Ik behoor niet tot die mensen die geloven dat alles in onze samenleving tientallen jaren geleden, toen ik opgroeide, beter was. Maar het lijdt geen twijfel dat degenen die vandaag de dag onze samenleving besturen, zoveel dingen hebben geruïneerd die echt geweldig waren toen ik nog een kind was. Ze hebben onder andere onze sport, onze films, onze scholen, onze kerken, ons leger, onze architectuur, onze cultuur en onze overheid geruïneerd. Zowat al onze grote instellingen zijn geteisterd door incompetentie en politieke correctheid, en het wordt elk jaar erger, schrijft Michael Snyder.

Toen ik opgroeide, was Craftsman gereedschap wereldberoemd om zijn kwaliteit.

Helaas werd het merk uiteindelijk verkocht aan Stanley Black & Decker, en er werd een fabriek van 90 miljoen dollar gebouwd in Texas om Craftsman gereedschap te maken voor een nieuwe generatie.

Maar de fabriek was zo slecht gebouwd dat het uiteindelijk een totale mislukking werd, en nu wordt het nog geen vier jaar na de opening gesloten

Het grootste gereedschapsbedrijf ter wereld wist niet hoe het een moersleutel moest maken.

Stanley Black & Decker bouwde een fabriek van 90 miljoen dollar aan de rand van Fort Worth, Texas, met de bedoeling om de Made-in-the-U.S.A. glans van het merk Craftsman op te poetsen door mechanisch gereedschap te smeden met een ongekende efficiëntie. Maar het geautomatiseerde systeem was een mislukking en het gereedschap dat met miljoenen tegelijk geproduceerd had moeten worden, is nu zo moeilijk te vinden dat sommigen ze als verzamelobjecten beschouwen.

In maart, 3½ jaar na de opening, kondigde Stanley aan dat het de fabriek ging sluiten. Het pand wordt nu te koop aangeboden.

Ze hebben een eens zo geweldig merk volledig geruïneerd, en dat is erg jammer.

De Washington Post is ook geruïneerd.

Eind jaren ’80 en begin jaren ’90 las ik de Post met plezier. Ik was vooral gefascineerd door de prachtige artikelen die Tony Kornheiser over de Redskins schreef. Ik keek er zo naar uit om zijn laatste geestige observaties over het team te lezen.

  Nieuwe seksvideo met Hunter Biden

Onnodig te zeggen dat die dagen al lang voorbij zijn.

In de jaren daarna is de Post veranderd in een extreem-links politiek vod, en nu staat de Post op het punt om dit jaar ongeveer 100 miljoen dollar te verliezen

10 jaar nadat The Washington Post werd gekocht door Amazon-oprichter en miljardair Jeff Bezos, is de krant “op weg om ongeveer 100 miljoen dollar te verliezen in 2023”, volgens een recent rapport van de New York Times.

Bezos nam de Post in 2013 over voor $250 miljoen, in een van de belangrijkste mediaovernames van het afgelopen decennium. Het beroemde gezegde van de Post, “Democracy Dies in Darkness”, werd in 2017 de officiële slogan van de krant, onder Bezos’ toezicht.

Maar het lijkt erop dat zelfs Bezos de dalende populariteit van The Post bij de lezers niet kon keren.

Degenen met machtsposities hebben ook de ervaring van naar de film gaan totaal verpest.

Toen ik opgroeide, was naar de film gaan een speciale gebeurtenis.

Maar nu duwen de meeste Hollywoodfilms ons meedogenloos extreem-linkse propaganda door de strot, en een bezoek aan een van onze extreem smerige bioscopen kan heel gevaarlijk zijn

De betoverende witte schermen uit onze kindertijd zijn veranderd in holen van groezelige duisternis – en zelfs gevaar.

Deze week dook er een video op van een schokkende aanval op een 63-jarige man in Florida, die het lef had om een stel te vragen om van de stoel af te gaan die hij van tevoren had gekocht.

De jongere aanvaller lanceerde zichzelf op de man, sloeg hem op de grond en sloeg hem in het gezicht, terwijl de trailer voor de nieuwe Mission Impossible film op de achtergrond speelde.

Ik zou geen artikel als dit kunnen schrijven zonder de Bidens te noemen.

  Nieuwe informatie: Kinderpornografie op de computer van Hunter Biden

Ze hebben het Witte Huis zoveel schande en zoveel oneer gebracht, en de rest van de wereld lacht letterlijk om hoe pathetisch onze regering is geworden.

Woensdag toonde Marjorie Taylor Greene, Amerikaans afgevaardigde, publiekelijk beelden van Hunter Biden die seks heeft met prostituees

Het Congres kreeg woensdag een heleboel bewijsmateriaal en details te horen over hoe het Ministerie van Justitie establishment elk legitiem onderzoek naar de vermeende misdaden van de familie Biden belemmerde en probeerde te laten ontsporen, met de bevestiging van klokkenluiders dat hun superieuren hen herhaaldelijk de toestemming ontzegden om een aanklacht in te dienen, een onderzoek in te stellen – zelfs om vragen te stellen.

Maar een van de meest gedenkwaardige momenten kwam toen de Amerikaanse afgevaardigde Marjorie Taylor Greene, R-Ga., beelden liet zien van de veroordeelde belastingontduiker Hunter Biden, min of meer ongekleed.

Er is een groot aantal van zulke beelden beschikbaar gekomen van de laptop die hij achterliet bij een reparatiewerkplaats, toen hij zijn bekentenissen over escapades met prostituees documenteerde en daar vervolgens de rechten op verspeelde. De afbeeldingen werden strategisch geblokkeerd.

En deze week is er nog meer bewijsmateriaal opgedoken dat bewijst dat de Bidens miljoenen en miljoenen dollars aan steekpenningen hebben aangenomen van buitenlandse bronnen.

Maar de Bidens hebben niets te vrezen, want onze zwaar corrupte wetshandhavers zullen hier niets aan doen.

Dus Joe Biden is vrij om door te gaan met het ruïneren van letterlijk alles wat hij aanraakt.

En dat geldt ook voor ons leger.

Vrijdag nomineerde de door diversiteit geobsedeerde Biden een vrouw om de Amerikaanse marine te leiden, ook al had de minister van Defensie een zeer gekwalificeerde man voor de functie aanbevolen

  Bewogen gebeurtenissen

President Biden heeft vrijdag de aanbeveling van zijn minister van Defensie terzijde geschoven en admiraal Lisa Franchetti voorgedragen voor het opperbevel van de Amerikaanse marine. Als deze benoeming bevestigd wordt, zou zij de eerste vrouw zijn die het bevel voert over een militaire tak en de eerste in de Joint Chiefs of Staff.

De stap van Biden verraste veel waarnemers, aangezien minister van Defensie Lloyd Austin admiraal Samuel Paparo had aanbevolen voor de functie. Paparo heeft een TOPGUN-diploma met meer dan 6.000 vlieguren in F-14’s, F-15’s en F/A-18’s, 1.100 landingen op vliegdekschepen en ervaring als bevelhebber in oorlogsgebieden.

De regering Biden is echter geobsedeerd door diversiteit en Paparo’s kandidatuur was waarschijnlijk gedoemd te mislukken omdat hij een blanke man is.

Mijn vader zat bij de Amerikaanse marine en ik vind het erg triest om te zien wat er met die eens zo grote instelling is gebeurd.

In de afgelopen jaren is ons leger veranderd in een extreem-links sociaal experiment, en grote aantallen conservatieve jongeren hebben daardoor geen interesse meer om bij de marine te gaan.

Overal om ons heen worden onze belangrijkste instellingen vernietigd en onze leiders hebben ons op een koers gezet die naar nationale zelfmoord leidt.

Maar degenen die de touwtjes in handen hebben, zullen niet veranderen waar ze in geloven.

Ze gaan gewoon door met wat ze aan het doen zijn, en dat is echt slecht nieuws voor alle Amerikanen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BIDEN-CLAN DOSSIER

Biden betrapt op video terwijl hij twee kinderen lokt en vervolgens met hen achter gesloten deuren verdwijntVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNep oorlogsbeelden? Oekraïense vrouw gefilmd met meerdere grote stukken “beton” na vermeende Russische aanval
Volgend artikelVS dringt bij Oekraïne aan op “beslissende doorbraak”: “Oekraïense strijdkrachten worden methodisch geneutraliseerd” – Zware verliezen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

52 REACTIES

 1. Niet alleen voor de amerikanen, heel europa heeft de weg geplaveid rechtstreeks naar de Hell..”wel met goede voornemens natuurlijk”..

 2. Niet alleen slecht nieuws voor Amerikanen. Ook in NederLaLaLand. De regering is kapot. Het onderwijs is kapot (bijv, een instituut van fundamenteel onderwijs als de LTS is opgedoekt). De TV en radio zijn bezoedeld met constante reclame en andersoortig storend getetter. Het zelfbeeld van veel mensen is kapot (’transgenderisme’). Dan is er het weer (klimaat) – dat is nog het ergste dat kapot gemaakt is: T in zuid EU liep op tot 40 C. T in China en VS liep op tot 50 C. Geloof je echt dat de zon ‘feller is gaan branden’ in de laatste 10 tot 15 jaar? De geoengineering door ‘ze’ is het ergste van het ergste, dat veel meer kapot gaat maken dan je kan voorstellen.

  • Beste Immortal,
   Slechts 1 huidige reclame slogan blijft mij bij;
   ” als je maar lang genoeg gewoon blijft doen, wordt je vanzelf bijzonder”
   Als ik zo om mij heen kijk zou dat best wel eens kunnen kloppen.

  • Immortal juli 25, 2023 at 09:33

   Juist Immortal in nog geen 13 jaar Rutte, de katalysator van het WEF, alleen selectieve verontwaardiging rest de grote grijze meute die het allemaal voor normaal hielden, alleen giftig worden als de overheid de beurzen van het publiek aan het leegschudden was, het wordt nu overleven in plaats van leven.

  • Immortal juli 25, 2023 at 09:33

   Juist Immortal in nog geen 13 jaar Rutte, de katalysator van het WEF, alleen selectieve verontwaardiging rest de grote grijze meute die het allemaal voor normaal hielden, alleen giftig worden als de overheid de beurzen van het publiek aan het leegschudden was, het wordt nu overleven in plaats van leven.

  • Sinds de afkondiging van de mondiale coronaplandemie op 11.03.2020 is het afbraakproces in met name de westerse samenleving in een stroomversnelling geraakt. Dit is helaas een noodzakelijk kwaad, omdat vanwege de komende Dag der Dagen/ The Great Awakening/ Ascensie een quorum (minimaal aantal wakkeren) is vereist om de vijfde dimensie mogelijk te maken. De dertien satanische bloedlijnen zijn al duizenden jaren met de ontwikkeling van het westen verweven.
   Duizenden & duizenden jaren geleden is door het hoogste bestuursorgaan in het multiversum tot deze ontwikkeling besloten en niets, maar dan ook werkelijk niets kan dit goddelijke proces ondermijnen, laat staan onmogelijk maken. Een argument om de importantie van het huidige tijdsgewricht te duiden: het uitdijen van het multiversum is voor onbepaalde tijd opgeschort, zodat alle tijd & aandacht kan worden gericht op de planeet Gaia/ Terra/ aarde.
   Yeshua ben Joseph, ook wel Christus genoemd heeft tussen zijn 12de en dertigste jaar het hoogst mogelijk onderwijs genoten in o.a. Egypte, Tibet & India en sinds zijn meesterproef mocht hij zich Christos noemen, de Gezalfde. Lees voor meer info over dit onderwerp ‘Het Aquarius Evangelie van Jezus Christus’ (1908) van Levi H. Dowling (1844 – 1911).
   Ooit heeft Yeshua gezegd: ‘wat ik kan kunnen jullie ook en nog heel veel meer.’ Deze veelzeggende uitspraak is apocrief en m.b.v. het vaticaan & kerkvaders niet in de bijbel verschenen. Yeshua bedoelt nadat de Ascensie is geweest gaat de homo sapiens zich ontwikkelen tot de homo universalis – dit proces is al enige tijd bezig – en de mens kan binnen afzienbare tijd weer gebruik maken van de twaalf DNA-strengen. Dan ligt niet alleen de wereld voor hem open, maar het gehele multiversum want tijd & ruimte bestaan dan niet meer. Voordat de Annunaki en met name Enlil (Seth) ons heeft beroofd van tien van de twaalf DNA-strengen en wij zijn gedegenereerd tot onbewuste slaven, beroofd van onze oorsprong en oorspronkelijke capaciteiten, want de mensheid is opgebouwd uit het DNA van 22 wortelrassen uit het multiversum.
   De afstammelingen van Yeshua ben Joseph en Maria Magdalena zijn afkomstig uit de Enki-bloedlijn en die hebben zich vanuit Zuid-Frankrijk met name over de rest van Europa verspreid.
   Volgens Elena Danaan, de auteur van o.a. ‘De Zaaiers De terugkeer van de Goden’ (2022) is Enki Jahweh en die mocht niet afgebeeld worden.

   • @Ron…

    Ik ken alle delen van dit verhaal, maar ze waren niet verbonden. Zoals alle relevante kennis over onszelf totaal versnipperd is om ons dom, onwetend en slaafs te houden. Zeer interessant, bedankt.

    • Kennis & inzichten delen staat al heel lang bij mij nummer een, aangezien de Ascensie voor deur staat. Ik ben trouwens heel benieuwd welke aardse bewoner(s)op de hoogte is/zijn van het tijdstip van Awakening.

      • In Q heb ik mij reeds verdiept en dit geldt o.a. ook voor Donald J. Trump (1946). Op dit forum heb ik hierover in een eerder stadium geschreven en nog altijd vind ik het moeilijk om deze fenomenen te duiden.
       Het schijnt dat we in de meest bijzondere tijd van de mensheid leven (dit geldt echter niet voor deze planeet) en aangezien we nog altijd functioneren op plm. 5% van onze capaciteiten (ook door de auteur Dan Brown aangestipt) is onze waarneming verre van volledig, zeg maar gerust ver onder de maat om het eufemistisch te duiden. De duistere krachten achter de schermen speelden een duister spel, zeg maar gerust een multidimensionaal schaakspel met deze planeet en een aantal andere planeten in het Melkwegstelsel.
       Doordat steeds meer portalen, vortexen e.d. worden geopend, de eerstvolgende staat op 08.08 op het programma komt steeds meer energie van onze zon naar deze planeet, zodat m.b.v. o.a. de pijnappelklier (derde oog) kennis & kunde uit het verleden weer de onze gaat worden
       De duistere krachten weten al heel lang dat hun tijd erop zit en vele duistere entiteiten hebben alle vredesvoorstellen verworpen en deze diehards gaan door tot de Ascensie met het veroorzaken van zoveel mogelijk ellende zolang het nog kan, althans zo schat ik dit in.
       Ik rond af met de mededeling dat het graf van JFK jr. (1960
       – 1999) op Arlington National Cemetery bij zijn ouders JFK sr. (1917 – 1963) en moeder Jackie Kennedy (1929 – 1994) de vorm heeft van een Q!

 3. het liberalisme heeft van de menselijke samenleving een verdorven karikatuur gemaakt. Rechtvaardig eergevoel en eerlijkheid zijn vervangen door opportunisme en egoïsme en we blijven verweesd achter in de ik-maatschappij

 4. Slecht nieuws voor de Amerikanen, die dit eigenlijk zelf willen, maar goed nieuws voor de rest van de wereld.
  Laat de USA maar ten onder gaan. Zij hebben de wereld al genoeg leed gebracht.

 5. God is een antisemiet

  De eerste antisemiet was God zelf. Toen Mozes hem vertelde dat de Joden een gouden kalf aanbaden, zei de HEER tegen Mozes: “Ik heb dit volk gezien en zie, het is een koppig volk. Laat Mij nu met rust, opdat Mijn woede tegen hen moge ontbranden en Ik hen kan vernietigen…” ( Exodus 32: 9-10)

  Ik weet niet zeker wat de ADL zou zeggen over Gods genocidale neigingen. In elk geval hebben de Baäl-aanbidders nu de leiding en God zou voor zijn onbezonnen uitspraken voor een Mensenrechtentribunaal verschijnen.

  Illuminati (kabalistische) bankiers annuleren God om Zijn plaats in te nemen. Ze zetten de natuurlijke en morele orde op zijn kop. Dit is de essentie van satanisme.
  “Antisemitisme” moet niet worden verward met het haten van Joden. Veel kabbalisten (vrijmetselaars) zijn geen joden. De meeste aanwezigen bij Bohemian Grove zijn heidense satanisten, geen etnische joden.

  We zullen ons niet laten intimideren door smerige lastertactieken om de oppositie tegen een wrede, van haat vervulde tirannie te ontwapenen.

  https://www.henrymakow.com/

  • Filmtip; The Passion of Christ.

   De joden ruimden Jezus op dmv deepstate politiek, en de Romeinen, die lieten het gebeuren en die zijn via het Vaticaan stiekem gewoon nog steeds de baas. We herbeleven bijbelse tijden. Dit keer is Jezus een wappie en de vijand is nog steeds dezelfde deepstate van Romeinen en joden.

   Voordat iemand begint te gillen dat ik joden aanval, dit is gewoon geschiedenis. En vwb hedendaags, de joden hebben gewoon aantoonbaar overal de macht overgenomen. Ik vraag mij ook af of dit wel echt joden zijn. Het zijn egoïstische psychopatische elites, een club machtigen van allerlei komaf verenigd in het doel om de mensheid te misbruiken om hun doelen te bereiken en daarna te vermoorden.

   Hun macht is gekochte macht, daarom hebben ze zoveel dwang, intimidatie en dwang nodig, want niemand luistert zomaar naar deze losers. Het is net als onze hedendaagse politie, ze hebben alleen macht als ze agressie, intimidatie en machtsmisbruik toepassen… dat is geen echte macht, dat is tirannie. Ik kan ook de baas worden in mijn straat als ik mijn geweten loslaat en uit puur egoïsme neem en eis wat ik wil. De meest vervelende, egoïstisch en gewetenloze peuters en kleuters van de klas zijn de baas op aarde… en de overige 99% van de klas is bang en negeert het maar zo veel als mogelijk. Op school zouden we deze kindjes kapot pesten, omdat ze de sfeer in de groep kapotmaken, maar hoe gaan we daar als volwassenen mee om? Hoe ontneem je deze gestoorde, egoïstische, psychopatische peuters en kleuters hun macht? Door met een kleine harde kern een plan te maken om ze voor de hele klas te ontmaskeren. Ik bid dat er zo’n kleine harde kern van liefdevolle echte MENSEN bezig is om ze te ontmaskeren zodat de hele klas (wereld) opstaat tegen deze egoïstische psychopaatjes die alles voor 99% vd klas verzieken. Alles is op alle levels hetzelfde, dus mensen zoals ons, hier op FN, die zullen ook op hoger niveau bestaan… en ik bid dat er mensen zijn zoals ons, maar dan met heel veel macht, die achter de schermen bezig zijn om te vechten voor de redding van de mensheid. Noem me dromerig, maar ik geloof gewoon dat God/liefde, net als kwaad, ook op alle niveaus vertegenwoordigd is. As above, so below… ook het kwaad is een dienaar van het licht.

   • Let God sort them out juli 25, 2023 at 10:48

    Heb je weleens stil gestaan bij het idee LGSTO dat de satanisten die al het leven op aarde beheersen deze satanische transitie het precies vogens Bijbelse profetieën laten verlopen, waarom trappen alleen christenen in deze duivelse praktijken en waarom niet de moslims, islam of het Boedisme om maar wat even te noemen.

    Naar mijn idee zijn velen van ons geconditioneerd volgens de Pavlov methode en doen precies nu op een kleinere schaal zondagochten waneer de kerk hen roept tot gebed en samenzijn en de donderpreken van de dominee aan te horen, het zit zowaar in het DNA en hopen keer op keer op de zgn. opneming.

    • @Adriaan…

     Alle geïnstitutionaliseerde religies zijn sektes. God is geen geïnstitutionaliseerde religie.

     Als de nood hoog wordt, beseft iedereen wat God is. Tot die nood zo hoog wordt, verzint iedereen andere verhalen rondom God en liefde, maar als mensen de dood in de ogen kijken, realiseren ze allemaal dat God en liefde één en dezelfde zijn en dat dit niet buiten jou is, maar in jou en overal om je heen. Verdiep je maar eens in bijna dood ervaringen, die mensen zien en VOELEN allemaal hetzelfde. Liefde en God zijn geen woorden of taal of boeken… het is VOELEN op harts niveau. De gehele westerse mensheid is daarvan ontkoppeld en alleen in crisis of trauma situaties komen we daar nog.

     God/liefde/licht is in je hart, niet in je hoofd. God en liefde zijn metafysisch, dat is een dimensie die ons is afgenomen. WIJ zijn van 9D teruggebracht naar 1D, waardoor we alleen nog met ons hoofd naar de grond of op schermen kijken. We zijn ontkoppeld van alle hogere dimensies waardoor we los zijn geweekt van God, ons hart.

     • @ Let God sort them out
      Waarde.
      Je preekt dat is duidelijk .
      Ik heb geen betweters nodig .
      Heb je wel eens ( ik ben geen boek prediker ) Carlos Castaneda gelezen ? Het verhaal van Don Genaro . Die alleen zijn pad wou bewandelen? Hij werd door een windvlaag opgenomen en ergens anders op een onbekende plek neergezet . Dan zijn terugweg ..
      Iedereen stond klaar met goede raad. Die hij vriendelijk doch resoluut afwees. Dat eindigde dat iedereen aan de kant van het pad in totale afkeuring en boosheid naar hem keek enz .
      Hij Genaro noemde deze “mensen” spoken van de begeerte.
      De ga met mij mee ik weet de weg aanhangers . Dit is uiteraard een beknopte versie . Ik zal je niet tegen spreken nog voor schut zetten. Wat mij betreft zal dat geloofs gebeuren en de devotie tot en zijn aan mijn togus roesten . Ik lees je epistels maar uiteraard zonder vooringenomen zijn over wat je oreert . Je zit er vol mee .
      Ik lees je draadjes vloeiend en leg ze naast mij neer als waarvan akte .
      Heel fijne dag nog Let God sort them out .

      • Hey Cor…

       Fijn dat je vanuit rust (liefde) ipv boosheid (angst) reageert. Zo zie je wat de kracht van liefde is.

       Ik ben idd bevlogen en ik deel dit, omdat ik overtuigd ben dat we allemaal liever in liefde samenleven dan in angst. Je vindt het zelf toch ook fijner als mensen lief ipv boos zijn? Ik wil niemand iets opleggen of overtuigen, het is gewoon een feit dat angst alles verwoest en liefde juist alles voedt. Anyway… ik ben blij met je reactie en je verhelderende voorbeeld. Het is niet mijn bedoeling om mensen te pushen of te laten volgen of in te pakken met onzin. De wereld is zoals hij nu is, omdat alles is verandert in egoïsme, haat en nijd… en dat komt allemaal voort uit angst. De enige oplossing om angst te beëindigen is liefde. Een huilend kind geef je liefde zodat de angst verdwijnt. Een bange volwassene heeft liefde nodig ipv nog meer angst. We zijn veelal bezig om angst met angst op te lossen.

       Maargoed… mochten meer mensen zich een beetje storen aan mijn reacties, laat het maar horen, dan zal ik me een beetje aanpassen.

       Jij ook een hele fijne dag Cor. We zijn het misschien niet altijd eens in gedachten en woorden, maar ons doel is hetzelfde. Houd je haaks makker.

       • @Let God sort them out
        Geachte vriend . 😎
        Mooi tegendraadje .
        Een tegen opmerking je zegt “Maar goed… mochten meer mensen zich een beetje storen aan mijn reacties, laat het maar horen, dan zal ik me een beetje aanpassen. ” Nu dat zou ik snel uit je boek schrappen ,NOOIT water bij de wijn doen .
        DE strekking vat je wel .😉
        Groeten .

      • @Cor…

       Aanvulling… ik preek idd… maar is dat ook niet een beetje nodig? De wakkere club heeft weinig mensen die preken over een richting/visie die ons verenigd. De vijand preekt hele dagen via alle mogelijke kanalen om iedereen te laten volgen. Maar zodra er tussen de wakkeren een heldere preker opstaat, dan is dat een betweter ipv een verbinder. Want mijn ‘preken’ zijn echt wel volledig gericht op verbinding… iets wat volgens mij broodnodig begint te worden. Ik kan scherp schrijven en helder verwoorden, ik voel het een beetje als mijn taak in het geheel. Maar als de lezers hier, en Rommel misschien ook wel, niet zitten te wachten op mijn bijdrages dan pas ik me graag aan. Ik wil alles behalve een betweter zijn en ik wil alles behalve irritatie opwekken.

       Take care Cor… we gaan dit winnen.

      • CorNietdus juli 25, 2023 at 15:11
       De boeken van Carlos Castaneda – geweldig dat je dit aankaart. Een tijdloze, nog steeds toepasselijke boodschap. Destijds heb ik ze allemaal gelezen. Recentelijk heb ik ook met iemand anders het ‘helperssyndroom’ uitgeplozen. Heel concreet omschreven door Marja Postema in https://www.omgaanmetemoties.nl/wat-is-een-helperssyndroom/
       Verder heb ik zeker interesse in een ander, maar ik praktiseer ‘live and let live’. Net als wat jij doet lijkt het. 🙂

       • @Immortal
        Kleine aanvulling .
        P.s ik bezit nog de deeltjes .
        Maar het volgende ik lees jaren geleden in de krant , zat deze door te neuzen .. een piepklein berichtje .
        (uitgeknipt zit in een deeltje) dat Carlos castaneda was gestorven aan kanker . zijn laatste strekking was “Hij wilde geen aandacht”
        Nu dat is ook een van de vaak voorkomende leerwijze van Don Juan . Het eerste hooftstuk uit deel een dat hij carlos op bezoek gaat bij Don Juan. En staat met zijn handen in zijn zakken, waarop Don Juan vraagt “sta je met je pik te spelen ?”Carlos schoot meteen in vuur en vlam 🤣
        Zo begint de reis van casteneda .
        Hartelijke groeten fijne dag nog .

        • Geachte Cor N, dan heb ik ook nog een kleine aanvulling op die leerwijze. 🙂 Het goede, oud-Nederlandsche gezegde “wat gij niet wilt dat u geschiedt, doet dat ook een ander niet” is hier van toepassing. Oftewel, wat ik “live and let live” praktiseren noem. Als iedereen zijn medemens GEEN kwaad doet, geen rottigheid geeft, niet het leven verzuurt, jatten, geweld, gifspuiten, gedrag op leggen, kortom alles wat kwaadaardig en hinderlijk is, dan wordt het aangenaam toeven hier op de bol. Dit betekent niet dat je als een watje ‘lief’ moet zitten zijn tegen iedereen, dat heeft er niks mee te maken; het is gewoon een kwestie van een ander niet dwars liggen, niet hinderen, geen geweld aandoen op zijn levensweg en met rust laten, ook al is zijn opinie over dingen mogelijk anders dan die van jou – het gaat er om geen kwaad te doen en toch je eigen levenspad te volgen zoals jij het wilt voor jezelf. Helaas passen de meeste mensen deze live and let live visie niet toe; uit de eoa overlevingsdrang of zo, of uit angst dat ze tekort komen, maar meestal uit dominantie en geldingsdrang en de behoefte gedrag op te leggen. Dit zal dus nooit veranderen in het menschdier, helaas. Jammer dat Castaneda weg is… iedereen zou die leerwijze eens moeten doornemen. – Bonne journee, Cor N.

   • Het God-gen: hoe geloof in onze genen zit verankerd

    Decaan Hamer

    Genetici zijn de eersten om toe te geven dat genen niet alles verklaren, en dat de belangrijkste kenmerken van menselijk gedrag een complex samenspel vormen tussen vele genen en de omgeving. Hoewel we nu de meest fundamentele geheimen van het menselijk genoom hebben geleerd en honderden mendeliaanse genetische eigenschappen tot in moleculair detail hebben begrepen, zijn we veel minder succesvol geweest in onze studies van de eigenschappen en genen die veel belangrijker zijn vanuit medisch, economisch, sociaal en intellectueel perspectief. We zijn wapenschuw geweest als het gaat om het omgaan met vragen over hoe genetica cognitieve vaardigheden, ras, persoonlijkheid en gedrag interpreteert. Wederom vult moleculair bioloog Dean Hamer van de National Institutes of Health het gat met een radicale behandeling van niet minder dan de genetische basis voor spiritualiteit. >>>

    https://www.nature.com/articles/ng1204-1241

    • Adriaan W. juli 25, 2023 at 11:35
     Ook hier zouden peptiden een rol kunnen spelen. Een onderbelicht aspect van de mind-body communicatie waar veel meer aandacht en onderzoek aan geschonken moet worden. (Valt wat over te vinden op het internet.) Kennelijk is de rol van peptiden al heel lang bekend, maar onderdrukt.

   • @Let God sort them out (mbt tot jou filmtip the passion of Christ): jouw relaas doet me erg hard denken aan het boek ‘De Macht van de Onmacht – HEt lot van een waarheiddschrijver 2000jr na Chr’…

  • In de oudheid woonden de joden op Kreta, er is een reden dat het hele Joodse volk werd verbannen en naar een gebied in het huidige Libië werden gestuurd….als die reden ergens bekend is in bijvoorbeeld het Vaticaan zal het waarschijnlijk verkapt in de bijbel staan….

   De eerste antisemiet was God zelf. Toen Mozes hem vertelde dat de Joden een gouden kalf aanbaden, zei de HEER tegen Mozes: “Ik heb dit volk gezien en zie, het is een koppig volk. Laat Mij nu met rust, opdat Mijn woede tegen hen moge ontbranden en Ik hen kan vernietigen…” ( Exodus 32: 9-10)’

   Met wat ik op internet heb gevonden over Joodse gebruiken en de combinatie met de God Baal en het offeren van kinderen, beide keren gaat het over bloed van kinderen, met dat soort zaken denk ik dat het over hetzelfde gaat en dat we te maken hebben met een bepaalde genetische waanzin en hebzucht die zeer waarschijnlijk door tradities verankerd is in dit volk….het verbannen van Kreta, de bakermat van de mens en zoals men heeft ontdekt heeft met de oudste sporen ter wereld van menselijke aanwezigheid. Niet Afrika maar Kreta is waar de mens als eerste was….politiek correct blijft het Afrika anders is een complete stad aan antropologische experts ineens werkeloos…

   Alles moet kapot omdat de mensen alles moeten uitmelken, een goed verhaal dat verfilmd word eindigt in een wezenloos iets doordat er door scenario schrijvers extra vervolgen op worden bedacht omdat de originele versie zoveel opbracht….de koe doodmelken en de doodssappen als melk verkopen….je ziet het op alle vlakken in onze wereld….niet tevreden met succes en iets nieuws bedenken maar steeds doorzuigen aan dezelfde tiet….tot de min kapot is….

   • @Duchesne…

    ‘….de koe doodmelken en de doodssappen als melk verkopen’

    Heel treffend gezegd. De mens is in verval geraakt door het ego. Het ego wordt door de duivel gepromoot als vrije wil, terwijl het ego de slaaf van de duivel is. We zijn door drugsdealers (slangen) in verleiding gebracht om het ego (de appel) te gebruiken en nu we ego verslaafd zijn, zijn we tot slaven van de duivel geworden. Alle geloven hebben als doel om het ego te controleren, maar het ego is net als de ziel een natuurkracht. De ene kan niet zonder de andere. Het is yinyang… ego is zwart, ziel is wit. De ene kan nooit de ander volledig opheffen en zodra dat dreigt te gebeuren slaat de hele balans om in tegenovergestelde en begint de zandloper opnieuw. Wit staat op het punt een comeback te maken zodra zwart goed gaat doorpakken.

 6. Je kan maar op controle uit zijn terwijl zij zelf het tegenovergestelde doen en is volledig onbewust zijn en geen inlevingsvermogen vermogen ten aanzien van anderen. MAW een eenzijdige blik op de toekomst. Er is altijd een plan en nu tegen het eigen volk wat dit voor hun allemaal bewerkstelligden want zonder ons hebben zij niks.

  Merk op dat het tirannieke sociaal-kredietsysteem probeert het betrouwbare, voorspelbare oude karaktersysteem na te bootsen, met dit verschil dat de loyaliteit van een burger niet ligt bij zijn karakter, maar bij de agenda van de regering. De eerste stap bij de invoering van een systeem van sociaal-kredietsysteem is controle krijgen over de media. Dit werd bereikt tijdens het Clinton-regime, toen zes mega-concerns toestemming kregen om 90% van wat een onafhankelijke media was, op te kopen en in een paar handen te concentreren.Zijn ze deze aan het uitrollen terwijl EUROPESE CENTRALE BANK TECHNISCH FAILLIET met een schuld van 300.000.000.000.000 dollar schuld????? Ondanks dit krijgen de sociale media reageren deels op druk die zij ondervinden vanuit overheden. In de EU wordt in augustus een nieuwe wet van kracht, de Wet inzake digitale diensten (Digital Services Act), die het verspreiden van ‘desinformatie’ verbiedt op de grote platforms. https://deanderekrant.nl/nieuws/klimaatcensuur-wordt-steeds-scherper-2023-07-24

 7. De lichtkwaliteit op aarde neemt toe betekent jezelf volledig kennen zonder oordeel.
  In deze tijd krijgt ons bewustzijn de ene na de andere upgrade. De kwaliteit van je waarneming is de afgelopen tijd waarschijnlijk enorm toegenomen. Vanbinnen vóel je je lichter, helderder en meer verbonden met je ziel. We zijn volgens mij nog maar net begonnen met de “New Earth”. Het resultaat van die energetische upgrades ervaar je vrijer en spontaner en van alles hoorde en voelde, waaronder dit:
  “Meer mensen zullen zich herinneren hoe de liefde bedoeld is”. Tegelijkertijd komt die liefde in fysieke vorm dichterbij. Er ontstaat een diepere connectie tussen het persoonlijke en universele; tussen deze hoge frequentie van liefde en de aardse uitwerkingsmogelijkheid daarvan. “De herkenning tussen mensen van dezelfde essentie neemt toe.” Ik denk niet dat we enorm veel controle hebben over wat die activaties precies teweeg brengen, maar weet wel dat het goed is om er bewust ruimte voor te maken; erbij stil te staan, te openen en je intentie te zetten voor je groei. Daardoor kan je de verhoogde lichtenergie uit de kosmos sneller integreren in je lijf, bewustzijn en zichtbare realiteit, en krijgt je ontwikkeling een boost….De kosmos helpt je = Het doel van je leven is groei en jezelf volledig kennen zonder oordeel. Hoe upgrades precies werken, hoef je volgens mij niet te snappen van dit soort activaties. Het is vanzelf duidelijk geworden. Je kan je gewoon openstellen, en de energie zijn werk laten doen. Inmiddels geniet ik van de kleine en grotere wonderen die eruit voortkomen.

  Eind juli gaat de Leeuwenpoort open. En ook dat is weer een bijzondere upgrade! De energie van de opkomende Sirius en de zon in Leeuw (en dit jaar staat liefdesplaneet Venus in datzelfde teken) brengen een bijzondere liefdesenergie teweeg. Ze dringt tot diep in je bewustzijn door om je te herinneren aan wie je in essentie bent: de liefde zoals ze bedoeld is….is het toelaten van deze energie

  • Bedankt voor je informatie Andreas.

   Ye are Gods… dat zijn we aan het herinneren.

   En zodra die realisatie er is, zullen we uit het collectieve ego transformeren naar een collectief bewustzijn. Dan zullen we in Sat Yuga ontwaken, een nieuw begin. Maar eerst gaan we door een duister diep dal om de vele verlangens van het ego te beëindigen en het verlangen naar het licht in iedereen te maximaliseren en zelfrealisatie te triggeren. We zullen stoppen met strijden om onze verschillende verlangens en één worden in ons verlangen naar licht/vrede/liefde/God. Alles draait om het licht, de liefde, we zijn het vergeten omdat we naar voorbeeld van de macht tot egoïsten zijn geworden.

 8. Het gebeurt allemaal met voorbedachte rade en wordt opzettelijk georganiseerd door de kwade machten van de ‘Hidden Hand’ achter de schermen die naar een Great Reset en NWO streven.

  De hele machtstructuur zoals we die de laatste 200 jaar gekend hebben (Anglo-Saxon) gaat op de schop.
  De 1e wereld wordt de 2e wereld en er zal een One World Government komen om het huidige economisch-maatschappelijke systeem te elimineren en herinterpreteren. Dat gaat met heel veel geweld en destructie door de nieuwe fascisten/globalisten gepaard…

  ALS WIJ DE SATANISCHE ELITE HUN GANG LATEN GAAN!

  • Ik denk dat de zogenaamde elite zoveel hebben gefraudeerd dat enkel als de economie compleet kapot gaat kunnen deze smeerlappen overleven. Best wel vies maar door de fraude hebben ze zichzelf alles kunnen kopen om in een nieuwe wereld te overleven….voorraden, gebieden, wapens en andere middelen en er worden nu al steden gebouwd die voor buitenstaanders onmogelijk zijn om binnen te komen…google even op New Cairo, of NEOM ( https://www.businessinsider.nl/neom-stad-saudi-arabie-foto-impressie-nieuw-2023/ )

   Deze soort plekken zijn straks voor geselecteerde mensen, en de wereld om hun heen is ten dienste van deze lieden. Dit is waar de toekomstige heersers zullen wonen, en waar wij nooit kunnen komen. Daarom ook worden er zoveel migranten naar Europa gebracht, om hun wereld te zuiveren van nuttelozen….de werkers daar worden opgemaakt en uiteindelijk ook afgevoerd….

   De EU gaat Brussel verlaten, het gebied bij Straatsburg word zeer waarschijnlijk het nieuwe centrum en door moderne technieken zal het gros van het personeel worden afgedankt….Brussel is namelijk door het EU beleid onleefbaar aan het worden…. nestbevuiling is de hoofdreden dat de EU gaat verkassen….alles moet kapot om de macht totaal te maken…gecentreerd in de EU maar bestuurd vanuit andere oorden….Timmermans ligt allang bij de moslims op het matje….en de zogenaamde elite omarmt6 een sekte die pedofilie als recht ziet, daarom worden onze kinderen niet meer door wetgeving beschermd en haalt men weg wat nog bescherming kan bieden.

   Alles moet kapot. Onze kinderen eerst, en wij direct erna…

   • De pijnlijke waarheid… dit is hun plan. Terug naar hun dagen van onaantastbaarheid… de koning (wolf) die zijn rechteloze en machteloze volk als schapen beheert en neemt wat hij wil.

    Daarom is het zo belangrijk dat WIJ realiseren hoe machtig we zijn. Dit hele plan valt of staat met onze staat van bewustzijn. Als wij ego blijven gaan we in doodsangst tenonder, als we LIEFDE worden gaan we in heilige overtuiging onze vrijheid opeisen. Hun toren van Babel stort in zodra wij weigeren om hem te bouwen. WIJ doen al het werk. Ze willen alles automatiseren en robotiseren zodat wij echt overbodig worden en niet langer de macht hebben om alles plat te leggen. De mensheid is als de kassa meisjes die mensen naar de zelfscanners pushen… ze heffen zichzelf lachend op. Het komt allemaal aan op de wakkere groep… maar die groep moet dan wel echt gaan veranderen en uit dit systeem willen. Ik heb de nodige veranderingen doorgemaakt. Voornaamste is dat ik nooit meer in supermarkten kom, alleen nog de markt en lokale boeren en ik hinkel op het punt om uit de hele media en apparaten matrix te stappen, daarnaast ben ik veel bezig om mijzelf kritisch te bekijken en mn ego los te laten. Veel mensen denken dat de verandering buiten ons ontstaat, maar de verandering die nodig is, is de verandering in onszelf… deze hele oorlog draait om het bewustzijn. Dat is een inside job, daarom houden ze ons druk in de wereld zodat we niet aan deze inside job toekomen. Maar de vijand is dom en beseft niet dat die inside job vanzelf gaat en dat alle ellende die ze creëren juist een katalysator is om de verandering te versnellen. Ze zijn zo dom… al hun plannen ontploffen uiteindelijk in hun gezicht. Het bewustzijn is na duizenden jaren onderdrukking gewoon niet meer te stoppen… de emmer gaat overlopen en daar is geen houden meer aan. Het is een kwestie van tijd.

 9. Bedankt voor de diepzinnige en glasheldere informatie hierboven. Misschien moeten we toch wat terugkeren met de twee voetjes op de grond. Doe de groeten aan Satan!

 10. Het lijkt alsof we als mens beter geworden zijn, maar dat is slechts schijn. In de middeleeuwen hadden we het narrenschip waarin geestesgestoorden werden opgesloten. Nu worden mensen met psychoses gewoon neergeschoten door de politie, bijna 1 per maand blijkbaar. Ook een politieman werd neergestoken door zo’n psychiatrisch patiënt en overleed. Het is ook hun taak niet om met gevaarlijke gestoorde mensen om te gaan. Geen plaats, geen behandeling, geen interesse. En dat in een tijd waar synthetische drugs (legale en illegale) voor steeds meer geestelijke aandoeningen zorgen. Met een mediacultuur die zelfs normale mensen gek maakt. Er wordt beweerd dat de graad van een beschaving kan worden afgemeten met de wijze waarop de zwaksten worden behandeld. Kijk naar de kinderen, de zieken, de armen, de gekken, de dieren… Wat hebben we aan steeds snellere computers, gentechnologie, reizen naar mars, A.I. enz. als we niet eens voor onszelf kunnen zorgen? De grootste vijand van de mens is de mens zelf.

  • https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/204749/toestand-neergestoken-agent-nog-zeer-kritiek

   dit was in 2009….agent…verwarde man….maar als je weet hoe het daarna met de agent ging en hoe de overheid deze agent liet zitten krijg je kots neigingen….zijn collega’s moesten geld bijeen leggen om deze agent te helpen…een staaltje nazorg door de overheid die model staat voor het heel regerings beleid van de afgelopen 25/30 jaar….

   Dit land heeft te lang ruggengraatloze leiders gehad en corrupte politiek benoemde ambtenaren.

   De afspraken en beloften van direct na de tweede wereldoorlog zijn tot cultuur verworden van leugens en achterbaksheid, welke de hele maatschappij heeft aangetast.

   Dit land, wat alles had kunnen zijn is een varkens stal, een trog voor corruptie en lafheid.

 11. Sorry hoor. Maar wat een dom gelul allemaal. De meest rabiate atheïsten gaan de bijbel ff uitleggen.

  Hou toch op joh. Je bent gewoon een smerig jodenhater en je hebt geen idee waarom. Je gaat tekeer tegen iets wat je niet onder ogen wilt zien. Totaal gehersenspoeld en je gaat anderen die het al een leven lang bestuderen en het logisch benaderen even de les lezen met een flamebait.

  Je hebt echt géén idee waar je over praat. Heel simpel omdat je het niet wilt weten, alleen maar er tegenaan schoppen.

  En dan kom je met flutboekjes van zelfingenomen, zogenaamde ‘intellectuelen’ om een boek dat miljoenen malen meer gedrukt is omdat het stuk gelezen is door miljarden mensen, eventjes onderuit te halen?

  Discussiëren heeft hier geen zin met iemand die zo klem zit in zijn hoofd.

  Nee, ik ben nu niet lief. Ik ben er klaar mee om lief te zijn tegen satans little helpers. In feite zijn het trollen. Die veranderen niet van mening. Dat is ook niet de bedoeling.

  • de bijbel is door velen uitgelegd…dictators, massa moordenaars…pedofielen gebruiken het als dekmantel voor hun laffe lusten….de uitdrukking: het is gelogen dat het gedrukt staat is denk is vooral op de bijbel van toepassing….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in