Als een politicus een ‘gunst’ verleent aan een misdaadbaas, en de misdaadbaas betaalt de vrouw van de politicus, dan is het nog steeds omkoping. Als de misdaadbaas de zoon van de politicus betaalt voor de gunst, dan is het nog steeds omkoping.” – Jeff Childers, the Coffee & Covid blog

Net zoals een slordige investering catastrofaal kan aflopen in de financiële wereld, is “Joe Biden” voor de Partij van de Chaos veranderd van een aanwinst in een last nu we het seizoen ingaan waarin de dingen echt worden. Nog maar enkele weken geleden kon het fantoom in het Witte Huis niets verkeerd doen, ondanks het feit dat hij absoluut alles verkeerd heeft gedaan in de 32 maanden dat hij in het Oval Office rondspookt. Maar nu hangt er een geur van rot en zwavel achter hem aan bij elke misstap, terwijl zijn gemekker vanaf het podium alarmbellen doet rinkelen in het partijhoofdkwartier. Wat te doen, inderdaad…? schrijft James Howard Kunstler.

Vanaf vijf minuten geleden deed “JB” nog steeds alsof hij zich kandidaat stelde voor herverkiezing, wat natuurlijk een list was die alleen de Wokester rank-and-file, in een epische psychotische vervoering gebracht, zou kunnen slikken. De stagemanagers van de “president” runnen een “campagnecomité” met bijna-nul bijdragen, ziet u, maar het enige wat het echt doet is vijf keer per dag miljoenen met algo’s samengestelde, met onzin gevulde e-mails versturen om de grote schijn gaande te houden terwijl de DC Blob wanhopig op zoek is naar een uitweg.

Sinds de legendarische “Laptop from Hell” het toneel links heeft betreden, zijn de niet-verrukte mensen in het land blootgesteld aan stormen van bewijs dat “Joe Biden” een familie-invloedstruc heeft gerund als vice-president, en dat dit waarschijnlijk iets te maken heeft met de extravagante puinhoop die in Oekraïne is ontstaan. De ruwe en wetteloze inspanningen van de DOJ en de FBI om dat allemaal in de doofpot te stoppen, zijn de laatste tijd mislukt terwijl een harde muziek van fluitjes onheilspellend de bedompte nachtlucht boven het Potomac-moeras doorklieft.

  VS / NAVO bereiden zich voor op tegenaanval tegen Russische strijdkrachten in juli of augustus, met groot risico van geëscaleerde vergeldingsaanvallen door Rusland met EMP of kernwapens

Het komende afzettingsonderzoek van het Huis, met zijn buitengewone dagvaardingsbevoegdheden, kan deze zaken gemakkelijk ontwarren als Rep Comer (R-KY) achter de bankgegevens van de familie Biden aangaat. De vergelijking is vrij eenvoudig: Miljoenen dollars die rondgaan in de schatkist van “Joe” en Jill, en Jim en Frank, en de kinderen en kleinkinderen van Biden, gedeeld door de lage salarissen van zes cijfers van een senator en vice-president, maal, laten we zeggen, de instroom van $20 tot $50 miljoen aan inkomsten (voor geen zichtbare diensten) uit Oekraïne, Rusland, China, Kazachstan, en weet ik veel hoeveel andere entiteiten die de belangen van de VS aantoonbaar vijandig gezind zijn via de talloze lege vennootschappen van Hunter Biden. Dat heet witwassen van geld.

Ondertussen, mirabile dictu, heeft speciaal raadsman David Weiss donderdag drie aanklachten van illegaal wapenbezit tegen Hunter Biden uit een federale grand jury gekregen. Op de een of andere manier is een volgeladen vuilnisboot met aanklachten wegens belastingontduiking, die een paar weken geleden voor het laatst op Indictment Central werd gezien, de Bermudadriehoek ingevaren en van de agenda verdwenen. Ook een vraag: hoe zit het met die “omleidingsovereenkomst” die stiekem was opgenomen in de pleidooi deal die een maand geleden opgeblazen werd in de rechtszaal van rechter Maryellen Noreika? Dat kleine juweeltje zou Hunter B hebben vrijgesproken van alle andere federale misdrijven die in het verleden zijn gepleegd in de vele stapels bewijsmateriaal over geldklopperij door de familie Biden die al openbaar zijn gemaakt. Als de pleidooi deal verdampt is, is de omleidingsovereenkomst dan niet mee in rook opgegaan? De advocaten van Hunter zeggen blijkbaar dat het nog steeds van kracht is. Hoe werkt dat?

  YouTube verwijdert 'dislike'-functie omdat Biden's WH-content meer 'Dislikes' dan 'Likes' blijft zien

Nog belangrijker is dat dit exorbitante politieke psychodrama, waarbij een crimineel gecompromitteerd staatshoofd betrokken is, die ook nog eens steeds geestelijk incompetent lijkt te worden, het geduld van de Blob op de proef stelt, de consensus-trance van de Wokesters verstoort en het tactische draaiboek van de DNC op de proef stelt zonder dat er duidelijk goede opties voorhanden zijn. Iemand zou in het oor van “Joe Biden” moeten fluisteren dat zijn diensten niet langer nodig zijn, dat de voorstelling voorbij is en dat het tijd is om te vertrekken. Maar dan blijven de Blob en de DNC natuurlijk achter met Kamala Harris, het kakelende lege broekpak dat nu volledig is geëvolueerd tot een historische politieke grap. Ze kunnen niet eens doen alsof ze in 2024 haar verkiesbaar willen stellen voor het presidentschap.

Er is ook geen realistische manier om haar van het toneel te schuiven voor een vervanger. De benoemde vicepresident switcheroo gambit – Gavin Newsom erin schuiven en hem dan promoveren als Kamala opstapt – lijkt onverkoopbaar. Hij heeft Californië veranderd in een Hieronymus Bosch hels landschap van flash-mob diefstallen, autodiefstallen, medische waanzin en wanbeheer bij bosbranden. De video’s van de Californische chaos zijn 24/7 op sociale media te zien. Hij zou nooit door het Congres bevestigd worden. En wie zit er nog meer op de bank van de DNC? Pete Buttigieg? (Ik weet het zeker….) Hillary? Bwa-ha-ha-ha-ha…! Ze zouden Barack Obama er weer in kunnen proppen – de grondwet verbiedt alleen een derde gekozen termijn, geen benoeming. Zou dat niet het einde van de natie betekenen? (Hij zou tenminste kunnen stoppen met doen alsof hij niet al in het geheim waarnemend president is).

  YouTube verwijderde 2,5 miljoen 'dislikes' van Biden's Witte Huis video's

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BIDEN-CLAN DOSSIER

Dit is groter dan Hunter Biden – en zelfs Joe BidenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNu de nieuwste COVID-prikken zijn goedgekeurd door de FDA, is het misschien een goed moment om een voorraad zink, quercetine, vitamine C en vitamine D aan te leggen
Volgend artikelHij is een ongevaxte, getrouwde, heteroseksuele NOLE zonder tatoeages en met stalen ballen. Wat is er niet leuk aan hem?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. They never thought she could lose…

  Ze hebben overal rekening mee gehouden, behalve verliezen. Er is geen plan B, dat wordt hun val. Ze zijn zo knetterdom. Het is een kwestie van tijd voordat de eerste dominosteen valt.

 2. Wat ik niet begrijp is dat het 1 grote smerige bende is. Dat door weinig mensen doorzien wordt dat die verkiezingen 1 grote leugen was. Amerika heeft nu een president die door diverse acteurs gespeeld wordt. De echte Joe Biden is al in 2019 overleden. Dat dit zelfde eigenlijk wereldwijd het zelfde is. Het volk wordt altijd al bedondert door deze parasitaire charlatans, die zich zelf volksvertegenwoordigers noemen. Het blanke volk heeft zich alles laten afpakken, door hun eigen domme ego. Dat zij zich zelf de beste in alles zouden zijn en daarmee zich zelf in slaap hebben laten wiegen door de parasitaire charlatans. Omdat het al decennia veel te makkelijk afging voor deze parasitaire charlatans, zijn ze zelf ook ingedut. Daar zij nooit kunnen leren van hun eigen fouten, blijven zij constant de zelfde fouten maken keer op keer. Zien ze niet meer, dat zij door hun eigen toedoen tegen de lamp aanlopen. Zij zullen nooit hun eigen doortrapte werkwijzes toegeven en zullen altijd alles ontkennen en altijd andere de schuld blijven geven van hun eigen handelen.

  • ´Zij zullen nooit hun eigen doortrapte werkwijzen toegeven en zullen altijd alles ontkennen en altijd andere de schuld blijven geven van hun eigen handelen.´

   Scherpe analyse, en dan te weten dat er buiten de politiek en/of de (semi-)ambtenarij best veel individuen – uit alle lagen van de bevolking en vanuit praktisch iedere (sub-)cultuur – rondlopen met deze attitude.

 3. Jfk werd vermoord door dit stel psychopaten de idioten denken dat ze hele wereld kunnen besturen yankees go home met je leugens het zijn nazi’s en oplichters landen leegroven zgn democratie rotop met je pedofielen billy en Biden en islam Obama homo.

 4. Creepy Joe en familie, waren altijd al zwaar corrupt.
  Als Senator, als V.P.
  En Hunter wast wit, o.a. door zgn. “kunst-verkopen”.

  Intern, DNC, landelijk; oekraine, Rusland, China.

 5. 12 Signs You’re Living In Higher Consciousness Reality (New Earth)

  So far, it looks like much of human history as we know it have been in a 3rd density consciousness where it’s all about the body, the tangible, and material things. So things of the body are exalted, such as brute physical power and material gains. And in recent years, the world has started to enter into 5th density consciousness, which is a world where it’s about the soul, energy, and forces that are invisible. In this video, I talk about 12 signs that you’re already living in a higher dimensional reality.
  https://youtu.be/x3LLjDi9Ezk?si=XRd8cLp8zieUIHKs

 6. Consciousness Cleansing

  Purity of the mind is something that is to be made the aim of your life and is the most important characteristic of your life. After all, the purer you are, the more happiness you attract in your life. Fifth dimension is when you are full of peace, love, joy, acceptance, harmony, forgiveness and love for all sentient beings.

  There are no more anger, jealousy and negative emotions at all……

  Activating The Fourth & Fifth Dimensions to Read Your Life Accurately! https://youtu.be/PGu9A2PBAsc?si=mIKWrUn8IWfN3Mt6

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in