Er zijn documentaire videobeelden vrijgegeven die kenmerkend zijn voor de hevigheid van de gevechten en de verliezen van het Oekraïense leger. Russische troepen hebben Amerikaanse troepen in Bakhmut gelokaliseerd en ingesloten, bericht Warnews24/7.

Er volgden hevige gevechten waarbij de Russische luchtmacht steun verleende.

De Amerikaanse troepen slagen er na een straatgevecht in om onderdak te vinden in een gebouw waar ze zich barricaderen in een poging een ontsnappingsroute te vinden.

Volgens berichten volgde in de middag een grootschalige brandaanval op hun posities.

Het is nu duidelijk dat Amerikanen, Britten, Polen en andere huurlingen de verdediging van Bakhmut in handen hebben.

In de video is de volgende dialoog te horen:

“Is iedereen in orde?

Fuck Fuck

Fucking hell. Ga in het fucking gebouw.

Oh shit is iedereen in orde? Iedereen in orde?

Schiet in dat gebouw daar.

Kijk naar de sporen van het bombardement.

De bakstenen. Ze schieten daarop.

Laten we Freddy met de 40 halen.

Ze schieten op ons.”

Bekijk de video

Video: Wagner-troepen in Zuid-Bakhmut

Video: Russisch bombardement in Bakhmut


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Waarom Rusland tegen de “Nieuwe Wereldorde” strijden moetVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Nederland sluit zich aan bij Duitsland en laat "groene" agenda varen, start kolencentrales opnieuw op om in energiebehoeften te voorzien bij aanhoudende crisis
Vorig artikelDe volgende. Die zal de aandacht van de mensen trekken – Herfst 2024
Volgend artikelWinterhilfe voor het Oostfront
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Ik denk dat er een limiet zit aan het aantal “huurlingen” dat je stiekempjes kunt mobiliseren. Wellicht maximaal 100000 vanuit de Westerse wereld. Ik ben bang dat er na de kerst al de eerste voorzichtige berichten over NATO-mobilisatie gaan komen, immers zo’n mobilisatie duurt maanden. Let wel… als Rusland nog meer dan de 300000 extra reservisten die ze inzet zou gaan inzetten.. hoe gaat Oekraïne dan een oorlog niet verliezen met minder soldaten, geen luchtoverwicht en waarschijnlijk ook geen artillerie-overwicht?
  Het moment dat Oekraïne straks met te weinig Westerse hulpsoldaten komt te zitten nadert met rasse schreden. Nederland is daarbij het land dat de meeste reservisten moet leveren. Dit land is het meest trouw aan NWO en WEF.

  • Let wel de russen zijn een mobiele eenheid ban 1.200000 mensen aan het voorbereiden ,moet 1 maart gerealiseerd zijn. Dus die 100000 achterlijke huurlingen met hun grote bek gaan daar helemaal niks tegen beginnen. Dan dood gaan. Mooi vooruitzicht te weten dat ze zullen falen tegen rusland.

 2. Nou… mooi toch. komt de verwachte daling in wereldbevolking toch nog een beetje op gang. Amerikanen hebben daar niets te zoeken dus lekker afsterven daar. Hebben de zwerfhonden tenminste weer wat te vreten.

  • En dat ze doorpakken om europa te zuiveren van al die nazi figuren en aanhang!!
   Leve Rusland die ook ons hopelijk nu voor de tweede keer bevrijd!!!

  • Helemaal mee eens. Ze bemoeien zich overal mee, waar ook ter wereld, met hun zogenaamde democratie. Kaptalistich imperialime is wat ze de wereld willen opdringen. Inzicht in etnische of culturele diversiteit in de wereld en de daaruit vaak voortkomende problemen hebben ze niet cq is hen volkomen vreemd. Ieder land moet naar hen luisteren anders zwaait er wat. En als een land internationaal te veel macht krijgen door het hebben en willen houden van natuurlijke hulpbronnen, is dat natuurlijk uit den boze. Zij hebben immers in de wereld het eerste recht op die bronnen. Walchelijk is het. De regering van de Verenigde staten interesseert het daarnaast geen ene mallemoer wat haar eigen burgers vinden van hun internationale ‘beleid’. The land of the free: een lachertje is het. Dit geldt ook voor de regeringen van de stroman-staten in de EU die allen keurig achter hen aan blijven lopen en alles goed keuren wat er uit DC komt met hun zogenaamde onafhankelijke pers. Aan die dictatuur moet een einde komen….en dat gaat gebeuren!

 3. Bij de eerste atoom klapper.
  Men rent massaal naar buiten met de kreet (Graties zonnebank mensen !!)
  Stel idioten die een oorlog op dat niveau willen.

 4. laat Rusland het afmaken en zet een neutrale puppet in Kiev neer.
  En nooit meer westerse invloed in dat Ukrostan. Of maak er een outpost van onder leiding van Kadyrov.

 5. Het is goed dat er concurrentie bestaat tussen staten. Dit is een redding voor het volk wereldwijd

  Het volk-niveau moet 1 ding onthouden en dat is dat ze zich nooit tegen elkaar laat uitspelen door de staat. Dat is altijd wat er gebeurd

  Moge de beste heerser voor het volk zegevieren

 6. Laat Rusland de ID van buitenlandse gesneuvelden bekend maken, en de gevangen buitenlanders: verhoren en tegen de muur als terroristen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in