  • @Bas…

   Ik snap wat je zegt, er zijn clowns die knutselen met effecten en geluiden en daardoor alles ongeloofwaardig maken.

   Wat ik kan geloven is dat ik kan zien dat deze branden zeer zeer zeer selectief branden en schade veroorzaken… je eigen waarneming kan zien dat het volkomen onnatuurlijke branden zijn. Het is allemaal heel gericht en totaal onverklaarbaar waarom bepaalde plekken volkomen onbeschadigd zijn terwijl een meter verderop alles in as is verandert.

   Ik hoef niet eens bewijzen van DEW’s te zien om te zien dat dit alles behalve natuurlijke branden waren. Daarbij komt nog dat al dit soort spontane rampen allemaal constant dezelfde handtekening hebben… de deepstate pikt land en rechten af. Het is roven en plunderen zoals de satanische elites dat al duizenden jaren doen, alleen nu met gadgets en futuristische wapens en vliegtuigen en satelieten.

 11. Fijn dat de bomen worden beschermd. Huna is de wijsheid van Hawaii. Ha = energie. Wai = water. Hawaii betekent dus zoiets als levenskracht. Dit is denk ik de ether. Het gaat ervan uit dat ieder mens bestaat uit het bewuste, het onderbewuste en het bovenbewuste. Huna werkt met de elementen lucht, vuur, water, aarde. Van deze natuurfilosofie wordt wel beweerd dat ze beïnvloed is door de theosofie. Die bestond al langer dan het schrift.

  • Er is een energetische uitwisseling van de mens met de plantenwereld die een positieve uitwerking heeft. Hier werd mee geëxperimenteerd door samenwerking met de subtiele natuurintelligenties (deva’s) om onvruchtbaar land vruchtbaar te maken. Maar menselijke onbalans kan ook een negatieve rol spelen in het werk van deva’s: wanneer we hebzuchtig en egoïstisch zijn en wedijveren, iedereen proberen voor te blijven, creëren we onvermijdelijk onevenwichtigheid. Dan raken de deva’s die het weer, de oceanen, de regen, enzovoort regelen uit evenwicht en ontstaan buitengewone weerpatronen.

 12. Oprah W. has been buying up land in Maui like crazy
  520 acre plot fot 3.89 million 2023
  330 acres for 2.47 million 2023
  two 10 acre swaths of land foor 100,00 each 2022

  Oprah, Jeff Bezos, lady gaga, Bill Gates,Morgan Freeman, Will Smith, Lulia Roberts, mark zuckerberg has a luxury mansion in Maui it’s completely fine.

 13. Het is al lang bekend dat de sataniste 1% DEW direct energy weapons gebruiken om wereld wijd bosbranden te veroorzaak. Huizen met smartmeters worden eerste gelijk gemaak tot het grond. Bomen om en rond deze woningen blijft intact, DEW (Direct Energy Weapons) begon al in California en beelded van deze Direct Energy wereden op film opgevangen.

 14. Hoor hier over de kerk een museum of symbolen with negatieve thoughts op en overbrengen op de unconsciousness level projecteren van die those negative emotions put into the field. The spirit is abused to produce those things https://youtu.be/ydfXhxO-Iek en een fijn De-Population program as we notice……..je kan het maar verzinnen voor je medemens die “wij het volk” ooit voor hen gebouwd hebben…..

 15. De natuur zal weer herstellen in Hawaii maar de mens niet…. Ook het paradijs Hawaii is overspoeld geraakt door toeristen die zijn aan getrokken door geld investering wolven die overal hun hebzucht insteken om meer geld te generen Echter het paradijs is voorgoed verdwenen en de ongelukkige rijkaard zoekt verder naar een maagdelijke plaats die nog ongeschonden is omdat de mensen die daar leven nog normaal weten hoe ze met de natuur moeten omgaan…. Echter de gejaagde opgevreten geldzuchtige westerlingen zoeken nog steeds het paradijs waar ze alleen willen zijn omdat hun geld hen diep ongelukkig heeft gemaakt en dus niet meer weten waar naar toe ze moet ontvluchten omdat het overal en veel mooie oorden in brand zijn geraakt…… Ik ken mensen die van de ene vakantie in de andere duiken omdat ze rijk zijn maar ze kunnen het thuis niet meer vinden en blijven op de vlucht………….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in