Commentaar is niet nodig, bekijk gewoon de video.

 

Kerstwens

Spreekt voor zich. De Kerstman lijkt natuurlijk verdacht veel op… knipoog, knipoog.

Vooral tegen Joey’s prachtige oneliners en waarheidsbommen.

Via Andrei.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zal de Oekraïne hierna verdeeld worden en, zo ja, hoe?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  In video: Hoofd Wagner PCM onthult geheim van succes in Soledar
Vorig artikelWinterhilfe voor het Oostfront
Volgend artikelAbsurde opvoedkundige maatregelen van de WHO: Chocolade Kerstmannen mogen geen gezicht meer hebben
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Mooi gemaakt, en speciaal die aandacht voor de veranderingen die de Kerstman laat plaatsvinden!
    Mag hier ook best langskomen, in West-Europa…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in