Hoe ziek is dat? De WHO, die met behulp van volgzame politici burgers wereldwijd heeft veroordeeld tot inactiviteit en gebrek aan beweging met lockdownmaatregelen, wil nu het gezicht van chocolade kerstmannen wegnemen. Deze groteske maatregel tegen zwaarlijvigheid is bedoeld om de mensen over te halen chocolade op te geven, bericht Report24.news.

Ze horen gewoon bij het kerstseizoen, de lachende chocolade kerstmannen. De Wereldgezondheidsorganisatie is nu echter van mening dat ze te verleidelijk zijn voor kinderen, dus moeten ze voortaan hun gezicht verliezen. In de strijd tegen obesitas worden zoete en vette levensmiddelen onderworpen aan marketingbeperkingen en hogere belastingen, d.w.z. behandeld als tabaksproducten.

In Chili bestaan de griezelige, gezichtsloze kerstmannen al sinds 2016, net als het verbod op stripfiguren op cornflakespakjes. Ook speelgoed mag niet meer in de producten worden geplaatst. Bovendien worden goederen die de door de overheid voorgeschreven gezonde hoeveelheden suiker, zout, calorieën of verzadigd vet overschrijden, gemarkeerd met duidelijk zichtbare zwarte etiketten. Er zouden minder calorierijke producten zijn verkocht, maar het aantal Chilenen met overgewicht is niet afgenomen. Noch bij kinderen – 51,2 procent van de kinderen had overgewicht in 2016 en 54 procent in 2020. Volgens de regering zou het gebrek aan lichaamsbeweging tijdens de lockdown de reden zijn, die zoals bekend ook en vooral door de WHO werd gepropageerd.

Toch willen zogenaamde WHO-deskundigen nu soortgelijke maatregelen voor Zwitserland, want volgens het Bundesamt für Volksgezondheid heeft 42 procent van de volwassenen en ongeveer 15 procent van de kinderen daar overgewicht. Het feit dat obesitas zich nauwelijks ontwikkelt tussen Kerstmis en Nieuwjaar, maar eerder tussen Nieuwjaar en Kerstmis, lijkt niet veel uit te maken: het Federale Bureau voor Voedselveiligheid en Veterinaire Zaken (FSVO) vertelde de “SonntagsZeitung” dat de uitspraken van de WHO gewicht in de schaal leggen en dat de aanbevelingen in feite “trendzettend” zijn.

  De Davos Man in de verdediging: World Economic Forum haalt uit naar "desinformatiecampagnes" tegen zijn tirannieke ideeën

De Raad van Staten en de Nationale Raad kunnen de gezichtsloze Kerstmannen nog steeds met een stem tegenhouden. Al met al is het zeer onwaarschijnlijk dat de misvormde kerstmannen uitgerekend de Zwitsers tot chocoladeonthouding zullen aanzetten: chocolade is immers ook in andere vormen en het hele jaar door verkrijgbaar, niet alleen met Kerstmis. Verboden en onhandige pogingen tot heropvoeding door het stigmatiseren van bepaalde levensmiddelen, hetzij door regeringen, hetzij door dubieuze organisaties, zullen nauwelijks een verandering in de eetgewoonten van mensen teweegbrengen. Trouwens, tijdens de door de WHO uitgeroepen “gezondheidscrisis” van Corona is de chocoladeconsumptie aanzienlijk toegenomen: in Duitsland beleefden zelfs de consumptie van de verfoeide chocolade kerstmannen een ware opleving


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Terwijl het volk geacht wordt insecten te eten, eten de elites van de G20 de duurste steaks ter wereldVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom Rusland aan het winnen is… (Video)
Volgend artikelWaarom het winteroffensief van Poetin de VS tot deelname aan de oorlog zal aanzetten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

37 REACTIES

 1. Hebben die mafkezen niks beters te doen met hun leven? Zijn ze echt zó erg gepest als kinderen en nemen ze nu revenge op de gehele mensheid? En de pest is dat nog altijd zeker 90% van de mensen, zeker in ons debiele landje, het allemaal wel best vindt. Eerlijk gezegd verdienen ruim 17 miljoen mensen hier ook niet beter dan de ellende waar we in zitten en terecht gaan komen. Op de demonstraties zijn we met max 2500-4000 man/vrouw, maar meestal veel minder. Die 17 komma nog wat miljoen anderen vinden het echt prima en vinden een leven als slaaf wel best. Nou, IK NIET en blijf me verzetten!

  • “Hebben die mafkezen niks beters te doen met hun leven?”

   Het min-max-contract is daar kennelijk nog niet doorgdrongen; dat ze je naar huis sturen, als er niets meer te doen is.

   • Compleet incompetente leiders die deze wereld besturen met onzin…getuigt van werkelijk geen enekele waarde die figuren,maar ze zitten allemaal op een stoel,kom daar niet aan,want anders…delft diegene met werkelijke kwaliteiten het onderspit

  • Precies het doel is om te splijten.
   Het leven leeg te maken .
   Het verwachtingsvolle gestemde kind te verdrieten. Niks leuks meer. Niks samenhoudend meer. Oppervlakkige wezens creeren .
   Dit in combinatie met de biotech prikken.
   Wat een absolutisme!

  • Ik weet niet hoe het vandaag de dag is, maar voorheen zat er in een overlevingsblikje voor de soldaat een stuk chocolade. Goede chocolade is niet verkeerd.

   • Uiteraard is chocolade gezond. Daarom wordt dit ontmoedigd.
    Uiteraard was hier mac gruwelD wel nog open vanaf toen ze ons van onze vrijheid beroofden.
    Orwelliaans.

    Als je gezond wilt leven moet je je als een echte puber dwars blijven en je overal tegen verzetten.

 2. E.e.a. zal wel een antwoord zijn op Foodwatch. Kinderen verleiden tot de aankoop van zooi met behulp van mooie plaatjes en ´speelgoed´ is wat mij betreft ook ongewenst. Extra tax invoeren die de consument uiteindelijk betaalt, is het omdraaien van de sanctie. Het interesseert de fabrikant geen ene reet of het product het etiket ´gezond´ verdient, wanneer het maar verkoopt en geld in de lade brengt. En verder; Santa Claus is synoniem voor onder andere Satan Klauss. Mocht ik zo´n stuk hol chocolade krijgen, vreet ik meteen de kop eraf.

 3. Gek dat opvreetbare damesslipjes en penis lollies e.d. wel in de verkoop mogen blijven. Sex sells.
  De obesitas (en mogelijke diabetes) zijn wel een punt natuurlijk. Maar om dat op deze manier aan te pakken verraadt de werkelijke agenda. Die collectie kinder egg toys (ontzettend leuk gemaakte puzzel toys) wordt nu heel wat waard. 😉

 4. Een vraag aan jullie. Hebben jullie niets beters te doen? Wanneer gaan we samen deze misgeboortes de nek afsnijden? Ik weet niet in hoeverre jullie bereid zijn maar ik kan tot het uiterste gaan en zal er nog intens van genieten ook. Helaas lukt het me niet alleen.

  • Doe die misgeboortes maar geen mes aan. Te bloederig. Geeft trauma’s. Doe katapult met armsteun. Met een steentje dat je onderweg vindt. Goed oefenen eerst, zodat het wel raak is. Anders schiet het ook niet op.
   Ik ben bereid om de je nabestaanden te ondersteunen of mijn gammele dak boven het hoofd te geven. Dat is ook wat waard toch? Een PortaPotti moeten ze wel zelf meenemen.
   Nou ben ik geen gezellig joviaal typ, dus aan mijzelf hebben ze verder ook al niks. Dat wil ik even van tevoren zeggen voor je jezelf in rare zaken begeeft.
   Ze zullen je wel verschrikkelijk missen lijkt me.

  • @Eddy, Helaas is de tijd nog niet daar of je moet willen eindigen als die belgische militair die zgn zelfmoord pleegde ergens afgelegen in een bos die van Ranst wou bezoeken…En ncvt leest hier ook mee..Pas als binnen het apperaat mensen opstaan en omkeren,zich bezinnen binnen het apperaat zelf, dus ook bij de nctv dat zij echt aan de foute kant staan en dat dus gaat rammelen is er een kans. Anders is het zelfmoord. Maar begrijp je frustratie word er zelf ook niet goed van. In de 90’s hadden ze dit nooit kunnen flikken als toen een bestemmingsplan voor een wijk niet in goede aarde viel bij bevolking hadden we 4 weken rellen en vechtpartijen met ME. Bevolking is lam door tellies en ultra propaganda via media en scholen.

   • >>> In de 90’s hadden ze dit nooit kunnen flikken <<<

    Klopt. Toen waren er ook nog zo goed als geen mobieltjes. Als men er eindelijk is achter mag komen wat het werkelijke 'nut' van die debieltjes (gsm's) is dan heeft de mens(heid) nog een kans anders zie ik het somber in.
    Dumpen dus die smartphones en weer normaal met elkaar communiceren..

    Zonder gsm & TV hadden we nooit een p(l)andemic 🙂

  • Vele denken zo, maar vele hebben familie die nog help nodig hebben van hen als het nog erger word. Ook de gevolgen zijn niet mals dan als je dit flikt. Ergens in maart komen de boeren in opstand pal voor de verkiezingen en men hoopt dan dat de burgers ook massaal komen. Maar ik hoop dat dan het niet bij een middagje blijft.

 5. Plezier in het leven wordt gewoon verboden.
  Ons eten wordt al jaar en dag zodanig gemanipuleerd dat je daar dik van wordt.
  Een tijdje geleden was chocola eten ineens slecht voor je hart.
  Onze huisdieren moeten ook afgemaakt worden.
  Daar hebben normale mensen veel te veel plezier van.
  Nog even en muziek, dans en zang worden ook verboden.

  • Het is ziek en hoop op de tijd dat er afgerekend wordt met die hele gare psychopaten bende…Als de pleuris uitbreekt en dat zit er dik in moeten deze pushers (o.a. D66) goed begrijpen dat zij de eerste zijn die gaan…@Eddy…komt…nog ff geduld…

  • @Adriaan W.
   U trekt de juiste conclusie.
   De meeste Nederlanders zijn cultuur-marxistisch, al jarenlang erin gelepeld door het, overigens zeer ondermaatse, onderwijs dat zij hebben ‘genoten’…
   De grote massa heeft dit echter (nog) niet door, en zal dit op een harde manier gaan ondervinden,
   Waarom zat de PvdA altijd zo graag op onderwijs?

  • @ Adriaan W. december 23, 2022 at 16:36
   Dat prikken niet goed zijn is me allang bekend. Ook die 22 weken prik leek me zeer ongezond. Maar dat dat later een chimaera effect oproept bij de kinderen was me nog niet bekend.
   Wel legde ik verband tussen dat iemand zich niet in zijn/haar lichaam thuis voelt door prikken waarin oa cellijnen van geaborteerde foetussen zitten. Dus meisje voelt zich jongen en omgekeerd, zou te maken kunnen hebben of die foetus mannelijk of vrouwelijk was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in