© WCYB

Meer dan een miljoen mensen gewond door Covid-19 vaccins, waarschuwt de billboardcampagne. “Er is iets aan de hand met dit vaccin dat ongelooflijke bijwerkingen veroorzaakt, en om de een of andere reden wordt dit niet gemeld door de media of onze regering,” zegt de oprichter van de billboardgroep, schrijft Newswars.com.

Activisten voor geïnformeerde toestemming plaatsen in heel Amerika honderden billboards  om automobilisten te waarschuwen voor het alarmerende aantal verwondingen door vaccins, zoals gerapporteerd in de VAERS-database van de overheid zelf.

De billboards, aangekocht door een groep die Banners 4 Freedom heet, worden overal in de VS opgehangen, en de organisatoren zeggen dat ze een geweldige manier zijn om de censuur van de media over bijwerkingen van vaccins te omzeilen.

Op de billboards staat: “Covid-19 Jab Injuries 1,033,992+,” samen met een bijbelcitaat, Psalm 20:5.

“Er is iets aan de hand met dit vaccin dat ongelooflijke bijwerkingen veroorzaakt, en om de een of andere reden wordt dat niet gemeld door de media of onze regering,” legt de oprichter van de groep, Robert Agee, uit in een interview met WCYB.

Agee zegt dat hij gelooft dat de gegevens in het Vaccine Adverse Event Reporting System van de CDC juist zijn, omdat “het opzettelijk indienen van een vals VAERS-rapport een overtreding is van de federale wet, en strafbaar is met een boete en gevangenisstraf, dus ik geloof niet dat al deze vermeldingen in dit systeem valse vermeldingen zijn, anders zouden mensen misdrijven begaan.”

  Wetenschappers waarschuwen dat "je eigen onderzoek doen gevaarlijk" is en mensen verandert in "samenzweringstheoretici"

WCYB meldt dat sommige bijwerkingen die in VAERS worden vermeld “miskramen, ernstige allergische reacties en hartaanvallen” zijn.

Echter, Infowars heeft andere gruwelijke vermeldingen belicht, zoals een die extreem abnormale tumorgroei bespreekt in de borstholte van een patiënt die onlangs Pfizer’s Covid prik had gekregen, en een andere die de geboorte documenteerde van een zwangere moeder van een baby die stierf na bloedingen uit de neus en mond na ontvangst van beide doses van Moderna’s mRNA vaccin tijdens het derde trimester.

Gezondheidswerkers hebben zich ook gemeld met de bewering dat de VAERS-cijfers kunstmatig worden onderdrukt omdat veel ziekenhuizen verwondingen door vaccins niet willen melden.

Agee zegt dat hij hoopt dat de billboards het publiek en ouders zullen waarschuwen om op hun hoede te zijn voor het injecteren van de experimentele vaccins.

“Iedereen heeft het recht om te doen wat hij of zij wil doen,” vertelt hij WCYB.

“Als ze ervoor willen kiezen om het vaccin te nemen zijn ze welkom, we leven in een vrij land. Maar we moeten wel geïnformeerd worden over de mogelijkheid van bijwerkingen. Het feit dat er meer dan een miljoen bijwerkingen van dit vaccin zijn gemeld is absoluut opzienbarend en zou mensen ertoe moeten aanzetten zich af te vragen: ‘Is dit iets waar ik baat bij heb? Of is dit iets dat mij mogelijk schade zal berokkenen voor de rest van mijn leven en de dood tot gevolg zal hebben?'”

Het idee, dat in Texas begon met één billboard, is uitgegroeid tot meer dan 100 billboards langs de weg in meer dan 25 staten, waaronder Utah, New Jersey, North Carolina, Georgia, Tennessee, Missouri en Ohio.

  Is de waarheid even machtig als het kwaad?

De groep heeft tot nu toe meer dan 200.000 dollar weten in te zamelen.

“We hebben in slechts een paar maanden meer dan 200.000 dollar ingezameld en zijn in staat geweest om meer dan 100 buitenreclameborden in de VS, meer dan 500 binnenreclameborden, 30 bushaltereclameborden en meer op te hangen!” zegt de groep op hun website.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Politie verwijdert ongevaccineerd kind uit restaurant, dreigt iedereen zonder vaccinpas te arresterenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelSovjet-tactieken: Covid-klokkenluiders die op verdachte wijze sterven of geestesziek ziek worden verklaard
Volgend artikelDe vaccinatieschade is helaas veel groter dan wij ons kunnen voorstellen!! OVERSTERFTE (Nederlands)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in